Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hecker007
Mi ez a hígfos ezzel a buzi szipus zenével alatta?

DarkSector
Egyenessen nevezzük baromságnak nyugodtan ez nem vicces, nem táncolnak benne, ez egy baromság. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Smithwarden
Bocs, de ez borzalmas. <#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Ez egy igazán érzéki játék. XD

The Protector
Ps3.

+Nagyon jó Hit-reg
+Szuper hangok
+Összképben távolról szép

-Késõi textúra betöltés
-Iszonyat LOW textúrák
-3meccsenkénti fagyás,játék közben nem,de új meccs kezdéskor kifagy.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

RatBaG
ez a hatalmas patch nálam csak annyi eredménnyel járt, hogy a beállítások nullázása után átsiklottam a Vibration-ON részen, aztán 10 perc játék után leugrott az xbox gamepad a polcról, csörögve-csattogva.

egyébként ugyanolyan fos fps és brutál mikrolag folyton, mindezt lowon. asszem ez a béta felkerül a gta4 megjelenés mellé a személyes szégyenpadomra...

Per Aspera Ad Inferi.

TDC Geronimo
Lövik a háromszöget, én is azt szoktam 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jabar
Az valamilyen grafikai beállítás (ha igen melyik) hogy én nem látok át a folyó/öböl túloldalára miután leomlott a ház viszont a túloldali háztetõrõl vígan lövöldöznek le?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

szomferi
nekem is csak egy fosgané HD4830 van a gépemben, mégse rinyálok, hogy nem fut rendesen, holott egy i7-3770 hajtja 😄

szerencsére már holnapra itt az EVGA GTX760 SC w/ ACX kártyám <#taps>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Törölt felhasználó
Nekem ugyanolyan szarul fut.
tescodr
Neeeem hanem mert a Dice ugyan azt játsza el mint annó a bf3 nál 😊
Spybot919: Welcome 😊

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Mert az AMD nem adott ki BF4 kompatibilis drivert csak a HD5-6-7 szériákhoz, meg a legújabb kártyához?

spybot919
Üdv a FramePerSecFIELD 4 -ben.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

tescodr
ééééééééérdekes és akkor az én gépemen a 4 magos procival miért nem indul hmm? 😊

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

spybot919
Najó mivel egy év múlva se jönnél rá ezért leírom.
Win7 hozzáférés megtagadva fix: CTRL+ALT+DEL.
És ott fogsz látni egy olyat ,hogy Az összes felhasználó folyamatainak megjelenítése gomb. Ha arra kattintasz és ott állítod át a prioritást akkor már engedni fogja. Ha nem akkor ellenõrizd ,hogy nem e trial a windows7-et. Ha úgy se megy akkor kikúrt egy láma vagy és írd meg DICE nak ,hagy röhögjenek õk is egy nagyot 😄

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

spybot919
Ennek köze sincs a játékhoz te idióta. Elsõnek google-z rá mielött a játékot szidod. Tudom a megoldást rá de olyan kurva egyszerû ,hogy inkább le se írom. jöjj rá magadtól.

OK THX. Akkor nem is próbálkozom.
A jelenlegi verzió a 2 magos proci miatt nem megy nálad.

Nem nekem ez új. Én mindenhol azt olvasom, hogy a 2 magos procival nem nagyon akaródzik mûködni ez a béta, ami persze a teljesben nem így lesz.

"Miert nem lehetne bf4.exe futasa kozben prioritast allitani?"
Nem is tudom, talán a bazinagy "Hozzáférés megtagadva" hibaüzenet lehet az oka?

Ugye az megvan, hogy a sokkal régebbi AMD X2-vel meg megy? Csak a C2D alapú kétmagosra írták, hogy nem? Na ez egy vicc. 😄

Smithwarden
Miert nem lehetne bf4.exe futasa kozben prioritast allitani?
Nem a tipp leirassal van gond, hanem nalad vannak akkor a problemak. <#levele>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

8,1 WIN8. Nem egy mai darab a config, de még azért mennie kéne. <#nemtudom>
ASUS P5K alaplap, Core2 DUO 8400 3.6 GHZ, 4 GB RAM, MSI R 5770 HAWK VGA.
Elméletileg a végleges verzióba menni fog a dolog, nem reménytelen a helyzet. Viszont a béta az egy korábbi kódra épül elméletileg, ami nem tartalmazza a különbzõ optimalizációkat. S ahogy elnézem te egy régebbi 2 magos procival próbálkozol, ami a béta verzióval felejtõs sajna.

Nem fogod elhinni, a hihetetlenül új forradalmi, elsõ ízben támogatott natív felskálázást szerettem volna kipróbálni, mert ha egy csoffadt félig szoftveres Intel HD4600-on megy, akkor a kb. 30x gyorsabb 3D kártyán (bármennyire is gagyi ma már) szintén mennie kéne. Nem annyira a játék érdekel vagy annak multija, mint a motor. Ha már annyi sok játék jön vele nemsokára.

