15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#6736 Utánaolvastam (PH!-n), és ha jól értelmezem, valóban, csak a 290-es széria épül fejlettebb GCN-re. A 280x elvileg ugyanarra mint a 7970. Ez jó hír, mert nekem 7970-em van -
kombány #6735 nekem 280x-van és az aida64 7970-nek érzékeli annyira eltérő -
Borg #6734 Lószart... ugyanaz átnevezve. Pont mint ahogy a 680-ból 770-et csináltak. -
#6733 Újabb konstrukció, úgy tudom némileg eltérő GCN architektúrára épül a 7970-hez képest. -
Borg #6732 Mintha az legalábbis egy más kártya lenne :D -
#6731 Ahelyett inkább R9 280x-et vegyél. -
#6730 Úgy érzem beruházok egy ilyen 7970re.. Egész szimpi :DDD
(Nekem fx6100-am van, az kb milyen a fx4300-hoz képest???) -
#6729 http://www.hardwarepal.com/battlefield-4-benchmark-mp-cpu-gpu-w7-vs-w8-1/ -
#6728 evac ordernél kiírja a csapattársaknak akik abban a zónában vannak hogy takarodó mert baráti tűzerő várható.. :D
uav scan jelzi a csapatársaknak, a jelzet területen lévő ellenséget
emp uav semlegesíti az ellenfél uav-ját a jelzet területen
infantry és vehicle scan jelzi a commandernek hogy hol és milyen ellenség van a térképen :D
én az evac ordert olyan helyre szoktam dobálgatni folyamatosan ahol nincs senki, mert ad érte pontot :'D -
gstup #6727 Csak nem commanderezel?! :) Az UAV scan a lefedett területet "elrejti" az ellenfél felderítője elől.Ha minden igaz.Az EVAC-ot sosem használtam,mert senki nem figyel.Még írtam is a teamnek hogy supply-t meg járművet dobok...semmi haszna nem volt. :) -
Nagydög #6726 "Evac order micsoda? Hogy menjenek onnan?"
Hangzasa alapjan kb. Nem lehet, hogy a lehullo cirkaloraketak szamanak varhato novekedesere figyelmeztet? -
#6725 Gondolom a gyalogosakat mutatja... de akkor a vehicle,infantry scan meg az egész térképre hat? -
#6724 Evac order micsoda? Hogy menjenek onnan?
UAV scan mire jó? -
sasafr #6723 Próbáltam irónikusan megközelíteni a kérdést, bár éltem a gyanúval, hogy a tagtárs ezirányú ( KKK ) szubkultúrával fertőzőtt! :) -
#6722 Tényleg nem hallottál még a KKK-ról?... :D -
#6721 Na már kétszer kifagytam én is :D -
sasafr #6720 Csak Magyarországon! -
sasafr #6719 Miért gondolod, hogy ezért ripoltolnának? Ennek semmi köze a horogkereszthez vagy a vaskereszthez, bár utóbbival semmi gond sincs. Ez inkább egy karácsonyi díszítésű római katolikus szimbólum felturbózva egy kis vodafone reklámmal. Persze ízlések és pofonok.... -
súter #6718 Ha jól rémlik, itthon ugyanúgy tiltott önkényuralmi jelképnek számít mint a horogkereszt. -
#6717 Annak azért kicsit más jellegű a jelentése azért.... :D -
súter #6716 Hát ha azt nézzük hogy a sarló-kalapács is benne van az alap jelkészletben amiből logókat lehet csinálni... -
#6715 Szerintem simán. Nem csak a horogkereszt jelent csúnya dolgot.. .sőt, az a legkevésbé, mert eredetileg más a jelentése, de ugyebár inkább önkényuralmi jelképként terjedt el. Na mindegy szóval érted. Én reportollak is amúgy :DD -
#6714 jó az emblémám? ezért nem reportolhatnak nem? :D Max ha horogkereszt. -
#6713 akkor most már a clientside crasht is kiirthatnák lassan... -
#6712 Filternél állítsd be, hogy csak azokat mutassa, ahol 5 ember, vagy kevesebb hiányzik a full szerverhez. -
heady #6711 Semmi sincs kipipalva. Most mondjuk talaltam, de 10 oldalnyit kellett legorgetni, hiaba nyomok ra, hogy letszam alapjan rendezze oket sorba, baszik megcsinalni. -
Newfronter #6710 UPDATE #4 (Nov 6):
R7 Server Update Rolled Out
We just rolled out a new server update for Battlefield 4 that should fix some of the most common server crashes across all platforms. Let us know if this patch improves server stability for you. Patch notes below:
-Fixed two of the most common server crashes (All platforms)
-The "admin.say" command should now work properly (PC)
-The "vars.preset" command should now work better in conjunction with other vars settings (PC) (It is now easier for server admins to set a server preset)
-Fixed a bug in the queue system regarding GUID (PC)
-Fixed various minor bugs (PC) -
eugabesz #6709 Nem jól van beállítva a szerverkeresőben a szűrő... -
sasafr #6708 GTX660TI-DC2OC-3GD5 -
heady #6707 Masnal is ures az osszes szerver? -
Newfronter #6706 Nekem is eltűnt, pedig működött faszán. Ennyire bugos volt talán? Mondjuk a hangokat érdekesen vette fel, az igaz, de ezért kivenni? :S -
gstup #6705 Milyen kártyád van? -
sasafr #6704 Úgy tűnik az Nvidia Shadowplay egyelőre eltűnt az experience-ből! -
#6703 Látom, te elégedett vagy a játékkal. -
#6702 OMG nem kell kilépnem játékból, hogy átmenjek szerverre, amin haver van. SOO NEXT GEN!!! EZ A JÖVŐ! :D -
#6701 BFről beszélünk... de... meglepődtem. Pozitív csalódás :D -
#6700 Remélem viccelsz, és a valóságban ezen nem lepődtél meg? -
#6699 Elég vegyesek a minőségről / teljesítményről alkotott vélemények.
Remélem dec. közepére már teljesen játszható lesz. -
gstup #6698 Igen.1400-as felbontásban mediumon elment egy gtx 560-al(nem ti-vel). -
#6697 húúú basszátok meg. Nagy megkönnyebbülés, hogy ez bizony SOKKAL JOBBAN FUT, mint a béta :D