15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#6776 A beakadó hangra van valami megoldás?
Azt csinálja ez a retek hogy beakad a hang és kifagy a játék, már mindent próbáltam és 3 különböző hangkártyával is ezt produkálja. Eddig ez nem volt, ma jött elő. -
#6775 Valaki van mindig -
SergioAmigo #6774 Van valaki fent? -
Newfronter #6773 Eugabesznek igaza lett "sajnos". :D Jönnek az exe hibák nálam is.
Szerencsére az eredményeket megkapom battlelogban. De még nem olyan sűrűn jelentkeznek, mint másoknál.
Hol van az a holnapi patchről szóló twitter kiírás? Vagy bármi hivatalos? -
#6772 Szóval nem a warez hibája volt, hogy kampány első checkpointjánál kifagytam :D -
ericdrawen74 #6771 Ha Delux Edition van + akkor add + a China Rising kódját. -
#6770 Mellesleg tényleg csak utalások vannak:
"Az R9 280X a HD 7970-ekről ismert Tahiti XT cGPU-ra alapoz, mely szintén egy letiltások nélküli konfiguráció. Mindez röviden azt jelenti, hogy 2048 számolóegységről beszélhetünk, melyek órajele kerek 1 GHz. A 3 GB GDDR5-ös memória órajele kereken 6 GHz, míg a TDP 250 watt. Ezzel gyakorlatilag szinte megkaptuk a korábbi HD 7970 GHz Editiont, a különbség csupán 50 MHz GPU órajelben merül ki a korábbi modell javára."
A 270x-ről is leírja ugyanezt.
Teljes cikk -
#6769 Mivel nem volt semmi olyan újítás, amiről komoly leírás kellett volna, így nem írták le mégegyszer azt amit egy korábbi cikkben. A GCN egy olyan újítás volt, ami korábban nem volt, így arról lehetett mit írni. -
#6768 Rohadjon már szét a Dice, hogy nem bír egy tényleg normális tutorialt, vagy tudom is én mit csinálni.
Chatbe írom, hogy revive és spot legyen. Erre azt sem tudják sokan, mi az. Szó szerint én voltam az egyedüli a 16 emberből, aki egyszer is újjáélesztett. Komolyan jobb volt a sok crash idején, csak az elvetemültebbek próbálkoztak a játékkal, akiknek legalább fogalmuk is volt róla. Most megint ott vagyunk, hogy mindenki eszetlenül rohangál, meg lődöz. -
crash44 #6767 valaki nemtudja hogy lehet a test range mapon US-röl átváltani pl RU-ra? -
#6766 Remélem erre is nem soká megkapja a Bann-t. Majd valahogy jelezzétek hogy küldjük a reportot 'tugedör' tuti hamarabb felfigyelnek rá. -
#6765 Köszi a segítséget.A javítás nem jött be úgyhogy akkor törlöm... -
#6764 Nekem is fent volt és nem volt gond.
Originben javítsd ki a játékot, ha nem jó, töröld le és rakd fel újra. -
#6763 Üdv mindenkinek! Van egy kis problémám. Telepítés után a következő hibaüzenet jelenik meg mikor indítom a játékot: Érvénytelen licenc Okkod missin DLL Msvcp110.dll...
Szerintem az lehet a gond hogy fent volt egy letöltött verzió pár napja a gépemen hogy teszteljem a grafikát.Mit kell ilyenkor csinálni?Remélem nem kell törölni a windows-t?:) -
#6762 Na, mar te is megvetted?
Jajj...de jooo nekunk. -
#6761 Lol, BF3 profilja BANNED haha -
#6760 Ez a srác miért vett prémiumot a hack mellé? -
#6759 7 frém az rengeteg. Pl az 53 fps egy kalap szar a fix 60 pedig tökéletes az átlagos monitorokhoz.
Driverekkel még javulhat a helyzet, de remélem nem akarod azt mondani, hogy egy nyíltan AMD támogatott játék nem jobban AMD-re optimalizált. :) -
#6758 A korabban emlitett tesztben amire hivatkoztam ott a 660 jobban muzsikal mint a 7870.Az altalad linkeltben pedig 7 frame-el veri a 7870 a 660at.Azert ez nem agyonveres kategoria. Nagyon sokat sazmitanak a tesztkorulmenyek is pl van ahol singlet neznek mashol multit. -
#6757 Hely szerencsére van bőven. -
#6756 hát hajrá.. patch patch patch :D -
#6755 Tessék tesztek.
7870 agyonveri a 660-at? Ne vicceljünk már.
7950 egy 680 szintjén? Még rosszabb poén.
Nézzétek meg ugyanezeket a kártyákat BF3 tesztben ugyanott.
Naggggggggyon durván AMD optimalizált a cucc. -
heady #6754 En az FX8350 melle vettem egy R9 270x-et. FHD medium 50fps-rol Ultra 60fps-re ugrott. Annyi, hogy batar nagy kartya, nekem alig fert be. Viszont rohadtul halk. -
#6753 Igen sajnos hiaba a hardware potencial amig a driver a szuk keresztmetszet.
Mintha a HT-t is ugy emlegettek volna a game megjelenese elott hogy mostaztan ugy ki lesz hasznalva mint meg soha. -
#6752 Y500-asok meg szopnak, mint a torkosborz, mert a laptop biosában nem lehet kikapcsolni a hyper threading-et, ami egy lehetséges megoldás lehet a szaggatásra i7-es prociknál. -
#6751 Az AMD-nél nem tudnak sajnos Drivert írni, ez is rá tesz egy lapáttal. -
#6750 Ahhoz kepest, hogy mennyire AMD tamogatott a game semmi elony nem latszik gpu fronton az Nvidiahoz kepest de majd a Mantle ( radeon 7xxx sorozattol) jol seggberugja az engine-t. -
#6749 Egyáltalán nem teljesít szarul. Ugyan úgy teljesít mindegyik; az azonos szintjén természetesen. (ahogy láttam, és ahogy tapasztaltam) -
#6748 Ne viccelj, irreálisan jól teljesítenek az AMD GPU-k a játékban, vagy inkább mondjuk úgy, hogy az nVidiák szarul. -
#6747 Ugylatom a hyper threading nemigazan brillirozik (jatekoknal szokas szerint) es a Win 8nak is igazabol alacsony grafikai beallitasoknal van valos elonye.Viszont az AMD gpu-k kihasznalatlansagara joggal panaszkodnak. -
#6746 Ez a pályabetöltés omg... elalszom gép előtt :D -
#6745 Jah.
Tegnap fizettem ki, ma megkaptam. -
#6744 Honnan? players.hu? Csak mert én egyelőre hiába várok, igaz nem BF4 kódra. -
#6743 Végre megjött a kódom! -
#6742 Ilyet sem éreztem, őszintén. Feltűnt volna.
Amúgy baromira nem érdekel a cikkíró véleménye, vannak tények. -
Borg #6741 Nem kell hogy ordítson. Meg lehet azt oldani egyszerű fogalmazásbeli technikákkal is. Semmi egyértelműen valótlan állítás, csak a szájíz mindig arra billen, amerre kell. És így az olvasóé is.
Olyan mint a demagógia a politikában. -
#6740 Pártatlan, mindenféle érdekektől mentes ilyen színvonalú oldal szerintem nem létezik, csak a mesében. Egyébként számomra a cikkekről nem ordít hogy érdekből írnak mindig az egyik javára. -
Borg #6739 Hagyjadmár Abu az AMDtől kapja a fizetését :D
Az hogy a 280X csak átnevezés max apróbetűben, utalásokkal találod meg, bezzeg amikor a 680-at 770-re átnevezték, arról volt 5 hír, meg teszt, meg GCN DX_11 LEVEL ígymegúgy, minden külön kivesézve.
Amikor a TItan megjelent akkor is csak a "de a GCN" ment, azt egy cikkben sem bírták leírni, hogy mindazok ellenére a piac leggyorsabb kártyája volt eddig :) -
#6738 Olcsóbb -
#6737 Pedig elvileg a 2xx a 2-es verziójú GCN-t hivatott jelölni. Idézet a PH!-ról: "Jelen esetben a 200-as sorozat mutatkozott be, ami a GCN architektúra második generációjára utal, és ezzel kezdődik az új nevezéktan is."
De számomra akkor ez előny.