Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Amúgy haveromnak i5 750 + 6950-es karival szépen megy.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1nlyj1/gtx_fix_for_poor_fps_and_stuttering/
Per Aspera Ad Inferi.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Itt pár bevált módszer ami nekem megdobta az fps-em:
Nvidia kártyásoknak szól a következõ: Lépjetek be az Nvidia controll panelbe ott válasszátok a Manage 3d -t / értelem szerûen ott a battlefield 4 et és görgessetek le és a Vsync et állítsátok Adaptive ra.
Másik ,hogy a játéknak szar a HT kezelése (ezt egyaránt kipróbálhatja inteles és amd-s is.) Menjet be a BIOSba. És ott állítsátok át a Core Control-t 1 core per CU .ra aztán F10 és mentés. javít azért fps-t bár nekem így is messze van a játszható verzió tól.
remélem segítettem
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
akkorát nevettem! 8)
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
"Nulla tenaci invia est via"
Írták tippban, hogy windowed mode-ban érdemes játszani mert akkor nagyobb az fps, nos én nem tapasztaltam semmi pozitív változást, úgyanúgy képes beszaggatni lövöldözés közben.
A halál csupán a kezdet...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Vga driverbõl nekem csak a régebbivel megy jól, de ahogy nézem ez fõként 670 és 680 probléma.
Beállítottam 1-2 dolgot a driverben hogy hátha itt is növeli a sebességet, de semmi, és hiába van meg az fps néha mégis olyan érzés mintha akadna egy kicsit.
hiába van 40-60 fpsem is akár, amint az ellenség vagy én elkezdek lõni, egybõl receg, beakad az egész. nem csoda, hogy alig lehet célra tartani. domination kilõve.
Per Aspera Ad Inferi.
HT-ra ha nem intel proci akkor tényleg ne is keresd, magot szerintem nem érdemes tiltani, elvileg az amd-re fejlesztés miatt azt is ki kéne tudnia használni.
Milyen VGA-d van egyébként? Én most túrom az nv drivert hátha tudok alakítani még valamit a játékon.