15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#6494 Igen, TeamSpeak.
Feltelepíted, alapon hagysz mindent, de ha másokkal jót akarsz tenni akkor "gombnyomásos-adást" bekapcsolod. -
Demeterf #6493 demeterf néven vagyok battlefield 4-ben is. Ha gondoljátok jelöljetek be. Beszédre ts ajánlottt? Ha igen valaki tud segíteni a beállításában? Köszi. -
SzinesGeza #6492 Érdekes, hogy nekem hangprobléma eddig csak Lancang Dam-on volt, más map-okon nem.
Viszont olyan egyéb gondom szokott lenni, hogy meglátom az ellenfelet, rálövök és csak utána villan fel a fele felett a csapattárs-jelzés.
HC-n ezt nem igazán értékelik a többiek. :) -
#6491 Ez nem dice lesz, nálad van valami.. -
radical #6490 ugyanez nálam is, lejjebb vetten a tuningolt procimat hátha... -
#6489 Hasznos cucc aki Win 7-et használ annak ajánlott ;] -
kombány #6488 9500 az nem rossz ár később lehet csak drágább lesz főleg hogy jön a kari lehet most kéne megvenni aztán félrerakni 2-3 hétig addigra talán javítanak rajta :D -
#6487 Nem tudom, mi a pöts van, de az eddigi kb. stabil 40 fps-em, ugyanazokkal a beállításokkal lement 15-re. Most meg bármit csinálok, mindegy hogy állítom, beragadt ezen, ill. néha felmegy, de úgy, hogy látszólag tök random csinálja ezt.
Good job dice! -
#6486 nekem az egérgörgőre van téve (ha megnyomom), a 3-ban simán felvette a kitet a földről és újratöltött is, már csak újratölt, nem hajlandó felvenni vele a kitet a földről :D
így be kellett a PAGE UP-ot is állítanom reloadnak, hogy legalább fel tudjam kapkodni azt, ami a földön van... -
Kvg #6485 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy Tesco 10k és nincs posta költség sem. -
#6484 Szerintem a Dice csak trollkodik.
Ez már hangtompító a javából! Mikor vallják majd be, hogy ez az egész direkt volt?
-
sasafr #6483 Igen azt vágom! Rövid R tölt hosszú R felvesz! De a lent írt szitukban a rövid R nem működik sajnos. :( -
bebe78 #6482 Hátha segit a bajotokon! -
#6481 Sziasztok!
A megjelenés napjától a mai napig játszottam. Ma is akarnék de nem indul el csak a LOADING... aztán akad a zene és bumm. Eddig is megakadt a zene pár másodpercre utána még várakozott kicsit és azután töltött be. Tényleges frissítést nem láttam csak azt, hogy van már queue.. ami eddig nem volt szóval valahogy vmit csak frissítettek de sajnos nekem vesztemre : A béta nálam el sem indult de ez elég szépen futott mediumon. Most pedig mint a bétában... El sem jutok a deploy képernyőig. -
#6480 Hali... dobozosan hol a legolcsóbb a játék? -
#6479 Megfújt a szél kora reggel vagy feszt kell kötekedni ?
Írta mi a baja írtam rá, hogy mitől lehet... :] -
#6478 Sziasztok!
Lehet már tudni, hogy PS4/X1 en multi ban lesz e 32v32? -
Borg #6477 No shit sherlock :D -
#6476 Egy gombra van bindelve az újratöltés és a fegyver felvétele emiatt lehet. -
#6475 Látom, nem igazán gördülékeny az indulás.
