15720
  • mester1987
    Elég beteg.
  • Lacee86
    100 foknál sztem már elfüstöl, még akkor is, ha noti... 80 az már a nagyon max. sztem, de inkább 70.
  • RYO21
    Ma már 2x is voltam a boltban, mert először elfelejtettem tejet venni. Úgyhogy nemhiszem, hogy ma már visszamegyek.

Egyébként csak kiváncsiságból kérdezem, mert látom hogy egyesek már képeket töltenek fel.
  • sz4bolcs
    Nekem notim van (Y500) és azt olvastam, hogy ennél 100 'C körül kezdődik az ejnyebejnye :-)
  • Kvg
    Persze hogy van. Mielőtt megkérdeznéd, a multit elfelejtheted a kalóz verzióval.
  • adam46
    Na, megjött a Debreceni 576-ba is.
  • Fpocok
    Vagy 2 napja :D
  • adam46
    Nincs és nem is lesz, menjél el a boltba.
  • RYO21
    Van már virágbolti verzió?
  • SzinesGeza
    Na, meghozta a futár.
    Akkor most mi a teendőm? Telepítsem fel (3 lemezen van), aztán várjak éjfélig? :)
  • dolfy #5591
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy én Ausztriában lakom és meg szeretném venni a játékot, de Orginon csak német store-ba tudok bejelentkezni és kéri a személyi igazolványom számát. Na már most az magyar és így nem enged vásárolni mert 18+-os a játék.
    Van valami másik online vásárlási mód is?
  • adam46
    576-tól még mindig semmi, remélem elnyerik méltó büntetésüket.
  • SötétBarom
    Még a végén nem kell upgradelnem :DDD
    Mindjárt kiderül, már csorog le..
  • Norby646

Más: Nálam 60 fok fölé kampány alatt nem nagyon ment a proci, a vga úgyszintén. Proci 80%, vga 85%. :)
  • empie
    Meg!

Most van folyamatban a kiküldés.
  • zzeN
    Az oldalon egy komment:

"Hallottam a rádióban a promót, és nagyon várom ezt a DOOM szerű játékot, tényleg jók a videói is! Köszönjük az ajánlást!"

LOL
  • kovalik
    Valaki aki a players.hu-n rendelte meg a játékot, az megkapta a kódokat már ? Ma éjféltől már lehetne játszani elvileg ?
  • Fantasy18
    nekem az origin még azt írja hogy 1nap 13 órám van vissza... it meg a számláló már csak 13 órát ír... most hogy is van ez??
  • Vadnokedli
    Vagy Haswell-ja van az embernek. Hiába a Mugen 4 a 4670K-n Alap órajelen 3.8 UV-val nekem 60 Fokig fel megy..
  • vg
  • determinator
    A processzort nyugodtan lehet terhelni 100% -on akár 24/7-ben is.
    Az ideális hőmérsékletnél figyelembe kell venni a processzor típusát. PL. notebookban a P8700-nál a 80 fok teljesen átlagos (terhelésnél), hűtő ventillátor közepes sebességgel forog, kb. 90 fok környékén éri el azt a szintet HP Elitbook-nál, hogy maximumra kapcsolja a hűtést. A ténylegesen 105 fokot tud elviselni károsodás nélkül. (de 92-foknál magasabbra nem sikerült felvinni)
    DE az újabb processzorok kisebb hőmérsékleten mennek és kevesebbet is tudnak elviselni. Ráadásul itt jön képbe a maghőmérsékletek és a "külső" CPU hőmérséklet közötti különbség és a processzor típusonként eltérő mag-kupak közötti paszta/forrasztás minősége. Előfordulhat az is, hogy gyártás során rosszabbul sikerült a kupak illesztése, (vagy spórolás miatt az adott szériában silányan oldják meg) ezért a CPU hőmérséklete és a magok hőmérséklete között a szokásosnál nagyobb különbség van, ami nem tesz jót az élettartamnak.
  • SzinesGeza
    Hopp! Itt a kulcsmondat: "Gyári hűtés"! :)

