15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#6616 Nem lehetséges, hogy ennek egyszerűen az az oka, hogy mivel néhány nappal vagyunk a megjelenés után, a legtöbb ember még nem unlockolta a légelhárító rakétát? Így hatos szinten én max az MBT LAW-val lövöldözhetek a repcsikre... -
#6615 Igen, én ezt rendszeresen alkalmaztam BF3 Damavand Peak rush defense módban, ha nem javított az utas. Le a sziklaperem alá, átül, javít... -
#6614 Pláne ha egy enginer is vezeti
-Találat
-F2 átül
-Hegeszt+auto-javulás 4-5 mp
-F1 vissza, addigra bónuszként kapott is egy tár lőszert a géppistába
-
Nagydög #6613 Na jo, nem 2. Mondjuk 7, de akkor mar tenyleg a roncs allapotbol indul. -
Nagydög #6612 Ahogy neztem, meg irtak, nem eltalalni nehez, hanem leszedni. Az automatikus javitas es a flare kombinalasa is nagy tulelove teszi, de ha egy enginer is ul benne... Ugy lattam, cirka 2 masodperc a sulyosan serult helit gyari ujra rendbe hozni. -
vg #6611 Hát, szerintem igla-val leszedhető a little bird, csak rajta kell tartani(hold) majd miután ellőtte a csalit a rakéta visszamegy rá. Amire erre rájöttem, azt hittem programhiba, hogy felmegy a holdra a rakéta... -
sayiid #6610 Engem is igy lőnek le folyton. idegesitő de aki így vezeti a helit mint ez az meg is érdemeli ,hogy ennyit lőjön. Számomra ez több ezer óra gyakorlás se lenne elég ,hogy így vezessem . -
Chris #6609 Pedig nagyon helyesen feltételezted, valóban légi terror van.
A little birdök, jetek földről szinte lelőhetetlenek, reális esély sajnos csak akkor van erre, ha minimum egyszerre nagyon sokan lövik, de ha ügyes a pilóta, még akkor sem. A befogási távolságból iszonyú gyorsan kikerülnek (jetek), addig is nyugodtan hagyatkozhatnak a flare-re, ha mégis kapnának be találatod, azt meg sem érzik, vagy pillanatok alatt kijavítják (little bird).
-
#6608 Dehogy nincs. Hihetetlenül fos a balance, mind a térképeket, mind egyes járműveket illetően. -
sasafr #6607 Bocs, de a boltban nem úgy árulják, hogy ez sasafr-t szopatni fogja ne vegye meg! Kiadtak egy minimum és egy ajánlott gépigényt! A gépigények alapján az én vasam az ajánlott rendszert is meghaladja és mégsem jó nekik! Bizonyára nem a gépemben van a hiba, hiszen más játékok és programok hibanélkül futnak rajta, csak éppen mától ez a fránya bf4 nem. Nem tudom érted-e amit mondok? Mától, eddig hellyel közzel panasz nélkül vettem azokat a hibákat amiknek szintén nem kellene, hogy legyenek egy pénzért vásárolt termékben, de az, hogy ma már 6-ból 6-szor kifagyjak az gáz. Ez egy szar fércmunka és tegyék össze a kezüket akiknél hibamentes, mert a fórumok alapján nagyon kevesen vannak, leszámítva a szektásított kockákat akiknek tök mindegy, hogy fut, csak battlefield legyen és nem baj ha szar! -
Platypus16 #6606 Mi nemrég azzal szórakoztunk, hogy scout helicopterrel mentünk és én javítottam, ha nagyon noobok voltak, akkor ment a dara, ha meg értettek hozzá (azaz volt annyi esze 4-5 embernek, hogy stingerrel ment, akkor hiába javítottam vagy kellett még egy engineer. -
