Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
testvéremét használom és örülök, hogy van rajta egy viszonylag stabil W7 64 bits SP2, most egy pár napig használható bétáért nem fogom elrontani.
Amúgy egy õskövületi C2D E6300 és egy Radeon HD5750 van benne 4GB rammal.
Futás közben nem lehet priot állítani a bf4.exe-n, mert hozzáférés megtagadva.
A belinkelt AMD-s BF4 driver egy 2011-es béta, biztos arra gondoltak?
Brs.exe nincs és nem is volt, így bezárni sem tudom.
A BF4 adminsiztrátor módban fut ...
Pont ugyan úgy fagy.
A Dot Net 4.5-öt meg az ajánlott Catalyst driver (az igazi, nem amit õk linkeltek) fel is teszi.
egyébként milyen konfigod van?
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
De most komolyan, a W8.1-tõl nem lesz jobb ez az öreg gép.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Hiába. Úgy fagy szét a fenébe a töltõ képernyõn, hogy ihaj ...
Erre találtam egy infót, hogy "kis bug" miatt kétmagos C2D alapú procikon simán NEM MEGY a program. De ez az infó több hónapos. Most akkor ...?
Volt egy megoldás amit nem próbáltam, mert rohadt sokáig tart, azaz letörölni összes Visual C/basic kiegészítõt kézzel, majd visszatenni kézzel a 2010 és 2012-es verziókat. Mivel ez a megoldás több száz emberbõl egynek jött be, nem próbáltam.
Valakinek ötlete volna?
Ez a böngészõbõl indítás meg akkora gáz. Steam esetén sokszor nem is kell a Steam kliens, de ha még is, akkor megoldja magában böngészõ nélkül De most kinyit nekem egy böngészõt a becsukott kismillió ablakkal, befoglal még egy 1GB ramot ... ki volt az a nem normális ki ezt így kitalálta az Orogonnél?
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
igy 40-80 kozott ugral.
szerintem
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Amugy az hihetetlen, hogy ugyanaz a bena konzolos iranyitasbol eredo konfigja van, mint a haromnak. Nem lehet korbenezni a heliben joyyal, csak kulon freelook gombbal. Ha korbenezek nem tudom iranyitani kozben a helit stb.
szerintem
szerintem
szerintem
Szoval a bf4 hegyekkel reszletesebb mint a bf3. Ezzel akkor szembesultem mikor elinditottam a harmat es ra kellett neznem, tuti, nem a ketto fut? 😊
Egy jo adag tulzassal majdnem annyira szembeotlo a kulonbseg, mint amikor kettorol haromra tortent a grafikai valtas. Szerintem itt is nagyon szembeotlo.
szerintem
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
2. Ha még is nagyon szomorú lennék, akkor se finganám tele az egész topikot fölöslegesen.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Rengetek poligon van az eredménykijelzésben!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Mindent letakarítottam,új tiszta driver meg egyebek.
32-es szerver domination,full hd felbontás,minden low.
-proci használat 55-60%
-videókártya használat 60%
-fps 20-35 szaggat fõleg mikor épp lõnni kezdenék,fps droppok 0-ig le.
-pálya végi eredménykijelzéstõl a köv. pálya betöltésének megkezdéséig 100%-os videókártya használat fps 80-100.Érdekes az eredménykijelzés tudja hajtani a vga-t a játék nem?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Beta amúgy nem játszottam sokat valahogy nem tud lekötni. Talán majd a teljes, de az se most lesz a sok drága dlc-k miatt.
Összekaphatnák már magukat na..
Rage off
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"