15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#5846 Azt hiszem karácsonyra nálam vétel lesz ez a játék. Ez lesz az első multi-fps élményem
A single rész elképesztően hangulatos és állejtős a körítés. -
#5845 A Deluxe kicsit szebb csomagolást kapott elvileg, vastagabb kartondoboz, és belül fémdoboz. Meg még 1-2 extra apróság.
A GTAV nem teljesen kizárt hogy év vége előtt megérkezik, állítólag az új beta AMD Catalíst driver-ben is van már GTAV támogatásra utaló jelek. Persze ez lehet kacsa, de pár hónapon belül szinte biztos hogy megjelenik. -
#5844 Az új patch óta miután leveszem low-ra a grafot kapok 5-10fps plusszt az automata medium beállításhoz képest. Jah és idáig nem fagyott ki. :) -
Robi546 #5843 *Deluxe az 42 euró a premium pedig 40 euró. -
Robi546 #5842 Hali!
Nem tudom hogy mikor jön PC-re a GTA V ezért gondolkoztam rajta hogy azon a pénzen meg venném ezt,és van Deluxe és Premium edition,a Deluxe az 42€ a Premium pedig 40€ mi a különbség a kettő között és melyiket éri jobban meg venni ? Előre is köszi. -
#5841 Amennyiben BF4 alatt max a prociterheltseg az jelenthet kivalo optimalizaltsagot,elbaszott kodolast vagy szuk hardver keresztmetszetet proci oldalrol.A vga kihasznaltsaga ugyanez.Nalam anno a 6970 crossfire is kozel 100%os kihasznaltsag mellett ment BF3 alatt 95 fokos homersekleten es sosem volt gond. -
gstup #5840 1920x1080.Majd ma tolok este egy kis multit és kiderül. -
vg #5839 Hátaztán. Nekem otthon egy egymagos Athlon Xp procis gépen van. 720-as filmek 100%-on pörgetik évek óta napi 2-3 órát, nem pusztult bele. -
Nagydög #5838 Koszi!
Igazabol a multi lesz majd erdekes, meg a low-med kicsit szerenynek tunik. Milyen felbontason? -
mester1987 #5837 Amúgy YT-on "4 óra" alatt végigvitte már valaki az egyszemélyest :D -
gstup #5836 Sziasztok,
Nagydög:Te írtad hogy hasonló konfigod van azt hiszem. (i2500k,8gb ram,560ti).Még csak sp-t toltam vele,de 55 alá egyszer sem esett az fps-em.Olyan 60 körüli volt low-medium beállításokkal.Laggom,spikeom sosem volt.Hőmérsékletet(CPU,GPU) nem mértem. -
mester1987 #5835 Mivan senkinek sem tűnik fel azóta a 80-90% CPU kihasználtság, csak nekem??? -
#5834 Az a ping szerintem sok. 50-km re
-
#5833 akkor ez jó lenne,kár hogy a játék nincs meg :D
-
#5832 nem szoktam kör közben kilépni, jelenleg is nullás a kilépés számlálom :D
azóta megjött a szintem, de a battlereport nem :DD -
#5831 Régen ennél kisebb nettel is játszottunk... :) -
#5830 Nagyon vicces az a rész amikor először a kis ladikon vagyunk. A néger csóka konkrétan a semmibe mutogat abba az irányba ahol senki nincs hogy Follow us... -
Demeterf #5829 Itt egy másik test.
http://www.speedtest.net/my-result/3069120366 -
Mozes #5828 Hát szerintem nem :( -
Demeterf #5827 Sziasztok!
Ilyen nettel lenne értelme játszani vele?
https://db.tt/mB76CKMG
Köszi. -
#5826 BF3-nál asszem úgy volt, hogy csak akkor adta meg a pontokat meg mindent, ha vége lett az adott meccsnek, tehát jött róla battlereport. Valszeg itt is így van. -
chris jericho #5825 köszönöm a választ! -
#5824 battlelog elég lassan szinkronizál, játékba 10perce szintet léptem, de battlelog szerint még nem.. :D -
Fallingstar #5823 na megvolt az első szerver ahol 16 éves gyerek az admin és elélvez ha kibaszhat másokat. civis debreces szervert kerüljétek. -
Mozes #5822 Na nyomtam újra egy 1,5 órát én is. Nekem eddig még mindig csalódás. Hiányzik az a wow feeling ami megvolt a BC2 és BF3 esetében is. Nagyon jól van optimalizálva azt biztos, Ugyanazon a konfigon és ugyan azzal a beállításokkal 10-15FPS-el fut rosszabbul mint a BF3. Továbbá az is pozitív volt, hogy 00:01-tól simán be tudtam bárhová lépni, semmi lag vagy connection problem, sokkal jobban felkészültekmint a BF3 indításakkor........tehát egyenlőre még azt a wow de király érzést hiányolom... -
Fallingstar #5821 eugabesz nem jössz iram ts? -
Fallingstar #5820 eugabesznek igaza van, vedd már a fáradtságot és olvass egy kicsit, mellesleg semmi okod nem volt anyázni, nem mondott durvát -
eugabesz #5819 Mindent indíts újra...böngésző,origin... -
eugabesz #5818 Sajnálom,most nem tudok vele beszélni...de holnap majd úgy is megyek,viszek rá virágot,aztán majd elbeszélgetek vele....
...és ezek után még elvárod,hogy valaki majd esetleg segít is neked a későbbiekben??....finom voltam és nőies. -
chris jericho #5817 Sziasztok! próbálok belépni szerverekre, azt mondja szedjek le egy plugin-t. leszedem futtatom, töltőcsík végigmegy. próbálok belépni és megint azt mondja hogy szedjem le a plugin-t. mit tegyek? -
SubZero9110 #5816 Anyáddal beszélj így ne itt, te retardált! -
shpongle #5815 Ez lett a világ legjobb játéka 200fps 1080p, minden pálya jó, főleg a paracel amikor jön a vihar. -
eugabesz #5814 Egy hozzászólással alattad...nem olvasol fórumot baszki?? -
SubZero9110 #5813 Jól látom, hogy csak USA szerverek működnek még? -
eugabesz #5812 Tessék...de aztán csend legyen ezek után... -
sayiid #5811 Remélem egy percig sem fordult meg a fejedben ,hogy ez a játék hibája!
Nálam minden okésan fut semmi probléma talán az első 1 órában voltak a szerveren laggok esetleg még olyan szereveken fordulhat elő aminek nem valami jó a hostingja. A pályák nagyon rendben vannak single-t nem próbáltam de egyenlőre a multiplayer első ránézésre rendben van. Grafika szebb lett ahogy a fény effektek is.
Ami bosszantott ,hogy volt az ellenfélbe egy 38 as szintű játékos. WTF?
Nem is tudok semmi panasszal élni mert teljesen rendben van a játék mind grafikailag mind mechanikailag. -
SergioAmigo #5810 lag van némelyik serveren , exe error is van már , de legalább nem fázok mert fűti rendesen a procit és a gépet :d -
#5809 elsőre a tesztpályát indítottam el, hogy beállítsak minden, meg is örültem, mert highon hasított szépen, aztán bementem egy dominationbe, gondoltam csak ne 64 playerrel kezdjek.
orbitális brutál lagspike-ok! simán menne 60-70 fpssel, de úgy akad, hogy gyakran másodpercekig áll a kép.
valakinek hasonló? -
#5808 Itt irt kill3r21 erre egy esetleges megoldast -> [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=5495]#5495[/URL] -
#5807 Hogy fút a gépeteken?