Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Kössz.
Bár kurvára SENKIT NEM ÉRDEKEL A SZINGLE 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
Pontosan <#nezze>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ez így nem igaz. Ha megbuknak, akkor csak a sz@rul beállított szervereken tudnak játszani, ahol nincs beállítva pb stream vagy ggc stream. Ezért kell normálisan konfigurált szervereken játszani.

Szabi
bárcsak ez lenne a tapasztalat, de akik pb képpel megbuktak, bf3ban azok is csak nullázást kaptak max.. utána ugyanúgy vidáman csaltak tovább..

"Nulla tenaci invia est via"

spybot919
Sokan nem képesek ésszel felfogni ,hogy ezen csalók 99% a 40perc mulva már banned. Ahol ezt a fajta cheatet terjesztik ott is leírták facebookon meg fórumon ,hogy 40 percet él egy ilyen cheat aztán ban. Bf4-PB mellé lesz egy másik anticheat ami futni fog. Szóval nem hiszem ,hogy tartani kell majd a cheaterektõl. Elvétve lesz egy. De hol nincs??

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

spybot919
Minden fps-ben csalnak. Szóval akkor inkább pasziánszozni fogsz?

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Szabi
meg csalót videózni is hasznos.. 😄

Shep
Én játszottam már végig kontrollerrel fps-t jelesül a Darkwatch-ot de ha valaki azt látta volna mára már biztos nem élne, mert halálra röhögte volna magát rajtam 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

0Fritz0
Jah, a kép alapján fejtettem meg, el sem indítottam. 😄
Egyébként pont a tömeges csalások miatt nem valószínû, hogy pénzt látnak tõlem.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Az nem a GTA? 😉

kemotox
Jól levágtad a videó lényegét 😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

0Fritz0
Ez a spectator (megfigyelõ) nézet.
Külön kell fellépni és nem is lehet átváltani játékos módba.
Mondjuk csapatban hatalmas elõny. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

kemotox
Kiderültek az XBOXOS achievementek, elég sok mindent elárulnak.
Háromféle befejezése lesz a játéknak, lesz egy rész, ahol valamit fel akarnak robbantani a gonoszok, és ennek három végkifejlete lesz:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy hagyod felrobbani, vagy feláldozod Irish-t (ez a feka csávó asszem), vagy feláldozodd Hannah-t (a csínai rib... hölgy.). Vagy valami ilyesmi. Kíváncsi leszek rá.

Na ez az a játék amihez nem kell ilyen, annyira jól adja.

Igyekszem. 😊
Szabi
pff

Szabi
"weekly content drops"

heti egy háttérkép vagy concept art 😄

grebber
Nekem sajna nm indul ,pedig ki szerettem volna próbálni hogyan fut 😞

Next PC upgrade: 2022

spybot919
"Még szerencse ,hogy nem 64 en vannak a szerveren mert nem mászkálhatnék ilyen szabadon mert két méterenként golyó repülne a fejembe"
Mekkora forma vagy 😄D amúgy való igaz és akkor nem is beszélve ,hogy minden tetõn ül vagy 3 recon.

Nem az EA-tól vagyok, de azért a 15db battlepack illetve a heti új tartalmak - amelyek valószínûleg pár skin-tõl nem lesznek többek - megérné neki, ha ezek fontosak a szemében. HA nem, akkor nyugodtan várhat természetesen! 😊
Szabi
ha tok nem kell, akkor érdemes megvárni a megjelenést, prémium meg úgyse ér sokat év végéig 😄

kemotox
Originen😄 Ott a legdrágább, de az EAnak pl az jó áron van.. neked már nem biztos 😄
Én úgy tudom amúgy, hogy 9500-ért lehet valahol venni BF4et, premium meg egy 10es originen.

Hogy lesz-e valaha dobozosan premium, mint a BF3 esetében, az jó kérdés, de ha igen, akkor majd be lehet olcsón szerezni. (hardverapró pl meg ilyesmi helyekrõl, orosz kiadás - ha van ilyen premiumban-, meg mittomén)

Hol lehet most jó áron BF4+China Risinget és Premiumot venni?
Köszi, este megnézem.
alma2
Porral megnezve a c pontnal levo obolben, nem latni at az egyik partrol a masikra.
Ez az ami feltunt az xbox verzioban egybol, igy lehet, hogy a latotav sem kulonbozik semmiben vagy minimalisan.
Akkor meg nem olyan veszes az xboxos verzio, bar mintha a palya is kisebb lett volna, kevesebb ponttal.

