Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
én eddig akárhányszor felnéztem egy szerverre,én csak fejetlen rohangászást és zûrzavart tapasztaltam,nem is érdemes komolyabban játszani meg taktikázni,ez csak egy béta,ami még annak is gyenge.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hát volt olyan hogy a betöltõkép ott maradt és Loading, meg olyan is hogy csak fekete és loading.
Ram: 4giga
Vga: ati hd 6850 1giga gddr5
Proci: 2magos 3ghz
spybot919
Fekete képernyõ és jobb felsõ sarokban loading megy tovább? vagy rendesen befagy. mert ha rendesen fagy akkor ird le a configod pls.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

megvolt ez is de ugyanúgy befagy a betöltésnél. :SS
spybot919
ja ,hogy csak úgy lehet 😞 Amúgy annyira csapatmunka hiányos a játék ,hogy elképesztõ. Engineerek nem javitják a tankokat a medickek nem dobálják a kit -eket. Ha én ledobok ammot vagy kitet senki nem veszi fel még low hp-val se . Majd meghal és respawnol nem nagyon érdekli.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

RatBaG
recon megjelöli azzal a lézeres távcsõvel, aminek most valami három betûs neve van, és nem jut eszembe.

Per Aspera Ad Inferi.

TDC Geronimo
Nincs köze? Elsõ nap 3 óra alatt már volt egy rakat "only in battlefield" momentum ami tényleg csak itt van. Csapatba kéne tolni talán <#nezze>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

spybot919
Egy call of duty-Black ops 2 -õs játékostól mit vársz?😄

spybot919
Nem nagy bf-ztem azelött.de most vettem észre ,hogy engineer ként az rpg- néha beméri a tankokat vagy nem tudom és akkor tuti talál a lövés. Valakinek van ötlete ,hogy ez mi?

DarkSector
Persze persze mert nem tudom...jah én nem értek a játékokhoz tegnap kezdtem a BF4-el.

Marketing.

Amúgy nem azt mondtam hogy nem öltek bele sok idõt, hanem azt hogy nem látszik rajta. (eddig)
Tudniillik olyan játékok amikbe kurvasok idõt és energiût fektetnek, és nem egy új terület a csapatnak, basszameg legyen már bugmentes, legalább elindulás szempontból.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szomferi
<#eljen>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

adam46
Bírom az ilyen dobálózásokat: "most az hogy mögébiggyesztenek eggyel nagyobb számot, attól még nem lesz több." - Halvány lila fingos sincs mennyi munka óra öltek bele, hogy "mögébiggyeszthessék" az a hármas számot. Amíg nem tudod a dolgokat, addig ne tegyél ilyen kicsinyes kijelentéseket kérlek.
kemotox
Nagyon jól hangzanak ezek az összeesküvés elméletek is (HL3 topikban egy csávó kifejtette, hogy azért nem fog megjelenni soha a HL3, mert akkor kiderülne, hogy direkt "gerjesztik a gépigényeket" - mert ugye a HL2 nek is remek gépigénye volt, elment régi gépeken is, valszeg a HL3nak is bartságos lenne a követelménye, és ez bizonyítaná a gerjesztõs dolgot... Huhh.. 😄), de van egy rendkívül rövid, tömör, ésszerû magyarázat ezekre a BF4-es anomáliákra: béta.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Vadnokedli
Szerintetek az hogy Smooth a játék futása de csak néha 10 percenként fogja magát és egy mikro másodperces laggot bead ez vagy a régi nV driver(hozzá teszem a legújabb driverrel játszhatatlan) miatt lehet vagy amiatt mert manipulálják a játékot hogy vegyé új videókártyát?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

spybot919
Innen frissitsd:
http://www.evenbalance.com/?page=pbsetup.php

DarkSector
Jó lenne tudni. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Megoldás a Loading képernyõnél való kifagyáshoz?? 😞(
kemotox
9.500 *

DarkSector
Én azt mondom elõrendelni butasság.

Ráérsz késõbb, ha a többiek már jókat jeleznek vissza.
Vagy lesz netán kövi beta demo, vagy Gaikai-ba kipróbálhatod. Vagy fasztudja.

De ezek alapján én kurvára várnék, nem szar az EA+DICE, de van sok bakija mostanában.
Magyarul nem tenném tûzbe értük a kezem, hogy na majd 1-2 hónap múlva....

Látványról csak annyit hogy az a single-ben fontos nekem pl.
Multiban szarnak se jó, mert aki eredményeket akar, úgyis egy idõ után visszavesz, mert a sok buzi effet csak bezavar.
És ezért elõnyhöz jutnak, COD4 fanoknak ezt nem kell ecsetelnem, sokszor hekkeléssel a minimum alá mennek a grafikában és a karakterek úgy kitünnek a hátttérbõl hogy ihaj.

DarkSector
Igen a grafika nem is lesz, a Motor ugyanaz, most az hogy mögébiggyesztenek eggyel nagyobb számot, attól még nem lesz több.
Ez van.
De engem sem érdekel a Graf kifejezetten.

Cod BO2 + CS GO sem lenne meg ha a látványra mennék.

