15720
  • Shep
    Az igen, realitás mesterfokon :D
  • Fpocok
  • giornalista
    nem tudom, én olyan sokat nem játszottam még a 4-gyel (kékhalál miatt), de a netcode pont, hogy jó lett szerintem.
  • ProGabe #6207
    "Egy emberbe átlag 10 lövés kell, de 7,62-essel is csak két fejlövéstől halnak."

Üdvözöllek a Battlefield világában! :D
  • Drazse23
    Valaki korábban írta, hogy durva bugokat látott a játékban, én nem hittem neki. Gondoltam majd meglatjuk.
    Azt kell, hogy mondjam igaza volt, mert én is láttam brutális hibákat, főleg singleben. Mondj egy bugot és benne lesz!
    Grafikai: igen
    Játékmenet beli: igen
    Mentési: igen
    Logikai (oda nem illő elem): igen

A bakui pálya végén - amikor kocsival menekültünk - találtam a legdurvább hibát (bár csak egyszer jött elő). Bementem az alagútba, a környezet zöldes-szürke árnyalatra váltott, majd átsuhantam a helikopter alatt és mentem tovább, tovább és tovább. Egészen addig, amíg neki nem mentem a láthatatlan falnak. A vissza az előző mentési pontba fül nem működött, csak a kilépés és az egész kampány újrakezdése. Még jó, hogy az első pályán voltam csak.

Olyan is volt, hogy túl gyorsan haladtam előre és a társaim eltűntek mellőlem, majd a következő checkpointán ismét előkerültek.
    Az ellenség feje 20-30 centire kilóg a fal mögül, de nem tudom fejbe lőni, a futó emberen sokszor nem fog a golyó. Egy emberbe átlag 10 lövés kell, de 7,62-essel is csak két fejlövéstől halnak. Voltak a semmiből előteleportáló ellenséges katonák.
    Azon, hogy a katona keze vagy fegyvere belóg a falba vagy a járművek itt-ott nem voltak vizesek, miközben szakadt az eső már sem lepődöm.

Azt sem értem, hogy Azerbajdzsánban az orosz katonák (mert oroszul beszéltek és az egyik csávó is mondja, hogy oroszok) sokszor miért kínai egyenruhát viselnek, kínai zászlóval a karjukon. Ez utóbbi egyértelműen a DICE figyelmetlenségéből adódik.

Tartani kellett a határidőt, még akkor is, ha félkész a játék. Majd alá tolnak egy pár gigás patchet, az majd javít mindent, de addigis szívhatjuk.

Multiban a rossz netkódot tapasztaltam.

Igen remélem, hogy orvosolják a hibákat.
  • alma2
    Belaneni olyan, mintha 10 evre lefagyasztottak volna, most kiengedtel es a bf az elso jatek amit meglattal. Sem a legszebb, sem a legjobb, erdekes olvasni amiket irsz :)
  • alma2
    Level 9, majdnem 10, 44 spotting reward, ebben merem a jo jatekost :)
    Kinek mennyi?
  • frango
    De a béta meg teljesen jó volt. Pont a béta miatt adtam esélyt a játéknak. Bétában a végére már kifejezetten élveztem a játékot. Most meg úgy lépek ki 90%-ban a játékból, hogy mérges vagyok, hogy ekkora s.art vettem(megint)...
  • adam46
    Ember, te mégis mi a jó fenéről beszélsz?
  • Vadnokedli
    Valóban borzalmas a 'netkód', kezdéskor legalább olyannak kellett volna lennie mint most BF3-ban, és azt csiszolgatni még tovább.
  • Livius
    3 hónapja még engem köveztek, hogy előre fikázom a játékot, de lassan látszódik hogy nem volt nagyon alaptalan. Kiadtak egy újra dizájnolt kicsit megextrázott BF3-at, ugyan azzal a kliens és szerver oldali bugokkal. A netkódról meg annyit hogy sose lesz normális, amíg ehhez a hulladék frostbite-hoz ilyen kliensoldali hányadékot terveztek annó.

Véleményem szerint a PC oldali optimalizálás bármilyen téren csak nyűg a hátukon, ők már jó ideje csak a Xbos és PlayStation vonalra koncterálénak ezerrel, nah meg hogy dőljön a lóvé. Aki meg azt mondja hogy majd jönnek a javítások, az egy oltári barom. A support politika most is annyiban fog állni csak, hogy egy DLC kiadás egy patch-el jár, és amint vége a DLC-éknek vége a semmit nem érő supportnak.
  • Prince23
    Xfire felismerte a játékot? valaki próbálta már X-en keresztül streamelni a játékot?
  • Skyline
    Na itt ember akinek radeonja van Intel proci mellett (vagy ha nem is ezek de ugyan ezzel szenved-szenvedett) és az a gondja (vagy jóesetben megoldotta) hogy a játék hibátlanul fut 50-60 fps-el pár percig majd elkezd akadni szó szerint...Leesik 1-re az fps pillanatokra majd vissza.
    Indítás után pár percig hibátlan a játék majd elkezdi.
    A gépben nem melegszik semmi túl, nincs húzva semmi, minden más játék hibátlan. Már próbáltuk a BF4.exe prioritását low-on..Netframeworkot frissíteni..DX-et rakni..Ú Drivert rakni..Gameboostert...Nem segített a haverom gépén semmi...
  • dr Kotász
    A szájából vetted ki a szót...

