Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
Ja, ertem...
De akkor rossz topik! <#vigyor><#duhos2><#vigyor>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Nem olyan vészes a helyzet Hecker007 :

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Nem olyan vészes a helyzet :

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

0Fritz0
Avagy pózolj Sanghajban a többi pacifistával. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Running
A lift megtelt. <#nyes>

Herold
Nem lehet, nekem azon az ejtõernyõ volt, míg rá nem jöttem... <#zavart1>

Hecker007
Nézd meg az árát, meg hogy hányan játszanak vele. A Medal of Honor is többe kerül mind a Warfighter, pedig ugye régebbi, ráadásul maga a játék is jobban össze van rakva. A Warfighter vagy egy béta valami vagy egy kényszerbõl kidobott játék. A BF3 és CoD mellett egyébként se volt szinte semmi esélye.

alma2
Backspace-re bejon a battlelog valami, csak en vagyok vak, vagy tenyleg nem lehet ezt a funkciot mas billentyure allitani?
Igazabol a joy-nal zavar, ott is rateszi fixen egy gombra es nem tudom leszedni rola.

szerintem

Nem a BF4 béta az egyforma, itt a Warfighter sikerességérõl ment egy pillanatra a vita! 😊

kemotox
Sõt, most hogy ez így szóba jött, kerestem is egy ilyen oldalt, kíváncsi voltam, hogy pontosan milyen cuccok lesznek.
Itt a link.

"Weapons of Battlefield 4"-ig le kell görgetni, ott van a jóság.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

kemotox
Természetesen ezek mind benne lesznek a teljesben. Claymore és C4 mind a supportnak, mind a reconnak rendelkezésére áll majd. Többféle gránát is les z meg mindenféle dolog. De ezekrõl már volt szó sokszor, videókban is volt, ha rákerestek, mittomén "BF4 weapons" vagy "BF4 gadgets" vagy ilyesmikre tuti kiad valami oldalt ahol ezeket összeszedték.

SigS
Így a végére egész játszhatóvá vált...

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Hát bepipáltam a dlc-t is és az immersive módot valamint nem csak Európára lokalizáltam, az üres szervereket kivettem és akkor sincs több 500-nál összesen 28 szerveren játszanak! De biztos ez a siker legbiztosabb jele!

Valaki most tolja? Szívesen beszállnék squadba, ha nem gond. 😊

A hajós vidi k***a jó!! 😄D Ha Én próbálkoznék ilyennel akkor meghalnék kb fél perc után. 😄 Amúgy meg nálam volt olyan, hogy a tetõn volt. 😄 Az volt a nem mindegy. Nem tudom hogy rakták oda fel, de ott ültem a tetõn egy csónakban. xD
DarkSector
Jah nekem is volt multam, de ez szar. Megnéztem 3-ban is szar, valamiért hiába lövöm ezerrel be is jelez, de mégis meghalok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Vadnokedli
Szerintem ezek tuti benne lesznek.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Herold
Az már nincs, hogy a helit leszállóhelyen lehet tölteni meg javítani?

Ja, és hiányolom a harckocsiaknát, meg a claymore-t.

És mennyien játszanak vele ma? Vettem a fáradtságot és megnéztem a szerverböngészõt és hát Európában nem játszanak a multijával per pillanat 200-an!!!! Tényleg hatalmas siker! Egyébként neked ki mondta, hogy sikeres a játék? 😊

Herold
Így van, múltkor pisztollyal lõttem le valakit, és csodálkoztam is, hogy sikerült. De tank géppuskával másodpercekig kell sorozni, mire meghal.

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Herold
Elõfordultak velem is hasonlók. A mobil AA-t is próbáltam, semmit nem ér. 25 %-ot sebez, és van asszem 4 rakétád. Nagyon nagy mázli kellene, hogy leszedd a helit vele.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ne aggódj nem csak nálad rángat. Nálam is ez van. 1-es re állítom akkor is kb 1.5 sec után tudom lõni a második lövést, mert addigra áll vissza.
A poén az az egészben, ha 1-es lövéssel megyek akkor a szembelévõ sorzatlövéssel öl meg. Amikor Én megyek sorozat lövéssel akkor az ellenség öl meg 1 lövéssel.Az én fegyóm meg körbelövi az ellent. Kár, hogy nincsen olyan jó gépem, hogy feltudjam venni. Pedig tudnék mutatni pár érdekességet. :S
Kb 62378531234 halálom van. Meg 20 kill.

Azt meg nem mondanám, hogy nyomorék vagyok, mert CS 1.6 kb 13 éve. Közben COD 1-2. Quake 3 arena. Meg még pár lõdözõs játék. Jah BF2. Nem vagyok hiper szuper 1 shotos ember, de úgy gondolom, hogy ennyi idõ és tapasztalat után még akaratlanul is tud lõni az ember az átlagnál picit jobban.

Amúgy meg a Wallhack tuti megy. Kezdõ helyrõl spawn és sehol enemy. 1 Tank volt ott. Õ sem nézett soha rám. Elbújtam fal mellé. És a tank úgy érkezett oda, hogy már lõtt. 0% esélye volt arra, hogy lásson. Ennek ellenére még is megölt.
RatBaG
ja ha már lav... jelenleg az ifv-k gyorsabban tudnak szarrá lõni egy tankot, mint bármi más.
a kábeles rakéta rohadt gyorsan betölt, egy tárat a gépágyúból bele se eresztek, már mehet a következõ missile.
két tank meg vagy egy percig táncol fedezékbõl ki-be, mire leamortizálják egymást.

