15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#6048 Úgy látom neked állandóan nagy a pofád. Oké. -
#6047 :DDSD -
#6046 Neked most megjött vagy mi csípi a segged? Oda van írva, "WALKTHROUGH", nyilván nem kattint rá az ember, ha nem akarja lelőni a dolgokat... -
#6045 Légyszi linkeld be az összes részt. Köszi. -
Devilstudio2013 #6044 -
#6043 http://www.bf4blog.com/battlefield-4-retail-gpu-cpu-benchmarks/ -
#6042 nem, csak a single alatt tudsz velük játszani. a multiban a rex-et, az m249-et, p90-et, qbb-95-1-et, és két fajta kést tudsz használni, ha végigviszed a single player-t, és mindhárom befejezést megcsinálod. -
#6041 amiket megszerzek fegyvereket a single-be, azt a multiba nem lehet használni? -
#6040 éppen, hogy most lett reális. a valóságban nem tud egy tank a végtelenségig 5 mp-ként lőni egy lövedéket. van 3 vagy 4 "kéznél", a többit úgy kell betölteni + 1-et a csőbe.
jobb oldalt alul, ahol a lőszert mutatja van a csík, csőbe töltést mutatja (az gyors), illetve ha elfogyott a 4 lövedék, akkor egy hosszabb, kb 15-20 másodperces procedúra, ameddig újra lövésképes lesz a tank.
szerintem így sokkal jobb lett, taktikázni kell rendesen. mert erős a tank, de ha eldurrogtatod a lőszered, akkor borzasztó védtelen leszel. jó dolog, hogy alapból van koaxiális gépágyúd, meg tudod magad addig is védeni.
meg is kell, mert pillanatok alatt szétkap 1-2 engineer rakétákkal. :D -
barmi #6039 jah ... az mitől van, hogy néha csak nagyon sok idő múlva tudok újra lőni ???? mire várunk olyankor ???? elb@szott egy sz@r lett ... -
SzinesGeza #6038
Nna, ezt a tank-löveg újratöltést nagyon elcseszték.
Miért nem volt jó úgy, ahogy eddig?
-
#6037 naja, nem tudom, hogy gondolták, hogy a fél város le van zárva, a rendörök nem engednek be senkit, de három amcsi simán feltünésmentesen mászkál a lezárt területen :DD -
sasafr #6036 Nekem egy kivételével, még nem voltak gondok az nvidia driverekkel, az is javítva lett rövid időn belül! Az AMD hosszú időn át szopatott és volt mindig valami ami nem úgy működött ahogy kell. Csak rá kell nézni a "Catalyst driverek" topikra. Ilyen az nvidiánál nincs! :D -
Borg #6035 Azért a singleben vannak gondok :)
Csingcsengcsang tower előtt mikor az erkélyről szemlélődünk, leestem a létrán. Igen, meg is haltam azon a 4 méteren. Erre hova rakott be ujratöltés után? A katonák közé a tower bejáratához. De nem lőttek rám, csak az indikátor villogott össze vissza, hogy fognak. Én meg ott bóklásztam közöttük, mondom valahogy visszakavarodok a csapathoz. Ekkor leestem a pálya alá. Ott is bóklásztam egy darabig, de esély sem volt kijutni, így újra kellett kezdenem az egészet...
Viszont úgy tűnik egész faszán megy, van 80-120 fps-em singleben, kb 4 óra alatt egyszer sem fagyott ki. -
#6034 Én most váltottam nV ről AMD-re... Tényleg ótvar a Driver. :D -
#6033 Az nVidia se az elsőre működő driverekről híres :D
#6031 Unreal1942: Asszem a 0 kell neked. -
#6032 0 -
Unreal1942 #6031 A kurva konzolt mivel lehet eltüntetni? Azt se tudom mivel jön elő... -
#6030 2-es leülhetsz... -
sasafr #6029 :) Nekem egyszer volt AMD kártyám, de egy darabig biztos nem lesz! Hogy finoman fogalmazzak nem a drivereiről és azok minőségéről híresek! -
#6028 Én tegnap a végefele hagytam abba a kampány részt mert ledermedtek az emberek. Én tudtam rohangálni, a játék nem fagyott le csak az emberek.
