Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spybot919
Elmondom neked az igazat. Én az összes külföldi fórumot olvasom hátha találok megoldást a problémára. Már az op rendszert is újra raktam. BIOS-ba is szemétkedtem. 4-5 drivert már feltettem. Szerintem nem csak nekem van problémám ezzel ,hanem több százezer játékosnak is. És akkor mindig jön egy két nyomorék a szövegével "Hát nálam jól fut szerintem tökéletes ez a béta a ti gépetek a szar" címszóval. Szerintem én vagyok az aki a legtöbb megoldást próbálta ki azzal a céllal felvértezve ,hogy fusson ez a gané 😊 A stílusomat meg ne vedd személyeskedésnek. Nézd meg a legelsõ kommentjeimet azok teljesen normál hangvételben érkeztek amíg nem jött megy egy két láma a "nálum tökéletesen fut nálatok szar valami" Mondataival. Talán itt használom a leg trollabb stílusom de muszáj mert 3 különbözõ oldalon felvázolom a problémát próbálok segíteni az embereknek aztán mindig van 1-2troll aki belémköt 😊 de nagyon elkanyarodtunk vissza a játékhoz...

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Hecker007
Ha a HT-val van baja akkor inkább a HT-t kapcsold ki, ne a magokat tiltsd le, mert attól a HT marad.

adam46
Bétához jönni fog valami javítás? Mert, ha nem, akkor kizárt, hogy ez egy friss verzió lenne, talán rá van állítva két-három fõ és csá.
spybot919
Nem alfa. Alfa -státuszú játékok azért kapták az alfa nevet mert pl nincsenek feltöltve rá a rendes textura mennyiségek. Sõt. Egyszerû a képlet : ez egy elbaszott open beta kliens 😄 de amúgy kipróbálom ,hogy kikapcsolok 3core-t az amd procin a BIOSba és elindítom úgy... Mert állítólag problémái vannak a játéknak a Hyperthreading el.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Hecker007
Ok te iq betyár xD már rég túlléptünk a témán te meg ezen lovagolsz na ez a teljes iq hiánya... az a megoldás való valamire de úgy látszik nem mindenkinél.. külföldi fórumokon is hivatkoztak rá páran, mindenkinek más jelentette a megoldást, de azt senki nem írta be 1 emberen kívül hogy ez nem jött be... te voltál az egyetlen aki tényleg fasz stílusban reagált... lehet hogy kicsit durvábbra sikerült az elsõ hsz mint szerettem volna ez van, ettõl nem kell ugyanúgy visszaválaszolni, fõleg hogy volt benne azért némi segítõ szándék... elnézést is kértem érte és ki is fejtettem hogy mi volt a kiváltó ok, de úgy látszik az iq hiány mellett szövegértési gondokkal is küszködsz...

Azért hogy számodra is világos legyen: ELNÉZÉST AZOKTÓL AKIKET BÁRMILYEN FORMÁBAN SÉRTETT A #3097-es HSZEM!!

Remélem ez már eljutott a te varázslatos iq szintedig és leszállsz errõl...

adam46
Biztos csak Trollkodik. Kizárt, hogy ilyen szinten legyen a játék, lefogadom, hogy ez egy kicsit javított alfa.
spybot919
Én például nem lepõdnék meg rajta. Jelenleg tényleg úgy néz ki a játék mintha 8-9 napja írták volna át pc-re.. o.O

DanielT
Nyilván hazudik a fejlesztõ.
adam46
El ne higgyétek már, biztosan nem itt tart már a játék. Ilyenkor már az utolsó simításokat végzik.
spybot919
Nem hiszem el ,hogy még mindig nem érted , hihetetlen. IQ teljes hiánya. De elmondom még egyszer mert jó fej vagyok. Az a megoldás amire te hivatkozol semmit sem ér. Ahány ember annyi féle gép. Értsd meg ,hogy addig nem fog jobban menni amíg nem patchelik és ennyi. És nem csak ez a fórum szól errõl a hibáról hanem az összes többi külföldi is. Viseld el ,valaki megvette 65 euro ért és nem tud vele játszani akkor jogos ,hogy leírja a véleményét a játékról. Ha nem tetszik ,hogy ezeket a negatív kritikákat kell olvasnod a fórumon akkor ne nézd. ennyi

