15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
sayiid #5764 <object width="640" height="480"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/9jK-NcRmVcw?version=3&hl=hu_HU&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/9jK-NcRmVcw?version=3&hl=hu_HU&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="480" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> -
#5763 Végső visszaszámlálás! :D -
empie #5762 Hardcore-t nem lehet a legelejétől tolni? -
#5761 köszi! -
#5760 Jövő január-február körül. -
#5759 azt nemtudjátok mikor jön az a pack amiben a bf3 as pályák lesznek? -
SergioAmigo #5758 én nem fáradt vagyok , de megnézem hogy fut azért :D -
kishandris #5757 Ha akartok gyertek ts3!
IP:87.229.98.57:9987
A szoba a: Battlefield 4
Jelszó: Blaser -
#5756 kicsit rá vagyok készülve:D -
SergioAmigo #5755 Hamarosan indul a banzáj!:D -
#5754 Igazából. Szerintem az az időpont esélyesebb. -
#5753 Tik-Tak-Tik-Tak már csak fél óra, hogy találkozzanak szembe egy talicska kanos lóval. -
#5752 origin azt írja 1 day: 1 hour: 35 mins O.o -
#5751 Jáccható! Yolo.
szerk: Haha bevettétek. 50 perc. Széppen- Okossan- Kivárjuk. -
#5750 Ááá nem hiszem el, ennyire rég vártam játékot, rég votlam ilyen izgatott :)
Amióta úgy istenigazából beleszerettem a Battlefield 3-ba (2011 novemberének végén vettem meg, és hónapokig csak küszködtem benne, de közben imádtam minden egyes percét) vártam ezt az órát.
Imádtam a BF3-at, és a béta illetve a mérvadó források véleménye szerint a negyedik rész rátett még egy lapáttal.
Nem gondoltam volna, hogy miután a BF3 életem első multiplayer FPS-e lesz, és csak úgy megvettem, mert érdekelt, tetszett, és ha már gépet építettem, legyen rajta valami pöpec játék is, na, hogy mindezek után a 4. rész laucnh-a előtt feltelepített, frissített játékkal tűkön ülök majd, hogy kipróbálhasam a végleges verziót! -
vg #5749 Játszik valaki xbox-on? :) -
#5748 fura ez a sok lelkendezes a single player kapcsan.
Ennyire bena, buta, elbaltazott a.i-t, meg az eletben nem lattam, legyen az barmilyen b kategorias jatek. rohangalnak ossze-vissza, mint a gyerekek a jatszoteren, neha ide-oda teleportalja oket a gep. Egymas mellett allnak, nem lonek stb, iszonyat szo szerint. Ennyire elvakit az a par csillogo effekt mindenkit, hogy nem latja, zavarja?
Na meg 6 ora single playerben sem lattam ennyi bugot egy jatekon belul. ami lehet grafikai, pl szakado esoben egy auton sincs esocsepp, szarazak. REngeteg elnagyolt reszlet. Messze nem sikerult azert a cryis 3 esos jelenetehez felnoni. Sziklan atlogo novenyzet ez csak igenytelen palyatervezes miatt, az auto ajtajan atmeno emberem, a robbanastol falon atrepulo emberem, majd nem tudok tovabb jutni,mert berepul egy zart helysigbe, a tank tetejen rohangalo a.i. A sarokba beszorito sajat tarsam, A kilohetetlen helikopterek, amig a jatek nem mondja, na most lodd ki es meg sokaig lehetne sorolni. Messze van ezert ez meg egy cod kapmanytol, vagy igazabol barmitol.
De hat nem is ezert szeretjuk.
Amugy 2 eve is siman proxyn keresztul regeltunk, aztan mar reg jatszottunk vele 2 nappal korabban. Kar ezen izgulni, hogy jaj mi lesz.
-
#5747 vannak kis trükkök ,de ne cseszkődj vele barátom -
#5746 figyeljmár te is fogsz ezzel a gémmel jácotulni? me akkor mondj már valami gyüleköző helyet me lehet megyek én is ha lehet -
Drazse23 #5745 Ok!