Milyen konfiggal próbáltad? Remélem nem 2005-ös hardware-el?😊

Kb örülhetünk hogy nekünk megy. De nem is nekünk lett sajnos készítve a beta, csak a DICE-nek hogy a szervereket beállítsák. Ez van. Ki lehet próbálni, de mégsem mindenkinek. És õk nem ígérték hogy mindenkinek fog futni... ilyen ez a beta. A full verziónak viszont mennie kell!
Igen, a 8.1-en.
Bocsi 2005 óta <#banplz><#falbav>
Gyerekek!

1995 óta nyomom ezt a Bf-et, de ilyen szart még nem láttam. Kijött a beta patch, de most is lefagy a LOADING screen.

Van még ötlete valakinek?
oneal1
nem a fegyverre tudod hanem az opcionális slotba tudod betenni

!Forza Ferrari!

spybot919
Látom a sniper akkor is vizipisztoly volt. 1 lövés 75 sebzés jelenleg. LOL...szegény reconok.

A másik meg az, hogy frapsal több fps volt mint most, ráadásul akkor még a procit sem húztam, nem hiszem, hogy ennyit számítana a textura.

oneal1
windowsal kapcsolatban mik itt a tapasztalatok a fórumban?

win 8.1 el fut a legjobba?

win7 ultimate sp1 el megy most nekem

!Forza Ferrari!

szomferi
az a fej az oroszlánnál az utolsó képen 😄😄😄😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Igen de arról ne feledkezzünk meg, hogy az alpha-ban nem voltak texturák, még szép, hogy jobban futott úgy a játék.

DarkSector
1x irtam

a többi csak válasz volt más hsz-ra.
nem szoktam bunkó lenni, ha kérdeznek válaszolok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

BiG G

😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Kár hogy a logód nem ezt tükrözi! 😄
Nem hiába, visszafelé fejlõdünk ezek szerint 😄 az alfa jobb volt mint a béta 😄 vicc. Bele sem merek gondolni, hogy mi lesz a végleges verzióval 😄 A fegyverek megint vizipisztolyra cserélõdnek (remélem nem, de a BF3-ban is ez volt sajnos. a bétában még tök jól adta aztán a véglegesben már vizipisztollyal rohangált az ember, legalábbis úgy érezte) és még szarabbul fog menni mint ez a rohadványos béta 😄 Hajrá Dice ! csak így tovább !!!! (taps)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Nem volt lag az alphaban, 50ms és mindent adott ugyan úgy mint most.
Igaz van ez a progi.: http://www.auslogics.com/en/software/boost-speed/
Ennek van egy network optimalizáló része, amit ha lefuttatok, után 0%network smooth mellet tökéletes a játék.
Meg ott SOKKAL JOBB fegyverek voltak mint most... a scout recon fegyver 90%ban egy golyóból ölt.

Jacek
Már ne haragudj de mit szeretnél ezzel a cuccal? Ha elindul is gatyán fog menni nulla értelme van... vagy a buzgerálást szereted? Én neki állok a telómon elindítani😄

Jabar
áá tényleg, köszi, én a fegyvernél keresgéltem 😊

Kipróbáltam.
Opera 12.16 nem megy
Opera 18.00 nem megy (ez már chrom motoros)
IE10 - Annyival tud többet, hogy most sokszor még a loading képernyõ elõtt dob egy piros figyelmeztetést, hogy a szerver kirúgott. Bementem egy tök üres szerverre, ott ugyan úgy szétfagy a töltõ képernyõn mint eddig.

Amúgy is vicces, hogy az Origin saját plig-in részével megbolondított böngészõ a nagy semmire 50% körüli CPU használatot dob.

spybot919
Csak nem Darksector vagy? õ próbált még meg tamagoccsiról bf4 ezni aztán ment a felháborodás meg a dice szidás ,hogy mért nem megy 😄

gránátvetõ helyett tudod betenni, nem ?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Jabar
assaultnál unlockolodott egy M26 Mass nevû jószág, azt hol/hogy tudom rátenni a fegyverre, mert sehol nem találom?

Azoktól kérdezném akiknek volt szerencséjük kipróbálni az alfa verziót, hogy már ott is jelen volt ez az óriáslagg idõközönként vagy csak ebben a szétrohadt bétában tisztel meg minket ezzel ez a szutyok ?

Nem kell Originbõl elindítani a játékot. Másik böngészõben megnyitod a battlelogot, és ott kiválasztasz egy szervert, és majd ez a böngészõ meghívja az Origint. Az Origin csak fusson, ennyi a feltétel.
Szerinted az Origin megkérdezi melyiket indítsa el?
Megpróbálom valahogy kikerülni, hátha ...