15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#6575 Korlátozva is van, te játszol a játékkal? -
#6574 Aki vett kulcsot playersnél, az leírná, hogy mennyi idő után és hova kapta a kulcsot? -
Nagydög #6573 Jol latom a videokbol, hogy a repulo dolgok nagyon durvak lettek? A csatarepulok gepagyujaban korlatozni is kene a loszert.
A LittleBird 25mm-ese is latvanyosan gyilkos. -
#6572 Ne is, elég ha a fórumon sírod el a bánatod, attól minden jobb lesz. -
Unreal1942 #6571 A faszom nézegeti
-
Unreal1942 #6570 Ja más vissza se enged ez valami központi baszakodás lesz. -
#6569 Battlelogon ki volt irva tegnaptol nagy betukkel, hogy karbantartas lesz 10-11-ig kb. -
#6568 engem se enged be a battlelog :D -
Unreal1942 #6567 Unknown error, please try again later ez a legújabb
Pedig már egy mapot sikerült végigjátszani fagyás/kidobás nélkül. -
#6566 én 2 éve vettem logi g400at 9ezerért, most 14től indul, de több helyen 27 o.0 -
#6565 Szerintem ezt még gondolt át (nézz utána a dolgoknak, kérdezősköd, olvass teszteket, mittomén:D), mert egyrészt 20 ezer egy egérért húzós. Régen én is így toltam, volt egy 18 ezres Razer egerem, ami szenzációs volt amíg el nem tört, azóta egy 7 ezres akármivel tolom és ugyanolyan jó... Tipikus parasztvakítás, hogy húú 4G duplalézeres szenzor, meg 50000DPI, még kávét is főz, meg mittomén.... Lehet, hogy ki sem használod teljesen az egér tudását, pl (megint csak a saját magammal, a saját tapasztalataimmal tudok példálózni) az én jelenlegi egerem 3600 DPIs de még is csak 2000-en használom. Mikor vettem volt 5ezeré 2200 as, meg ez a 3600 as 7ezeré, gondoltam megveszem a "jobbat", de hát így utólag jobb lett volna az olcsóbb :D Szóval érted.
Vezeték nélkülit meg szerintem felejtsd el, tök jó, kényelmes, meg minden, de van egy fránya Murphy törvény, miszerint MINDIG játék közben, méghozzá a legnagyobb csata közben merül le :D
Nah jó sokat írtam, nem akarok okoskodni, annyi a lényeg, hogy szerintem/tapasztalataim alapján egy 10 ezer forintos egér megfelelő, persze ha speciális igényeid vannak akkor már más a helyzet. -
gstup #6564 Egér Csak ajánlani tudom.Ilyen van nekem is és ez még optikai.És kb fele annyi mit amit tervezel.De attól is függ hogy milyet veszel hogy milyen az egér fogásod. -
SergioAmigo #6563 Minden körben kifagyás volt ma :D -
Stief #6562 Gameshop -
Stief #6561 Hello mindenkinek! Remélem nem köveztek meg, de szerintem a legjobb Battlefield lett, amivel valaha játszottam, persze a szerverek nem mind legjobbak, laggi szokott lenni. Fagyási és akadási problémáim nincsenek, szép a grafika is. Élmény vele játszani, főleg hardcorba tolom.Persze bugok azok vannak, de mivel én másik oldalon is játszottam (call of dutyi), hát az sem volt közel tökéletes. Persze azért az is benne van a pakliban hogy ez játék,sokkal nagyobb területeket foglal magában. És fontos az is ,hogy megfelelő vas kell hozzá. Nekem egy 8 magos proci duruzsol a gépembe ddr3 ramokkal. -
#6560 Nekem kiakad a hang is állandóan. Loadingnál is. De nem fagy ki a játék általában 5mp és megy is. De ez valószínűleg a két magos procim miatt van. Bétában a loadingon kiakadt és a játék be sem töltött. Most ha kiakad a hang akkor tudom, hogy már csak 10 mp és jön a deploy képernyő :D Ha alt+tab nál nem ír .exe fájl hibát meg, hogy összeomlott akkor nincs gáz csak várnod kéne pár másodpercet és megy a gém tovább. -
Gyuszopapa #6559 Mert a BF3 sebzésrendszere az nem hibás ugye.
Épp ma délelőtt nyomtam pár kört a BC2-ben,és érdekes módon jobban adta mint ahogy emlékeztem rá még csodálkoztam is.Volt hogy egyszerre 2 ellenséget tapostam el a tankkal.Best player és nyalánkságok(4-es k/d)meg voltak.
Ja és high grafikán reccenés nélkül futott. -
#6558 szerintem csak játékból tud felvenni, és streamelni elvileg lehet vele, legalábbis ilyesmi rémlik Xfactor videójából -
#6557 Engem csak az kúr fel, hogy benne hagytak egy köteg olyan bugot, amit már kiszűrtek a háromból.. Kicsit gyanús nekem, hogy félig meddig talán párhuzamosan zajlott a fejlesztés..