Az ilyen kiskapuk kijátszásához most nincs sem kedvem, sem időm, sem energiám, majd holnaptól estétől ráfekszem a játékra. -
#5744 Fogtam, és _rátosztam_ a reloaded cracket a preloadolt játékra.
Viszont végig kell tolnom majd mégegyszer, mert így nincsenek bent az awardok battlelogban. :/ -
Drazse23 #5743 Hogy a rákban játszottál te vele, amikor hivatalosan éjféltől lesz elérhető Európában? -
#5742 Kitöröltem a HSZ-t, mert óriási hülyeséget írtam :D -
kopaszqtya #5741 Nekem ugyan annyit :D -
#5739 KATT -
eugabesz #5738 Hát haver,több mint valószínű,hogy azt sem engedi a vírusirtód...próbáld az exe-re kattintva,rendszergazdiként elindítani...hátha. -
#5737 egyébként várhatóan 23:00-tól 23:30-ig nem lesz sg, nem megijedni! -
sayiid #5736 Még egyszer írom azért. Aki szeretne csatlakozni hozzánk az éjféli indulásra az keressen meg privát üzenetben és küldöm a ts3 adatokat. -
#5735 lehet nagyon lámer kérdés ,de totál nem vagyok képbe ,meg a guglit se ismerem mert nem engedi a googlet a vírusirtó ....szóval az origin offine állapotban van ,hiába van internetem ,nem enged fellépni rá.erre van valami megoldás? -
#5734 Nos, singleplayert kivégeztem legnehezebb fokozaton, saccra nem volt több mint 6 óra, de legalább kurva szép, szórakoztató, és van egy-két baszott látványos event. Végre felnőtt a CODhoz singleben. (ha már multiban a szájba szarik 4-5 éve :DDD) -
#5733 reggel melózok, úgyhogy csak holnap délután lesz belőle :D -
#5732 Multi frissen szerzett tapasztalat: Nálam a béta el sem indult. De most elég szépen, megy! -
#5731 Sok szerepe nincs, mert úgyis elindítja neked az Origint. -
kishandris #5730 Nekem még a Battlefield 4 beta is ottvolt:D
3 az egyben xd -
Drazse23 #5729
Ez aztán jó poén volt.
Egy kérdés:
Mi a fenének hozottt létre a játék egy "Battlefield 4" és egy Battlefield 4 (64 bit)" ikont az asztalon?
Mondjuk úgyis a Battlelogon keresztül indítom majd a jákékot, így ennek gondolom sok szerepe nincs. -
#5728 Nem véletlen,ezek a BF4 elvonási tünetei,azaz az agyad már szeretne vele játszani,de a valóságban még nem lehet. Azért ha lehet a srácot ne lődd le,ha rossz ajánlatot tesz nektek.. -
Drazse23 #5727 Épp most telepítem a játékot. Először a singlenek esek neki, mert éjfél után tuti nem fogok már játszani vele. Sajnos egy napot még dolgozni kell.
Ma hozta a futár a játékot és nem sokkal ezután beállított az egyik beszállítónk üzletkötője is (villamos ipar). A borítót nézegetve észre vettem, hogy a csávónak tisztára olyan feje van (még a hátranyalt séró is stimmel), mint a borítón látható katonának, csak nem annyira megviselt az arca. Kollégáimnak is elsütöttem ezt, de ők már valamivel kevesebb hasonlóságot találtak köztük. -
kopaszqtya #5726 00:01 kor már tolhatod :D -
#5725 ja akkor a warezosok tolhatják csak? Hát akkor le van baszva :|
Azt hittem lövöldözhetek egy jót... -
#5724 Most fog megjelenni igaz?
Éjféltől Reggel 10 ig GTX660 on nyomom, Azután 280X-en. Kíváncsi leszek mennyi Smoothságot hoz majd.