15720
  • Igazember
    köszi. mindent néztem csak éppen azt nem
  • sz4bolcs
    Épp az járt a fejemben, hogy ezek nagyon misztikus kifagyások. Tegnap este, miután állítólag már megvolt a szerver oldali patch, ossze-vissza fagytam, ma délelőtt meg lenyomtam fagyás nélkül 5-6 meccset. Nem csodálkoznék rajta, hogy este 'kárpótolna' a játék...
  • szomferi
    Soldier --> Jobb oldalt fent Costumize --> Emblem

jó szórakozást :D
  • Igazember
    Amikor leszednek és a kínai vagy amcsi zászló helyén cuki kis avart jelek jelennek meg másnál, az, hogyan lehet beállítani? Prémium tagság kell hozzá?

• sayiid

nem tudom volt-e már xDD
  • szomferi
    ha átmész BattleLogban BF3-ba, ott van lent a twitterjük a legújabb tweetekkel
  • SzinesGeza
    Dettó. Eleve mozgékonyabb mint a tank és a reaktív+tow gyilkos cuccá teszi.
  • Hecker007
    Így van, kb 00:00-03:00-ig toltam semmi bajom nem volt a játékkal, a hangbug is megszűnt, lag se volt, viszont ez így nagyon szar hogy éjszaka kell tolni mert csak akkor nem fagy szét 5 percenként. Jöhetne már valami javítás.

Hivatalos Twitter oldal címét tudja valaki?
  • Szabi #6809
    pedig a csónak se rossz :D
    (a kör felénél kifagyott a játék)
  • Newfronter
    Valószínű szerver oldali. Többen mondták már, hogy éjszaka/hajnalban nincs túl sok gond a játékkal.
  • SötétBarom
    Van egy olyan érzésem, hogy itt is a LAV lesz a kedvenc járművem.. :D
  • barmi
    Tegnap este toltam vagy hat meccset és egyszer sem rúgott le a ló, létezik ez ??? pedig semmi pecs vagy akármi nem volt csak az origin frissült ha jól emléxem. Ezek szerint akkor a szerver oldallal volt probléma (mert ha jól tudom azokra jött valami ápdét nemrég) ?
  • Vadnokedli
    GTX770 azonos áron van az R9 280X-el Már!
  • Omlás
    Mutass két egyforma multi meccset és majd utána talán lesz értelme ezeknek a BF3, BF4 méréseknek addig megközelítőleg se lehet reálisnak mondani az eredményeket.
    Adott tesztelőtől függően kinek hova húz a szíve kb millió meg egy ilyen teszt van ahol egyszer az egyik márka vga-ja van előrébb egyszer a másik szóval erről kb ennyit :)
    Azt meg mindenki maga döntse el, hogy az általad említett GTX680 + pár fps-el megéri e az alsó hangon is 30K plusz költséget.
  • sz4bolcs
    Miért van az, h. nem mindig mutatja a +fav szervereimet?
  • LeWyTy
    Haver beírta a 2 kódot és már telepítés közben megvolt. Na mind1 köszi.
  • Kvg
    Ph is írják páran,hogy 20 óra játék után bolondul meg. Érdekes dolog.
  • Newfronter
    Látod látod, sosem szabad a másikat kiröhögni, mert azt visszakapod! A BF az igazságos! :D:D:D
  • eugabesz
    Tegnap versenyeztünk a csapaton belül és én nyertem.

3 óra "játék" alatt 5 leállás,a hiba természetesen mindig más-más...
    Megbosszulta magát az első két nap,mert kiröhögtem a többieket,hogy nekem hiba nélkül futott.
  • gstup
    Jó nekem.Nem az a baj.Hanem hogy néha indokolatlanul sokat esik hirtelen az fps (pl.:133-ról 82-re).Na mindegy.
  • Kvg
    Semmi! Ulra beállítás mellett. 60-70 Fps a max. Miért nem jó neked a 70-90?
    A játék hibátlanul megy. Nincs exe hiba semmi simán két órán át. Map váltás simán megy.
  • HHpanther
    Köszönöm szépen a sok segítséget!:)
  • gstup
    *leesik
  • gstup
    Nagyon szépen néz ki a játék high beállítások mellett.Végre meglett az új videókártyám.Csak néha nagy fps droppokat csinál.100-135 fps-ről leseik 70-90 közé.Tippek mitől lehet?
  • ddany7
    jatekon belül tudod aktiválni.
    ESC után jobb alsó sarokban ott vannak azt hiszem, aztán rá kell kattintani arra, amelyiket aktiválni akarod. Aztán 1 órán át tart, ha jól emlékszem
  • zotya10002
    Egyszerre csak egyet aktiválj be!
  • SigS
    Neked kell aktiválni a játékon belül, jobb oldalt lenn: Booster available! vagy valami ilyesmi.
    1 játszott-óráig növeli az xp-t
  • HHpanther
    Sziasztok!

Elég noob kérdésem lesz,de bízom benne hogy azért segítetek tisztába tenni a fejemben a dolgot.

Vannak ugyebár ezek a battlepack-ok.

Megszerzem..kinyitom...és van benne pl 3 db 50x xp boost.
    Azok maguktól aktiválódnak a kibontás után, vagy van valami külön teendőm vele? Ill mennyi ideig működik egy ilyen booster?

Segítségeteket előre is köszönöm.
  • SigS
    Szerintem próbáld meg régebbi driverrel, egyértelmű hogy a vga-ra panaszkodik.
  • Vadnokedli
    Időbe telik mire megjelenik rá 2 nap kb.
  • james007hun
    Sziasztok

Segítsetek kérlek mert mar 3 napja nem bírom elindítani a játékot ezt a hiba üzenetet dobja fel indításkor.

- telepítő rendben lefutott
    - Friss driverek felrakva
    - install könyvtárból a direktx újrarakva
    - az user/bf4 mappában a user config-ban az a bizonyos sor átírva 5-rol 0-ra vagy pont fordítva mar nem emlékszem de az sem volt jó

előre is köszönöm
  • LeWyTy
    Az hogy van hogy hozzáadtam a 3 batpackos kódot és nincsenek sehol?
  • V1
    Marad BF3 addig :)
  • sz4bolcs
    and justice for all
  • sz4bolcs
    Patchelték a szervereket, hogy most már ti is élvezhessétek a hangulatot :D
  • sz4bolcs
  • Fpocok
    Na milyen lett a logóm? Szerintem felismerhető :D Eredeti. Majd még valamit dolgozok rajta, ez kb 5 perc munka volt :D

• RatBaG #6780
    az összes server patch-el így fagy, lószart sem ér. client patch kéne már, de állítólag a tetves konzolok miatt még legalább egy hétig késik...
  • Vadnokedli
    Nekem is ma jött elő először.. Ez az új R7 szerver pöcsnek köszönhető lehetséges.
  • SergioAmigo
    és jösz crashelni?