Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
+Nagyon jó Hit-reg
+Szuper hangok
+Összképben távolról szép
-Késõi textúra betöltés
-Iszonyat LOW textúrák
-3meccsenkénti fagyás,játék közben nem,de új meccs kezdéskor kifagy.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
egyébként ugyanolyan fos fps és brutál mikrolag folyton, mindezt lowon. asszem ez a béta felkerül a gta4 megjelenés mellé a személyes szégyenpadomra...
Per Aspera Ad Inferi.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Jabar sa bu eeda murishani!"
szerencsére már holnapra itt az EVGA GTX760 SC w/ ACX kártyám <#taps>#taps>
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Spybot919: Welcome 😊
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Win7 hozzáférés megtagadva fix: CTRL+ALT+DEL.
És ott fogsz látni egy olyat ,hogy Az összes felhasználó folyamatainak megjelenítése gomb. Ha arra kattintasz és ott állítod át a prioritást akkor már engedni fogja. Ha nem akkor ellenõrizd ,hogy nem e trial a windows7-et. Ha úgy se megy akkor kikúrt egy láma vagy és írd meg DICE nak ,hagy röhögjenek õk is egy nagyot 😄
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Nem nekem ez új. Én mindenhol azt olvasom, hogy a 2 magos procival nem nagyon akaródzik mûködni ez a béta, ami persze a teljesben nem így lesz.
Nem is tudom, talán a bazinagy "Hozzáférés megtagadva" hibaüzenet lehet az oka?
Nem a tipp leirassal van gond, hanem nalad vannak akkor a problemak. <#levele>#levele>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
1995 óta nyomom ezt a Bf-et, de ilyen szart még nem láttam. Kijött a beta patch, de most is lefagy a LOADING screen.
Van még ötlete valakinek?
win 8.1 el fut a legjobba?
win7 ultimate sp1 el megy most nekem
!Forza Ferrari!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
a többi csak válasz volt más hsz-ra.
nem szoktam bunkó lenni, ha kérdeznek válaszolok.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Igaz van ez a progi.: http://www.auslogics.com/en/software/boost-speed/
Ennek van egy network optimalizáló része, amit ha lefuttatok, után 0%network smooth mellet tökéletes a játék.
Meg ott SOKKAL JOBB fegyverek voltak mint most... a scout recon fegyver 90%ban egy golyóból ölt.
Opera 12.16 nem megy
Opera 18.00 nem megy (ez már chrom motoros)
IE10 - Annyival tud többet, hogy most sokszor még a loading képernyõ elõtt dob egy piros figyelmeztetést, hogy a szerver kirúgott. Bementem egy tök üres szerverre, ott ugyan úgy szétfagy a töltõ képernyõn mint eddig.
Amúgy is vicces, hogy az Origin saját plig-in részével megbolondított böngészõ a nagy semmire 50% körüli CPU használatot dob.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Megpróbálom valahogy kikerülni, hátha ...