szerintem

alma2
Igy valoban lecsokken a latotavolsag, megjelenik a por a tavolban, de nem leszek a magam ellensege, amig nem muszaj😊

Amugy sem szoktam AA-t hasznalni.

szerintem

Aki esetleg kíváncsi rá. 😊

Smithwarden

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

alma2
Volt szerencsem megnezni xbox-on, kello tavolsagbol nezve egyaltalan nem csunya, ami feletebb bosszanto volt az a latotav, mert az kozelit a nullahoz. Persze az is lehet, hogy nalam pont gajdul a jatek, mert en atlatok az egesz palyan mindenfele porfelho hijan 😊

szerintem

alma2
szolsz a commandernek, odavag valamit, szolsz barmelyik helisnek, bejelolod oket neki, aztan el is tuntek. Csapatjatek lenne, vagy mi a fene...

szerintem

oneal1
én bf4 bétát próbáltam ps3-on😄 hááát....😄 elég vicces volt!😄

lehet ps3 hoz is egeret használni? mert mintha páran úgy nyomták volna én meg futni alig tudtam😄😄 maradok a pcnél😄

!Forza Ferrari!

Running
Na mindjárt jönnek a konzolosok és jól elmagyarázzák, hogy csak meg kell szokni és különben is mennyivel jobb minden konzolon, mert nem kell telepíteni, meg nem akad, nem csalnak, stb... <#nezze>

bakkerman
cod mw3-at kipróbáltam múltkor boxon(életem elsõ FPS élménye kontrollerrel),az elsõ küldetésen ötödjére sikerült átverekednem magam 😄D lehet hogy csak beletanulás kérdése,de aki évekig egér+bill kombóval tolta az FPS-t,mint én például,totál reménytelen a dolog konzolon

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Shep
Aha, biztos nem kapnék idegbajt az ilyen kontrolleres irányítástól, fõleg, hogy nekem még így sem menne 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Running
Magyar oldalakon is 50x le lettek írva a megoldások, linkeljetek már kínai oldalak is.

Vadnokedli
Szerintem is BF2142 volt a legjobb... De amiket írsz ez BF2 ben is így volt.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

bakkerman
2d növényzet offkorsz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DarkSector
Elsõ ránézésre elég fasznának tûnik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Xbone... állítólag.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
"Ez egy lehetetlen feladat."

Hát jah ez egy örök igazság.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

adam46
Szerintem ne várd, mert ott is csak a sírás fog menni, részedrõl is, meg a többiek részérõl is. Úgy sem tudnak olyat csinálni a fejlesztõk, ami mindenkinek tetszene. Ez egy lehetetlen feladat.
2142 magasan a legminõségibb BF, amit valaha készítettek!

az akkoriban már kiforrott motor volt, a mai részekbõl hiányzó komplex commander rendszer volt benne, összetettebb feladatok ellátása volt, eszközök javítása, vagy olyan dolgokra való odafigyelés, hogy futáskor elfárad a katona, vagy hogy az adott tár cseréjével a tárban levõ golyók elvesznek, ebben a részben még legalább nagy szerepe volt ki a squad leader, kire lehetett spawnolni, hogy customizálod a katonát, sokkal taktikusabb az egész játék, nem a mai lebutított/leegyszerûsített játékrendszer...
a pályái is a leghangulatosabbak.
Én magam egy a 2142 folytatására vágyom a leginkább.

DarkSector
Jah lehet, boxon én is ingyé tóltam, baszott kellemes volt.

DarkSector
Ez nem csak a játékoknál van így! 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Régen:

Most:

SpeedXHUN
1943 on gondolkozom megvegyem-e végülis csak az nincs meg,anno ingyenes volt,de most néztem ps networkon hogy fizetõs.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SpeedXHUN
Tetszett a 42 és a bf2 zene is,maga a 2142 mint játék én nagyon szerettem,anno emlékszem elsõ nap mentem megvenni😊

DarkSector
Én az 1943-at tartottam jónak, és a maga nemében egyedi is volt, azokkal a kis szigetekkel....csudajó.

spybot919
beszarás nagyon komoly 😄 ment a +

TasManXT
Ja nekem is az a kedvenc theme. Ez a mostani borzalom egyszerûen érthetetlen.

psn: TasManHUN

SpeedXHUN
2142-t de imádtam😄