A Titan nevű hajón meg abba a terembe ragadtam bent ahol azt a vinyót kell megszerezni. Egyébként Titan nevezetű süllyedő hajó, és a játék támogatója az amd, gondolom véletlen az elnevezés. :D
Vadnokedli: Most 3. jára lejött rendesen. Én ezt nem értem. Elsőre leszedett 199mb-ot, aztán kb 1-et és most végül lejött rendesen és el is indul. Összesítve ez kb a 15. próbálkozásom lehetett... Na mind1 a lényeg hogy mostmár végre jó. :)
-
retek222 #6027 Nekem a BF3 kimaradt, viszont a Bad Company 2 nagy kedvenc és az ott megszokottak után zavaró a töménytelen mennyiségű szerverhiba. 5 óra játék után alig fejlődtem valamit. Remélem hamar orvosolják a képi és egyéb hibákat. -
sasafr #6026 Nekem a béta után pozitív a játék! Grafika nagyon jó, a 3GB videókártya simán viszi. Procihasználat átlagos. Kb 20 játék után 2 exe leállás volt az egyik single-ben. A szerver oldali hibák viszont zavaróak. Leállnak a szerverek játékközben és veszik minden. Ezeken a szervereken hanghibák is vannak. Vagy a háttérzaj hallható, vagy csak a fegyveremé. Már 4x kaptam meg a 3-as szintet és a 4-re számolta el a battlelog. Szerintem a játék és a battlelog másképp számol, de ez legyen a legnagyobb gond! Persze a csalók megjelentek 37-es szintű játékos a szomszéd házttetőről pisztollyal lelőtt miközben én pépesre lőttem. Ebben nem lesz jobb a BF3-tól szinte biztos. Ilyen nyomorultak voltak, vannak, lesznek! -
retek222 #6025 Igen, a liftből először én is kiestem. Másodszor be sem akartak menni az emberek... :)
Amúgy multiban csak engem dobál le folyamatosan? -
#6024 :D
de furcsa mert amugy megy faszányosan, nem értem...mondjuk ehez nem sok magyarositás kellene, mert fasznyit nem pofáznak benne, dehát nem is gondolom a story volt a fontos a fejlesztőknek. -
#6023 én a toronyházba kiestem a liftből amikor ment felfelé :DD -
#6022 kegyetlen bugos a játék, annyi helyen hogy nem tudtam összeszámolni hányszor kellett restartolni.
A hajón mikor a csapattársunk kinevez főnöknek, fel kell mászni a létrán, elsőnek gyorsan felmásztam a nigo srác mögött, felérve meg felszálltam a magasba, mintha valami katapultált volna, és kb fél fényévre a hajótól belezuhantam a vízbe!
Mondom omdzsí. -
#6021 Ja.:) Szinte minden BF4 mapnak van BF3,BC2 megfelelője. Metro copy mapot már alapból nem is jelölöm keresőben. Meg azt a vizes városi pályát se. A többi nem rossz. Ja még a Zavod-dal se vagyok kibékülve. A többi pálya az teljesen jó.
