Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont be-beakad percenként többször, az kurva irritáló..
HD69501GB FX6100 8 GBram
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Viszont a start menu, amit ugye elvileg visszahoztak a 8.1-ben, az mar "nem normalis", hanem csak kb egy gagyi felmegoldas a win7-eshez kepest. :p
Viszont lehet talalni egy csomo buhera programot, amikkel a regi fajta start menut siman vissza lehet allitani. Szoval ez igazan nem nagy problema.
Egy gondom van a 8.1-el. Lassu a Google Chrome. 😞
Egy megoldassal felig begyorsult (proxy beallitasoknal ki kell szedni az automatikus halozatfelismerest), de meg igy is belassul a netezes.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
A mostani betanal szinte csak a win8-al foglalkoznak, ez tisztan latszik.
En is kiprobaltam es win 8.1 alatt sokkal jobban fut a game. Nem is a 15-20%-os fps kulonbseg a nagy szam miatt amit nyertem, hanem szinte alig vannak lag skipe-ok es hirtelen cpu/gpu szaggatasok.
Kb ugyanugy vagy meg jobban fut most igy, mint a BF3...
Viszont ekkora kulonbseg, amit lehet most merni es erezni a betaban, nem igazan indokolt a win8-win7 kozott.
A veglegesre szerintem megoldjak win7-re is a normalis futast + fpst. -> Kiveve ha nem fizette le oket tulzottan a Microsoft. <#rolleyes>#rolleyes>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Igazából nem tudom más játékoknál mi a helyzet, amint jött a win 8 cseréltem 7-rõl. amint jött a 8.1 szintén cseréltem.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Ha csak "bemutatja", akkor miért nem volt elég egy darab egy órás videó? Hónapok óta tart (vagy tököm tudja mióta) ez a "bemutatás" .... 😄D Nem értem hogy lehet ezt a gagyi szöveget elhinni.
A bullet drop-ot sem latni, csak ez a csunya feher csikot, ami meg nyil egyenesen mutat. Probaltam igy ugy, semmi. Bf3-ban a lepottyano loszerrel legalabb lehetett latni mi tortenik, itt semmi. Valaki rutinos, itt hogyan mukodik?
szerintem
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Amúgy igazad van.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
BF-ben legalább próbálkozni kéne a hackereket és a rendesen játszókat elválasztani. Mondjuk lehetne direkt hacker szervereket is csinálni. Punkbustert kiakapcsolni meg beleírni a szerver nevébe, hogy szabad a hack. Már sokkal kevesebb lenne a hacker a normál szervereken. Emlékszem anno Enemy Territoryba én is kíváncsi lettem, hogy milyen hackeket használnak ezek. Leszedtem pár multihacket és kipróbálgattam õket direkt hacker szerveren. És igazából 2-3 óráig még szórakoztató is volt. 😊
Igen, nyilván nagyon zavarja ha valaki csitel, utálja, rossz dolognak tartja, ezért az a legjobb megoldás, hogy õ is elkezdi.
"szánalmas programkódról" meg annyit, hogy ennyi erõvel minden játékban megengedett a csalás... Vagy szerinted létezik olyan multi játék, ahol nem csalnak? Mutass egyet. Na ugye.
Ez egy szánalmas féreg nyomorék kifogás. Meg különben is, mi van akkor ha szar a kód??? Akkor már egybõl csalni kell?? Na látod, ezért egy féreg csaló az a senki. Értelmes ember NEM így gondolkodik. Értelmes, civilizált embernek van akaratereje, saját személyisége, stb stb, és nem megy a csürhe után, és nem csinál dolgokat csak azért, mert "lehet", meg "mások is azt csinálják".
Gyuszopapa jól mondta: Csak az csak, aki akar. Nem azért csinálja ezeket a videókat, hogy "bemutassa"... (Mert ugye "jaj mindenki számára könnyen elérhetõ ingyen csalás, stbstb" akkor meg minek bemutatni?) Azért csal, mert akar. Bemutatni úgy is be lehetett volna, hogy felvesz pár csalót, mint mondtam.
Annyira méltatlan ez az "ember", hogy az is gáz, hogy beszélünk róla, de az is elég ciki, hogy így bedõltél a szövegének.
Nem a 90-es években élünk már ahol kunyizni kellett a kódokat meg egyebeket a hülye gyerekeknek mivel nekik túl nehéz volt egynémely játék.
Írd be a google-ba hogy hack vagy cheat,100000000000000 találat és még ész se kell hozzá.Ez már sajnos egy iparág mert van rá igény,ide jutottunk ez kell.Vagy elviseli az ember vagy nem,én nem viselem tehát a mostani multifps-eket és a BF4 is skip-elni fogom.
Csak azt bírom a legjobban hogy egynémely embernek mekkora bõr van az arcán hogy szidja a csalókat közben meg õ is az.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Akinek nem tûnik fel hogy ezek a videók direkt bemutatják mennyire szánalmas a programkód és mennyire nevetségesen lehet a játékban csalni azzal gondok vannak..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Hát nem akarok bunkónak tûnik de igazából ez a kettõ és még a 1942+Vietnam volt amit kiadtak pc-re.
A BC2-tõl amit kiadtak pc-re azt nem igazán nevezném pc-s játéknak.
KB. ez lett minden olyan játéksorozattal amit egy idõ után igazából pc-rõl konzolra áttettek elsõdlegesnek.
Tudom hülye vagyok dehát már nem tudok megváltozni meg nem is akarok.
A spectator egy lehetõség arra hogy más játékosok szemszögébõl is nézheted a meccset.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Azt észrevettem, hogy szemügyre lehet venni benne a pályát külsõ szemlélõként, ezt a neve is sugallja, de mit nyúj még ezen kívül?
Minden PC-re kiadott BF játékkal játszottam, csak a 2-vel és a 2142-vel nem (na jó utóbbival 1-2 órát), így nem találkoztam még ezzel a játékmóddal.
YouTube: 23Drazse
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
De a win7 updatben várt az nvidia update, na amikor azt tettem fel akkor lett rosszabb a helyzet.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Ekkor felraktam a frissítést, de még szarabb lett, utána leszedtem a béta drivert az nvidia oldaláról így már kicsit javult a helyzet, végül a legjobb ha lowra tettem a prioritást.
Most a minimum és maximum fos 53-112 között ugrál.
A frissítések elõtt meg 80-100.
Vagyis a windows updatek ugyan úgy befolyásolják.
Ha fanatikus lennék, vissza raknám alap win7 frissítés nélkül, hogy vajon jobb e.😊