Mindenesetre ezzel a köteg buggal együtt is óriási játék. A pályák különösen tetszenek, kivéve a Rouge Transmissiont. A többi reggelire megeszi bármelyik korábbi mapot. -
#6556 Hagyjad, hülye :DDD
BC2 igencsak ótvar a BF3-hoz képest. Itt is csak várni kell 1-2 peccset, aztán penge lesz :) -
#6555 Tudtok mondani valami a commander módról?
Ha ps3-mon játszok, haver közben tud Commanderként segíteni nekem tabletről? :) -
#6554 Kedvencem, ez az "én vagyok az idős, bölcs, tapasztalt, rengeteg dolgot megért ember, te meg kisgyerek...". Ha valóban beleöltés 500-600 órát, akkor tudhatod milyen volt a sebzés rendszere. Nekem anno mikor véget ért a BF3 béta, utána már vissza se mentem játszani vele, mert ég és föld a különbség. Ha meg valóban nagyon tetszett, akkor toljad, ne itt irkálj hülyeségeket. -
#6553 Faszom, le kéne már cserélnem a kártyámat egy jobbra. -
#6552 És desktopot is vesz fel? Lehet vele streamelni? -
#6551 Jaja, durvan jo cucc.
RivaLxfactor-nak is van 1 hetes videoja rola. Erosen dicseri.
-
#6550 Jah, fasza lehet, hogy nem terheli a gépet meg el lehet vele csípni dolgokat. Nekem még várnom kell, hogy használhassam :S -
SubZero9110 #6549 Nem tudom miért beszélsz ekkora böszmeséget, legalább 5-600 órát toltam a BC2-t, nekem nem volt annyira szar mint ez. Érdekes, mert szerintem te még a piros füles lábast húztad a homokozóban, amikor én már klánban nyomtam, és a régiek egyetértenek velem, hogy a B3 és a B4-is egy kiherélt szar. Csapatjáték közelről sincs már.
Megveszük, mert nincs jobb. A COD 1112 ugyanolyan mint a COD2, a kézigránát ugyanúgy csörömpöl ha eldobod, nincs benne semmi jövő, ennél még mindig többet ad a Bf. De ennyi.
A Bf3-at elöntötték a HumbleBundle virtuózok és az idióta cheaterek, ezt is el fogják. A BC-ben legalább nem volt mindenütt 10-12 éves csaló. -
#6548 gyerekek, ez a ShadowPlay baszott jó, simán tudok visszamenőlegesen csinálni X perc videót, így sikerült ezt elcsípnem:
-
#6547 Nekem a
BC2>BF3 -
eugabesz #6546 Két napid én is csak röhögtem a többieken...majd jön még a kutyára kamion. -
eugabesz #6545 A BC2 egy konzol port volt...ezt mindenki tudja...egy kalap fost nem ért...de elvoltunk vele,mert nem volt más... -
#6544 Látszik, hogy nem játszottál a BC2-vel, akkor nem mondtál volna ekkora böszmeséget. -
Newfronter #6543 Nekem gond nélkül megy a játék, sehol sem dob ki, és úgy fut mint a vaj! :) -
SubZero9110 #6542 Most vettem meg még 1x a Bf2-őt, még mindig megdobogtatja kicsit szívemet. Amúgy a Bad Company 2 is sokkal jobb volt ennél a szarnál. -
SubZero9110 #6541 Ebből sem lesz legenda. -
#6540 szenvedve próbálom meglelni eme játék örömét ,eddig teljesen sikertelenül
... komolyan, bf2 és módozataival még mindig jobban lekötöm magam...annyit megért a gém ,hogy korszerűsítettem a gépem .De amúgy egy fos(eddig) mert nem adom fel még:D -
Skyline #6539 Gyerekek van aki beütötte a premium kódot? Vettem, beütöttem originbe,elfogadta...De baszik átállni premiumra a cucc... -
#6538 Sajnos nem mindegy, mert az időt a te géped méri, viszont ha te crashelsz, akkor a gyűjtött pontokat is bukod, hiszen nem szinkronizálja a szerverrel. Ugyanígy, ha a szerver crashel, akkor is ment le az idő, szintén buktad a pontokat. Ezt valamelyik youtube-os pro-izé is mondja, vagy levelcap, vagy xrival.
BattleFail 4 -
SergioAmigo #6537 Amúgy a boost csak akkor megy ha játszol szóval ha kidob a számláló megáll , és csak akkor számol újra ha játszol így végülis nincs kockázata. -
#6536 Tudtok mondani valami a commander módról?
Ha ps3-mon játszok, haver közben tud Commanderként segíteni nekem? :)