Mikor megvettem az X6-ost, a gyári hűtő "kuka", került rá egy TX-3-as. Most alapból 23 fokon ketyeg, a BF3 alatt pedig felment kb 52-re.
  • oneal1
    én úgy tudom hogy nem esik jól neki 60 vagy inkább 70 fölött menni:)

nem azt mondom hogy krepa lesz tőle rögtön de ez olyan mintha egy vastag pulóverben kéne lenyomnod egy pl kosármeccset:D
  • Mozes
    Gyári hűtéssel 68fok a proci (i3770), tunnigal 71fok, nem olyan rossz az ;)
  • SzinesGeza
    Hát ha fölé megy akkor gyenge a hűtésed. ;)
  • zzeN
    Leírás alapján csak kiszállítás van, ide meg küldenek.

szerk.: Jó lett volna ha csak a kódot küldik, de mindegy:)
  • Szabi #5575
    tesco direkt + TDX-DV73 kupon kód

viszont mivel nem Angliába lakok így macerás lenne a házhozszállitás :DD
  • zzeN
    Csak én nem találom?
  • Mozes
    Ez hülyeség, miért nem mehet a CPU 60fok fölé... 75-80fokig bármelyik napjainkban használt CPU tökéletesen, üzemszerűen használható
  • Szabi #5572
    angol online teszkóban 8800ft a játék
  • bélanéni #5571
    Számomra az év meglepetése ez a játék, a FC3 mellet. (Igaz az tavaly év végén jelent meg, de gépfejlesztés miatt 1-2 hónapja kezdtem csak el.)
  • bakkerman
    eszméletlen jól optimalizálták,robbantgatások,különböző effeket,épület ledőlés,de megse mozdul az fps számláló,és geciszép is
  • bélanéni #5569
    Köszi mindenkinek, erősen elgondolkodtam most.
    Mert maga a játék nagyon szimpatikus. A "vas" pedig erősen megvan hozzá, ULTRA és 2x élsimítás mellett mindig folyamatosan megy. Szerintem az optimalizálást baromi jól megcsinálták. Ráadásul decembertől elvileg Mantle támogatás is lesz. Ebből lehet vétel lesz, ha más nem karácsonyi "meglepetés".
  • Fantasy18
    képzelt el.. nem gazdagodok meg vele mert rohadtúl nem lehet pénzért felrakni ezt mert az elején ot van egy zeneszám amit szerzői jogok védenek! és ezzel a negatív hülye hozzászólásoddal meg szerintem te huzzál el... igazi kemény legény lehetsz hogy itt monitor huszárkodsz! hülye vérpisti...
    egyébként meg lehet hogy valaki újra megnézni ezeket a jeleneteket mint pl én... ha már átvitte a játékot...
  • Fpocok
    Most néztem review-t és van gyakorlópálya. Ha nem is botok, de mozgó célpontok ellen lehet gyakorolni, illetve az összes járművet (akár légi) ki lehet próbálni, meg lehet tanulni.
  • V43 1105
    Még egy youtubeos hülye gyerek aki rajtunk keresztül akar meggazdagodni húzzál már innen ..
  • V43 1105
    Botok nincsenek, asszem kb BF2-ben voltak utoljára.. :D De nyugodt szívvel megveheted, ha jól fut stb, nincs mit vesztened vele. :)
  • Fpocok
    Tudtommal nincsenek botok.
  • bélanéni #5563
    Sziasztok,

lenne egy kérdésem.
    Soha nem játszottam még egyetlen BF játékkal sem, de ennek a résznek a kampány része marhára bejön.
    Mivel nem vagyok nagy spíler, eszembe sem jutott, hogy multiban nyomjam, mert nem jó érzés alkalmi játékosként (azon belül is amatőrként), ha állandóan lenyomnak akik napi 5+ órában gyakorolnak.
    Na szóval a kérdés, a játék lehetőséget ad olyan multizásra, ahol csak gépek vannak az én oldalamon és az ellenséges oldalon is? Továbbá ha igen, akkor ezek nehézségi szintje állítható?
    Nyilván ha pozitív a válasz, erősen elgondokodok egy legális példány beszerzésén, és később valóbi emberek ellen sem kizárt hogy kipróbálom.
    Előre is köszönöm a választ!
  • oneal1
    azért ez elég undorító