15720
  • sayiid
    <object width="640" height="480"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/9jK-NcRmVcw?version=3&hl=hu_HU&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/9jK-NcRmVcw?version=3&hl=hu_HU&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="480" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
  • Norby646
    Végső visszaszámlálás! :D
  • empie
    Hardcore-t nem lehet a legelejétől tolni?
  • oneal1
    köszi!
  • adam46
    Jövő január-február körül.
  • oneal1
    azt nemtudjátok mikor jön az a pack amiben a bf3 as pályák lesznek?
  • SergioAmigo
    én nem fáradt vagyok , de megnézem hogy fut azért :D
  • kishandris
    Ha akartok gyertek ts3!
    IP:87.229.98.57:9987
    A szoba a: Battlefield 4
    Jelszó: Blaser
  • oneal1
    kicsit rá vagyok készülve:D
  • SergioAmigo
    Hamarosan indul a banzáj!:D
  • Vadnokedli
    Igazából. Szerintem az az időpont esélyesebb.
  • adam46
    Tik-Tak-Tik-Tak már csak fél óra, hogy találkozzanak szembe egy talicska kanos lóval.
  • Jabar
    origin azt írja 1 day: 1 hour: 35 mins O.o
  • Vadnokedli
    Jáccható! Yolo.

szerk: Haha bevettétek. 50 perc. Széppen- Okossan- Kivárjuk.
  • giornalista
    Ááá nem hiszem el, ennyire rég vártam játékot, rég votlam ilyen izgatott :)

Amióta úgy istenigazából beleszerettem a Battlefield 3-ba (2011 novemberének végén vettem meg, és hónapokig csak küszködtem benne, de közben imádtam minden egyes percét) vártam ezt az órát.

Imádtam a BF3-at, és a béta illetve a mérvadó források véleménye szerint a negyedik rész rátett még egy lapáttal.

Nem gondoltam volna, hogy miután a BF3 életem első multiplayer FPS-e lesz, és csak úgy megvettem, mert érdekelt, tetszett, és ha már gépet építettem, legyen rajta valami pöpec játék is, na, hogy mindezek után a 4. rész laucnh-a előtt feltelepített, frissített játékkal tűkön ülök majd, hogy kipróbálhasam a végleges verziót!
  • vg
    Játszik valaki xbox-on? :)
  • alma2
    fura ez a sok lelkendezes a single player kapcsan.
    Ennyire bena, buta, elbaltazott a.i-t, meg az eletben nem lattam, legyen az barmilyen b kategorias jatek. rohangalnak ossze-vissza, mint a gyerekek a jatszoteren, neha ide-oda teleportalja oket a gep. Egymas mellett allnak, nem lonek stb, iszonyat szo szerint. Ennyire elvakit az a par csillogo effekt mindenkit, hogy nem latja, zavarja?
    Na meg 6 ora single playerben sem lattam ennyi bugot egy jatekon belul. ami lehet grafikai, pl szakado esoben egy auton sincs esocsepp, szarazak. REngeteg elnagyolt reszlet. Messze nem sikerult azert a cryis 3 esos jelenetehez felnoni. Sziklan atlogo novenyzet ez csak igenytelen palyatervezes miatt, az auto ajtajan atmeno emberem, a robbanastol falon atrepulo emberem, majd nem tudok tovabb jutni,mert berepul egy zart helysigbe, a tank tetejen rohangalo a.i. A sarokba beszorito sajat tarsam, A kilohetetlen helikopterek, amig a jatek nem mondja, na most lodd ki es meg sokaig lehetne sorolni. Messze van ezert ez meg egy cod kapmanytol, vagy igazabol barmitol.
    De hat nem is ezert szeretjuk.

Amugy 2 eve is siman proxyn keresztul regeltunk, aztan mar reg jatszottunk vele 2 nappal korabban. Kar ezen izgulni, hogy jaj mi lesz.

