15720
  • Fpocok
    NVIDIA tulajokat kérdem. Legújabb béta driver vagy a 320-as, mint a bétánál?
  • frango
    Hát ez szánalmas, hogy 30 percet egyhuzamban nem lehet játszani...
  • szomferi
    na ne is ijesztgess :D:D
  • barmi
    Azt nem lehet látni valahol a blogban hogy épp hol tart a meccs ? A régiben lehetett ... Elég bosszantó amikor már a harmadik szerverre esek be a legvégére, persze vesztesként ... :\ A másik meg ez a fránya tank kövés ... miért kell néha fél órát várnom mire újra tudok lőni egyet ?? nem értem ezt komolyan :(
  • oneal1
    ez a driver amit mondassz ez a 3.11 es?
  • BiG G
    én speciel eléggé rákattantam a dominationre a bf4-ben, és állandóan olyan szervereken játszom. 9-12 perces, 300 ticketes körök. de ha a paracel storm jön, akkor tuti megáll a kép és beakad a hang előbb-utóbb, ahogy Te is írtad. borzasztó idegesítő.

már nem elég, hogy úgy kell keresnem szervert, hogy tele se legyen, hanem ne is paracel menjen rajta, meg ne is éppen az következzen.

de legalább már nem kékhalálozik, meg a piros képernyős (piros halál?) újraindulás is eltűnt a 11béta8-as driverrel.
  • kemotox
    de legalább J-vel írta és nem LY-vel.. :D
  • szomferi
    *újabb
  • oneal1
    nekem is beta van fennt.

nagyon sokszor megáll úgy a játék, hogy beáll a kép és a hang is beakad.

a szerverleállás az tudom hogy más téma:D
  • ozimak
    8gb és 7850 OC 2gb meg van, mellé egy FX8350 az kb egy i5-ös :) Nekem high-on 1920x1080-ban 40-50 fps 1280-ason még nem próbáltam.
  • V43 1105
    Béta.
  • oneal1
    beta vagy sima?
  • KaBuTo666
    Mennyi a véralkohol-szinted?
    Csak úgy kérdem...
  • V43 1105
    Legújjabbat.
  • oneal1
    radeon kártyákkal melyik drivert érdemes használni?
  • Reich
    Sziasztok Eddig nekem laggol a multi.Mikor belépek egy szerverre akkor simán megy még ultrában is majd szépen szakadozik belassul.Hiába veszem le lowra akkor is ezt csinálja.A proci amd 8 magos, 8gb ram és ati 7850.Ez azért lenne mert a szerverek ennyire lassúak?
  • iWOLF
    Használd ezt : BF4 Settings Editor

Ezzel bár melyik kiosztás csinálhatsz.
  • kombány
    van olyan aki i5-ös procival 8 gb rammal és 7850 2gb tolja? mennyi fps-e van? 1280-os felbontáson pl mert az egyik monitorom akkora, ha valaki tudna mondani vmi adatot előre is kösz
  • ozimak
    Megvagyok!
  • V43 1105
    Hajrá. :)
  • ozimak
    Őőő... le kellene töltenem meg ilyesmi
  • V43 1105
    TS-re jössz? :)
  • adam46
    Mindenki úgy beszél a scriptről, mintha annyira értene is hozzá... Amúgy van végre sorban állás szerverekhez.
  • ozimak
    Én most készülök felmenni :)
  • V43 1105
    Valaki game ? :-)
  • ozimak
    Egyszer már sikerült, akkor F-et kellett nyomnom. A nagy kapkodásban aztán csak rácsaptam valahogy az F-re amikor kiírta :D
  • Vadnokedli
    Viszont ha bármit csinálsz, nem tudod vissza késelni azt aki vissza késel. És neki csak annyi dolga van, nyomogatja a kést mint az állat. És ki is védte a támadásodat. Nem az hogy úgy csinálták volna meg hogy felbukkan mondjuk A - S - D közül valamelyik és meg kell nyomnod.
  • Newfronter
    Azt írja pár user, hogy ugyanúgy jelentkeznek a hibák a visszajelzések szerint, a szerverükön már az R6-os van. :S
  • DanielT
    Persze, nagyon könnyű, de csak akkor működik, ha elölről próbálkoznak, hátulról blokkolhatatlan.
  • Igazember
    Valakinek sikerált már vissza késelnie amikor le akarták késelni?
  • Skyline
  • DanielT
    "Patch R6 for Battlefield 4 Ranked is being deployed! This patch contains a fix addressing stability issues!"
  • giornalista
    nem tudom, hogy a torony scriptes lesz-e, vagy levolution, gyanítom amúgy, hogy utóbbi.

hozzáteszem, a Levolution számomra semmit nem ad hozzá a játékélményhez. még a ledőlő torony és az elárasztott város csak-csak ér valamit, de sok mapon egyedül a látvány változik meg, az meg nem igazán érdekel.

ledől egy kémény, leomlik egy épülő gát... semmi extra. nem rosszabb így a játék, mintha nem lennének benne ezek a dolgok, de selling pointnak sem nevezném, persze a fanatikus játékosok esetében. látványos trailereket lehetett készíteni, hála nekik, de kb. ennyi...
  • Fpocok
    Látványos meg minden, de annyira scriptelt... nem vagyok elájulva.
  • giornalista
    ez volt már? az új Caspian Border

• adam46
    Amúgy az is sokat számít, hogy hány fős a szerver. Sokaknál ment még a rinya, a BF3 megjelenése előtt, hogy jaj, miért nincs 128-as szerver. Szerintem a 32-es a legideálisabb választás, vagy maximum a 48-as, de ilyen, 64, 68-as más sok, nem lehet normálisan játszani.
  • scomcomputers
    "ennyire bugos, szar lett a játék"-nálam semmi baja....nem dobál ki nem fagy,stb...
    Lehet szerencsés vagyok valamiben,végre....
  • Vadnokedli
    Volt már?? Kis balfasz adminok itt is vannak, vigyázzatok 1/1 vagy 2/1 -es K/D felé ne menjetek! :) 23/4 en álltam... (marhára csíter' stat..)
  • KaBuTo666
    Majd PS4re megveszem a BF4-et, ott kellemesebben fogom érezni magam.
  • Smithwarden
    +1