15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Igazember #6817 köszi. mindent néztem csak éppen azt nem -
#6816 Épp az járt a fejemben, hogy ezek nagyon misztikus kifagyások. Tegnap este, miután állítólag már megvolt a szerver oldali patch, ossze-vissza fagytam, ma délelőtt meg lenyomtam fagyás nélkül 5-6 meccset. Nem csodálkoznék rajta, hogy este 'kárpótolna' a játék... -
#6815 Soldier --> Jobb oldalt fent Costumize --> Emblem
jó szórakozást :D -
Igazember #6814 Amikor leszednek és a kínai vagy amcsi zászló helyén cuki kis avart jelek jelennek meg másnál, az, hogyan lehet beállítani? Prémium tagság kell hozzá?
-
sayiid #6813
nem tudom volt-e már xDD -
#6812 ha átmész BattleLogban BF3-ba, ott van lent a twitterjük a legújabb tweetekkel -
SzinesGeza #6811 Dettó. Eleve mozgékonyabb mint a tank és a reaktív+tow gyilkos cuccá teszi. -
#6810 Így van, kb 00:00-03:00-ig toltam semmi bajom nem volt a játékkal, a hangbug is megszűnt, lag se volt, viszont ez így nagyon szar hogy éjszaka kell tolni mert csak akkor nem fagy szét 5 percenként. Jöhetne már valami javítás.
Hivatalos Twitter oldal címét tudja valaki? -
#6809 pedig a csónak se rossz :D
(a kör felénél kifagyott a játék) -
Newfronter #6808 Valószínű szerver oldali. Többen mondták már, hogy éjszaka/hajnalban nincs túl sok gond a játékkal. -
#6807 Van egy olyan érzésem, hogy itt is a LAV lesz a kedvenc járművem.. :D -
barmi #6806 Tegnap este toltam vagy hat meccset és egyszer sem rúgott le a ló, létezik ez ??? pedig semmi pecs vagy akármi nem volt csak az origin frissült ha jól emléxem. Ezek szerint akkor a szerver oldallal volt probléma (mert ha jól tudom azokra jött valami ápdét nemrég) ? -
#6805 GTX770 azonos áron van az R9 280X-el Már! -
#6804 Mutass két egyforma multi meccset és majd utána talán lesz értelme ezeknek a BF3, BF4 méréseknek addig megközelítőleg se lehet reálisnak mondani az eredményeket.
Adott tesztelőtől függően kinek hova húz a szíve kb millió meg egy ilyen teszt van ahol egyszer az egyik márka vga-ja van előrébb egyszer a másik szóval erről kb ennyit :)
Azt meg mindenki maga döntse el, hogy az általad említett GTX680 + pár fps-el megéri e az alsó hangon is 30K plusz költséget. -
#6803 Miért van az, h. nem mindig mutatja a +fav szervereimet? -
#6802 Haver beírta a 2 kódot és már telepítés közben megvolt. Na mind1 köszi. -
Kvg #6801 Ph is írják páran,hogy 20 óra játék után bolondul meg. Érdekes dolog. -
Newfronter #6800 Látod látod, sosem szabad a másikat kiröhögni, mert azt visszakapod! A BF az igazságos! :D:D:D -
eugabesz #6799 Tegnap versenyeztünk a csapaton belül és én nyertem.
3 óra "játék" alatt 5 leállás,a hiba természetesen mindig más-más...
Megbosszulta magát az első két nap,mert kiröhögtem a többieket,hogy nekem hiba nélkül futott. -
gstup #6798 Jó nekem.Nem az a baj.Hanem hogy néha indokolatlanul sokat esik hirtelen az fps (pl.:133-ról 82-re).Na mindegy. -
Kvg #6797 Semmi! Ulra beállítás mellett. 60-70 Fps a max. Miért nem jó neked a 70-90?
A játék hibátlanul megy. Nincs exe hiba semmi simán két órán át. Map váltás simán megy. -
HHpanther #6796 Köszönöm szépen a sok segítséget!:) -
gstup #6795 *leesik -
gstup #6794 Nagyon szépen néz ki a játék high beállítások mellett.Végre meglett az új videókártyám.Csak néha nagy fps droppokat csinál.100-135 fps-ről leseik 70-90 közé.Tippek mitől lehet? -
ddany7 #6793 jatekon belül tudod aktiválni.
ESC után jobb alsó sarokban ott vannak azt hiszem, aztán rá kell kattintani arra, amelyiket aktiválni akarod. Aztán 1 órán át tart, ha jól emlékszem -
#6792 Egyszerre csak egyet aktiválj be! -
#6791 Neked kell aktiválni a játékon belül, jobb oldalt lenn: Booster available! vagy valami ilyesmi.
1 játszott-óráig növeli az xp-t -
HHpanther #6790 Sziasztok!
Elég noob kérdésem lesz,de bízom benne hogy azért segítetek tisztába tenni a fejemben a dolgot.
Vannak ugyebár ezek a battlepack-ok.
Megszerzem..kinyitom...és van benne pl 3 db 50x xp boost.
Azok maguktól aktiválódnak a kibontás után, vagy van valami külön teendőm vele? Ill mennyi ideig működik egy ilyen booster?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#6789 Szerintem próbáld meg régebbi driverrel, egyértelmű hogy a vga-ra panaszkodik. -
#6788 Időbe telik mire megjelenik rá 2 nap kb. -
james007hun #6787 Sziasztok
Segítsetek kérlek mert mar 3 napja nem bírom elindítani a játékot ezt a hiba üzenetet dobja fel indításkor.
- telepítő rendben lefutott
- Friss driverek felrakva
- install könyvtárból a direktx újrarakva
- az user/bf4 mappában a user config-ban az a bizonyos sor átírva 5-rol 0-ra vagy pont fordítva mar nem emlékszem de az sem volt jó
előre is köszönöm -
#6786 Az hogy van hogy hozzáadtam a 3 batpackos kódot és nincsenek sehol? -
#6785 Marad BF3 addig :) -
#6784 and justice for all -
#6783 Patchelték a szervereket, hogy most már ti is élvezhessétek a hangulatot :D -
#6782 -
#6781 Na milyen lett a logóm? Szerintem felismerhető :D Eredeti. Majd még valamit dolgozok rajta, ez kb 5 perc munka volt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#6780 az összes server patch-el így fagy, lószart sem ér. client patch kéne már, de állítólag a tetves konzolok miatt még legalább egy hétig késik... -
#6779 Nekem is ma jött elő először.. Ez az új R7 szerver pöcsnek köszönhető lehetséges. -
SergioAmigo #6777 és jösz crashelni?