15720
  • Szabi #6370
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- Hannah-nak adod majd felrobbantod őt
    - Irish-nek adod majd felrobbantod őt
    - nem adod senkinek és Pac hal meg az amcsi hajón
  • Gyuszopapa
    Csak sok helyen vannak szankciók is de itt csak szarakodnak velűk.
  • w126
    De!
  • eugabesz
    Két megoldás van.
    1.Normális,mindenre kiterjedő anti-cheat program.
    2.Személyes adatokhoz kötött játék.

az 1-es nem létezik,csak valami városi legenda a 2-es meg személyi jogokat sért...Ergo.
  • Newfronter
    Mindenhol vannak csalók, nem csak ebben a játékban. MMO-kban is. Az ember olyan, hogy keresi sajnos a kiskapukat, hogy mit, hogyan lehet kijátszani.
    Szerintem nem kell ide cheatvédelem, egy csapat kell, akik TÉNYLEG bannolják a csalókat. Ennyi.
  • Gyuszopapa
    Nem nekem kell először bizonyítanom hanem neki,az hogy beír ezt-azt az nem bizonyíték,messziről jött ember azt mond amit akar.Legalább egy videó arról hogy szed össze több mint 3000 pontot percenként.
    Igen itt a kulcs "Ha az a sok csaló úgy játszik hogy észre se veszem"
    és ez bizony elég szomorú hogy ide jutottunk,ezért mondtam le arról hogy jövöben multifps-ekkel foglalkozzam.
  • Newfronter
    Ha az a sok csaló úgy játszik hogy észre se veszem, akkor mit érdekel az engem!
    Azt a 100-as gyereket meg azért ne minősítsd kapásból, lehet igaz is! Bizonyítsd be, hogy csalt!
  • szomferi
    benfektes? ez magyar szó?
  • kombány
    e8400 az nem dual proci?
  • Gyuszopapa
    Sajnos a DICE nem tud rendes netkód-ot írni,a refractor engine és származékai korlátozottan alkalmasak multijátéknak vagy csak meg kellene tanulni programozni.
    Ezért nincs COD szintű killcam,bukna a játék rendesen.
  • w126
    43 órát nyomott mindössze vele a srác egy olyan időszakban amikor még csak éledezni kezd a játék....
    Szerintem kamu, vagy valami dice benfektes a srác, vagy simán valami level hax. Nem hinném viszont, hogy multiplayerek ellen szedte össze, ahoz még nagyon friss a gém.

Persze lehet, hogy tévedek, ez csak az én teóriám.
  • ProGabe #6359
  • DarkSector
    Ezt csináltam...:D

gondolom a 2. az amikor megnyomom...:D

na és a 3. hiányzik.
  • Vadnokedli
    oda adod a fekának a bombát és nem nyomsz semmit.
  • Gyuszopapa
    Te még hiszel a mesékben.
    Ezt kb. úgy elhitted mint hogy te 200 óra alatt 2 csalóval találkoztál.
  • DarkSector
    akkor ha spoilerbe leirnád pls mi az a 3, mert 2 bef. egyértelmű....
    mármint 2 befejezést vágom ahol ugye valamit a végén vagy megteszel vagy nem.
  • Vadnokedli
    jól látod 3.
  • DarkSector
    jól látom 2 féle befejezése van a játéknak?
  • Vadnokedli
    Szerintem csak statpaddolt a srác..
  • Fpocok
    Ezt sosem fogom megérteni...
    De az xp boost is egy elbaszott dolog.
  • eugabesz
    Aha...meg nagyanyja térde kalácsa,aki elhiszi neki...
  • szomferi
    egyszerre csak egy
  • Boron Power
    Egyszerre is működnek ezek a boostok? Mert akkor lehet az a k. nagy scm.
  • Newfronter
    Az, írja is hogyan érte el. Gamestopos dupla XP hétvége, stb...
  • item
    "** I don't cheat, I used 200% (Bonus-XP weekend from Gamestop preorder & stacked it with 200%/100%/50%-XP boosts from the Battlepacks ** "

Jaja
  • w126
    Lol:D

Gondolom tiszta is a srác.
  • w126
    Hali.