DanielT
Kb 8-9 napos a PC Béta verzió...

spybot919
Szívembõl szoltál tesó

Hecker007
Lenne erre egy-két jó megoldás, pl.: csak main base-en vagy zászló környékén lenne olyan láda ami tölti az rpg-t meg a robbanó cuccost. Mondjuk azt is kivehetnék hogy a tankot ne lehessen javítani miközben lövik...
Másik amit észrevettem, hogyha szembõl nekimegyek a tankkal az enemy tanknak akkor szépen átugrat fölötte, ha nem bugol be valami épületbe akkor egész vicces és jól meg lehet vele zavarni a gyanútlan áldozatot 😄

Választható lesz,vagy a kicsit vagy a nagyot viszed magaddal...bár a lényegét én sem értettem még anno az alfában,ki az a hülye,aki a kicsit viszi??Ugyan azt a helyet foglalja szvsz..

[IRAM] leader

kemotox
Jaja csak lõszert tölt, robbanóvackokat nem. Gondolom majd a nagy fog, bár, az se lenne baj, ha nem. Vagyis nemtom, RPG-t meg ezeket mindenképp kéne tölteni, de gránát/GL spammot megelõzni se lenne rossz.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Hecker007
A kicsi mintha gránátot meg rakétát se adna, csak main meg pisztoly lõszert.

Hecker007
Milyen gépe van? PB, Win, DX, Visual C vackok, audio driverek frissek?

kemotox
Dehogy nem ér, átmész rajta és feltol maxra. Mint BF2-ben volt anno. Amúgy lehet unlockolni BF3 féle packokat is, ha valaki azt jobban szereti. Az elvileg kézben (is?) tölt, vagymi, nem vágom pontosan hogy van de asszem egyszer már elárulták, hogy pontosan hogy lesz ez.

Nem értem nekem a haveromnak se az nvidia driver se a pb újra telepítés nem nem segít. belogol kiválasztja a servert aztán töltéskor befagy a játék. csak a játék!
Hecker007
Én dobálom ezerrel, de mástól még csak 1x kaptam. Medkit viszont van minden sarkon 😄

Szabi
ritkán idióta ez a kis lõszeres tasak... fõleg hogy senki nem dobálja, mert semmit sem ér....

"Nulla tenaci invia est via"

Hecker007
Alapjátékot és az elsõ DLC-t adják mindkettõhöz, a többi eltérés kb amit írtál +3 gold battlepack ami fegyverfestést tartalmaz és valószínûleg ezeket ki is lehet húzni a játék során, csak így hamarabb van.

Dietrich
ettõl nem lettem okosabb 😊
RO2-vel is befürödtem mikor megvettem a megjelenés napján, azután kijött egy 8GB-os patch is az alfa "eredeti" verzióra :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hecker007
Lehet, hosszú volt a nap, de ha belegondolsz nem teljesen ok nélküli. Elsõre nekem is szar volt, elõször googlet böngésztem át, meg is találtam amit ugye ide is belinkelt az egyik kolléga, aztán mikor láttam hogy itt is be van linkelve gondoltam rápróbálok és be is jött. A legtöbb helyen amit ismerek egyébként az vált be azért írtam be még egyszer, talán némi felháborodással a hangnemben, mert sokan úgy írtak mintha ki se próbálták volna. Lehet velem van a probléma, de nekem ha nem mûködik valami leírom hogy milyen gépem van, mit próbáltam már hogy mûködjön.
Ha nem tetszett az indító hsz akkor elnézést, de azt beláthatja mindenki ha leírja rendesen a problémát meg hogy mit csinált eddig akkor lehet hogy lesz rá megoldás is.

kemotox
"tessék olvasni is nem csak irkálni meg sírni hogy szarul fut..." Így kezdõdött a legelsõ írásod, ez azért elég flegma, lenézõ stílus.