• ProGabe #6196
    Nem tudom, hogyan csinálja a dice, de még szarabb a netkód, mint a 3-ban. Közvetlen közelről, M5-el fél tár mellkasba, de még elfut a rohadék. Volt, hogy azon röhögtünk "sofőrrel", hogy előbb szétkapják a tankot késsel, mint mi benne ülve megölünk valakit. Jelzi a rohadék, hogy találat, de csak nem döglik meg.

A páncélozott hajó meg OP, mint állat.

Két dolgot csináljon a dice: vegyen fel normális programozókat, akik érteken a hálózathoz, és fasza tesztereket, akikre esetleg hallgat is.
  • zsoca6
    nekem túl közelről mutatja a fegyvereket a bétában nem így volt tud rá valaki valamit, és a field of wiev ezen nem segít ?
  • SzinesGeza
    "Soha nem mondtam, hogy soha"
    XD
  • bélanéni #6193
    Engem kizárólag egy dolog érdekel, hogy mennyire érzem azt, hogy folytatnám már végre. (Sajnos(?) nincs sok időm játszani, több részletben játszom). És olyan még nem volt talán az elmúlt 5 évben, hogy néhány nap alatt végignyomok egy játékot. Ebben erős ez a game
  • lac coo
    A hangulat jó, de idegesítően gyenge az AI .....Fájóan rossz ....
  • Newfronter
    Szerintem is elég jól sikerült a single. Nálam azért nem ennyire pozitív az összkép, de jobbnak mondom a BF3 egyjátékos módjától.
    Jó ilyet is olvasni!
  • bélanéni #6190
    (Összehasonlítva FC3-al, az valóban sand-box játékélményt kínál, nálam mindent összevetve mégis ez a játék a nyerő (igaz, csak kicsivel). )
  • bélanéni #6189
    Egy rövid vélemény a single-ről:

Továbbra is az a véleményem, hogy ELKÉPESZTŐ mind a megvalósítás (grafika, hangok), mind a hangulat. Eddigi messze legszebb PC-s játék. Maga a játék egyszerűen játszatja magát, nagyon nagyon hangulatos. A sztori pont hogy életszerű és szerintem nem erőltetett. A beleélési faktor erősen közelít a 100%-hoz. Viszont erős vas nem árt hozzá, mert az ULTRA beállítás melletti minimum 40-50 folyamatos fps érzésre nagyon kell ehhez.
    Nálam a kampány 92-94%, csak azért ennyi, mert minden a helyén van, de az nagyon erős túlzás, hogy nyílt világú, lényegében nagy a látótávolság, stb... de erősen csőjáték. A multi az nyilván szabad kezet ad. De egyszerűen rég élveztem ennyire PC játékot, nem beszélve az FPS műfajról (ami nem a kedvencem).
  • w126
    Ohh bocsánat én voltam a nyomorúlt :D megvan, csak én a fémtokban található delux edition kódot aktiváltam, a játéké a másikban volt:)

(Az Arpád hídnál a konzolvilágban vettem, a delux editiont)
  • Smithwarden
    Honnan vetted a gamet?
  • Demeterf
    Sikerült telepíteni! Originst letöröltem és újra raktam. Már megy a multi :-)
  • w126
    Sziasztok.

Megvettem a gémet, és ugye lemez már nincs.
    Beváltottam a kódot, de nem változott semmi, nem látok letöltési lehetőséget, vagy annak felkínálását. Milyen teendőim vannak még?
    illetve mit csinálok, keresek rosszul?

Köszike.
  • V43 1105
    Paracel Stormon mikor a hajó telibe veri a szigetet.. oh my gosh!
  • eugabesz
    Mennyit szeretnél?? Nézd meg a battlefield.hu-n...
  • eugabesz
    Soha nem mondtam, hogy soha...
    1. Nem én vettem,hanem a fiam lepett meg vele...
    2. Terveztem,mert a csapat már felállt,s nem maradhatok ki a sorból...
    3. Továbbra is egy BF3 DLC-nek tartom...
  • SzinesGeza
    Naugye! ;)
  • Szabi #6180
    veterán pack-ot már kapott valaki ? :D
  • Xeler
    Nincs még magyar klán ? Bf4 re?
  • Unreal1942
    You were disconnected from EA Online (1)

Erre még mindig semmi? Már minden fellelhető dolgot megcsináltam amit javasoltak, de továbbra se enged be sehova.
    Logging in.. aztán rögtön ez...
  • Demeterf
    Sajnos semmi. Pedig újra is indítottam...
  • Hecker007
    Én EU szerveren 20-30as pinggel nem tudtam játszani annyira laggolt, mindenki teleportált ide-oda, amcsin 120-as pinggel simán tudtam játszani, csak ott meg hiba üzi nélkül kidobott a játék.
  • eugabesz
    Majd fogja....csak egy kicsit szöszmötöl vele....nézd meg van-e elég helyed.26 Gb az kell...
  • Demeterf
    Sziasztok! Segítsetek, nem tudom telepíteni a battlefield4-et. Origins települt, kódot megadtam, de nem akarja telepíteni, pedig bejelentkeztem. Ez az első battlefieldem.
  • Igazember
    Nah, mégsem adom el, adok még neki esélyt. Remélem a további pályák lényegesen jobbak lesznek.
  • adam46
    Na, most már a battlelog se jön be. Köszönjük UPC.
  • szomferi
    levegő be --> nem mozog a távcső a sniperen (egy pár másodpercig)