15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
kombány #6330 pics 1 percel késtem csak :D -
kombány #6329 http://www.youtube.com/watch?v=YNX5vNycbgU -
#6328 perfoverlay.drawfps 1 -
kombány #6327 régit nem probáltad azt a render.drawfps 1 -
eugabesz #6326 0 konzol,majd list....ott lesz minden és közben is írható,látod mit kell írni.
Fpocok:Nekem megfelel,úgy is a többiekkel játszom,tehát nem a kinézet a fontos,hanem a játék,mint élmény... -
#6325 fps-t milyen paranccsal lehet kiíratni a játékban? -
#6324 Nekem is ultrán fút stabil 40fps-el. -
#6323 Gyönyörűen kivan dolgozva a játék :) egyjátékos mód is tök jó :) -
Demeterf #6322 Nálam minden szuper:-) Ultrán fut a multi. Engem csak egyszer dobott ki az admin, azzal az indokkal hogy nagy a pingem. Érdekes pedig nálam szuper volt minden. Azt a network shomth-ot hol lehet állítani? A pingre állitsam? Ping kijelzést lehet kapcsolni és hol? Köszi. -
#6321 Nem vagyok grafikabuzi, de azért az a szám legyen nagy nekem minimum beállításon! :D -
Bakterbacs1 #6320 Te képes lennél pénzt adni egy játékért csak a single player tartalom miatt? Főleg a Battlefield 4 ért? Akár ha egy vagy két év múlva is. Alapból a multira van kihegyezve a játék plusz a fórumon is olvasható, hogy sp egy moslék.
Letölteni meg már csak azért sem érdemes mert ha az eredeti is bugos akkor a tört milyen lehet... -
#6319 Ha nem vagy grafikabuzi aki egy számmal akar menőzni illetve arra recskázni, akkor igen, jó :P -
#6318 És az jó? -
eugabesz #6317 Baszki....
AMD Athlon 640 X4 ;Asus M5N76-M;Gigabyte HD 6670 512 DDR3;Kingmax 2x4 Gb ram;OCZ 120 Gb Sata3 SSD;
35-55 fps,automata videobeállítások mellett...(nagyjából mindent médium-ra tesz) -
Newfronter #6316 Nem is a gépemmel akarok menőzni, bár már szerintem nem annyira az erős az én gépem, főleg processzor terén, mint sokaknak. Tudom vannak, akiknek sokkal gyengébb gépük van. Inkább azt látom, hogy egyes hardverekre igen szarul van optimalizálva a játék/engine. Intel-Nvidia konfig valószínűleg továbbra is nyerő. Azért a Mantle API-ra kíváncsi leszek! -
#6315 Ha mindenkinek csak 4-ed annyira erős gépe lenne mint neked! :D -
Newfronter #6314 Ha úgy megy mindenkinek, mint az én gépemen, akkor itt öröm és bódottság lesz! Nálam csak ez a servercrash jelentkezik néhány szerveren, ennyi. Amúgy úgy megy mint a vaj. -
#6313 Multiznék, de ugye a gépem nem elég hogy a multiban lévő huszárokkal felvegyem technikailag a versenyt, aki atom konfiggal 60-100fps-t stabilan kifingik, én ezzel a gépemmel lehetek bármilyen veterán, esélyem nem lesz, max tankban ülve vagy kempelve háztetőn.
Tök felesleges lenne nekiállnom. :) -
eugabesz #6312 Ne essünk túlzásokba azért...hogy javítják az az..."valamivel játszhatóbb lesz a tömegek számára." -
#6311 Mondhatod az amúgy magától értendő dolgokat, én sem vagyok 4 éves, játszottam sok fps-el, értem mi az hogy taktika, de basszameg hidd el nekem ott nem tudsz mit tenni, utcák vannak, ahogy kidugtam a fejem egy szaros utcasarokról 4-5 sniperből legalább 1 1 kibaszott tölténnyel megölt.
És akkor nem beszélve ha 1 tag ugy érezte oda kell jönnie ahová megszületünk.
Vannak amikor jó csapatba kerülsz, és éppen tudnak előre nyomulni, de mikor mindig leszednek valakit, és holtan nézed spec-be hogy megy a haverod a vágóhídra, nem tudsz odamenni segíteni azonnal.
Én örülök nagyon ha neked annyira jól megy.
