15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Borg #6535 Teljesen mindegy, mert "actual game time"-ban számolja az 1 órát, vagyis csak amíg tényleg játszol. Ha kilépsz/kifagysz azt az időt nem számolja bele. -
sasafr #6534 Köszönöm! -
#6533 most valahogy én is így érzek sajnos -
#6532 Nem. A játék főmenüjében kell aktiválni ezeket. Jobb alsó sarok.
Viszont a sok crash miatt szerintem még érdemes várni. A 25-öseket esetleg el lehet lőni, de az 50-100-200%-os bostot elég nagy merészségre vallana :) -
#6531 Úgy tudom nem. Játék közben kell aktiválnod, de majd meggmondja valaki, akinek megvan. -
sasafr #6530 A battlepack 25% xp az automatikusan működösbe lép ha kinyitom a csomagot? -
#6529 :DDDD -
SergioAmigo #6528 Nem lehet hogy az túlmelegedés? akkor szokott ilyen lenni játék fagy de a gép nem. -
#6527 Tapasztaltok olyat, hogy játék közben kifagy aképpen, hogy a hang is kiakad? (Még jó, hogy alt+tabbal át tudok váltani és bezárni.) -
SergioAmigo #6526 Ezaz kijött a ghosts végre tudok azzal virágboltizni hamár ezzel nem tudok játszani 12ezerért. -
#6525 tegnapelőtt ment minden jól, tegnap nem játszottam, most minden pályán kifagy, nem szeret ez a játék engem :D -
kombány #6524 http://www.twitch.tv/nicz_dk -
Borg #6523 Ha ennyi pénzt szánsz rá, akkor MS-3.
A vezeték nélkülieket viszont felejtsd el FPS-hez. -
#6522 20k felesleges pénzkidobás egérre. Kevesebbért is lehet jókat kapni. -
Lorisco #6521 Kérlek ajánljatok valami jó egeret 20 eFt körül, amit érdemes megvenni és ha lehet vezeték nélküli. -
#6520 1:20. :DDD -
#6519 fasza most már a single is kifagy.. -
#6518 [nagy]VÓTMÁ?
-
#6517 Egy csapatban eleg ket iglas, aztan meg sem tudnak szolalni szegeny egi jarmuvek sajna.. Szoval en pont ellenkezoleg latom :)
-
Unreal1942 #6516 Örülök neki és legalább ugyan annyian akiknek van. És azok is fizettek érte jogosan várjuk el, hogy működjön.
Ráadásul az se tisztázott, hogy miért vannak ezek a problémák.
Pár órája hárman 3 különböző géppel játszottunk volna. egy huzamba 20 percet sikerült, de jellemzően ennél kevesebbet.
Nem véletlen vettem meg mert kedvelem a sorozatot, de ez most alaposan lehúzza őket. -
kombány #6515 az a jó ha nincs 3d spot a sztrimeket nézve az a10-es meg barátai megint imbák lettek nagyon szarrá lőnek mindent a jetek normális aa megint nincs a tv rakétás csónakokról nem is beszélve, azok a pályák tetszenek nekem ahol nincs jet -
#6514 Én meg még el se hoztam a boltból az előrendelésem :D -
#6513 Azert szazezrek vannak akiknek nincsen problemaja a multival. pl jellemzoen en is ide tartozom, palya valtaskor neha kilep ennyi. gyorsan le is kopogom. -
Unreal1942 #6512 Ez az egész egyelőre sajnos annyit se ér mit egy trágyakupac.
Single jó ugyan, de hardon sincs benne semmi kihívás. E mellett tele van bugokkal.. ennyit talán összesen nem láttam még játékokban.
A multi az vagy lagoosabb mint 56k modemmel volt az UT. Vagy be se enged vagy kidobál 5 percenként kifagyással. Még arra sincs idő, hogy egy mapot megismerjen az ember.
Az egyelőre az év citromdíja...
Szégyen, hogy így ki mernek adni valamit.
-
#6511 sajnos itt sem oltek bele ket percnel tobbet, minden hudot kikapcsol, ami vicc, foleg helinel vagy repulonel.
Persze rengetegen jatszanak azert igy is vele.
Az nem hiszem, hogy hardcore modhoz van kotve, de egy admin majd kijavit, hogy a spot nem mukodik, viszont ha a sajatodat celzod be, akkor kiteszi a "kek" haromszoget. Illetve csak squad leaderre tudsz spawolni.
-
kombány #6510 HC-ban nyomja valaki? milyen a 3-hoz képest? -
#6508 position in queue: x
-segond, na mikor fagy ki valaki? -
#6507 Én nem nyúltam hozzá, lehet teszek egy próbát, vagy leszarom. Most egy fagyás nem vág földhöz, max emlegetem Dicék anyját .. -
#6506 De okoz. Nekem 860HZ alá kellett vennem. Így az egyik fajta fagyás megszűnt.:) -
#6505 Sok a crash. Lehet hülyeség, de itt nem okoz errort, mint anno a BF3-nál, ha megvan húzva a kártya órajele? -
#6504 Ugyan azt eljátsszák, mint a 3-nál...Amatőr banda... -
#6503 Ez is igaz, de legalább valami látszatja legyen azon kívül, hogy kiírták tegnap, hogy dolgoznak rajta (amit kb. 5 óra elteltével töröltek is) -
#6502 már kezdtem azt hinni, hogy megoldódott a crash, de szűk másfél óra után csak beadta... -
#6501 Azért annak is örülhetünk hogy kb. 4 nap után megcsinálták a szerverre csatlakozáskor a sorban állást (queue) .
Ami nem is rossz eredmény, ahhoz képest hogy a 3-ban 2+ évig működött -
#6500 Biztosan dolgoznak rajta, de nem tehetik meg, hogy minden problémára kiadják rögtön a patch-et. Összegyűjtenek egy csokorral és egyben nyomják ki. -
#6499 Ennyi pénzért, amit ezek kerestek, ennyi idő alatt már új játékot lehet csinálni, nem ám egy nyomorult patch-et... Azért gyanús, hogy nincs az első 5 napban legalább 1 kliens oldali patch, ami a legfőbb problémákat javítja. -
#6498 Igen. Végleg megoldották a random disconnect problémát: permanensen megszüntették a kapcsolatot:) -
SzinesGeza #6497 Ja, "a feje felett". :) -
sasafr #6496 Detto nálam is! -
#6495 Sziasztok katonák,
Már javították a disconnectet?