Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Nulla tenaci invia est via"
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként pont a tömeges csalások miatt nem valószínû, hogy pénzt látnak tõlem.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Külön kell fellépni és nem is lehet átváltani játékos módba.
Mondjuk csapatban hatalmas elõny. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Háromféle befejezése lesz a játéknak, lesz egy rész, ahol valamit fel akarnak robbantani a gonoszok, és ennek három végkifejlete lesz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mekkora forma vagy 😄D amúgy való igaz és akkor nem is beszélve ,hogy minden tetõn ül vagy 3 recon.
"Nulla tenaci invia est via"
Én úgy tudom amúgy, hogy 9500-ért lehet valahol venni BF4et, premium meg egy 10es originen.
Hogy lesz-e valaha dobozosan premium, mint a BF3 esetében, az jó kérdés, de ha igen, akkor majd be lehet olcsón szerezni. (hardverapró pl meg ilyesmi helyekrõl, orosz kiadás - ha van ilyen premiumban-, meg mittomén)
Ez az ami feltunt az xbox verzioban egybol, igy lehet, hogy a latotav sem kulonbozik semmiben vagy minimalisan.
Akkor meg nem olyan veszes az xboxos verzio, bar mintha a palya is kisebb lett volna, kevesebb ponttal.
szerintem
Amugy sem szoktam AA-t hasznalni.
szerintem
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
szerintem
szerintem
lehet ps3 hoz is egeret használni? mert mintha páran úgy nyomták volna én meg futni alig tudtam😄😄 maradok a pcnél😄
!Forza Ferrari!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hát jah ez egy örök igazság.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
az akkoriban már kiforrott motor volt, a mai részekbõl hiányzó komplex commander rendszer volt benne, összetettebb feladatok ellátása volt, eszközök javítása, vagy olyan dolgokra való odafigyelés, hogy futáskor elfárad a katona, vagy hogy az adott tár cseréjével a tárban levõ golyók elvesznek, ebben a részben még legalább nagy szerepe volt ki a squad leader, kire lehetett spawnolni, hogy customizálod a katonát, sokkal taktikusabb az egész játék, nem a mai lebutított/leegyszerûsített játékrendszer...
a pályái is a leghangulatosabbak.
Én magam egy a 2142 folytatására vágyom a leginkább.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most:
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX