15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
gstup #6696 XD Tetszik az ötlet! :) Grat. -
#6695 Vammá valami tuti tipp, mire kell állítani network smoothingot? 40/20 as netem van. -
#6694 Persze; de ilyen durva dologgal még nem találkoztam. :D -
Nagydög #6693 Ez nem en voltam, Nokedli. Istbiz! -
#6692 Játszottál már ezzel a játékkal ??? -
#6691 Én ilyennel még nem találkoztam, de ha ilyen bekövetkezik rögtön kettéfejelem a billentyűzetet -
#6690 -
#6689 -
#6688 Soha senki nem állította, hogy nincsenek csalók... Szókiforgatás ftw. -
#6687 :D -
#6686 -
eugabesz #6685 Szinte minden magyar érdekeltségű szerveren megfordult már,a sleepjével együtt,akik istenítik,közben csak egy féreg csaló...már a 3-ban is az volt. Javaslom,ha meglátod a nevét,lépj át egy másik szerverre,kevesebb idegességgel jár. -
Gyuszopapa #6684 Tényleg?Dehát nincsenek csalók aki jól játszik az mind pro játékos már 100-szor elmondták,hogy feltételezel ilyet.
Tehát az engine nem felel a csalásért. -
#6683 Ott konkrétan együtt gémeltünk, és nem a motorral volt gond, hanem az emberrel.... Kicsit nem volt tiszta a srác. -
Gyuszopapa #6682 Üdvözöllek a Frostbyte engine világában. -
#6681 nézem vagy 20mp-e a hátát fedezékből, közbe 4xes obira és egylövéses módra váltás, szépen becélzás, majd hátranézés nélkül lelő
később ezt még vagy 5x megismételte -
eugabesz #6680 Az amnézia már a korral jön,menj és keresd fel a háziorvosod...ezek szerint egy szót sem értettetek az eddigi hozzászólásaimból.Kérlek szépen,görgess egyet ha a nevem meglátod.Köszi. -
Igazember #6679 Kedvenc lesz. Imádom a dzsungeles pályákat. -
Igazember #6678 Siege Of Shanghai pályán a nagy toronyban leszedtek a 2.emeleten 2en. Úgy mentem vissza liftel, hogy élősszőr indítottam az egyik liftet, amiből gyors kiszálltam és a másikkal mentem fel egy kis idő eltéréssel. Ezek meg természetesen rácuppantak az üres liftre. Én meg megleptem őket. -
#6677 Te nem vagy piskóta hallod.......
Ugyan ezt a köpködős propagandát nyomtad 1-1.5 évig a bf3 fórumban, nem egyszer kijelentetted, hogy a 4-re rá se nézel, erre megvetted, azonnal beköltöztél ide, és már nyomod is megint ugyan azt a köpködést, önellentmondást.... Ez azért már több mint kellemetlen nem?:D
Gondolom számíthatunk rá, hogy a következő legalább 1 évben nem adod fel, és legalább napi 1x olvashatunk tőled, hogy miért szemét a dice, miért szar a bf4, és csak azért vetted meg mert ahol te laksz nincs más lehetőség :D
Istenem én úgy reméltem, hogy nem veszed majd meg, de nem.....megvetted. -
SzinesGeza #6676 Nekem ezért sem jönnek be az olyan pályák mint Dawnbreaker, Siege.., Flood.., Op. Locker.
A keresőben ki is veszem mellőlük a pipát. -
eugabesz #6675 A POE módban milyeneket toltunk az erdős pályán...anyám... -
#6674 A patch mellett (bar engem csak ritkan dob ki a jatek) az 1 honap mulva erkezo China DLC-t varom.
Az erdos, dzsungeles mapokat szeretem a legjobban. :)
-
#6673 nálam van.. multiba olyan lagok vannak pff -
Kvg #6672 Ó ez jó hír. Addigra talán meg is érkezik a gém a players.hu-tól. -
janik #6671 nálatok nincs ilyen akadozgatás ?? -
Drazse23 #6670 Ráférne!
Nem is játszom a játékkal, mindenképp meg akartam várni az első patchet.
