15720
  • determinator
    Van olyan sniper fegyver (bár még csak a bétában használtam), de azt csak a pályán elhelyezett „ládából” vehető fel és limitálva van a töltények száma.
  • sayiid
    kérdésre vissza térve nem is lesz olyan sniper ami 1el öl?
  • determinator
    Nem írt hülyeséget. Szerintem arra gondolt, hogy a videón sokszor megjelenő "Assist count as kill" 90 -ből kiderül, hogy nem öl 1 testlövéssel, ha az ellen 100%-on van, "csak" 90% vesz le az életéből. Tehát azoknál a killeknél, amire rákérdeztél, az ellenek 90% alatt volt a HP-ja és ezért sikerült 1 testlövéssel ölnie.
  • Norby646
    Hát jó lenne, de nem akarok (meg nem is tudok sajnos) ennyire belefolyni ebbe, csak kb egy 5-öst kéne rádobnom a mostani kártyámra és meglenne, ezért gondoltam csak. :)
  • sayiid
    Nem zavar hogy az az elötte lévő kill nek az assitja? ez a kép akkor készült amikor még nem ért oda teljesen a lövedék ez egy videó de be is linkeltem nektek 10:00 nél kel keresni ezeket a frageket. :D
  • kombány
    akkor már vegyél egy 7850-est
  • Norby646
    Na akkor megérte. Nincsmit!

Amúgy valaki játtszik itt hd6970-essel? Elvileg kicsi a különbség az 5870 és a 6970 között de most lenne egy jó ajánlat így nem kéne sokat ráfizetnem egyre és lehet beruháznék ha megéri. A mostani is jól teljesít inkább csak a 2gb vram ami érdekelne.
  • Fpocok
    Az a kiírás azt jelenti, hogy belesebzett, de nem ő ölte meg, viszont sebzett annyit, hogy megkapja ő is a killt :D
  • kemotox
    Dikk ott írja is hogy "Assist count as kill". Egyáltalán nem sebzett max életerőt.
    Milyen HáziPálinkáról beszéltek ti amúgy???
  • szomferi
    és azt honnan veszed, hogy mindegyik 100%-os HP-val rendelkezett?
  • kombány
    kilöttem most többet mutat nem torzult a kép kösz a tippet
  • Norby646
    Hát elvileg előfordulhat hogy a kép alja elcsúszik a tetejéhez képest, de én ilyesmit nem tapasztaltam még vagy csak nem volt feltűnő. Jah meg persze elvileg több lesz az fps-ed.
  • sayiid

mert szerintem ez nem fejlövés és mégis hal 1be :D
  • kemotox
    Jajj ezeket a "sok(=2 vagy több) jutubcelebvideósgenyó együtt csinál valamit" videókat annyira nem bírom... Mindig az van, hogy valamelyik mond valami nagyon szar poént, és a többi meg mint valami retardált ló, elkezdenek nyerítve röhögni... :D
  • kombány
    válasz ha kikapcsolom akkor mi lesz?
  • sayiid

Valaki elárulhatná ,hogy pl 10perctől ,hogy lő 1lövéssel le embereket holott nem headshot? ezek erősen melkas lövések és mégis halnak egybe.
    Nálam pl nem és mikor vállon lövöm akkor nem is sebez csak az a fehér vonal ami mutatja a golyó irányát az átmegy a vállon de zéró sebzés
    Esetleg lesz olyan sniper a játékban ami egy lövéssel öl?
  • giornalista
    ennyi :D

• giornalista
    na. szerver lag nálam megszűnt, viszont minden 2-3. meccs után leáll az .exe.

szóval, a játék játszhatóbb lett, viszont használhatatlan :)

pedig nagyon jó kis game lenne, lehetne ez, ha végre megoldanák ezeket a problémákat. kár, hogy nem erről kell beszélnünk :/
  • Norby646
    Vertikális szinkronizáció. A beállításokban kapcsolhatod be. A lényeg hogy amennyi a monitorod képfrissítése annyi fps-t enged max a vga.
  • kombány
    az mi ? fps mérő mert a játékbelit használom délután 70-80 körül mozgott 64 szeron most a 32-en 60 nál megáll és 59-60 mutat
  • Norby646
    Vsync?
  • kombány
    hellosztok egy hülye kérdés 60-nál megakad az fps mérőm mitől van?
  • szomferi
    lönni :D
  • SigS
    Aztán jön a Frogfoot meg az A10 és 1,5 tárból leszedi
  • BaLeeX
    Cool majd figyelek. :)
  • Fpocok
    A térképen látod és rá tudsz klikkelni. Deploy és ha nincs tele, akkor belerak valamelyik gunner ülésbe.
  • SergioAmigo
    Igen :D
  • BaLeeX
    Arra gondoltam, csak hülye volt a megfogalmazásom.

Ha commander kiküldi bele tudsz spawnolni?
  • SergioAmigo
    Sehogy. Bele lehet ülni és lönni max ha comamnder kiküldi.
  • BaLeeX
    Bocs, ha már volt a kérdés de vagy nem jó a kereső vagy nem értek hozzá, szóval nem találom.
    Szóval: hogy lehet az AC 130 Gunsip-et vezetni?
  • Vadnokedli
    Azért Normal módon az SSR-61 igazán ölhetne 1 lövésből 20 centiről, e felett elfogadom a 2 hitet... :D
  • [UNQL]Echo
    Only in normal mode? :)
  • sayiid
    Csak recon sniper ne lenne ilyen rosz. 1 melkas lövéssel vígan fut tovább x_x
  • koschwarz
    A statisztika sosem hazudik. Csak jól kell kiválasztani hozzá a számokat. :D
  • Omlás
    GTX680-ról és HD7950-ről volt szó nem ? :) Ott peddig az említett árkülönbség van a GTX 680 100K környéke a HD7950 meg 65K környéke.
    Én erre gondoltam. Amúgy 280X inkább 7970 mint 7950 akárhogy is nézzük nem egy kategória árban legalábbis nem, teljesítményben nem akkora a különbség szerintem, hogy megérje én anno special pont emiatt választottam a 7950-et a 7970 helyett.
  • Hecker007
    Meg van köszi!
  • TDC Geronimo
    Főleg, hogy eddig van kb 3 PS4 játék review :D
  • ProGabe #6820
    Hivatalos twitterről:

"Battlefield 4 - the highest rated game on PlayStation 4."

Ilyen mezőnyben ez aztán hatalmas teljesítmény :D
  • SigS
    Mert szerveroldali pecss...
  • sayiid
    Én direkt nem játszom amig meg nem oldják a bf4stoped working problémát. De állítólag már patcheltek valamit azt írták viszont az origin semmit nem szed le de azért megpróbálom megint o.O