15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
determinator #6857 Van olyan sniper fegyver (bár még csak a bétában használtam), de azt csak a pályán elhelyezett „ládából” vehető fel és limitálva van a töltények száma. -
sayiid #6856 kérdésre vissza térve nem is lesz olyan sniper ami 1el öl? -
determinator #6855 Nem írt hülyeséget. Szerintem arra gondolt, hogy a videón sokszor megjelenő "Assist count as kill" 90 -ből kiderül, hogy nem öl 1 testlövéssel, ha az ellen 100%-on van, "csak" 90% vesz le az életéből. Tehát azoknál a killeknél, amire rákérdeztél, az ellenek 90% alatt volt a HP-ja és ezért sikerült 1 testlövéssel ölnie. -
#6854 Hát jó lenne, de nem akarok (meg nem is tudok sajnos) ennyire belefolyni ebbe, csak kb egy 5-öst kéne rádobnom a mostani kártyámra és meglenne, ezért gondoltam csak. :) -
sayiid #6853 Nem zavar hogy az az elötte lévő kill nek az assitja? ez a kép akkor készült amikor még nem ért oda teljesen a lövedék ez egy videó de be is linkeltem nektek 10:00 nél kel keresni ezeket a frageket. :D -
kombány #6852 akkor már vegyél egy 7850-est -
#6851 Na akkor megérte. Nincsmit!
Amúgy valaki játtszik itt hd6970-essel? Elvileg kicsi a különbség az 5870 és a 6970 között de most lenne egy jó ajánlat így nem kéne sokat ráfizetnem egyre és lehet beruháznék ha megéri. A mostani is jól teljesít inkább csak a 2gb vram ami érdekelne. -
#6850 Az a kiírás azt jelenti, hogy belesebzett, de nem ő ölte meg, viszont sebzett annyit, hogy megkapja ő is a killt :D -
#6849 Dikk ott írja is hogy "Assist count as kill". Egyáltalán nem sebzett max életerőt.
Milyen HáziPálinkáról beszéltek ti amúgy??? -
#6848 és azt honnan veszed, hogy mindegyik 100%-os HP-val rendelkezett? -
kombány #6847 kilöttem most többet mutat nem torzult a kép kösz a tippet -
#6846 Hát elvileg előfordulhat hogy a kép alja elcsúszik a tetejéhez képest, de én ilyesmit nem tapasztaltam még vagy csak nem volt feltűnő. Jah meg persze elvileg több lesz az fps-ed. -
sayiid #6845
mert szerintem ez nem fejlövés és mégis hal 1be :D -
#6844 Jajj ezeket a "sok(=2 vagy több) jutubcelebvideósgenyó együtt csinál valamit" videókat annyira nem bírom... Mindig az van, hogy valamelyik mond valami nagyon szar poént, és a többi meg mint valami retardált ló, elkezdenek nyerítve röhögni... :D -
kombány #6843 válasz ha kikapcsolom akkor mi lesz? -
sayiid #6842
Valaki elárulhatná ,hogy pl 10perctől ,hogy lő 1lövéssel le embereket holott nem headshot? ezek erősen melkas lövések és mégis halnak egybe.
Nálam pl nem és mikor vállon lövöm akkor nem is sebez csak az a fehér vonal ami mutatja a golyó irányát az átmegy a vállon de zéró sebzés
Esetleg lesz olyan sniper a játékban ami egy lövéssel öl? -
#6841 ennyi :D
-
#6840 na. szerver lag nálam megszűnt, viszont minden 2-3. meccs után leáll az .exe.
szóval, a játék játszhatóbb lett, viszont használhatatlan :)
pedig nagyon jó kis game lenne, lehetne ez, ha végre megoldanák ezeket a problémákat. kár, hogy nem erről kell beszélnünk :/ -
#6839 Vertikális szinkronizáció. A beállításokban kapcsolhatod be. A lényeg hogy amennyi a monitorod képfrissítése annyi fps-t enged max a vga. -
kombány #6838 az mi ? fps mérő mert a játékbelit használom délután 70-80 körül mozgott 64 szeron most a 32-en 60 nál megáll és 59-60 mutat -
#6837 Vsync? -
kombány #6836 hellosztok egy hülye kérdés 60-nál megakad az fps mérőm mitől van? -
#6835 lönni :D -
#6834 Aztán jön a Frogfoot meg az A10 és 1,5 tárból leszedi -
#6833 Cool majd figyelek. :) -
#6832 A térképen látod és rá tudsz klikkelni. Deploy és ha nincs tele, akkor belerak valamelyik gunner ülésbe. -
SergioAmigo #6831 Igen :D -
#6830 Arra gondoltam, csak hülye volt a megfogalmazásom.
Ha commander kiküldi bele tudsz spawnolni? -
SergioAmigo #6829 Sehogy. Bele lehet ülni és lönni max ha comamnder kiküldi. -
#6828 Bocs, ha már volt a kérdés de vagy nem jó a kereső vagy nem értek hozzá, szóval nem találom.
Szóval: hogy lehet az AC 130 Gunsip-et vezetni? -
#6827 Azért Normal módon az SSR-61 igazán ölhetne 1 lövésből 20 centiről, e felett elfogadom a 2 hitet... :D -
#6826 Only in normal mode? :) -
sayiid #6825 Csak recon sniper ne lenne ilyen rosz. 1 melkas lövéssel vígan fut tovább x_x -
#6824 A statisztika sosem hazudik. Csak jól kell kiválasztani hozzá a számokat. :D -
#6823 GTX680-ról és HD7950-ről volt szó nem ? :) Ott peddig az említett árkülönbség van a GTX 680 100K környéke a HD7950 meg 65K környéke.
Én erre gondoltam. Amúgy 280X inkább 7970 mint 7950 akárhogy is nézzük nem egy kategória árban legalábbis nem, teljesítményben nem akkora a különbség szerintem, hogy megérje én anno special pont emiatt választottam a 7950-et a 7970 helyett. -
#6822 Meg van köszi! -
#6821 Főleg, hogy eddig van kb 3 PS4 játék review :D -
#6820 Hivatalos twitterről:
"Battlefield 4 - the highest rated game on PlayStation 4."
Ilyen mezőnyben ez aztán hatalmas teljesítmény :D -
#6819 Mert szerveroldali pecss... -
sayiid #6818 Én direkt nem játszom amig meg nem oldják a bf4stoped working problémát. De állítólag már patcheltek valamit azt írták viszont az origin semmit nem szed le de azért megpróbálom megint o.O