• haversvábbogár
    vannak kis trükkök ,de ne cseszkődj vele barátom
  • haversvábbogár
    figyeljmár te is fogsz ezzel a gémmel jácotulni? me akkor mondj már valami gyüleköző helyet me lehet megyek én is ha lehet
  • Drazse23
    Ok!
    Az ilyen kiskapuk kijátszásához most nincs sem kedvem, sem időm, sem energiám, majd holnaptól estétől ráfekszem a játékra.
  • SötétBarom
    Fogtam, és _rátosztam_ a reloaded cracket a preloadolt játékra.
    Viszont végig kell tolnom majd mégegyszer, mert így nincsenek bent az awardok battlelogban. :/
  • Drazse23
    Hogy a rákban játszottál te vele, amikor hivatalosan éjféltől lesz elérhető Európában?
  • ProGabe #5742
    Kitöröltem a HSZ-t, mert óriási hülyeséget írtam :D
  • kopaszqtya
    Nekem ugyan annyit :D
  • ProGabe #5739
    KATT
  • eugabesz
    Hát haver,több mint valószínű,hogy azt sem engedi a vírusirtód...próbáld az exe-re kattintva,rendszergazdiként elindítani...hátha.
  • Szabi #5737
    egyébként várhatóan 23:00-tól 23:30-ig nem lesz sg, nem megijedni!
  • sayiid
    Még egyszer írom azért. Aki szeretne csatlakozni hozzánk az éjféli indulásra az keressen meg privát üzenetben és küldöm a ts3 adatokat.
  • haversvábbogár
    lehet nagyon lámer kérdés ,de totál nem vagyok képbe ,meg a guglit se ismerem mert nem engedi a googlet a vírusirtó ....szóval az origin offine állapotban van ,hiába van internetem ,nem enged fellépni rá.erre van valami megoldás?
  • SötétBarom
    Nos, singleplayert kivégeztem legnehezebb fokozaton, saccra nem volt több mint 6 óra, de legalább kurva szép, szórakoztató, és van egy-két baszott látványos event. Végre felnőtt a CODhoz singleben. (ha már multiban a szájba szarik 4-5 éve :DDD)
  • SLICK
    reggel melózok, úgyhogy csak holnap délután lesz belőle :D
  • D4nY
    Multi frissen szerzett tapasztalat: Nálam a béta el sem indult. De most elég szépen, megy!
  • Vadnokedli
    Sok szerepe nincs, mert úgyis elindítja neked az Origint.
  • kishandris
    Nekem még a Battlefield 4 beta is ottvolt:D
    3 az egyben xd
  • Drazse23

Ez aztán jó poén volt.

Egy kérdés:
    Mi a fenének hozottt létre a játék egy "Battlefield 4" és egy Battlefield 4 (64 bit)" ikont az asztalon?
    Mondjuk úgyis a Battlelogon keresztül indítom majd a jákékot, így ennek gondolom sok szerepe nincs.
  • item
    Nem véletlen,ezek a BF4 elvonási tünetei,azaz az agyad már szeretne vele játszani,de a valóságban még nem lehet. Azért ha lehet a srácot ne lődd le,ha rossz ajánlatot tesz nektek..
  • Drazse23
    Épp most telepítem a játékot. Először a singlenek esek neki, mert éjfél után tuti nem fogok már játszani vele. Sajnos egy napot még dolgozni kell.

Ma hozta a futár a játékot és nem sokkal ezután beállított az egyik beszállítónk üzletkötője is (villamos ipar). A borítót nézegetve észre vettem, hogy a csávónak tisztára olyan feje van (még a hátranyalt séró is stimmel), mint a borítón látható katonának, csak nem annyira megviselt az arca. Kollégáimnak is elsütöttem ezt, de ők már valamivel kevesebb hasonlóságot találtak köztük.
  • kopaszqtya
    00:01 kor már tolhatod :D
  • SLICK
    ja akkor a warezosok tolhatják csak? Hát akkor le van baszva :|
    Azt hittem lövöldözhetek egy jót...
  • Vadnokedli
    Most fog megjelenni igaz?

Éjféltől Reggel 10 ig GTX660 on nyomom, Azután 280X-en. Kíváncsi leszek mennyi Smoothságot hoz majd.