Kicsit örülök, hogy ezekből kimaradok. -
sasafr #6474 Nem tudom másnál van-e olyan hiba, ha fal mellett vagy és a közeledben fegyver van a földön nem enged újratölteni, hanem felveszi a földön lévő fegyvert. Nálam ez jelentkezik elég sűrűn és idegesítő is. -
#6473 már meg se próbálom felrakni a javasolt béta drivert, úgyis rommá fagyna firefox alatt az 560 ti-mmel... -
gstup #6472 Nekem is volt ilyen.De megnéztem és spectator módba rakott a szerver.Nem tudom miért.És be is telt a helyem,szóval már csak a kilépés maradt. :) -
#6471 Tegnap találkoztam egy elnézhető, de vicces buggal. Fószer guggolva+oldalazva korcsolyázta végig a fél pályát úgy, hogy a kezeiben szellempuskával koncentrált a célzásra. :D -
Borg #6470 Nekem bétában volt egyszer ilyen, hogy nem tudtam spawnolni. -
#6469 Új bug, újra éledsz és épp állítgatod a fegyveredet nem tudsz újra éledni ha csapatot váltasz akkor se, ki kell lépni, re-join. (vagy nem új bug, nekem új. :D) -
#6468 engts450-em van R331 driverrel, nem dob ki pályabetöltéskor, csak néha bezárja magát a játék, főleg a spawn-hely kiválasztos képernyőnél :D -
barmi #6467 A béta ehhez képest űberkirály volt ... úgy dőlt a torony mint a pinty, mindenféle gond nélkül, úgy éreztem folyamatosan, hogy fegyver van a kezemben nem úgy mint mostanában néha ... teljesen egyértelmű helyzetekben ahol én vagyok a gyosabb, pontosabb és hatékonyabb (legalábbis az én szemszögemből így tűnik) mégis én halok . Olyan mint ha a dice előre eldöntené bármit is csinálok, hogy én márpedig ma halni fogok és PONT . :\ -
Borg #6462 Nálam 304.78 továbbra is... (BF3! béta driver..)
Bár szól az elején, hogy ez neki régi, de simán megy vele. Az hogy néha ilyen vagy olyan indokkal kidob, pl pályabetöltéskor, azt úgy látom mindenkinek van, kb platform függetlenül, szóval aligha a vga driver okozza. -
#6461 fazer mondta döntsem le, ozimak ki is fagyott, de úgy hogy visszalépni se tudott. Szerencsére engem nem dobott ki, de utána játszhatatlanul unalmas lett. -
barmi #6460 Velem is hasonló történt csak az én esetemben én is a távozók közt
voltam x) utána gyorsan visszamentem de már a fél banda hiányzott :-) -
#6459 Nálam is 331.65 van. Egyszer sem fagyott még le driver miatt. -
#6458 Tegnap este, Shanghai pályán ledöntöttem a tornyot. 48 playerből 10 maradt. Szóval, ne döntsétek le azt a toronyházat ha tudjátok. -
#6457 Ez nem teljesen igaz mert visszakéselést is lehet visszakéselni volt már rá példa :D -
#6456 Én azt max a következő kártyámmal próbálom ki, mert a mostanit nem támogatja. -
#6455 húha, még nem próbáltam a rögzítést, nem akartam az SSD-re nyomatni, de nemrég jött meg a winyóm, majd arra próbálgatok venni ezt-azt -
sasafr #6454 Nálam sincs baj a 331.65-tel! Meg lényegében a játék is frankón megy ha nem fagy ki, vagy dob le a szerver! -
Newfronter #6453 A ShadowPlay bizonyos hangokat nem vesz fel, vagy más hangok túl hangosak. Erre van megoldás? -
#6452 én a 331.65-tel tolom, semmi baj nincs vele, plusz már itt van ShadowPlay is -
sasafr #6451 Bosszantó, hogy kifagy a szerver, leakad a gép és az elért pontok, jutalmak mennek a levesbe. Elég béta szaga van még ennek az egésznek. Véleményem szerint amikor kijött a béta ez a verzió már rég csomagolva a polcokon volt a raktárban! A másik amit nem igazán értek a single bugjai - igazán tesztelhették volna mielőtt kiengedik ez nyilvánvalóan nem történt meg, vagy ha megtörtént, akkor a bolondnak fapénz is jó alapon!