15720
  • Igazember
    király, örülök neki
  • BonBon
    Hali

A gameplay-ben a Steady Scope beállítás mit tud?
  • Prince23
    De már aktiváltad... így nem ér semmit...
  • Igazember
    ajándékba adok hozzá ingyen egy FAR CRY 3 játékot. természetesen eredeti
  • Igazember
    Sajnos nekem a játék csalódás minden téren... :(

ELADÓ A BF4 DELUXE EDITION KIADÁSOM, Cdgalaxison vettem.
    GLS-el utánvétellel tudom küldeni.

Ára legyen 7 ezer ft, a futárszolgálatot én állom.

• sz4bolcs
    aha.. mert a játékok 95%-a, amit letorrentezek, az nem fagy, ez az egy, amit meg megveszek, ez minden 3. meccsen fagy, de úgy, hogy vissza kellett tennem valami bétadrivert, mert anélkül már indulásnál hibát produkál. Persze miután végigzongoráztam mindent win8-on, még a 8.1-et is fölbasztam neki, hátha szereti a friss oprendszert... hát nem.
  • adam46
    Az a helyzet, hogy valamit elkúrtak a srácok, de nagyon. 5-10 percenként crashel.
  • BiG G
    de okos vagy, köszönöm az építő jellegű tanácsot. de ha megnézted volna, mielőtt mondod, akkor láthattad volna, hogy a névre szűréssel nincs egy találat sem. és igen, jól írtam be. mindenhogy néztem.
  • Szabi #6122
    most haltam meg egy "átvezető videóban"
  • DanielT
    A kékhalál nem a játék hibája, hanem hardver/driver.
  • Krisztiam #6120
    nálam nincs kékhalál, hanem van hogy kifagy a játék meg a hang elmegy.. pl megyek quaddal és nincs hangja, vagy újratöltöm a fegyvert annak sincs hangja..
  • giornalista
    hűha, hát nálam most a játszhatóság határát súrolja egyelőre a BF4, alulról...

néha játszható, de a legtöbbször nem. nincs high-end gépem (8 gb ram, Phenom II X4 955 3.2Ghz, HD6870 1gb), de a hibák, amiket tapasztalok, aligha az én oldalamon keletkeznek. a vonatos pálya egyfolytában laggol, de ami ennél is rosszabb, hogy állandóan elmegy a hang. fórumokon olvastam, hogy mások is küzdenek ezzel a hibával, így pedig kvázi játszhatatlan a játék.

arról nem is beszélve, hogy most legutóbb 3 meccsből 2-szer kékhalál a meccsek alatt... mondjuk ez lehet, hogy az én gépem "mellékterméke", nem tudom. de mások is panaszkodnak a sok fagyásra.
  • HTS s3rg1nh00
    én a 6770 után azért vettem gtx660-at,mert tele volt a faszom azzal,hogy már a 9600pro óta sem tanult meg az ati/amd drivert írni (pedig utána volt nvidiám,de már megbántam a 6770-et,igaz tönkrement az nv kari bő 3 év után,szóval mindenképp vennem kellett valamit és az volt kéznél)
  • Norby646
    Nem a személyes véleményemet akartam ezzel mondani, csak egy haverommal elmélkedtünk el ezen és viccesnek tartottuk. :) Egyébként ha a pénz nem számítana valószínüleg nv-t vennék, mert az lenne a vágyam viszont így hogy számít, ár/érték arányban az amd jobb ezért döntöttem amd mellett. Amúgy tényleg folyton megy a szarakodás a driverekkel, nem tudom nv-nél mi a helyzet manapság. Na mind1 nem akarok nv vs amd vitát indítani nem ez volt a célom.
  • RatBaG #6116
  • item
    64-es figura.. UE-Eviltoothpast
  • item
    Ahogy látom már a magyarok között is van egy két 20 feletti rangú játékos. 24 óra alatt,hogy a pékbe lehet ilyen gyorsan elérni ezt ?
  • DarkSector
    Ezt én is láttam nemrég ez jobban tetszik.
  • TDC Geronimo
    Új Operation Metro teaser

Mennyivel normálisabban néz ki okádék kék szűrő nélkül :D
  • TDC Geronimo
    PSre vannak jó kis jackfrag videók :)
  • Fpocok
    PSen kellett volna mutatni, csak az nem elég fuck yea america.
  • Kvg
    Használd a keresőt!
  • DarkSector
    ja értem. :D
  • TDC Geronimo
    Mondjuk igaz az is :D

Akkora recék voltak még streamen keresztül is, hogy kibökte a szememet. DAT 720p így 2013 végén "nextgen" konzolon.
  • Fpocok
    Az nem a stream miatt fos.
  • TDC Geronimo
    spectator mód volt, de mivel stream így a minőség elég fos.
  • DarkSector
    jah azt hittem nativba mutogattak játékosokat, ha ilyen kamerás lofasz az nem kell. :D
  • TDC Geronimo
    dashen állítólag, de felesleges. Inkább nézzél jackfrag videókat. Sokkal jobb minőség is és nem kell ezt az idióta vinnyogó kommentátort hallgatni.
  • DarkSector
    basszameg, akartam nézni, vissza lehet nézni valahol? :D
  • Fpocok
    Igen. :D
  • BiG G
    sniper, shotgun, pisztoly szervereket látott már valaki? szeretném ezeket is felhúzni, de kicsit unalmas, hogy scar-ral és m416-al lő le az összes majomfejű, miközben pisztoly van a kezemben :)
  • DarkSector
    most van vége??? S
  • DarkSector
    Chips kóla...thx. :D
  • Fpocok
    Ejj baz... futott utána a csóka és hátulról az első dolog, amit eltalál, az a sarka... hányás.
  • RatBaG #6096
    ne fárassz már, nem csak a crashről van szó, hanem a brutális mikrolagról, bugokról, stb.

btw a feedback alapján úgy tűnik, hogy a legutóbbi serveroldali patch óta nőtt meg a crashek száma.
  • frango
    A beta a végére teljesen jó volt. Ez, amit meg kiadtak egy fos. Ugyan azok az idióta hibák vannak benne, mint a 3. részben. Ezek direkt adnak ki ratyi munkát? Mire volt egyáltalán jó a béta, ha így adják ki?
  • meszibalint
    Másnál is bejön a konzol a b betűre? Pont használnám másra. :) ÉS miért van az, hogy beállítok valamit egy adott billentyűre, és hiába nyomkodom, nem csinál semmit? Pedig jelzi is, hogy azt kell nyomni, de akkor sem történik semmi. Pl a gadget 2 azt csak és kizárólag a 3-as gombbal hajlandó elővenni, mással nem... mondjuk most állítgatni sem tudom, mert kb 5 perc szerveren töltött idő után lefagy az egész..
  • TDC Geronimo
    fosbox oneon. Kommentátort basznám pofán olyan idegesítő. Annyira látszik, hogy US rendezvény, ÜVÖLT róla
  • Fpocok
    EU vs USA showdown stream.
    ratyi konzolon.
  • ProGabe #6091
    Ez a börtönös pálya, ecsém. Sikerült alulmúlniuk Metrót.