15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
KaBuTo666 #6410 A kérdés érdektelenné vált. :D -
#6409 Nem, király lett a gamma, úgyhogy erre is lőhetsz egy kis csalást. -
eugabesz #6408 Game disconnected: server has ended the game session.
Ez volt már??Nekem ez a kedvencem.... -
KaBuTo666 #6407 Napi 200+ új üzenet...ennyire bugos, szar lett a játék? :D -
meszibalint #6406 Csomó mindent tudok állítani, és el is fogadja. A b-re bejön alapból a konzol, ez a legzavaróbb, viszont csak a 0-val tűnik el. Ja és a q betűről sem tudom eltennei máshova a spot-olást, és a hozzá tartozó menüt... Próbáljak másik billentyűzetet? A lehető legolcsóbbat használom mindíg, mert el szokott fogyni, ha idegbajt kapok, sajna ez van mindíg kéznél... -
#6405 120 torz igen, csak akik cod4-be waroztak velem, meg ellenem kitanulják, minden este ezzt küldték, nekik nem gond. :D
de a 95 nekem a határ, ami még szerintem egészséges.
Amúgy vicces, IGAZÁBÓL 180 lenne a normális!!!
Csakhogy ehhez félkör alakban kellene a szemed köré kijelző!!!!!!
Nyomnék egy BF-et fullon egy olyan kupolában ahol félkörben körülöttem a pálya lenne ....baszott nagy lenne. :D -
Borg #6404 Fullhdben már 85tol felfedezheto természetellenes torzítás... -
#6403 lehet hogy kihasználja de olyan torzult képet kapsz két oldalra hogy nem tudod mennyit kell mozognod hogy pont ráhúzd a célkeresztet kb. (legalábbis nekem 100 felett nem adja) Most 'százon van. -
Demeterf #6402 Nagyon szuper volt magyarokkal játszani és a pingem rendben volt. Nálam semmilyen hiba nincs szerencsére. -
#6401 Ez olyan mint a grafika modoolás, nem garancia semmire, de egy profit, elősegít, lehet 100 fregből 1x lesz előny hogy a látoszöge szélén lát meg valakit, de akinek bírja a vas, ezt ki szokta használni...:S
ez is egy geci dolog.
CoD4-be toltuk mindig 85-95 körül.
Illetve sokan e felett, de az nagyon durva....
war-okon van haszna.
160-as fov !!!
-
#6400 igen torzul, illetve nő a gépigény is egy cseppet, ellenben határozottan szar dolog, ha éppen a kitakart részen nem veszel észre valakit, akit amúgy észrevennél. :D -
#6399 annyi nincs nekem, asszem 90 vagy 95 a max. :D -
#6398 Utálom azokat a videókat is, ahol ilyen 90 felettivel tolják, gusztustalan. Én leszarom milyen előnyt ad, úgy játszom, ahogy tetszik. Eddig sose volt gond vele és ha balfasz voltam nem a FOV miatt... -
#6397 Lehet, hogy többet látsz, viszont erősen torzul is. Én is 85 körül szoktam használni. -
Borg #6396 Firefox raveheto valahogy, hogy eltarolja a loginemet a battlelogra? Más bongeszoknek ez valahogy alapból megy... -
#6395 Single-ban nem lehet állítani, az a multira vonatkozik, legalábbis nekem nem változott semmit se singleplayerban. És próbáltad már 120 FOV on? .. :D -
#6394 nem tudom, én örülök pl. a Caspian Bordernek, kedvenc pályám volt a 3-ban, jó lesz ebben a játékban is játszani vele.
egyébként meglehetősen komoly átalakításokat végeztek rajta, a torony átkerült a D capture pointhoz, a B (checkpoint) capture pointtól induló drótkerítés az új verzióban betonfal lesz (nehezebben áthatolható), stb.
a Metro hangulata szerintem remek, és ha a Levolution-nak hála nyílna pár új útvonal és nem fulladna B-zászlós gránátdobálásba minden meccs, jó kis map lehetne az is.
Firestorm... hát, mindenki döntse el magának, szerintem semmi extra az a pálya, akkor már sokkal inkább a Kharg Island, ha Vanila, de sokkal inkább Armored Shield.
a negyedik meg a Gulf of Oman, Karkand-pálya ugye, szerintem az egyik legjobb Battlefield-map, bár én a Strike at Karkandot jobban csípem. de azért várósak nagyon! -
#6393 85
multiban maxon legyél mert hártányt jelent. -
#6392 FOV nálatok mennyin van? -
Drazse23 #6391 Én gond nélkül ét tudtam állítani mindent.
Lényegében csak a WASD, a Space és a fegyverváltó gombok maradta a helyükön, a többit átvariáltam.
