Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Másik böngészõvel is próbáltad?

Igen.

Running
PB-t frissítetted?

Nekem semmilyen konfigom sincs sajnos.
testvéremét használom és örülök, hogy van rajta egy viszonylag stabil W7 64 bits SP2, most egy pár napig használható bétáért nem fogom elrontani.
Amúgy egy õskövületi C2D E6300 és egy Radeon HD5750 van benne 4GB rammal.

Az a FAQ is sokat ér.
Futás közben nem lehet priot állítani a bf4.exe-n, mert hozzáférés megtagadva.
A belinkelt AMD-s BF4 driver egy 2011-es béta, biztos arra gondoltak?
Brs.exe nincs és nem is volt, így bezárni sem tudom.
A BF4 adminsiztrátor módban fut ...

Pont ugyan úgy fagy.
A Dot Net 4.5-öt meg az ajánlott Catalyst driver (az igazi, nem amit õk linkeltek) fel is teszi.

A gép nem, de a játék igen. Van már magyar nyelvû végleges 8.1 jó ideje. 😉
Amióta elérhetõ a játék bétája,azóta nem tudtam vele játszani.Adtam egy esélyt tegnap és kipróbáltam a bannerba berakott fps problémák megoldása közûl azt hogy ctrl+alt+del és alacsony prioritást beállítani a bf 4 exenek.És láss csodát megy.Azt hiszem 40 fps-em volt kb és nagyon ritkán volt egy mikró laggom.

valami nagyon olcsó procit tudtok mondani amin low-on megy a játék majd olyan 40 fps körül?

spybot919
mért nem raktad fel a win 8.1 et? többet ér mint ezek a kuruzslások.
egyébként milyen konfigod van?

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Amíg nincs belõle végleges egyben 8.1 magyar verzióban, addig nem. 😄
De most komolyan, a W8.1-tõl nem lesz jobb ez az öreg gép.

Running
Rakd fel a Windows 8.1-et! (Komolyan!)
Running
Én a patch elõtt sem tudtam az egér 4-5-ös gombjára funkciót tenni, azt hittem én vagyok a béna. <#eplus2>

Fpocok
Az a baj, hogy NEM AKAROD ELÉGGÉ, hogy menjen 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jabar
tegnapi patch/options reset óta nem tudok bindelni egér gombokra, tudtok valami megoldást?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Egész éjjel gépet buheráltam. Szét hackeltem a vírusirtót és tûzfalat. feltettem legutolsó VGA és hang drivereket. Belepiszkáltam iNF fájlba, töltöttem le patchet az Originrõl és kilõttem egy Window szolgáltatást is amit a fórum említett.

Hiába. Úgy fagy szét a fenébe a töltõ képernyõn, hogy ihaj ...
Erre találtam egy infót, hogy "kis bug" miatt kétmagos C2D alapú procikon simán NEM MEGY a program. De ez az infó több hónapos. Most akkor ...?

Volt egy megoldás amit nem próbáltam, mert rohadt sokáig tart, azaz letörölni összes Visual C/basic kiegészítõt kézzel, majd visszatenni kézzel a 2010 és 2012-es verziókat. Mivel ez a megoldás több száz emberbõl egynek jött be, nem próbáltam.

Valakinek ötlete volna?

Ez a böngészõbõl indítás meg akkora gáz. Steam esetén sokszor nem is kell a Steam kliens, de ha még is, akkor megoldja magában böngészõ nélkül De most kinyit nekem egy böngészõt a becsukott kismillió ablakkal, befoglal még egy 1GB ramot ... ki volt az a nem normális ki ezt így kitalálta az Orogonnél?

nekem az fps sem túlzottan jó (35-55) és ezek az óriáslaggok még mindig az agyamra tudnak menni ... és az épületledõlés szkriptnél is ugyanúgy lelassul az egész sz@r néhány másodperc erejéig továbbra is ! Szép munka bárki is csinálta ! ... 😞((

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

alma2
Nekem ilyen problemam nem volt elotte sem, igy jutalomba plusz fps-t kaptam 😊

szerintem

spybot919
Nem növel fpst az új patch inkább az fps dropot és a lagg spikekokat vette célba.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

alma2
nekem grafikai beallitastol fuggetlenul emelt vagy 20 %-ot az fpsen, ures palyan.
igy 40-80 kozott ugral.

szerintem

A tegnapi pecs javított valami láthatatlan dolgot a játékon ? Én nem vettem észre semmi javulást, ugyan olyan sz@r mint volt ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

spybot919
Ezt nem mondanám Levolution-nak. Ez szimplán annyi ,hogy amikor ledõl a felhõkarcoló akkor poros lesz a pálya. Ehhez nyilván le kell cserélnie a játéknak a textúrákat porosra. Ez történik a videóban. csak nyilván nem egybõl vált át hanem fogokozatosan. Most láttam ennyire részletesen videóban elõszór de szerintem ezt máshogy nem nagyon lehet megoldani. Végleges verzióban szerintem majd javul a grafika aztán ennek is a körmére néznek de szerintem jelenleg van nagyobb gondjuk is mint ,hogy hogyan cserélõdik le a textúra 😄

alma2
ahh koszi, meglovoldoztem meg pluszban helivel az oszlopokat csak osszedolt.

