15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#6090 Hát. Rálestem a cuccosra, de őszintén szólva nem esek hanyatt az sp kampánytól :) (okok tudom, a bf multira van kihegyezve, de a 2 előd nekem jobbnak tűnt egyjátékos kampányt nézve)
Lőttem pár ultrás sotit ha érdekel valakit :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Viszont ja. A látványvilágra aztán nem lehet panasz. Iszonyat jól néz ki. -
#6089 A crashnek mi köze ahhoz, hogy highend géped van-e, vagy régebbi konfig? (Semmi.) -
Unreal1942 #6088 Ja én is így jártam... -
#6087 Nekem is ugyanez volt legelőször! :D
#6022 :
"kegyetlen bugos a játék, annyi helyen hogy nem tudtam összeszámolni hányszor kellett restartolni.
A hajón mikor a csapattársunk kinevez főnöknek, fel kell mászni a létrán, elsőnek gyorsan felmásztam a nigo srác mögött, felérve meg felszálltam a magasba, mintha valami katapultált volna, és kb fél fényévre a hajótól belezuhantam a vízbe!
Mondom omdzsí." -
SergioAmigo #6086 Szó szerint mentél a picsába :D:D:D:D -
#6085 Hogyne lenne, csak senki nem mer kockáztatni.
Azért jön egy Titanfall az ex-Infinity Wardosoktól. Én azt nagyon várom. -
#6084 Teleporting butthole :D
-
#6083 Megnéztem.
Ő is azt mondja, hogy gyakorlatilag ugyanaz, mint az előző, csak kicsit több van belőle. De hátha nincs jobb... -
Dobos911 #6082 Most kaptam meg. Remélem érdemes volt várni!:D -
Unreal1942 #6081 Erre valakinek valami?
Fórumokat olvasva nem egyedi eset, de működő megoldást nem találtam eddig.
Error
You were disconnected from EA Online (1)
Minden szerveren.. sehol nem tudok online csatlakozni. Logging után ez az üzenet. -
#6080 Hagyjuk már ezt, hogy ez csak egy BF3 DLC. -
Newfronter #6079 Érdekes mód manapság nem igazán hallani úttörő FPS-ekről, maradt 1-2 cím, azok fejlődnek(pl. ez), és kifújt. Nincs igény már új FPS-re? -
#6078 -
#6077 megbocsájtanám a bugokat meg a netkódot ha a csalókat ezerrel szűrnék,és nem stat nullázásról hanem permbanról beszélek -
#6076 Ez is valahol igaz, hogy a BF4 csak egy BF3 DLC, kiegeszito nehany extraval es engem nem huznak le (ujra) ezek a szemetek.
Viszont ujra es ujra le lehet irni: mondj jobb jatekot vagy legalabb hasonlot ebben a katonai-multis-akcio-fps kategoriaban es megyunk megvenni a BF4 helyett.
Emellett ha ugy szamolja az ember, hogy DLC-ket kapott a penzeert, ugy sem jon ki rosszul:
Osszesen 17500-20000 Ft-ert kaptunk kb 7 DLC-t (5 + az alapjatekot vegyuk 2-nek) + uj jatekmodokat + soksok fegyvert, kiegeszitot + jobb netkodot + stb, stb.
2500-3000 Ft-ra jon ki igy 1-1 DLC, tehat annyira nem is olyan rossz, megha BF3 kiegeszitokent nezunk a BF4-re... -
#6074 Igen már vannak, egy-egy szerevren átlagosan 0-5-1 személyi arányban fordulnak elő, de az adminok azonnal kiszürik őket. Én ezt tapasztaltam. Szal a PB fabatkát sem ér. -
#6073 Üdv,biztos szóba került már a téma,és nem akarok flémet sem kelteni. A multi itt is teli van csalókkal? Mert a 3.ban nekem nagyon megölte a játékélményt ez,és csak a multi miatt venném meg,single nem érdekel. -
Devilstudio2013 #6072 Mert ez a bf4 topic :D -
Devilstudio2013 #6071 pontosan :) -
Devilstudio2013 #6070 Komolyan vagy csak vicc :D -
vg #6069 Akit érdekel ma este 19.00-kor lesz Amerika Vs Europa verseny Xbox One gépeken. Lesz valamilyen Dice bejelentés is közben. Ittlehet nézni élőben majd. Remélem vicces lesz, legalábbis a reklámok azok voltak. -
#6068 El kell menni diákmelózni.VAn elég gameplaymaker már így is,és ha dolgozol akkor ismerkedhetsz is.A másik meg az,hogy csak úgy bedobod a videódat,leírhatnád miben más ez mint a többi 12 éves kisfiúé.Adok tippeket.Vidd végigcsak fejlövéssel,késsel,ölés nélkül a kampányt,na arra nem csak én lennék kíváncsi. -
vg #6067 Nekem tetszik az a pálya. Viszont nem tudom pc-n hogy van, de xbox-on a repülőzés azon a pályán brutális. Úgy értem, hogy csak egy olyan pici körben lehet repülni amin a repülő kb 15 másodperc alatt átér. Gondolhatod... -
#6066 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"A dice tudta ezt, tudta hogy nagy dobásra készülnek pénzügyileg, és egy ilyet mernek kiadni." Persze, ez igaz. Azt is tudták, hogy kell lehúzni megint a sok gamer-t. És eléjük tolni egy ~sz@rul megcsinált, hibákkal hemzsegő, szinte dlc-ként kiadható nagy semmit = 0-t, ennyiért!