Az Obliteration mód viszont nagyon fa.za szerintem. -
#6020 -
#6019 Nekem 280X-el sokkal jobb lett spec. és nem is crashel már. -
barmi #6018 A játék könytárában van kétféle vcredist program files (x86) origin games Battlefield 4 _Installer vc vc2012Update3 redist vcredist_x64.exe és vcredist_x86.exe . Ezeket lefuttatva felajánlotta, hogy megreperálja a már meglévő dolgokat javítani és miután ezeket lefutattam gép restart és azóta úgy tűnik, hogy az x86-os része a játéknak stabilabb lett valamelyest. Az x64-es része még mindig kressel de az x86 már joval jobb lett szerintem ! hátha másnak is beválik a dolog! 1 próbát megér ! -
#6017 Redditen az új AMD beta driverrel sokaknak szarabb lett a játék. Csak szólok! -
#6016 Kb 5 x kell letölteni Chrome-ban is... Az AMD oldala olyan csodálatos hogy onnan képtelen lejönni elsőre a rendes telepítő. :D -
SzinesGeza #6015 Játszottál te már minden pályán? ;) -
#6014 Azért a nehézségi szintek eltalálása megint vicc. Hardon is csak simán végigrohan az ember a pályákon...A multi az jó csak akad, kifagy, lagol meg a pályák ugyan úgy bf3 map kaptafára készültek itt is. -
SergioAmigo #6013 A hibát okozó alkalmazás neve: bf4.exe, verzió: 1.0.0.0, időbélyeg: 0x526b9042
A hibát okozó modul neve: bf4.exe, verzió: 1.0.0.0, időbélyeg: 0x526b9042
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x0000000000b376ff
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x134c
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01ced68565933b43
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:Program Files (x86)Origin GamesBattlefield 4f4.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:Program Files (x86)Origin GamesBattlefield 4f4.exe -
Newfronter #6012 Nekem sokkal jobban tetszett a Single-je, mint a BF3-nak! Persze nem lesz ettől még egy Half-Life, de ha így haladnak, lehet egyszer normális AI is lesz. :D Bár jó rajtuk szakadni, hogy mennyire bénák, így van ingerem őket megölni. -
#6011 4 óra (normal)single játék után:
Grafika: Tényleg qrva szép
Gépigény: Talán még jobb mint az elődjének(30-40 fps,minden Ultra-n-->7850 OC 2gb,FX8350,8gb RAM)
Játékmenet: akciódús, de ugyanakkor unalmas is néha(szvsz)
Játszhatóság/kezelhetőség: Van egy-két kisebb hiba de elmegy
AI: Borzalom... az utóbbi évek egyik legbutább (single)játéka.
- Mindenhol csak engem lőnek, csapattársat szinte egyáltalán nem.
- Lőnek ha fal mögött vagyok, lőnek ha házban.
- Ugyanez a társaimnál: kiadom a megjelölt célpontokat, lövik akkor is ha egy 2m vastag betonfal mögött ül.
- Volt rá példa, hogy "egymásba ült" a társam egy ellennel... jól el voltak, nem haragudtak egymásra, viszont én nem tudtam lelőni az ellenséget.
- Az ellenség a szemem láttára spawnol ki a semmiből(hóból pl.). Mögénk spawnol az ellenség,stb.,stb...(utoljára ilyet, freddyD mesterlövészes sorozatában láttam)
- Intelligencia=0, ahogy kidugom a fejem a fedezékből, abban a pillanatban eltalálnak, akár 100m-ről is. Nem lőnek mellé. Olyan mintha két lábon járó aimbotokkal játszana az ember. Van olyan amikor mi vagyunk 3-an, ellenünk 2 tank és vagy 10-15 gyalogos... mind engem lőtt. Meg sem tudtam mozdulni.
Figyelem! Az egész vélemény a sajátom, nem akarom senkire kivetíteni :D Csak egyszerűen nem bírtam magamban tartani. Nagyon remélem, hogy a multija megérte azt a 12ezret! Mert a single(campaign)... hát számomra nagy csalódás... A grafikán és úgy cuzzammen a látványon kívül, nem sok pozitívumot tudok elmondani róla. Sajnos...
Még jó, hogy inkább a multi miatt vettem meg :) -
#6010 Na én feladom, nem tudom miért nem megy. 3 böngészővel megpróbáltam + telefonnal is. Néztem fórumokat, mert többen találkoztak már ezzel a problémával de semmi sem segít... -
sayiid #6009 1órája nem megy nekem a commander mod. Ha elinditom akkor töltésnél leáll a játék... -.-