Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen mert a 3mat 2005ben megjelent xboxra írták, ezt meg nextgenre.

Elemezzük.

Mondatelsõ fele.: Igen mert a Battlefield 3-t eredetileg konzolra írták és az xbox 360 2005-ben jelent meg.

Mondat második fele.: A Battlefield 4 azért nem fog rendesen futni azon a gépen ahol a 3 játszható volt, mert olyan konzolra írják ami még meg sem jelent, és 60fps full hdra lesz képes, valószínûleg nem low grafikán.

DarkSector
Én 2011-ben játszottam csak vele, ilyen régi játék lenne? 😄

HD6670-el nyomtam 2011-ben is!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ha nem spammelnéd szét magadat, talán rendesen elolvasnád az üzeneteket.

Vadnokedli
Eladom a GTX660-amat GTX770 et beszámítok.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

DarkSector
huh akkor lehet azé fagyolok kifelé. <#falbav><#fejvakaras>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

spybot919
Az kit érdekel 😄 az még egy tamagocsin is megy... gtx660 alatt nem is érdemes kipróbálni.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

DarkSector
2005-ös a Battle 3?

DarkSector
Hááát nálam x360-on élõben sem volt ennyire ronda a fegyó.
De biztos romlik a képminõség mire kifényképezik. 😄

Amit írtam hogy effektek szinte §-án vannak az nagyon látszik minden full szürke.
Olyan mint amikor dev-be dolgoznak a fejlesztõk és még nem lenne shaderezés. 😊

Igen mert a 3mat 2005ben megjelent xboxra írták, ezt meg nextgenre.

spybot919
Már rég vissza jelölhettél volnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

DarkSector
Jah azzal menni fog? 😄
Azt mondod a VGA-m gyenge?
Amivel a 3. rész maxon( / élsimítás OFF) ment? 😄

TDC Geronimo
Ennél sokkal jobb, mint amit lent linkeltek

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

spybot919
Még nincs késõ ,hogy vegyél egy GTX titan-t 😄

DarkSector
De szójjá be te meg. 😛

Inkább segíts mit csináljak fagyás ellen. 😄
/ fûttést már próbáltam. 😄

DarkSector
Megnéztem PS3-on ott is fostalicska.

Vadnokedli
Amúgy ezt elrontottad mert BATTLEBUG nem BUGFIELD hát ez hogy hangzik má?!!!!?!!? HÁ HOGY HANGZIK? FELEJJÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!! FÚÚÚÚÚÚ

TDC Geronimo

DarkSector
Én?
Nem emlegettem semmit, azt mondtam hogy Fpocok barátom cod fanatic. 😄

Kár. mert ha elindulna a beta, talán nyavajgás helyett játszanék. de nem.

TDC Geronimo
boxon HD textúra pack sincs azért néz ki úgy a fegyver is mint a hányás. PS3as betaba van, ott jobban is néz ki sokkal. Fullba nem ilyen lesz. Mondjuk az tény, hogy ezt a játékot csak PC/nextgenen kel játszani.

DarkSector
Ezt én is észrevettem, amúgy mint 2 tojás. 😄

/ viccen kívül kizárt hogy ennyi legyen az x360-on, mert nem lesz olyan mint pc-n de a Battlefield 3-ban ettõl sokkalta szebb volt xboxon, ez valami gebasz eredménye. 😄

Smithwarden
Nem bacogatni akarlak, tudjuk hogy sok problema a BETA!-val, de kicsit talan kezded tulzasba vinni a COD emlegeteset es a BF fikazast. 😊
(Lehet direkt modon?). <#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Fpocok
Nem ugyanabból a szögbõl van. A kép kicsit csalóka, de lehet érteni...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Beers
<#eljen>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

DarkSector
Igen, ez amit viszont kiadtak még alpha-nak is vicc.

Bta-nak elõírás lenne hogy legalább induljon el.

Várj csak valami nekem alá van írva ::....... jaaaa, BETA. Azt hiszem az olyasmit jelent hogy még nincs kiadásra készen a játék, ill. lehetnek/lesznek benne bugok?
DarkSector

320.49 driverrel TÉNYLEG JÓL FUT, azzal a config fájlal és ezzel már szaggatás mentes (bár rondább mint a 3)
Fpocok
Balfasz fejlesztõk mindenhol vannak 😄

DarkSector
PC gaming Forever? 😄

Vigyázz, mert Fpocok nagy COD rajongó, azt is konolon nyomja, kizárólag kontrollerrel. 😄

TDC Geronimo
Ilyen ez a PC géming :p

DarkSector
elég gáz 😛

Vadnokedli

jóval jobb a találat reg.
Zs0lt1
várja a faszom az új bf-et. fb-n leirtam a véleményem röviden, annál több szót nem érdemel.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

spybot919
Te gamelsz nem? mi az origin neved?

JaSoN HuNTeR
Nagyon jó játék csak még optimalizálniuk kell és akkor perfect lesz!

Játszottam most egy kicsit a hárommal is és igazából pontosan olyan ez a negyedik rész mintha egy picit feljavított 3 lenne, nem találtam még sok különbséget a két játék között.
Grafikailag a három is csodaszép.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

nah most körönként jön az appcrash restart lesz ez :d
bakkerman
igen,ilyennek kell lennie valóban 😄 csak ehhez olyan gép is kell ami az aláírásodban van 😄DDDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

scomcomputers
A beta nem csak only DX11...
Tessék!
A min. 8800GT csak DX10-es!

* Scomcomputers the future of computing!*

Vadnokedli
10-es szint után 166,040,000 pont kell a következõ szinthez. <#fogmosas>

Fpocok
Kivéve, hogy az emberek 90%-ának akad és emiatt játszhatatlan. A bug meg emellett más gond nincs. Most akartunk játszani Tsabi-val, be sem tudott logolni mert valami dll-t kért. Pedig új drivert is rakott fel. Á, semmi gond nincs vele.

TDC Geronimo
Mindenért sírtok állandóan 😄 Mindig várjátok új BFet, de mindig megy a fikázás. Beta bugoktól eltekintve nincs a játékkal semmi gond.

V43 1105
Mi baj azzal a kesztyûvel?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

JaSoN HuNTeR
Jah igen már rájöttem. Elején nagyon furcsa volt.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Prince23
A felhõkarcoló hamar omlik össze. Ez a tartóoszlopok miatt van? Ez nem egy szkript? Éna zt gondoltam hogy akkor dõl össze, amikor az ellenség visszafoglalja... na mindegy a felhõkarcoló masszívságát kéne feljebb vinniük a srácoknak. Jó kis párharcok vannak a tetõn. na meg a c4 elhelyezése a lift kijáratánál etalon XD

Anno olyna emlékeket idéz elõ nekem, mint a BF3 bétában Metrónál a folyósónál, a plafonra egy csomó c4-et hajítottam fel, azt mire jöttek az ellenek , szépen berobbantottam. Jó kis hely volt az, még most is az, bár már nem vagyok aktív Bf3-as player

RatBaG
ez nem a low grafika önmagában, hanem leomlott a felhõkarcoló és mindent belepett a por. na az néz ki úgy, mintha nem lenne textúra. megy is a sírás miatta..

Per Aspera Ad Inferi.

spybot919
Ez az. Én csináltam de ne várj tõle túl sokat. Csak pár parancs ami dobhatja az fps-t.

Zs0lt1
Ha erre gondolsz, akkor tessék!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Fpocok
Semmit nem használ.