Na ezért nem vettem meg, és nem is fogom. ~2 hét mire (talán) menni fog hibák nélkül, addigra ellepik a csalók a szervereket. Te meg lesel nagyokat és egy percet se lesz kedved tolni. Kb lehúztál egy valag pénzt a wc-n.
off: nem, nem looser vagyok (2 versenyt is megnyertem bf3-ban, egy pénzdíjazásút, és egy tárgynyereményest, első lettem) de a 3-at már el se indítom. Hulladék, unalmas lett, tele csalókkal. Ez a 4. meg semmivel sem több, pár pályával, 1-2 extrával, és ennyi. Az árát abszolute de nem éri meg szerintem. -
#6065 Eddigi tapasztalatok alapján minden pálya király, kivéve dawnbreaker-t. Az egy hatalmas baklövés, nagyon kilóg a többi közül. -
sayiid #6064 Az attól függ. FTP minecraft ,hoz már nagyobb gép kell mint a bf4-hez szóval az sem ajánlatos. :D Egyébként meg teli vannak a bf oldalak ,hogy a dice nyilatkozott ,hogy tudnak a problémákról és javítás alatt van nem tudom milyen kommunikációt vársz ezen kívül. De az tény ,hogy most teljesen játszhatatlan. :( -
#6063 na jó, ez így játszhatatlan.
sikerült egy kör dominationt tolni, aztán a következő már a felénél kifagyott.
akkor legyen inkább conquest. az első serveren sikerült kemény egy percet bent lenni, a másodikon ez már volt talán 3-4 is, a második spawnnál crash.
dugig vannak a fórumok a hibákkal, ehhez képest nulla kommunikáció a fejlesztőktől. úgy tűnik, akinek nem a legcsúcsabb highend gépe van, az nyugodtan faszra húzhatja magát, mehet minecraftezni... -
sayiid #6062 Nem a fenét majd írj rám :D -
SergioAmigo #6061 Sehol semmi update. Akkor ma se játszunk! -
sayiid #6060 Javíts ki ha tévedek szerintem ez a bf4 fórum nem egészen azért lett létrehozva ,hogy mindenki reklámozza a saját youtube csatornáját. Főleg ,hogy már 4x re rakja ki. Elhiszed nekem ,hogy elsőre is láttuk? -
#6059 ez eddig játszhatatlan fos :P
vagy ki fagy, vagy feketeképernyő vagy lagzik mint állat, de mindig van valami. tekle van technikai hibákkal. A dice tudta ezt, tudta hogy nagy dobásra készülnek pénzügyileg, és egy ilyet mernek kiadni. Szágyeljék el magukat :P
Most már elegem van -
#6058 Nyomni kell neki a mínuszt aztán előbb utóbb majd eltűnik. Én se szeretem mikor valaki így nyomatja ha kell ha nem... akit érdekelnek az ilyenek az úgy is rákeres youtube-on. -
#6057 Nálam ugyan ez a helyzet volt. A China Rising-es a telepítő kód a másik a BattlePackokat nyitja. Elsőre nekem sem volt világos,de aztán rájöttem. -
ericdrawen74 #6056 Sziasztok!
Megvettem a BF4 Delux Editiont, benne két kód az egyik a BF4 a másik a China Rising. A BF4 aktíválásánál azt írja az origin, hogy a kód már aktíválva van a China Rising kódjával viszont elindult a telepítés a második lemeznél tartok. Valaki találkozott ezzel a problémával? -
Unreal1942 #6055 Error
You were disconnected from EA Online (1)
Mindig ez az üzenet és sehova nem enged be.
Valaki tudja mi lehet ennek az oka?
-
#6054 Jah én sem értem amúgy, hogy miért nem a pl mobil topicban linkelni be a BF4-es videóját.
-
sayiid #6053 De abban igaza van ,hogy mért itt kell folyton a saját youtube csatornáját reklámozni?? -
Devonish #6052 bf4 hiba telepítés -
#6051 Neked meg állandóan vérzik a segged valamiért. -
Devonish #6049 valaki tudja miért nem a játékot kezdi el telepíteni az első iso-val, hanem ezt :( ? amúgymeg ha rákattintok azt írja hogy az origininstaller működése leállt.... ott vagyok ahol a part szakad.. köszönöm előre is!