Nem para, de nem az a baj hogy a játék dolgait nem ismerem, hanem talán a felszerelések hiánya végett, a néhány alap felszereléssel esélyem sincs rácélozni ha meglátok valakit, biztos a sok perk vagy menő fegyókkal nem tudom, leszednek azonnal. -
Newfronter #6310 Ha nem multizol, akkor teljesen felesleges megvenned ezt a játékot. A multi részét meg úgy is javítják 1-2 héten belül, ezzel nincs gond. -
#6309 Figy BF nem évente jön, miért kellene nekem fizetni egy olyan játékért 20 ezret, vagy 10 ezret amit bugokkal adnak ki?
Nekem nem az a vígasz ha várnom kell javításokra, hanem ha egy lemezt megveszek és faszán odafigyeléssel minden a helyén van
Ennyi erővel adhatnak ki előbb részeket, azt majd idővel belepeccselgetnek.
Ettől még hibákban jobba cod, abban ritka hogy bugot találsz.
Most értem én egyszerűbb valamivel, de ez nem számít ha a bugok mitt neadj isten szó szerint a falat kaparod, és elvész az élvezet, mármint a single-ben, vagy játszam le bugokkal, utána még majd ha lesz peccs?
Na nem.
Részemről nagyon fontos hogy ne egy hibákkal teli valamit vegyek. -
#6308 Nem is hülyeség,helivel odarepülsz és hatástalanítod lebegés közben.. -
eugabesz #6307 Úgy is végigsorolja...az a dolga.. -
#6306 Az a baj hogy sokszor tényleg júzer error van, én ezért kezdem kapásból úgy hogy ezeket kilőttem, gépet kitakarítottam, erre mondjanak valamit :D -
Bakterbacs1 #6305 Igen mindig az Ön készülékében van a hiba kérem kapcsolja ki!
Pedig Én tisztelném őket ha azt írta volna, hogy figyelj öcsi 4 napja indult a játék mit vársz? Dolgozunk rajta pár héten belül királyság lesz minden...
Csak hát sajnos ilyet nem mondhat... -
#6304 az is látványos amikor a bombát nem a földre teszi hanem az égbe.. :DD
-
eugabesz #6303 Na itt a baj....próbálják user-erorrnak beállítani,amit ők csesztek el.. -
#6302 -
Newfronter #6301 Ilyet mi is tudunk mondani neked, de röviden: A gépeddel van a baj! (joke)
:D -
Bakterbacs1 #6300 Chatelek valami EA supporttal de UPC szinten vannak. CTRL ALT DEL után menjek a feladatkezelőbe aztán zárjak be minden programot, kapcsoljam ki a vírusirtót meg a torrentet és nem fog ledobni :D
Legalább hamar kapcsolatba lehet velük kerülni ez piros pont! -
Newfronter #6299 Igen, valami szervercrash. -
kombány #6298 nekem nincs meg a játék de folyamatosan nézem az élő közvetítéseket mindenhol szarakodik még kivárok a vásárlással bár a fő ok úgy is az lesz hogy kihalnak a bf3 szerverek -
Bakterbacs1 #6297 Viszonylag stabil szervereket. Nem gáz ha néha ledob na de ne 5 percenként... Nem tudtam hogy a UPC sek szolgáltatják a szervereket... -
kombány #6296 mit vársz még is hány napja megy a játék? 3-nál hónapokig volt szarakodás az elején -
Bakterbacs1 #6295 Nektek is csinálja ezt a random kilépkedést? Cliend closed down connection... -
Bakterbacs1 #6294 Az lesz hétfőn veszek egyet, egyébként van két hűtőventilátorom csak nem tudom őket felszerelni mert nem merem megvágni a plexit... Nem tudom ha csak lyukakat fúrnék ré akkor megrepedne e...
Elég komoly a lap szerintem nem lesz baja egyébként.
Már csak azt kéne elhárítani h ne lépjen ki random a játék magától... Még hibát sem ír ki... -
#6293 Elvileg 100°C még biztonságos, de lapfüggő is sajnos, mert ugye a foglalat körül nem biztos hogy jótékony ekkora hőmérséklet. Már lehet hogy a 80°C se tesz neki jót, én vennék oda valami normális hűtőt, agy megtámogatnám a rendszert egy szobaventilátorral :D -
Bakterbacs1 #6292 majd hétfőn veszek valami bivaly hűtést köszi a segítséget! :) -
#6291 Semmi baja nem lesz, a gyári hűtést is úgy tervezték, hogy bírja, persze hangja lesz... A túlmelegedés ellen agyon vannak védve, lecsavarja magát, ha necces a szitu.