determinator #6605 Szerintem azt lehet kijelenteni, hogy neked játszhatatlan. Vannak akiknek szintén sok problémájuk van. És sokan vannak akiknek zökkenőmentesen fut. Most játszottam 2 órát és semmi problémám nem volt. De nagyjából ugyanezt mondhatom a 18 óra játék alatt eltöltött időmre. Nálam a kis ablakra letételt (pálya töltés közben) nem szereti, és kb. napi 1x BF4.exe leállt és 1 más jellegű(disconnect, szerverleállás) hibával találkozom. Sokkal rosszabbra számítottam bc2 és a bf3 alapján. De tudom, hogy ez nem vigasztalja a szopóágra kerülőket. -
Nagydög #6604 Ugy lattam, 8 raketa egy tar, es tenyleg lassan toltodik, de pl. ebben a videoban a Little Bird azt csinalt a foldonfutokkal, amit akart. Az a 25 milis nagyon randa a gyalogsag ellen. Szerintem ez lenne a normalis eroviszony, csak nem vagja-e agyon a gyalogosok jatekat? De mivel meg itt se panaszkodott senki erre, gondolom nem. -
#6603 Érdekes, amit írsz. Sokan arra panaszkodnak, hogy a helibe túl lassan töltődnek a rakéták, csak sétarepülésre jó.
Ha egyszerre vannak, akik szerint túl erős és túl gyenge a légi armada, nincs nagy gond. -
Nagydög #6602 Nem mintha kulonosebben lenyeges lenne, de:
"A csatarepulok gepagyujaban korlatozni is kene a loszert."
Ezek bizony az A-10 es a SU-25. A LittleBird az egy masik mondat volt.
De a lenyeg, tenyleg annyira erosek a legi egysegek, ammenyire en levettem a videokbol, vagy csak nagyon ugyes/mazlista pilotakat lattam? Nekem szep szabalyos legiterrornak tunik nemelyik video.
-
#6601 lol, tegnap előtt még tudtam a játékkal 'normálisan játszani' (1-2 meccs egymás után fagyás nélkül), ma meg már minden meccsen kifagy a játék :/ -
#6600 Egyelore gaz a HC.Nem jeloli a sajatokat rendesen.Nincs az aknanak ikon a hud-on, raadasul a satat jarmuveket is elviszi az akna ha ramennek szoval nagyon necces a hasznalata.Megy a tk ezerrel. -
#6599 Hát ez sajnos így van... Én át is álltam domination/TDM-re, amíg a hosszabb meccsek nem végigjátszhatók. De vígasztaljon minket az, hogy pár patch múlva meg lehet a legjobb Battlefield lesz a kezeink között.
A fegyverek testreszabhatósága fenomenális lett pl... A test range-en próbálgattam az attachmenteket, végre eljutottunk oda, hogy nem lesz egy nyerő kombó (ld. BF3 foregrip + hbarrel) mindenhez, hanem ki kell kísérletezni, melyik fegyver mivel a legjobb. Nem tudom néztétek-e már a statokat, de a BF4-ben a nagy tűzgyorsaságú fegyverek sokkal jobban büntetnek a full auto használatért, mint a lassabbak. Nincs már AEK minden lőtávra stb. stb. -
sasafr #6598 Persze kinek, hogy! Ha valakinek megfelel egy tizesért, hogy tele buggal, optimalizálatlan szerverekkel a játék, akkor annak valóban nincs miért siránkoznia. Azt hiszem többünket kirúgnának a munkahelyéről, ha ki ki a saját területén ilyen terméket produkálna, legalábbis nálam az alkalmazottak repülnének az biztos! Ezt a játékot amit megvásároltunk a kutya nem tesztelte, vagy ha tesztelte akkor tudták, hogy egy szart adnak ki a kezükből, de majd toldozgatják, foltozgatják, de már a mi pénzünkön! Az EA Dice kombó maximálisan kihasználja és visszaél vele, hogy monopol helyzetben van a játék tekintetében. -