Van esetleg valaki aki GTX570-el tolja 775-ös cpu melett?
    Vagy hasonló konfiggal? (5GB Ram)

Tapasztalatra lennék kiváncsi, mert pla a gépem egy crysis3-at, egy bf3-at gyakorlatilag gyönyörűen visz, de ez a játék tragédia olykor..
    Ez még a nagyon nyers patcheléseket kíváno gém miatt van, vagy ez a játék a grafikai képességeihez képest túl nagy igényű? (szép a graf, de nem egy áttörés a bf3 után)

Én konfigom:

E8400 3750Ghz
    Ram: Geil 5gb 1066 DDRII
    VGA: Nvidia GTX570 OC 1300Mb (800mhz órajel)
    Alaplap: Gigabyte X38DQ6
    Táp 800W
    HDD: SSD
    OP: 64 Bit Win7

Előre is köszi.
  • ProGabe #6343
    Lvl 100. Ez gyors volt.
  • Borg
    Na van már szerver várólista végre.
  • sz4bolcs
    Nem próbálják. Battlelogra kiírták szép nagy betűvel, h. dolgoznak a javításon.
  • SergioAmigo
    Az biztos hogy a hangok azok verhetetlenek ebbe részben :D :D :D Főleg mikor minden második serveren szar a hang :D
  • DarkSector
    A dicséretem sem marad el.
    Ami vitathatatlanul a BF-ben a legjobb, a hangok/zene!
    És ez nem csak cod szempontból, hanem bármilyen fps-el szemben.

Crysis 2/3 kék lézeres gépfegyver meg a legszarabb a világon, szó szerint irritáló!!!!
  • szabii98
    Haveromnak a béta lowon futott(hátőőő...elindult legalább és játszott vele :D), megvette a full játékot(isten tudja miért) , és hol el sem indul neki, ha már bentvan a menüben, akkor írdatlan nagy laggja van. ötletek, hogy mit csinálhatna vele?:D
  • ProGabe #6337
    Rengeteg üres szerver, ahol vannak ott hihetetlenül magas a ping. Kliens-oldali kilépés. WTF!?!?!

Aztán az, hogy fél méterről beleeresztek valakibe egy tárat, az megfordul és lelő. Mi a k.élet folyik itt? Ez így több szempontból is játszhatatlan.
  • DarkSector
    "bár már szerintem nem annyira az erős az én gépem"

most nem igazodok ki rajtad.
    ironizálsz vagy komolyan nem ismered a gémerek többségét, milyen géppel rendelkeznek?
  • DarkSector
    Nem.
    akkor azért adok ki pénzt mert olcsó, és HA kedvem támad 10 év mulva egy uj géppel akkor multizom. :)
  • haversvábbogár
    WE HAVE IDENTIFIED AN ISSUE WHERE THE GAME SERVER WILL CRASH AND DISCONNECT PLAYERS. WE HAVE A FIX IN PROGRESS TO ADDRESS THIS ISSUE IN A SERVER UPDATE AND WILL LET YOU KNOW ONCE IT'S READY TO ROLL OUT.

látjátok ,,csinálják
  • Norby646
    Nálam is fagyogat. Vicc az egész ráadásul 20 percem azzal tellik el, hogy próbálok belépni szerverekre, de képtelenség mert az egyik fele tele van a másik fele meg tök üres. És amikor végre összejön és nem fagy ki akkor a 3 perces betöltés után kiírja hogy your team lost és vége a körnek. Na feladom, akkor megyek bf3-ba ott meg vmi hibát írnak...
  • sayiid
    Megfogadtam ,hogy addig nem lépek be játszani amíg nem kezdenek valamit crashel. eltelt 3-nap. Gondoltam csak lett valami. Felléptem ma Hungarian szervere kicsit commanderkedni de 2perc utan bf4 stoped working. GG!!
  • Hecker007
    Köszi!