Amugy az hihetetlen, hogy ugyanaz a bena konzolos iranyitasbol eredo konfigja van, mint a haromnak. Nem lehet korbenezni a heliben joyyal, csak kulon freelook gombbal. Ha korbenezek nem tudom iranyitani kozben a helit stb.

szerintem

Running
Engem nem különösebben érdekel például. Sok mindenbe bele lehetne kötni, de inkább jókat játszunk a barátaimmal és kiélvezzük a battlefield momentumokat.

Running
Ajtó melletti 4 oszlop.

alma2
A felhokarcolot hogyan kell amugy lerombolni? C4-et mindegy hova pakolja az ember, elobb utobb osszedol, vagy vannak specifikus helyek pl oszlopok ahova dobalni kell?

szerintem

Ezek szerint csak nekem furcsa hogy a Levolution valójában egy számítógépes gomba tenyészet. 😊
alma2
Ez igy van, az elso jatek volt egy-ket szimulatort leszamitva, na meg az armat aminel valami boduleteset dobott 2 magrol a tobb magra valtas.

szerintem

adam46
Öhm, és?
alma2
ehh, rosszul fogalmaztam tegnap 😊
Szoval a bf4 hegyekkel reszletesebb mint a bf3. Ezzel akkor szembesultem mikor elinditottam a harmat es ra kellett neznem, tuti, nem a ketto fut? 😊
Egy jo adag tulzassal majdnem annyira szembeotlo a kulonbseg, mint amikor kettorol haromra tortent a grafikai valtas. Szerintem itt is nagyon szembeotlo.

szerintem

A Levolution igazi arca.
Annyira nem rossz a zene ha össze van vágva.
spybot919
Confirmed. Én pont ezt nem figyeltem viszont felugrik mindig fix 60 -ra az fps- mindig azt hittem ,hogy csak azért mert ugyebár az csak egy eredménykijelzõ ,azt most lehet ,hogy akkor jobban dolgoztatja a géped😄 Errõl tudnál képet is feltölteni ? proci és vga- terhelés eredménynél és azelõtt. Már kíváncsi lennék rá

V43 1105
...te büfögsz... <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

kemotox
1. Annyira nem lennék szomorú, mert csak egy játék.
2. Ha még is nagyon szomorú lennék, akkor se finganám tele az egész topikot fölöslegesen.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

JaSoN HuNTeR
vicc. 😊 100% kell használja a VGA-t!!!!!! Sokkal nehezebb megjeleníteni statisztikát/eredmény kijelzést mint például egy épület lerombolásának a megjelenítését.
Rengetek poligon van az eredménykijelzésben!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Blacksheep333
Ez az egész olyan, mint egy mod a bf3-hoz.

Az operációs rendszeren is túl...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Amúgy igazából kiváncsi lennék mikori lehet ez a béta verzió.
Mindent letakarítottam,új tiszta driver meg egyebek.
32-es szerver domination,full hd felbontás,minden low.
-proci használat 55-60%
-videókártya használat 60%
-fps 20-35 szaggat fõleg mikor épp lõnni kezdenék,fps droppok 0-ig le.
-pálya végi eredménykijelzéstõl a köv. pálya betöltésének megkezdéséig 100%-os videókártya használat fps 80-100.Érdekes az eredménykijelzés tudja hajtani a vga-t a játék nem?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Gyenge a géped.<#nyes>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Hiba – modul idõbélyegzõje: 525279a8
ez a folytonos loading error másnak is van új patchel? ?
Prince23
Észrevettétek, hogy ha valaki elesik csatában, akkor a felcser idõtartama kevesebb, mint ami BF3-ban volt? Kb 3-4 sec-el elmegy az újraélesztési lehetõségünk... vagy mire oda érnénk, és éppen keltenénk fel, már késõ. Remélem ezt orvosolják a fullban....

Bence94
Azt mondják dubstep, de ez nem az és bf-bõl nem is jót csinálni itt van rá a példa. Dugnák fel maguknak. bf 3-nál is rakás szar volt hogy torzítással akarták elérni az "epic" érzést.

Beta amúgy nem játszottam sokat valahogy nem tud lekötni. Talán majd a teljes, de az se most lesz a sok drága dlc-k miatt.
Összekaphatnák már magukat na..

Rage off

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

kill3r21
Ráadásul erõs Terminátor zene majmolással, énsem értem egyébként...ez annál nagyobb cím
Bence94
Azt nem értem, hogy miért kell 4.résznél fõleg ezerrel felspilázni próbáló elektrónak nem nevezhetõ zajt csinálni zenének ? modern korban már nem létezik szimfonikus zene ? Kérnék fel hans zimmert például az tud hangszerekkel is zenét csinálni és még jól is nézne ki a dobozon..

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DarkSector
BF3-at néztem csak, 3-4 fps-el mintha jobban futna nekem, maxon.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Herold
Ez a szájbabaszott patch törölte az összes beállítást. A billentyûkkel kb fél órát szarakodtam mire beállítottam az elején, most csinálhatom újra.

adam46
Mennyivel jobb, az új béta driver, mint az 13.9-es driver? Valaki tud összehasonlítási alapot mondani?
A belinkelt videóba egy üres szerveren rohangáltál, ráadásul még itt sem volt folyamatos az fps-ed. Megnéznék egy olyan videót ahol rajtad kivûl mások is vannak, s zajlik az élet. Mert azt erõs túlzásnak érzem, hogy azon a konfigon maxon lehet játszani egy 64-es szerveren....