SigS
"Viszont a sok kis apró dolog miatt megéri BF4-et venni."
18.000-ért sok kis kínai apróság...megéri a hülyének is 😄

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

😞 Így van. Pedig jó lenne ez, de most megint filózni ezen, hogy vajon majd tényleg jobb lesz a végleges? Nem merek ezért most csak így 10k-t fizetni...

https://www.twitch.tv/sp1gu

Valami lesz, és én majd azt veszem meg. 😊
Vadnokedli
Milyen 8000-es szériát veszel meg? Ami nem is lesz? <#vigyor3>

Mi a baj a játékmenettel? Komolyabb hangvételû, mint a BF3. Nekem ez tetszik. Sok apró újdonság van, ami megkülönbözteti a BF3-tól, a grafika nem lett sokkal jobb, de ez a trailereken is látszott. Viszont a sok kis apró dolog miatt megéri BF4-et venni.
bakkerman
7850-et már kapsz 42-43 ezerért

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Na ja, ahogy nézem GCN architektúra kell hozzá.
Akkor meg már megvárom a 8000-as szériát. Kicsit frusztrál, hogy a BF miatt kell állandóan kártyát vennem.
Az meg, hogy a véglegesben jobb lesz... Hahh és mégis kinek az érdeke? Nem fûzök hozzá sok reményt, de ti attól még reménykedhetek. 😊
Ezt a DICE mindig jól belövi. Pont annyi az fps, hogy fusson, de bosszantson is. A 4870x2 kártyámmal pont ez volt... deja vu.
DarkSector
Talán egyrészt igazad van a végleges változat javulhat, de ez mellett viszont kuvasokat le lehet vonni ami nem grafikai elem, hanem egyszerûen jûtákmechanikai, gameplay dolog.

Battlelog egy FOS....nagy F-O-S betûkkel.

A játékmenet meg köze nincs eddig ahoz amit mutogattak trailerekben...mintha valahogy az Alien CM sorsára jutott volna a játék.
De Nem azért írtam hogy ne rendeld elõ, csak õket is megértem azé.

Én is kölcsön kérném csak az a helyzet, hogy az összes visszamondta a trágyadomb Beta miatt. Nem "merik" kivárni már, hogy mi lesz a véglegesben... Meg is értem õket.

https://www.twitch.tv/sp1gu

DanielT
6-os szériát nem támogat a Mantle, szóval ezt elfelejtheted.

Se a béta, sem a végleges nem használja, majd decemberben jön hozzá a patch.

A gyenge teljesítmény pedig a bugok miatt van, majd jobb lesz.
DarkSector
Most nézem tied nem dx11-es kai, a beta only dx11 nem? nem ugyanaz lehet a bajunk. 😛

Remélem a Mantle api segít majd kicsit, hogy még ne kelljen lecserélnem a 6970-est, mert ez most így elég karcsú fps-t ad.
Bár ha amd-n múlik, a Mantle szarik majd a régebbi kártyákra, viszont tényleg kellene neki hozni valami plusz lóerõt.
Már csak arra nem találok semmi infot, hogy az open beta használja e, vagy a megjelenés napján már mûködni fog e.
A catalyst 13.10beta2-ben sincs rá utalás.
Krisztiam
😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Fpocok
hello kitty edition.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Ismerem, Predator-Mod.

Vadnokedli

erre varrnátok egy gombot?

Beers
Valaki feldobná a pb mappáját egy zip-be valahova?!
Köszi

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

SigS

1980-ban játszom ez lemaradt😊
letöltöttem a legújabb beta nvidia drivert, (van benne bf4 javítás), resolution scale-t lehúztam 80-ra (alapból 100-on volt), texture quality-n kívül mindent lehúztam low-ra és láss csodát játszhatóvá vált, bár még nem az igazi. Találat regisztráció fényévekkel jobb mint 3-ban.
SigS
Igen, de ehhez olyan közel kellene menni hogy összeérjenek...
És akkor még nem beszéltünk a repülõkrõl ha megtámadják, stinger-es a földrõl stb...

kemotox
Talán le kéne szokni az agyatlan össze-vissza lövöldözésrõl, és megtanulni spórolni a lõszerrel (magyarul csak akkor lõni, mikor tuti a találat), és mindjárt más lenne 😄

SigS
Jók lettek a helikoptercsaták 😄
Fél óra mire betölti azt a két hõkövetõst, az annyi idõ mire az ellenfélnek a flare-t.
A gunner meg mikor ellõtte azt a 3 tár puttyogóst a semmibe majd összeáll kérdezz-feleleket játszani a pilótának miközben kergetik a másik helit 😄

Tiszta vicc

Nekem. 40-70 FPS között, de inkább közel a 70FPS-hez és semmi lagg.
Win8.1 ha számít ez valamit, és a BF4 Nvidia driverrel.
DeerHunter01
Sziasztok. Olvastam a hsz-eket, de nem találtam konkrétan erre utaló hsz-t, vagy lehet csak többet kellett volna visszaolvasnom 😄
Ahogy látom az ajánlott VRAM 3GB, akkor érdemesebb lenne vennem egy HD 7950-et mint pl. egy GTX 680-at? Tudom, hogy a 680 elvileg a 7970 kihívója, de az AMD-nek 3gb vram-ja van és használtan aránylag olcsón hozzá tudnék jutni a kártyák valamelyikéhez.

\"Erről van szó!\"

DarkSector
jah nekem nem. 😄

Fpocok
Amikor kijön már a végleges játék, kölcsönkérem barát accountját.

Parasite Eve 2, best game EVER!

na igen, csak hogyan fogod megtudni hogy hogy menne a gépeden? <#conf>
a 3 beta jól futott annó, a megjelenéskor szarabb lett, 2 év után viszont annyit javítottak rajta hogy a laptopomon a kezdetben 3 fps felment azóta 20-30-ra .
tescodr
dx create buffer hiba

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb