15720
  • bélanéni #6736
    Utánaolvastam (PH!-n), és ha jól értelmezem, valóban, csak a 290-es széria épül fejlettebb GCN-re. A 280x elvileg ugyanarra mint a 7970. Ez jó hír, mert nekem 7970-em van
  • kombány
    nekem 280x-van és az aida64 7970-nek érzékeli annyira eltérő
  • Borg
    Lószart... ugyanaz átnevezve. Pont mint ahogy a 680-ból 770-et csináltak.
  • bélanéni #6733
    Újabb konstrukció, úgy tudom némileg eltérő GCN architektúrára épül a 7970-hez képest.
  • Borg
    Mintha az legalábbis egy más kártya lenne :D
  • bélanéni #6731
    Ahelyett inkább R9 280x-et vegyél.
  • SötétBarom
    Úgy érzem beruházok egy ilyen 7970re.. Egész szimpi :DDD

(Nekem fx6100-am van, az kb milyen a fx4300-hoz képest???)
  • RatBaG #6729
    http://www.hardwarepal.com/battlefield-4-benchmark-mp-cpu-gpu-w7-vs-w8-1/
  • Szabi #6728
    evac ordernél kiírja a csapattársaknak akik abban a zónában vannak hogy takarodó mert baráti tűzerő várható.. :D
    uav scan jelzi a csapatársaknak, a jelzet területen lévő ellenséget
    emp uav semlegesíti az ellenfél uav-ját a jelzet területen

infantry és vehicle scan jelzi a commandernek hogy hol és milyen ellenség van a térképen :D

én az evac ordert olyan helyre szoktam dobálgatni folyamatosan ahol nincs senki, mert ad érte pontot :'D
  • gstup
    Csak nem commanderezel?! :) Az UAV scan a lefedett területet "elrejti" az ellenfél felderítője elől.Ha minden igaz.Az EVAC-ot sosem használtam,mert senki nem figyel.Még írtam is a teamnek hogy supply-t meg járművet dobok...semmi haszna nem volt. :)
  • Nagydög
    "Evac order micsoda? Hogy menjenek onnan?"

Hangzasa alapjan kb. Nem lehet, hogy a lehullo cirkaloraketak szamanak varhato novekedesere figyelmeztet?
  • Fpocok
    Gondolom a gyalogosakat mutatja... de akkor a vehicle,infantry scan meg az egész térképre hat?
  • Fpocok
    Evac order micsoda? Hogy menjenek onnan?
    UAV scan mire jó?
  • sasafr
    Próbáltam irónikusan megközelíteni a kérdést, bár éltem a gyanúval, hogy a tagtárs ezirányú ( KKK ) szubkultúrával fertőzőtt! :)
  • kemotox
    Tényleg nem hallottál még a KKK-ról?... :D
  • Fpocok
    Na már kétszer kifagytam én is :D
  • sasafr
    Csak Magyarországon!
  • sasafr
    Miért gondolod, hogy ezért ripoltolnának? Ennek semmi köze a horogkereszthez vagy a vaskereszthez, bár utóbbival semmi gond sincs. Ez inkább egy karácsonyi díszítésű római katolikus szimbólum felturbózva egy kis vodafone reklámmal. Persze ízlések és pofonok....
  • súter
    Ha jól rémlik, itthon ugyanúgy tiltott önkényuralmi jelképnek számít mint a horogkereszt.
  • kemotox
    Annak azért kicsit más jellegű a jelentése azért.... :D
  • súter
    Hát ha azt nézzük hogy a sarló-kalapács is benne van az alap jelkészletben amiből logókat lehet csinálni...
  • kemotox
    Szerintem simán. Nem csak a horogkereszt jelent csúnya dolgot.. .sőt, az a legkevésbé, mert eredetileg más a jelentése, de ugyebár inkább önkényuralmi jelképként terjedt el. Na mindegy szóval érted. Én reportollak is amúgy :DD
  • Vadnokedli
    jó az emblémám? ezért nem reportolhatnak nem? :D Max ha horogkereszt.
  • RatBaG #6713
    akkor most már a clientside crasht is kiirthatnák lassan...
  • Fpocok
    Filternél állítsd be, hogy csak azokat mutassa, ahol 5 ember, vagy kevesebb hiányzik a full szerverhez.
  • heady
    Semmi sincs kipipalva. Most mondjuk talaltam, de 10 oldalnyit kellett legorgetni, hiaba nyomok ra, hogy letszam alapjan rendezze oket sorba, baszik megcsinalni.
  • Newfronter
    UPDATE #4 (Nov 6):
    R7 Server Update Rolled Out
    We just rolled out a new server update for Battlefield 4 that should fix some of the most common server crashes across all platforms. Let us know if this patch improves server stability for you. Patch notes below:
    -Fixed two of the most common server crashes (All platforms)
    -The "admin.say" command should now work properly (PC)
    -The "vars.preset" command should now work better in conjunction with other vars settings (PC) (It is now easier for server admins to set a server preset)
    -Fixed a bug in the queue system regarding GUID (PC)
    -Fixed various minor bugs (PC)
  • eugabesz
    Nem jól van beállítva a szerverkeresőben a szűrő...
  • sasafr
    GTX660TI-DC2OC-3GD5
  • heady
    Masnal is ures az osszes szerver?
  • Newfronter
    Nekem is eltűnt, pedig működött faszán. Ennyire bugos volt talán? Mondjuk a hangokat érdekesen vette fel, az igaz, de ezért kivenni? :S
  • gstup
    Milyen kártyád van?
  • sasafr
    Úgy tűnik az Nvidia Shadowplay egyelőre eltűnt az experience-ből!
  • bélanéni #6703
    Látom, te elégedett vagy a játékkal.
  • Fpocok
    OMG nem kell kilépnem játékból, hogy átmenjek szerverre, amin haver van. SOO NEXT GEN!!! EZ A JÖVŐ! :D
  • Fpocok
    BFről beszélünk... de... meglepődtem. Pozitív csalódás :D
  • Running
    Remélem viccelsz, és a valóságban ezen nem lepődtél meg?
  • bélanéni #6699
    Elég vegyesek a minőségről / teljesítményről alkotott vélemények.
    Remélem dec. közepére már teljesen játszható lesz.
  • gstup
    Igen.1400-as felbontásban mediumon elment egy gtx 560-al(nem ti-vel).
  • Fpocok
    húúú basszátok meg. Nagy megkönnyebbülés, hogy ez bizony SOKKAL JOBBAN FUT, mint a béta :D