Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forrest Tomee
Hasonló konfigom van, mint neked a proci az egy i7-4770K, de nálam teljesen simán, hibamentesen fut ultra és high beállításokkal már a zárt béta óta. Tudom ez nem vigasztalja azokat akiknek nem megy, csak jelzés, hogy van akiknek nincs gondjuk a játékkal. Esetleg mivel új a rendszerem nincs összedzsuvázva a vinyó. A játékot egyébként nem az ssd-re raktam.

tescodr
nálam ki írja 😊

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

sziasztok!
Van egy q6600 (quad core), 560Ti 4gb ddr2 ram gépem, bf3-al simán tudok játszani, viszont a 4 beta játszhatatlan low-on is, nem grafikailag szaggat hanem a vinyó teker egyfolytában és állandóan akadozik a játék.
Kérdésem az lenne hogy van olyan aki 4gb rammal tud rendesen játszani, ill, ha vennék még 4gb-t szerintetek megoldódna? Játék közben 98% a ram kihasználtság (bár szerintem 8gb-vel is ennyi lenne😊).
DarkSector
ez dx hiba?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

De a Battlefield 3 béta is szar volt 2 éve vagy csak ez ennyire, azt mondja már meg valaki!!! Mert lehet hasonlítani akkor!
tescodr
Ugyan ez van nálam is,dx hibával legalább nem vagyok egyedül

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

dr Kotász
Alább látható a BF béta bugok eddigi királya.

Olvasom, hogy szaggat ez a béta sokaknál...amúgy a 3-nál is így volt még mikor nyílt béta volt vagy az ugyanúgy ment a báta után is??? Az is valamikor szeptember körül volt.

Csak azért kérdem, mert szûk 1 hónap alatt nem hinném, hogy javulni fog a helyzet, ha az elõzõnél sem. (Kis összehasonlítás)
Herold
Azt meg végképp nem értem, hogy a 32 fõs változatában, mikor 30 ember rohangál összevissza, mint a mérgezett egér, és percenként 10x meghal, abban mi az élvezet...

scomcomputers
Ez igaz,de várjál még...

* Scomcomputers the future of computing!*

Herold
Nekem ez a Sanghai map nem tûnik nagynak. BF2-ben ennél nagyobb pályák voltak.

spybot919
https://mega.co.nz/#!49Y00KqL!al4zQUak6RU4BabbVR4lEA3yDeQbufqUTymRdA9rC8A

Ezt tegyétek be a Program Files (x86)/Origin Games/Battlefield 4 beta/ könyvtárba. Talán valaki segít. (nem ígérek semmit!)

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

kill3r21
Hol van a béta az elsõ gameplay videóhóz képest....ha a végleges olyan lesz kalapom emelem, de eddig semmi 😄
spybot919
Akik nem értik mért szaggat a játék azoknak így hajnal környékén leírnám ,hogy a recommended gépkövetelmény nem a játékhoz van hanem a commander modhoz😄

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

adam46
Tetszik jármûveknél ez a lõszer adagolás, nincs az a idétlen nagy lövöldözés be kell osztani. Jó ötlet volt. 😊
spybot919
Nekem most is úgy megy a win8 óta. Ritkán esik 35 fps alá. de az avg fps: 30 körül van de nekem így is jó 😄 csak már kezd rohadt unalmas lenni ez az 1 pálya. Meg a sok noob aki egybõl ledönteni a felhõkarcolót 😞

DarkSector
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Visszamentem kicsit 3azni és wow... mennyvel jobban megy, nulla akadás, jobb grafikán. Majd ha a 4 is így fog menni, megveszem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Eugabesz
<#finom>

Blizzard Entertainment [email protected]

DarkSector
Mondasz valamit. 😄
Konzolon 2 gombnyomás volt...

szomferi
dehogy ez a végleges grafika, itt ki van kapcsolva jópár effekt/egyéb dolgok <#papakacsint>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ott,hogy ezzel a foshalmazzal akarsz játszani,amit bf4 beta-nak neveznek...<#eplus2>

[IRAM] leader

R4ng3r
Szívembõl szóltál <#zavart1>

DarkSector
üdv, srácok.

Beta

Nekem a JOIN server leütése után elkezd tölteni, majd allul elõjön a játék ablaka, rányomok felnagyobbodik, látom színes kép, jobbra fent, LOADING, és kb 1.5-2 perc után kifagy!
Legújabb driver Win8 stabil a rendszer...

Hol a gond? <#fejvakaras>

Hecker007
Crysis 3, ArmA3 abban legalább normális textúrák vannak és a heliben valamilyen szinten mûködnek a mûszerek is, a többi jármûrõl nem is beszélve. Nem egy effekt orgia viszont sokkal valósághûbb a grafikája mint ennek. Persze ízlések és pofonok. Nekem is tetszik, de már rég nem az nyûgöz le hogy kiégeti-e a szemem a millió fényeffekt vagy sem.
Ettõl függetlenül játszok vele mert a mûfajban nincs igazán jobb.