Arra figyelni kell, hogy átállítás után nem szabad kilépni, hanem rá kell menni az elfogadás gombra! -
Drazse23 #6390 Hát igen.
A Back to Karkand újdonságnak volt mondható.
A régi motorosok viszont láthatták a régi vedvenc pályáikat, már felturbózva, azok akik még csak nem is hallottak ezekről a mapokról teljesen újnak számított.
A 3 és a 4 között két év telt el, így érdemleges újítást mit csinálnak ezen a négy pályán? Ja, hát a Levolution! Erre nem is gondoltam.
Na komolyra fordítva a szót, aki ezzel a 4 mappal akarna játszani, az vissza is mehetne a BF3-ba, ezért nem kell megvenni egy DLC-t.
Mi van, a DICE-nál kezdenek kifogyni az ötletekből? -
meszibalint #6389 Tudja már valaki, hogy miért jön be a b betűre a konzol? Rohadt idegesítő, kéne másra az a billentyű... ÉS van amit hiába állítok át másik billentyűre, akkor is a gyári beállítással működik tovább. Ezek csak nálam vannak így? Mert akkor azonnal veszek egy másik billentyűzetet. Igaz, hogy pl a gadget 2-t írja is alul, hogy mire állítottam át, tehát a program tudja, de mégis csak az eredeti billentyűvel működik... Tudok így játszani, szokás kérdése, de marhán érdekelne valakinek a véleménye, tapasztalata... -
baga #6388 Telepítettem az összes Win7 frissítést+ chrome böngészőt, és feltettem 1 víruskeresőt, most mükszik a dolog, betudok lépni.
apró szépséghiba: pár perc után kidob:)))
-
#6387 De jó lesz. Megkapjuk ugyanazokat a mapokat jó pénzért :D -
Drazse23 #6386 Volt már?
Second Assault
Metro így durva lesz. Caspiant meg kicsit átvariálták őszi színeket kapott és most a torony a "Gas Staton" helyén van. -
#6385 ez jó vannak még ilyenek? :D -
baga #6384 szuper, most már tovább tudok lépni, csak éppen most azt írja, hogy megszakadt a kapcsolat:) 50 ping alatti szerverekre teszteltem 20x kb. és semmi. opera böngészőt használok.
Lehet a megoldás kulcsa az UPC 240Mb netemben van:(
Talán ebben lehet a hiba, mert tegnap is szívattak sajna:(
Más UPC-nek megy a game? -
#6383 Ezt tudom elképzelni róla. -
#6382 Igen, sajnos minimum határeset, de akkor a crysis3 miért fut vajon szépen? Amúgy 3700mhz-en fut, 6mb L2
-
Gyuszopapa #6381 A boost-ok nem halmozhatók,tehát egyszerre csak 1 működik. -
#6380 Próbálj meg cachét üríteni, felrakni újra a plugint, vagy ha minden kötél szakad akkor használj más böngészőt. Bármi megteszi csak ne IE legyen :D -
#6379 40 óra alatt . aha értem...
vagy vette egy csomó battlepackot amik XP Boostot adtak? de akkor is ez lehetetlen 40 óra alatt -
baga #6378 sziasztok
Olvasgattam a problémákat amiket írtatok, és úgy vettem észre, hogy mindenkinek van valami 'nyomora', így többek között nekem is. Viszont nálam hatványozottan van jelen a következő hiba, hogy nem, vagy csak nagyon ritkán tudok csatlakozni 1 kiválasztott szerverhez. A hibaüzenet: Could not contact Battlelog, plase try agin. Az a kérdésem, hogy csak az én kitartásommal van gond és az, hogy 50ből 1xer sikerül az normál, vagy hibát kell keresnem magamnál?! -
#6377 Siege of shanghai-on amint elkezd ledőlni az épület abban a minutumban kifagy a játék. -
kombány #6376 ez egy próféta :D
-
#6375 Ezután esténként tuti erre fogja verni a pöcsét... "world first, world first!" -
kombány #6374 szerintem az már gyenge -
#6373 thx. :D -
#6372 fórumon ezt írta a lvl 100-as srác:
Started at Rank 26 on Friday at Midnight, this is when the real "boosting" started, because of the purchase of Battlefield through Gamestop, I received doublexp (200%+) bonus for this weekend, and on top of that, I was lucky enough to receive a total of seven +200% boosts from my battlepacks, with a number of 100/50/25s.
I went from Rank 26 to 80 in 24 hours (minimal breaks: eating/drink/1 shower, slept for 6 hours, woke up this morning at 6AM and ranked up from 80 to 100 in roughly 5 hours.
This has got to be the first time a max rank/level has been achieved legitimately, haters gonna hate, but see you guys on the Battlefield ;) -
determinator #6371 Felsorolnád azokat a szankciókat?