Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Nem az FPS kijelzés miatt mondtam a frapsot....
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Nem mondom, hogy bárki is hazudna, csak még senkitõl nem láttam semmit, ami alátámasztaná, hogy jól megy.
Mert a "nálam tök jó", "nem akad", stb kb annyit ér, mint a politikusok ígérete.
(Plusz egyáltalán nem biztos, hogy ettõl jó lesz)
Ja és mr szakértõ, felgmulás helyett inkább feltehetnéd a frapsot vagy akármit. 😄
(még egyszer, utoljára: NINCs 100%-os megoldás, csak olyan, ami van akinek beválik, van akinek meg nem)
2. alapszabály: Windows8-at nem rakunk fel.
Parasite Eve 2, best game EVER!
2 oprendszert elég úgy feltenni ,hogy csinálok 2particiót és telepitésnél választgatom ki melyikre települjön? ennyire egyszerû lenne? mert ha igen akkor felrakom én is win8 at egy új particióra. úgy se használom ki az 1terrás winyót.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Alacsony fps, hullamzo vga teljesitmeny, lag skipe-ok, akadasok, stb, stb.
Ezt biztosan javitjak idovel - csak ki kell(ene) ugye varni.
Osszeolloztam par BF4 beta tippet ezzel kapcsolatban:
- A legelso: varni a bf4 beta patchre vagy fix megoldasra (esetleg ujabb nvidia/amd driverre)!!!
Ha valakinek nincs turelme varni egy patchre ami remelhetoleg kijavitja az fps gondokat, akkor SAJAT felelossegre probalgassa a kovetkezoket:
- bf4 alatt ctrl+alt+del es a bf4.exe-t alacsony prioritasra allitani (valakinel furcsa modon high-ra allitva javult)
- bf4 console parancsok (0-as gomb):
GameTime.MaxVariableFps 60
RenderDevice.TripleBufferingEnable 1
RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 1
GstRender.AnisotropicFilter 1
GstRender.ShaderQuality 0.2
GstRender.ShadowQuality 1
GstRender.TransparentShadows 0
(egy sima user.cfg-ba is be lehet irni ezeket es a bf4 konytarba rakni a fajlt)
- ablak modba rakni a bf4-et teljes kepernyo helyett es kicsit kisebbre venni, mint a win asztal felbontasa
- 3d settingsben tobbmegjelenitos / kevert gpu gyorsitas helyett egymegjelenitos mod
- 3d settingsben vsync-et adaptive-ra allitani
- biosban a core controlt 1 core per CU-ra
- bf4 javitasa originben
- dx reinstall a bf4 beta installer konyvtarbol
- visual c++ javitasa bf4 installer konytarbol (repair)
- az elozo 3 javitas UTAN ujrarakni az uj nvidia drivert "tiszta" / clean installal
- regebbi VGA drivereket kiprobalni az ujak helyett (peldaul nvidia-nal 320.49, stb)
- vegul de nem utolso sorban win 8.1 install + uj beta driver
Remelem segit valamelyik annak, aki nem tud varni a beta patchre vagy a vegleges jatekra.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Lenne néhány kérsésem :-)
1. Hogy tudok úgy linkelni battle reportot hogy ha valaki azt megnézi ne kelljen bejentkeznie a battlelogba és akkor is meg tudja nézni ha nincs belépve blogba ? Ha csak simán a battlereport linkjét teszem be akkor a battlelog bejelentkezõ képernyûre navigál a battlereport helyett ... :
2. ebben az "új" battlelogban nem lehet látni hogy egy bizonyos szerveren jelenleg hogy áll a meccs és épp hol tart ?
3. Elég gyakran röcög-döcög, laggszerûséget produkál nálam ez a ... (pedig elvileg 40-60 fps között mozog) pl. bepattanok 1 tankba, elkezdem nyomni neki az utánégetõt( 😄 ) hogy haladjak is ne csak cammogjak aztán kb 3 másodperc múlva kapok az arcomba egy ÓRIÁSLAGGszerûséget, vagy amikor megroppan a nagy toronyház alapja és összeroskad az egész akkor is a skirpt kezdeténél elég diavetítést tol az arcomba szinte minden alkalommal néhány másodpercig ...
És még az is feltûnt hogy ha ketten megyünk egymás mellett jármûvel akkor is sösze vissza "pattogunk" ugrálunk, döcögünk ameddig el nem távolodunk egymás mellõl ... mondjuk ez már a BF3-ban is jelen volt és ott is qrvára idegesített ... ja, és ez a sok apró tereptárgy az úton amikre ha ráhajtok olyan szinten megfog, megpattint vagy épp bekaszt hogy az valami katasztrófa .... van ezekre valami orvosság vagy tudjam be a beta fázisnak a dolgot ?
2.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Innentõl mondhatsz akármit.
Ja, a DICE is a Win8-at ajánlja.
<#papakacsint>#papakacsint>
* Scomcomputers the future of computing!*
Pontosabban nem tudom, mert nem úgy volt üres, hogy adat nélküli, csak rendszer nem volt rajta.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Csak simán leszedem onnan amit linkeltél, aztán lehet is felrakni? Mennyi hely kell neki? (Nincs szabad vinyóm így le kell csippenteni valamelyik meghajtóból, és nemtom mennyit kéne)
Fogtam egy üres vinyót rátoltam, semmit nem csináltam, csak a VGA drivert tettem fel, játék start: SUHAN!

hát a hiba report eddig hogy áll?
4x TITAN i7 gépeken is szarul megy annak, akinek szoftveresen nem jó kombinációja.
Természetesen nem úgy értettem, hogy nincs elég erõs gép hozzá, mert az enyém is feltrancsírozza.
"Csodás elmélet, azt leszámítva, hogy nem létezik olyan gép, amin tökéletesen menne."
"Semmi rángatás, semmi beakadás, 64 fõs szerveren, mint kés a vajban."
😊))
Most olyan, amilyennek lennie kell.
Ez a Win8 meg egy pokol, de külön vinyón, a BF4 miatt elviselem.
Persze megprobalni erdemes ezt is, hatha...
Windows 8.1 felinstallál.
Nvidia béta driver feltesz.
Játék indít.
Semmi rángatás, semmi beakadás, 64 fõs szerveren, mint kés a vajban.
Minden más megoldást próbáltam, felesleges kuruzslás.
EZ MÛKÖDIK.
Win 8.1 ingyen szedhetõ innen.
Szoval en NAGYON szeretnem, ha PS4-et vennel, ez a lenyeg. <#vigyor0>#vigyor0>
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.