15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
BonBon #6170 Köszi -
#6169 Amikor nyomod a shiftet és pl a sniper zoomja nem mozog annyira egy rövid ideig. -
BonBon #6168 A gameplay beállításban a "Steady Scope" micsoda?
-
eugabesz #6167 Amint a pénz odaér a számlájukra,sőt...volt egy érdekesség,mert a nagy kapkodásban 9400-ez utalt a fiam,s mikor észrevettük,írtam egy e-mailt,hogy később pótoljuk,sorry,hiba történt...mégis megkaptam a kódot. Respect!
Paypal-al és banki átutalással lehet náluk fizetni,bankkártyás egyenlőre nincs...
Dietrich: Nincs mit! -
gstup #6166 Nekem már azelőtt is ilyen volt.Tudtam hogy van/volt egy karbantartás. -
#6165 Ok, Thx. -
#6164 írhatnám hogy visszaállítódott, de ugyan. -
sasafr #6163 "Nálam resetelődött a Loadout is." :) Ez már egy másik magyar nyelv! :D -
kombány #6162 mennyi idő múlva kaptad meg a kódot? kösz! -
#6161 Nálam resetelődött a Loadout is. -
Newfronter #6160 Most volt egy nagyobb karbantartás, ez annak a hatása még. -
#6159 Fakk OK :D -
gstup #6158 Mindenkinél vagy csak nálam mutat nagyon kevés szervert?Kevés még a szerver?Conq. kívül mindent kipipáltam és 32-48-as szervert választottam.De alig van.Amit meg kidob arra akármilyen gyorsan kattintok,már elfogyott az-az 1-2 slot ami volt....Baromi idegesítő.15 perc vagy több mire találok egy szervert. -
eugabesz #6157 Tuti...de ez csak kód,ne lepődj meg.Ha díszes műanyag dobozra vágysz,kis halovány fémbevonattal,akkor máshol keresgélj...engem speciel nem izgat,megbízható,olcsó megoldást kerestem,ezt találtam. -
#6156 Ne spoilerezz már faszom. -
Newfronter #6155 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ne csinálj semmit. Az egyik hajó szétlövi a másikat. -
#6154 3. befejezés az mi? csaj, faszi, ÉN? -
eugabesz #6153 Engem meglepett...sokkal kevesebb hibával indult útnak a multi,mint a 3...bár nekem se ezzel,se azzal nem volt sok gondom futás terén,de a csapattársak elmondása alapján bátran kijelenthető,hogy valamicskét tanultak a hibáikból. -
#6152 Remélem még hétfőn is lesz nekik. -
eugabesz #6151 Én itt vettem,rugalmas ,megbízható, s csak 9500 a plusz első DLC-vel együt -
#6150 Ahogy mondod, szerintem is nagyon jó a multi. Kevés játék képes ennyire lekötni, Battlefield-en kívül egy se. A bugokat, crash-eket pedig biztosan javítani fogják. Mint minden játéknak ennek is vannak gyerekbetegségei. -
Xeler #6149 Sziasztok! magyar klánt keresnék battlefield 4 ben some1 ? -
#6148 Az, de már válaszoltam... -
sasafr #6147 Akkor nem keresgetem őket, majd a 3 befejezést megcsinálom. Köszi! -
#6146 Tescoba ami 9990Ft most az csak alapjáték China Rising nélkül? -
#6145 Viszont érdemes mind 3 endinget megcsinálni hogy megkapd a P90 / M249 / QB valamelyik fegyvert. :D -
#6144 használhatod multyban :D -
sasafr #6143 A single player módban a felkutatott dögcéduláknak van valami jelentősége a végkimenetel szempontjából, illetve a multi vonatkozásában? -
#6142 "ALL BF4 SERVERS WILL BE OFFLINE FOR PLANNED MAINTENANCE FOR UP TO 1 HOUR, STARTING 10AM CET / 2AM PST." -.-' -
Igazember #6141 Nekem se tetszettek a pályák. Az a szomorú, hogy ezért az egy játékért vettem új gépet. Nem gondoltam volna, hogy ennyire elcseszik a pályákat. -
#6140 Amúgy a multi nekem eddig egyszer nem laggolt, csak most néha kibasz a szerverről mert átállítgatják.. -
#6139 Hardon lazán lehet benne menni előre, viszont ha nem várod be 1-2 helyen a szkriptelt szarokat vagy nem velük együtt mész akkor állandóan fölborulsz, na itt hagytam abba és elmentem inkább SniperElitezni :D az ízin is nehezebb :D -
#6138 Szerintem is fos, olyan lebutított hogy még walkthrough se kell. -
#6137 Mikor nem lagol a multi akkor nagyon jó, a szingle viszont szerintem katasztrófa, ilyen unalmas csőpályás szart már rég nem láttam. -
Newfronter #6136 Nekem meg nagyon pozitív csalódás lett a játék, ahogy vártam is. Vannak bugok, de azok nem gamebreaker bugok, simán el lehet őket nézni. Volt már sokkal rosszabb indulás is más játékoknál. Akik meg panaszkodnak, azok legalább a DICE-nak írjanak, mert az ér valamit! Mi a kék halált nem tudjuk megoldani, meg a sok crash-t. -
#6135 a 8-as béta? Az nagyon buzi. Nekem negyedik letöltésnél töltötte le teljesen... -
#6134 Akinek esetleg az új beta AMD driver nem települne, az nevezze át az egészet install.exe-re... :D hogy mennyit szoptam míg rá nem jöttem... -_- azóta 60-80 fps , semmi lagg, bár ez annak is köszönhető hogy új szervereket lőttek fel dájszék.. -
SergioAmigo #6133 email címeddel és annak jelszavával amire bevan regisztrálva még mindig eltudod adni mert az origin fiók a lényeg sok siker az üzlethez prohardveren megfogják venni -
#6132 Mindent el lehet adni, csak adnod kell hozzá az accountodat. Amire regelted. -
ddany7 #6131 remelem hamarosan jatszhato lesz a jatek azert. ma 1 ora ment el arra, hogy talaljunk olyan szervert, amire beferunk 4en, es nem ir "client closed down connection" hibat.
a palyak egyszeruen meg nem tetszenek. be van rakva 2-2zaszlo a palya 2 reszen egymas hatara es hajra, oljetek egymast. raadasul megint mindenhol tank heli repulo, semmi infantry, dlc-k remelem jobbak lesznek.