barmi #6597 Háát, nekem már az elején sem volt annyira pazar, de még ilyen fogyatékos, félkész állapotban is beletoltam már vagy 20 órát :-) Néha besz@rik a bf4.exe, ilyenkor bezárom a blogot a pi..ába és újraindítom aztán már megyek is fel a szerverre ismét. kb. ennyit szoktam szívni vele ha olyanja van : -
sasafr #6596 Ma 4-ből 4 crash és rá is hagytam. Ja és 11 óra után volt mikor elvileg optimalizálták a szervereket! És azt írtam jelen pillanatban! Az elején nekem is pazar volt! -
#6595 24-25 órám van eddig benne, szóval erősen cáfolnám. -
#6594 miért? én tegnap, meg azelőtt egyfolytában lejátszottam vagy 4-5 kört minimum, sehol a lag, sehol a crash... -
sasafr #6593 Szerintem így 1 héttel a megjelenés után ki lehet jelenteni, hogy a multi része a játéknak gyakorlatilag játszhatatlan jelen pillanatban. -
#6592 én vétel előtt írtam egy levelet, hogy ha ma (30.án) megrendelem, akkor várhatóan mikor kapok kulcsot, jött a válasz perceken belül, hogy ma, legkésőbb holnap, ment is a válasz levelem, hogy rendben most fizetek, 150percel később jött a levél a kulcsal :D -
#6591 Mondtam.. hogy a minigun szerűségek nem korlátozottak csak túlhevülnek és várni kell velük. btw; a littlebird ről volt szó nem az A10 meg SU-25 röl. Azokban meg ugye teljesen más. -
eugabesz #6590 Itt minden rendben van,sőt,én véletlenül egy százassal kevesebbet utaltam,de nem problémáztak vele,küldték a kulcsot. -
eugabesz #6589 E-mailre kaptam,kifizettem délelőtt,délután már a fiókban volt,azt pontosan nem tudom mikor érkezett,mert nem néztem,dolgozni voltam... -
Igazember #6588 Ilyennel szerencsére nem találkoztam még. -
#6587 Na ettől a fovtól hányni tudok... hogy néz már ki bazmeg? -
Igazember #6586 -
Platypus16 #6585 A kulcs mindenkinek megjött, csak idő kérdése volt. Egyik ismerősöm 2 hétre rá bepöccent és elkezdte őket naponta 2x hívogatni... a negyedik napra meg is lett neki:D -
Igazember #6584 -
#6582 Tudom.
De többen is írták, hogy vették és jött a kulcs. Haverom is ott vette. Csak kérdeztem. -
Droughert #6581 Nem akarok vészmadárkodni, nem vagyok 100%-ig biztos benne, de nekem úgy rémlik, hogy korábban más néven üzemelt a cég, és elég sok probléma volt velük ilyen téren. Tavaly Skyrim+COD megjelenésekor már le is került az ajánlott boltok listájáról, mert egyre több panasz érkezett rájuk, késve teljesített rendelések, vásárlói levelekre nem válaszoltak, folyamatos be nem tartott határidők, amiket újabb és újabb követett. -
Platypus16 #6580 Nekem WoW-os ismerősök rendeltek onnan Gamecardot, nem egyszer 1 hónapra rá kapták meg e-mailben. -
Nagydög #6579 Na varjal! Te jatszol vele? A csatarepulok itt A10-et es SU25-ot jelentenek. Azokkal ugy taposak a foldbe a tankokat es gunboatokat, hogy nezni is faj. -
Nagydög #6578 Amugy biztos? Nekem nem ugy tunik. -
#6577 Egyedül a minigun meg az ilyenek nincsenek korlátozva, azok csak túlhevülnek és annyi, de a minigunnal meg csak gumicsónakot tudsz sebezni kb meg kisebb járműveket. -
Nagydög #6576 Mint mondottam, a videokbol. Nem, nem jatszom vele.