15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#6370 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Hannah-nak adod majd felrobbantod őt
- Irish-nek adod majd felrobbantod őt
- nem adod senkinek és Pac hal meg az amcsi hajón -
Gyuszopapa #6369 Csak sok helyen vannak szankciók is de itt csak szarakodnak velűk. -
#6368 De! -
eugabesz #6367 Két megoldás van.
1.Normális,mindenre kiterjedő anti-cheat program.
2.Személyes adatokhoz kötött játék.
az 1-es nem létezik,csak valami városi legenda a 2-es meg személyi jogokat sért...Ergo. -
Newfronter #6366 Mindenhol vannak csalók, nem csak ebben a játékban. MMO-kban is. Az ember olyan, hogy keresi sajnos a kiskapukat, hogy mit, hogyan lehet kijátszani.
Szerintem nem kell ide cheatvédelem, egy csapat kell, akik TÉNYLEG bannolják a csalókat. Ennyi. -
Gyuszopapa #6365 Nem nekem kell először bizonyítanom hanem neki,az hogy beír ezt-azt az nem bizonyíték,messziről jött ember azt mond amit akar.Legalább egy videó arról hogy szed össze több mint 3000 pontot percenként.
Igen itt a kulcs "Ha az a sok csaló úgy játszik hogy észre se veszem"
és ez bizony elég szomorú hogy ide jutottunk,ezért mondtam le arról hogy jövöben multifps-ekkel foglalkozzam. -
Newfronter #6364 Ha az a sok csaló úgy játszik hogy észre se veszem, akkor mit érdekel az engem!
Azt a 100-as gyereket meg azért ne minősítsd kapásból, lehet igaz is! Bizonyítsd be, hogy csalt! -
#6363 benfektes? ez magyar szó? -
kombány #6362 e8400 az nem dual proci? -
Gyuszopapa #6361 Sajnos a DICE nem tud rendes netkód-ot írni,a refractor engine és származékai korlátozottan alkalmasak multijátéknak vagy csak meg kellene tanulni programozni.
Ezért nincs COD szintű killcam,bukna a játék rendesen. -
#6360 43 órát nyomott mindössze vele a srác egy olyan időszakban amikor még csak éledezni kezd a játék....
Szerintem kamu, vagy valami dice benfektes a srác, vagy simán valami level hax. Nem hinném viszont, hogy multiplayerek ellen szedte össze, ahoz még nagyon friss a gém.
Persze lehet, hogy tévedek, ez csak az én teóriám. -
#6359 -
#6358 Ezt csináltam...:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gondolom a 2. az amikor megnyomom...:D
na és a 3. hiányzik. -
#6357 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!oda adod a fekának a bombát és nem nyomsz semmit. -
Gyuszopapa #6356 Te még hiszel a mesékben.
Ezt kb. úgy elhitted mint hogy te 200 óra alatt 2 csalóval találkoztál. -
#6355 akkor ha spoilerbe leirnád pls mi az a 3, mert 2 bef. egyértelmű....
mármint 2 befejezést vágom ahol ugye valamit a végén vagy megteszel vagy nem. -
#6354 jól látod 3. -
#6353 jól látom 2 féle befejezése van a játéknak? -
#6352 Szerintem csak statpaddolt a srác.. -
#6351 Ezt sosem fogom megérteni...
De az xp boost is egy elbaszott dolog. -
eugabesz #6350 Aha...meg nagyanyja térde kalácsa,aki elhiszi neki... -
#6349 egyszerre csak egy -
#6348 Egyszerre is működnek ezek a boostok? Mert akkor lehet az a k. nagy scm. -
Newfronter #6347 Az, írja is hogyan érte el. Gamestopos dupla XP hétvége, stb... -
#6346 "** I don't cheat, I used 200% (Bonus-XP weekend from Gamestop preorder & stacked it with 200%/100%/50%-XP boosts from the Battlepacks ** "
Jaja -
#6345 Lol:D
Gondolom tiszta is a srác. -
#6344 Hali.
Van esetleg valaki aki GTX570-el tolja 775-ös cpu melett?
Vagy hasonló konfiggal? (5GB Ram)
Tapasztalatra lennék kiváncsi, mert pla a gépem egy crysis3-at, egy bf3-at gyakorlatilag gyönyörűen visz, de ez a játék tragédia olykor..
Ez még a nagyon nyers patcheléseket kíváno gém miatt van, vagy ez a játék a grafikai képességeihez képest túl nagy igényű? (szép a graf, de nem egy áttörés a bf3 után)
Én konfigom:
E8400 3750Ghz
Ram: Geil 5gb 1066 DDRII
VGA: Nvidia GTX570 OC 1300Mb (800mhz órajel)
Alaplap: Gigabyte X38DQ6
Táp 800W
HDD: SSD
OP: 64 Bit Win7
Előre is köszi. -
#6343 Lvl 100. Ez gyors volt. -
Borg #6342 Na van már szerver várólista végre. -
#6341 Nem próbálják. Battlelogra kiírták szép nagy betűvel, h. dolgoznak a javításon. -
SergioAmigo #6340 Az biztos hogy a hangok azok verhetetlenek ebbe részben :D :D :D Főleg mikor minden második serveren szar a hang :D -
#6339 A dicséretem sem marad el.
Ami vitathatatlanul a BF-ben a legjobb, a hangok/zene!
És ez nem csak cod szempontból, hanem bármilyen fps-el szemben.
Crysis 2/3 kék lézeres gépfegyver meg a legszarabb a világon, szó szerint irritáló!!!! -
#6338 Haveromnak a béta lowon futott(hátőőő...elindult legalább és játszott vele :D), megvette a full játékot(isten tudja miért) , és hol el sem indul neki, ha már bentvan a menüben, akkor írdatlan nagy laggja van. ötletek, hogy mit csinálhatna vele?:D -
#6337 Rengeteg üres szerver, ahol vannak ott hihetetlenül magas a ping. Kliens-oldali kilépés. WTF!?!?!
Aztán az, hogy fél méterről beleeresztek valakibe egy tárat, az megfordul és lelő. Mi a k.élet folyik itt? Ez így több szempontból is játszhatatlan. -
#6336 "bár már szerintem nem annyira az erős az én gépem"
most nem igazodok ki rajtad.
ironizálsz vagy komolyan nem ismered a gémerek többségét, milyen géppel rendelkeznek? -
#6335 Nem.
akkor azért adok ki pénzt mert olcsó, és HA kedvem támad 10 év mulva egy uj géppel akkor multizom. :) -
#6334 WE HAVE IDENTIFIED AN ISSUE WHERE THE GAME SERVER WILL CRASH AND DISCONNECT PLAYERS. WE HAVE A FIX IN PROGRESS TO ADDRESS THIS ISSUE IN A SERVER UPDATE AND WILL LET YOU KNOW ONCE IT'S READY TO ROLL OUT.
látjátok ,,csinálják -
#6333 Nálam is fagyogat. Vicc az egész ráadásul 20 percem azzal tellik el, hogy próbálok belépni szerverekre, de képtelenség mert az egyik fele tele van a másik fele meg tök üres. És amikor végre összejön és nem fagy ki akkor a 3 perces betöltés után kiírja hogy your team lost és vége a körnek. Na feladom, akkor megyek bf3-ba ott meg vmi hibát írnak... -
sayiid #6332 Megfogadtam ,hogy addig nem lépek be játszani amíg nem kezdenek valamit crashel. eltelt 3-nap. Gondoltam csak lett valami. Felléptem ma Hungarian szervere kicsit commanderkedni de 2perc utan bf4 stoped working. GG!! -
#6331 Köszi!