15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
eugabesz #6656 ....és még most sem érti... -
#6655 Szóval akkor még se annyira fos? -
eugabesz #6654 Na látod,s tőlem mindig megkérdezik,hogy miért veszed meg,ha fosnak tartod??...igaz mennyivel másabb csapatban tolni??...és nem értik.... -
Demeterf #6653 Szia! Én is alkalmi játékos vagyok. Ráadásul eddig csak konzolon játszottam. Most generáció váltáskor inkább gépet vettem. 1 hónapja van meg és xbox joyjal játszok rajta. Battlefield 4-et szombaton vettem meg. Próbálok egér+billre rászokni, de eddig nem sok sikerrel. Örülök ,ha egy meccs alatt 1embert lelövök. Viszont így is nagyon élvezem és idővel majdcsak belejövök :-) Ráadásul tegnap magyarokkal voltam TS-en keresztül és a hangulat az adta magát! -
sasafr #6652 Hát elképzelhető, mert alaplapi hangkártyám van. :( -
Droughert #6651 A hangbeakadás és fagyás, úgy tudom, alaplapi hangkártya esetén jött elő, még annó BFBC2 idejében, és hozta magával BF3-ba is. Esetleg lehet ez okozza. -
#6650 ...de nem is neked kellene lovoldoznod a foldrol, hanem az ellenseg legi jarmuveinek.
Vagy ott a motorcsonakon a gepagyu, abbol kb ketto tisztan tartja az eget, ha ugyesek, nagyon lehet vele kaszalni. -
#6649 Ha valaki ismer innen Mon$ster klános admint, legyen szíves megmondani neki, h. nem szándékosan zuhantam le a helivel, és szedje le rólam a bannt. :D -
#6648 Arrol a sok nyomorek sniperrol nem is beszelve, akik elviszik a helit, hogy a tetore feljussanak, aztan kiugranak belole ket centirol, hogy meg atulni se legyen eselyed... -
sasafr #6647 Nekem beakad a hang és lefagy. Én is Win 8.1 pro x64-el tolom. A szerverről kivagdosás ma még nem volt, mert nem is tudtam végigjátszani egy meccset sem. -
Skyline #6646 Ahogy mondtam ha jól tudom...:)
Lehet még semmi nem történt server oldalon se. Bár tegnap este volt valami karbantartási kiírás az most nincs. -
#6645 Meg is erdemli a tul oldal 1000 %-osan, azt a meszarlast amit kaptak.
kb 4 embernek nincs annyi esze, miutan lelottek x-szer iglaval ujra eledjen, aztan leszedje a helit. A masik oldal a helisek szinten total leszarjak mi tortenik az egen. Nincs itt semmi baj a balance-al. nehogy mar 2 gyalogos tisztan tartsa az eget. Ez csapat jatek lenne vagy mi a fene. De eleg ha megnezed amit irtam a spot ribbonokat, amivel mindenkinek segitek, senki nem irogatta, hogy megvan neki is mar a 50-100 ribbon, ezert a minimalis erofeszitesert, ami a csapatanak segit es persze magan is.
Bevonzotta a pistikeket a jatek mar a 3 ota, akkor hagy elvezzek megerdemelten a meszarlast akik kepesek csapatban jatszani.
Kb az egy kezemen meg tudom szamolni mondjuk, ha tankkal mentem, full szerveren hany darab engineer ult be mellem szerelt lott nekem. Forditva szerintem meg a harmad jatekidomet kiteszi...
-
#6644 engem azóta rendszeresen :D -
Skyline #6643 Win8.1-el vagyok és a serverről kivagdosás meg a "Bf4.exe működése leállt" simán bejátszik rendszeresen. De ahogy írták ezt orvosolják az első patchben (server oldalon ha jól tudom már orvosolták,tehát lehet ezért nem volt, tegnap engem sem rakott ki bő 1 órán át). -
#6642 Én Win8.1-en toltam végig a single kampányt, egyetlen bug sem volt, nemhogy fagyás. A multit még nem próbáltam, pedig már jó lenne -
Skyline #6641 Naja, csak az autobalansznek a csapatutolsókat vagy az UTOLJÁRA belépőket kéne átrakosgatni. Nem random, és főleg nem arrogánsan erőszakos módon. -
#6640 Mert az autobalance nem egyéni érdekeket néz, hanem a csapatét...sry -
Droughert #6639 Ha valakinek gondja lenne a BF4-el, tegyen egy próbát a WIN8-al. Én a 4éves WIN7-et leszedtem(már amúgy is ráfért a reinstall), és feltettem a WIN8.1-et. Mintha másik játékot kaptam volna, a lag (rubberbanding) gyakorlatilag megszűnt, folyamatos lett a játék, eddig nem volt sem exe-hiba, és szerverről sem vágott ki azóta. Fényévekkel jobb a játék. -
Skyline #6638 Mert az autobalance egy rakás szemét, nem vesz figyelembe semmit. Ha felmegyünk 2-3an haverokkal invitálgatással, akkor is szétdob minket, nem nézi hogy kinek milyen statja van az akutális játékban sem azt ki kivel érkezett semmit. Random kiválasztja az embereket és hajigálja őket. BF3-nál a kedvencem volt amikor 5 perc játék után rush-ban 4 pontot is robbantottam csapatelső voltam erre egyszercsak piff átbalanszolt a másik csapatba a gép...Namondom jó..Akkor haverom átjött hozzánk 1 ember hátrányban az ellenfél...Eltelt 2 perc erre havert visszabalanszolta, utána meg egyikünk sem tudott egymáshoz állni a szerón még a következő pályán sem mert "Ilyen hamar nem lehet oldalt váltani"....