Hecker007
Nem hülyéztem le senkit... -.- vissza írtam olyan stílusban ahogy õ írt nekem, az indító hszem meg olyan lett amilyen... látod a többség szó nélkül hagyta, érkezett egy khm reakció, meg aztán ugye jöttél te... Sasfr írt egyedül tényleg értelmes dolgot és normális tapasztalatot... arról meg nem én tehetek hogy sokan normális probléma leírás helyett csak szarozzák az egészet, meg hogy szarul fut, de az hogy min, meg hogy? Arról semmi, így meg érthetõ hogy kiakad az ember mikor egyszer már ott volt egy megoldás aztán jött rá 150 hsz kb amiben ugyanúgy megy a szarul fut probléma,de azt hányan is írták hogy rajtuk nem segített a driver vissza tétel?
És látod neked is normális stílusban írtam pedig én is lehülyézhettelek volna...

Ezzel én ezt zártam is.

Gyuszopapa: Az 560Ti nem OC véletlen? Arról hallottam olyat ismerõstõl, hogy vissza kellett venni alap órajelekre ugyanúgy mint a BF3-nál és akkor játszható lett. Neki 327whql driver volt win7-en.

Na megoldódott a futás közbeni lövésprobléma:bedugva maradt a kormányom.

Új tapasztalat full hd felbontás:560 ti 1G memo-val játszhatatlan,beraktam a helyére egy GTS 250-est 512-es azzal meg stabil a játék nem fagy,nincs fps esés,csak kevés az a 25-40 fps.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

kemotox
Ne legyél már hülye, ahány gép, annyi különbözõ hardware/software... Lehet nálad, meg sokaknál bevált, de NEM MINDENKINÉL. Inkább örülj neki, hogy neked jó, menjél játszani vagy verd ki vagy amit akarsz, de azért nem kéne lehülyézni másokat, mikor te nem bírod felfogni a dolgokat.

Hecker007
-.- no comment, itt csak a cry megy folyamatosan ezt "mikor fogod már fel", volt lentebb linkelve egy külföldi oldal, az a delikvensek nagy részénél megoldotta a gondot "érted már"?... Kísérletezni meg lehet még sok mindennel... mondjuk sokaknál az is lehet a gond hogy tele van fosva a gép mindenféle szeméttel.
De mindegy engem nem érdekel csak mikor feljön az ember erre a szar fórumra azt látja hogy 150 hszen keresztül megy a sírás, ez egy béta, egy optimalizálatlan hulladék jelenleg...

Sasafr: win8-at nem tudom, azért írtam hogy win7, jobban még nem mentem bele, lehet hogy a driverben is be kéne állítani egy-két dolgot és akkor még jobban futna. Nekem most a battlelog is mehet mögötte, pedig nem változott semmi, még a gép se volt kikapcsolva tegnap óta. Az új driverrel meg folyamatosan mikrolaggolt az egész, bármit állítottam. Valószínû hogy Win8-ra az a jó 7-re meg inkább a régebbi, még a legutolsó whql-t megnézem.

RatBaG
ha már béta, beszéljünk bugokról:
délután bementem egy domination serverre, nyomnám a deployt, erre ugyanúgy maradtam a deploy képernyõn, csak a kis spectator kijelzõn spawnoltam le. viszont semmit se tudtam csinálni, szóval léphettem be megint.

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
jé, az utolsó kör pontjait és unlockjait megadta 😄

Krisztiam
nah ez tényleg elég béta 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
nálatok mennek a szerverek? nekem csak loading, semmit nem csinál

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Szabi
baszki, ha végre összejön egy jó kõr sok ponttal, tuti hogy a végén kifagy és nem kapok egy pontot se.. eddig ma este 5bõl 4x.. <#rinya>

de stabil 40fps végig megvan és semmi elõjel, csak kivágja hogy exe hiba és kész.. <#boxer>

Tatyla
minecraft battlefield edition 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Azt írja már le valamelyik AMD user, hogy melyik driverrel fut jól a BF4. Vagy melyiket tette fel hozzá? Továbbá szerintetek ezzel a configgal: AMD Phenom x4, HD6850 1gb, 4gb ram elment a BF3 FULL HD Medium felbontáson, hogy kéne elfutnia a BF4-nek? Én még mindig sírok, hogy hogy futhat ilyen sz*rul...