DanielT
1. Mert a Bf3 is gyönyörû.
2. Mutass szebbet.
Hecker007
A BF3 se úgy néz ki mint anno a bétában, valószínûleg ennél is lesz változtatás.
A fantasztikus kinézet meg nem tudom miben nyilvánul meg, nem sok különbség van a 3 és a 4 között grafikában, semmi extra nincs benne, a környezet se nagy szám mivel egy szimpla város az egész pálya.

DanielT
Pontosan az a grafika, ami a véglegesben lesz, kár bármilyen hiú reményt táplálni.

Amit egyébként nem értek, mert fantasztikusan néz ki.
Shep
Na csak sikerült kicsit játszani, hát engem nem gyõzött meg, grafika nem rossz de a többi az nem az igazi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

spybot919
Ez csak béta. Közel sem az a grafika amit várhatóan a végleges verzióban kapsz. Ha most azzal kéne játszanod lehet ,hogy meghalna a géped is 😄 majd optimalizáció után jöhetnek a grafikai tuningok rá. De egyenlõre csak baj lenne vele. Mind1. aki játszik az vegyen fel Originen: Sayiid666

Én is így vagyok vele. Sejthettük, hogy a Bf3 után nem lesz akkora ugrás grafikailag mint volt a BFBC2-rõl BF3-ra váltáskor. Sõt így a béta alapján azt mondom, hogy a BF3 nekem grafikailag is jobban bejön. Szerintem kihagyom így elõszörre a játékot, talán majd késõbb. Nekem így erõsen Dlc szaga van.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

spybot919
Valakinek van kedve közös béta +ts az vegyíen fel originen nevem: sayiid666

Engemet is kidob az asztalra valamikor meg megáll a loading és utána akár menyit várók be csatlakozón nem akar.
Shep
Jó ez a béta, fõleg, hogy map töltésnél kidob az asztalra 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

spybot919
32slotosra ment az nem annyira izzad mint egy 64-es. Egyébként lehet fixed szeróra ment. ki tudja.

Rendben köszi, hasonló gépünk van, csak nekem 4gb ram. De mindenképp jó lenne megvenni gammàt
bakkerman
Volt egy gépújraindítás,annyi,adtam neki még egy esélyt és jól ment. Aztán lehet holnap benyomom a gépet és nem lesz jó 😄 ha meg jó lesz akk leírom pontosan a drivert meg mindent,hátha segít

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Szóval nem értem h lehet játszhatatlan egyeseknek 50-60 ezres vgaval..vagy csak nekem van mákom? Mondjuk nem full hd-ban játszok,de nekem a 900p is tökéletes,megszoktam

Kösz, és végülis mitõl gyorsult fel a game? Érdekelne a titok xd
bakkerman
amd phenom x4 965
hd7770 1gb oc
2x 4 gb 1333 mhz ram

scomcomputers
Honnan tesókám?

* Scomcomputers the future of computing!*

Mi lenne ha véletlen leîrnàd a konfigod, ès nem kéne vért izzadnunk hogy kitalàljuk...?
bakkerman
Ja,igen,a konfigom januári árakon számítva 85 ezer magyar valuta értékû,azóta nyílván még kevesebbet ér.

bakkerman
Felraktam a gépre egy újabb daemon toolst,ami kerte a gép újraindítást. Megvolt,késõbb mondom na megpróbálkozok megint a bf4-el..32-es szeró,fullon,1440x900 high,ahogyan maganak berakta a jatek. ÉS MINT KÉS A VAJBAN !!!! Kajakra jöttek tankkal,füst volt,tûzharc,és csak minimális laggot tapasztaltam! Mondom,elsõ nekifutásra diavetítés volt 5 fps-el..Most meg másfél órát nyúztam a gémet és JÁTSZHATÓ ! ez valami csoda,majd hnap reggel is ránézek 😄

kemotox
Gratulálok, kb 50 sör árát kúrtad most el.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

V43 1105
Deluxe elõre rendelve.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Win8 64bit, 8GB ram, i5 3570K 4.2Ghz, ATI 7870XT simán megy ultrában, de egyáltalán nem szép a game a hangok meg valami borzalmasak...
Krisztiam
nekem is tetszik 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Prince23
Akkor legalább szépen fog futni, de még fél év ls jöhet a Bad Company 3, vagy Bf 5 bejelentés 😛

Iceman
Azért jó látni, hogy valakinek tetszik 😊
Nálam deluxe edition elõrendelés visszamondva, majd fél év múlva adok neki egy újabb esélyt.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6