Autobalansz...Az anyjuk picsáját... -
Skyline #6637 Hát... A premiumhoz tegnap kapott Gold Pack-ban gyakorlatilag kacatok voltak a Lvl 10-nél kapott gold packhoz képest....:) -
#6636 Hát ez az... team balance On...... -
#6635 Minek kell autobalance nélküli szerverre menni? -
#6634 Fasza szerók vannak ebben a szarban 2/14 nyomtuk az előbb és még a nooboknak állt feljebb mikor kértem :valaki álljon át már hozzánk ne csak ketten legyünk....a sok kis idióta kölyökkel tele a BF4.
-
#6633 Én is így vagyok vele, és azt kell, hogy mondjam, hogy így is baromi szórakoztató (lenne fagyogatás nélkül) a játék, ha van az emberben egy kis alázat, és nem egyből a 30/4-es statra hajt. Én több nap játék után még mindig ott tartok, hogy beülök a helikopterbe, és elfog a vágy, hogy csak úgy repkedjek, manőverezzek, bemutassam az utasoknak a csodálatos tájat, és megpróbáljak átrepülni velük a híd alatt.. xD -
#6632 detto,valószínű én is év végi jutalomból veszem meg :) -
#6631 remélem kapok még egy gold-ot
viszont úgy tűnik, hogy a kill-ek után járó fegyveres dobozok feloldanak minden pack-ban megszerezhető fejlesztést
szóval csak néhány festés, az emblémák és a katona képek vannak gold packban, ha nem azt kapsz akkor rábsztál :D -
#6630 Kösz, ez most meghozta a kedvem.
Szerintem beruházás lesz, de decemberig várok, hátha addig 1-2 patch is lesz még. -
súter #6629 Ne fél attól hogy béna vagy, főleg ha kikapcsolódásként, szórakozásból játszol. Korábban nekem abszolút nem jött be a bf sorozat, bár az alapkoncepció mindig is tetszett, de játékon belül vaahogy nem hozta azt a feelinget amit vártam. Aztán a belefutottam pár bf4-es streambe és meglepődtem mennyire tetszik, meg is vettem, és valóban meglepően jól érzem magam benne (főleg hogy az fps-ek nem nagyon érdekelnek már, legtöbbször az árukat sem érik meg) így nekem ez az első battlefieldem.
Az hogy a csapatom nyer, vagy veszít nem igazán izgat, de szerintem másokat se nagyon. Sokszor halok, de elfogadom, ez nem egy cs, itt a pálya mérete, és változékonysága miatt meg hogy van 30 ellenfél a mapon kb bármikor bárhonnan lelőhetnek, ezt el kell fogadni. Játszok egy jót, vannak jó pillanataim, örülök ezeknek és kész. Nem kell túl komplikálni a dolgot, nem akarok pró lenni csak szeretném kellemesen eltölteni azt az időt amíg játszok. Szerintem próbálj ki pár multis játszmát, mielőtt végleg eltemetnéd, conquestben 64fővel szerintem bárhol ellennél :) -
#6628 Jól van, meglátjuk mit hoz majd a Jézuska. -
HHpanther #6627 Le akarod abálni a sok süsüt :) Amúgy abszolút nem biztos, hogy 10/10 meccset vesztenél attól mert nem vagy vérprofi. Sikerélményed is lenne..idővel egyre több. -
#6626 Vicces vagy. De én nem profi akarok lenni, hanem néha leülni, és amatőrökkel lövöldözni egyet, szórakozni. -
#6625 Akkor erről ennyit. Pedig nagyon bejött a single játék hangulata. -
Newfronter #6624 Tanulni csak a profiktól lehet! ;) -
#6623 (Az kb. olyan mintha egy pehelysúlyú bokszolót összeeresztenének Klitschko-val) -
Newfronter #6622 Be. -
#6621 Jó, de az adott szerverre mindenkit beenged, rangtól függetlenül? Mert az gáz. -
#6620 hogy érted, hogy kit hova dob be? mindenki kiválasztja, hogy melyik szerverre szeretne menni, és kész :D -
#6619 Srácok, nagyon király lenne multiban játszani BF4-et, csak egyszerűen visszatart az a tény, hogy maximálisan alkalmi játékos vagyok, és baromi rossz érzés, vagy mondjuk úgy, semmi jó nincs abban, ha mondjuk 10/10 meccset bukok. Gépi ellenfelekkel nagyon tetszene, de mint megtudtam, ilyen nincs a játékban. A kérdésem az lenne, hogy teljesen randomszerűen dobálja be a játékosokat a map-re, vagy lehet Rank-ra szűrni? -
#6618 HC-ben nincs az ongyogyulas de az enginer javitasa is boven eleg gyors.Tank eseteben 2 pontos farloves altalaban elviszi ha nem kap javitast.De hogy aknabol 3db kell meg az MRAP teherautonak is az vicc. -
gstup #6617 Na bakker,én is azt hittem hogy az igla bugos.Kilőttem a rakétát,erre szépen ment a hold felé.De sosem talált,szóval nem tudom hogy minden okés-e vele.A másik.Szerintem nagyon keveset sebeznek a rakéták(rpg,smaw,igla stb.).Folyamatosan 20-23-kat sebez csak egy lövéssel.De lehet csak én gondolom így.Egy tankot 4-5 rpg-vel lehet csak kilőni.Persze sosem marad a közelben.A magától visszajavulás az ami a halálom.