https://www.twitch.tv/sp1gu

spybot919
Poén azon van ,hogy nem tudtak egy streamet elindítani 1óra alatt. Pedig nem nehéz. Meg XSplit el szenvednek. De ami lényeg, hogy náluk is gyatrán fut <3

kemotox
Egyáltalán nem informatikusok. Sõt, sokan még csak nem is újságírók. Régen legalább vagy valami számítógépes szaki vagy újságíró volt mindenki, de már kb csak Gyu maradt a régiek közül. Meg is látszik a színvonalon amúgy. Na de ne itt szidjuk a GS-t, itt a BF miatt kell sírni 😄

spybot919

LOL Gamestar Battlefield Stream fail. És ezek informatikusok. I dont want live on this planet anymore.

spybot919
Nehogy megvedd 😄 Okulj a káromon xd

Dietrich
BF4 Deluxe Edition vagy Limited edition?
tartalmilag miben különbözik a kettõ leszámítva a dobozt meg dögcédulát?
alapjáték és még mi?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

scomcomputers
Arra esetleg nem tudsz megoldást:Join után 1-2 percig normális háttéren loading...majd megáll és a háttérzene is olyan mint ha régi lemezjátszón ugrálna a tû,de semmi exe hiba, a feladatkezelõ azt írja fut a játék...
Ez nem nálam van hanem a havernál,igy nem tudunk együtt játszani...
<#szomoru1>

* Scomcomputers the future of computing!*

spybot919
Mikor fogod már fel ,hogy mindenkinek más driverel megy?? azért mert neked azzal megy másnak nem fog menni-.- És mikor érted már meg ,hogy a probléma a kliens optimalizáltságával van majd patch-elik és mindenkinek jó lesz. ennyi. addig meg próbálhatsz trükközni mint én aki már az összes drivert felraktam akkor sem lesz jó amig nem patchelik. 100% proci terhelés i7 re az sem normális

Az utobbi idoben egyre inkabb az volt az erzesem, hogy a PB keszitoi a hetkoznapi jatekosok eletenek megkeseriteseben vezetik le a cheater fogasban mutatott szereny eredmenyuk miatti frusztraciot.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Loadingnál nekem is volt egy párszor BF4.exe mûködése leállt, de újra próbálkozva mindig jó lett.
Nálam most jött elõ egy komolyabb bug: Join után 1-2 percig normális háttéren loading, majd fekete háttéren loading, aztán kb. 3-5 perc várakozás után "BF4.exe mûködése leállt". Minden szerveren ugyanez volt a helyzet, nem segített az újraindítás, originben játék javítása …….
Nem tudom mi okozhatta a hibát, elõtte normálisan ment. De végül sikerült megoldani. Itt van egy kis segítség hozzá, hátha valaki ugyanezzel a problémával találkozik:
A játék mappájából a „pbsvc.exe” fájlt kell futtatni és ott az „Install/Re-Install PunkBuster Service”-t kell választani.

kemotox
Azért ez nem mindenkinek segít, én is ezzel a driverrel zúzom, és kilépek Blogból, és még se lesz jó, csak ha ablakba zúzom kisebb felbontással.

Win 8-nál nem mûködött - nekem legalább is - a 320-as driver. Veszettül akadt vele. Viszont az új bétával hasít hiba nélkül.

Hecker007
Egyébként aki nv-vel szív, lentebb le volt írva a megoldás... tessék olvasni is nem csak irkálni meg sírni hogy szarul fut...
Azért leírom mégegyszer: 320.49WHQL-t felrak, igen ezt az újabbal szarabbul fut, aztán ha megy a játék ki kell szépen lépni a battlelogból. A másik ami sok fps-t jelent, beállításoknál az AA Post-ot ki kell kapcsolni vagy lentebb kell venni. Ennyi az egész, ezt megcsináltam és van 60-90FPS-em és nem is akad a játék, mindezt win7-el még a búcsús csempés win8 se kellett hozzá, az adna kb még 10 fps-t elvileg.

spybot919
Folyamat fagy, szaggat, kékhalál. Kipróbálom egy másik driverel de ez kész katasztrófa.