Úgy, hogy minden második meccsen kidob a szerver vagy a kör végén leáll vagy éppen maga a battlefield4.exe fagy le, nem túl élvezetes. -
sasafr #6669 November 7-én lesz patch! -
janik #6668 nektek nem akadozik a SINGLE mármint megy normálisan és eccer megakad 1 mpre aztan meg tovabb es ezt ilyen 6 mp-ként. ??? -
Drazse23 #6667 Nem tudom, csak én nekem tűnt úgy a single kijátszása után, hogy a Battlefield 4-ben több James Bond filmből is nyúltak?
A Holnap Markában:
Kínai-angol konfliktushelyzet a Dél-Kínai-tengeren, amit Bond egy kínai ügynöknő társaságában akar megoldani. Kínában hatalomátvételre készük egy korrupt tábornok, Chang. Aki figyelte a singlet, az észrevehette, hogy a BF4-ben a kínai admirálist is így hívják.
A Világ Nem Elég:
Központi helyszín Azerbajdzsán volt.
Halj Meg Máskor:
Mikor a BF4-ben a börtönben vallatják a főszereplőt és Irish-t (a feka csávót), nem a "Halj Meg Máskor" ugrott be, amiben Bondot kínozzák Észak-Koreában. (Még a víz, verés és áram is stimmel.)
Aranyszem:
A multis "Rogue Transmission" nevű pálya a puerto rico-i rádiótávcsőre hajaz, ami a film fináléjában szintén összeumlik.
Mondjuk én hiányoltam a singleből egy epikus befejezést, ahol a főgonosszal (ilyen nem is volt a játékban) kell leszámolni, akár puszta kézzel, mint pl. BF3, MW2, MW3, BO2. -
sasafr #6666 Úgy tűnik a hang beakadásos fagyás megoldódott! A Realtek R3.75-ös drivert telepítettem fel ami a 8.1-hez készült és 3 meccs hiba nélkül! Remélem így is marad! -
Drazse23 #6665 Ja meg visszább vettem a grafikai beállításokat. -
Drazse23 #6664 Nekem is volt ilyen gondom, az elején rengetegszer volt, aztán megjavult. Kivettem a RAM-ot, visszaraktam, talán ez segítet....
Passz. -
eugabesz #6663 Ez a játék a 3 óta csak is kizárólag a statbuzulásról szól,azért más csapatban,mert a játék élménye!! más. A hibái attól még idegesítőek és -nem vagyok egyedül a véleményemmel- oltárian ostobák és némelyik absolute banális. Még csak hivatkozási alapjuk sincs,hogy most fejlesztették a motort,stb.,amivel a bc2-nél állandóan takaróztak.Amíg tömegeket le tudnak nyúlni ilyen félkész szarokkal,addig így is marad.
Egyszer...csak egyszer próbálj meg együtt játszani 4-5 emberrel,akár csak egy hónapon keresztül,megváltozik a véleményed.De ahhoz ugye tudni kéne alkalmazkodni....is. -
#6662 A single miért fagy ki állandóan? nem tudok tovább menni :( -
#6661 Hát lehet, hogy velem van a gond, de ezt tényleg nem értem. Van egy játék, ami egy TÖBBJÁTÉKOS játék, nem mellesleg CSAPATJÁTÉK. Csapatban jó, de amúgy fos. Most akkor mi van? Meg eddig szó sem volt ilyesmiről, ki lett jelentve hetente ötvenszer, hogy a játék nem jó, fos, szar, hülye aki megveszi (khm), stb stb. Pont. Most meg még is jó? Ehh?:D
(Tudom, olvassak a sorok között, fiatal vagyok még, nem értem, <insert random mellébeszélés>) -
eugabesz #6660 Akkor nektek itt van a játékotok... -
Gyuszopapa #6659 Ja,reggel nyomtam is a kiganyézást a gyesznök alól,igaz lone wolf voltam csak. -
#6658 Szarfoshugy az egesz ahogy van. :p
De csapatban hipp es hopp uberkiraly lesz! :)
Teamworkben meg a gyesznok alol a kiganejjjzas is csupa moooka es kacagas. -
Skyline #6657 Fos...csak a csapatjáték ad egy olyan hangulatot ami feledteti hogy fos.:)