Per Aspera Ad Inferi.

DarkSector
Ezt pls laikus nyelven nekem. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Ki mondta neked, hogy a MOH Warfighter bukta? Anyagalag nagy siker lett, a rossz kritikai értékelések ellenére...
Elsõ lett a nyitóhéten is, aztán tartotta magát a második héten is...

Vadnokedli
a korlátozott lõszer jó. de hogy ennyire van korlátozva az nem nagyon. 2 vel lehetne benne több legalább meg a lavban is. meg + egy tárnyi az attack heliben.

RatBaG
engem jelenleg leginkább az elbaszott ágyú idegesít a tanknál.
a korlátozott lõszerrel, meg az eltúlzott eséssel hamar megbarátkoztam, de egyébként akkora bugos fos az egész.
jelenleg szinte képtelenség egy engineert kiszedni fedezék mögül, ha nem balfasszal van dolgunk. géppuskával nem bírod ledarálni a fél másodperc alatt, amíg kinéz és beléd küldi az rpg-t, az ágyú lövedéke meg mindenben elakad.
van valami kis doboz a földön egy méterrel elõrébb, akkor azon robban, mögötte meg semmi sebzés. vagy például a fém korlátok, vagy egy szimpla stop tábla, felfogják a lövést, és semmi splash damage sincs körülötte.
vicc az egész...

Per Aspera Ad Inferi.

Vadnokedli
Kapod a "szupresszijót"

DarkSector
o ez a kibaszott játék, annyira gáz, hogy 32-est játszok, és az épület tetejére beállnak 3-4 sniper, meg 1-2 gépfegyó.

És esélyem nincs, annyira messzirõl annyira pontosan céloznak hogy hihetetlen, nekem meg rángat összevissza a fegyver.

Ennyit számít ha fel van pakolva a szint, mert sok kiegészítõ a fegyverekre? vagy egyszerûen jobban céloznak vagy nem rángat nekik annyira a fegyverük? <#confused>

kösz!
Eddig vak voltam.

YouTube: 23Drazse

DarkSector

szomferi
honnan veszed? szerintem 90%-a multis footage, sõt

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

SötétBarom
HTX for INFO 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

kemotox
Keybindingsnél van külön nyomkodós meg toggle cucc is.

Az nálam a futás.

Vadnokedli
X gomb.

SötétBarom
Togglecrouch nekem is kéne..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Engem inkább a kemper bosszantanak, illetve az, hogy a tank 2 rpg találattól darabjaira robban. Én általában a szar fegyvereknek és alggnak tudtam be a bénázásomat.
Amin viszont meglepõdtem, hogy RPG-vel mennyire pontosan lehet lõni és az alap kínai sniperrel is egy lövésbõl halnak az emberek (Márha sikerül õket eltalálni). A PDW-k gyengék és pontatlanok, az AK12 szódával elmegy, az Ultimax egész használható.

Ami idegesít, hogy a jármûvekben a sérülés jelzõ hang és a rakéta közelség/befogás jelzõ baromira halk.
Meg még egy, bár lehet csak én vagyok béna:
Hogy a fenébe lehet beállítani, hogy a karakter folyamatosan gugoljon? Ha röviden nyomom újra feláll, ha hosszan lefekszik.

A pisztoly jelenleg még az smg meg a carbine fegyvereknél is hatékonyabb, fõleg közelre.
Ezeket a dolgokat javították bf3-nál is. Ott is voltak eleinte ilyen furcsaságok.
DarkSector
+1

egyetértek a 4 egy kalap szar, az elképzelés jó, de ahogy kinéz eddig nagyon szar és szarabbul is fut mint a szerintem szebb 3. rész

egyébként az tényleg vicces hogy AA tankkal meg 50cal-el több kell egy emberbe mint egy 9mm pisztolyból.
Kandurex
Úgy látom ez nagy részt a single -bõl van, kegyetlen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

xD Nem. Medic vagyok. Nekem nincsenek ilyen trükkjeim. 😞

Pedig jó kis játék lenne ez.
Nálatok nem jelentkeznek ilyen problémák? Nem hiszem el, hogy nekem vannak csak ilyen gondjaim.
Próbáld a C4-et a liftajtóba!

Akkor ezzel több tatalom bontható ki, mint az alap kiadással?
Vagy nem lesz több tartalom, csak hamarabb kapod meg õket?

Vadnokedli
Olyasmi, és ezeket a mellé kapod amiket elérnél. Tehát több battlepackod van overall.

Jó szar lesz ez is!

Pedig nagy kedvel kezdtem neki. Az elsõ 2 nap még élvezetes is volt. Utána megpróbáltam kicsit komolyabban játszani vele és rájöttem, hogy nem megy. Arról meg nem is beszélve, hogy a csalások MÁR elérhetõek az open beta-ra. Kész szánalom.
A szállító helikopter gépágyúja nem lyukat üt egy emberben, hanem letépi a kezét lábát. Meg a tanknál is ugyan ez a helyzet. Erre szalad a csóka lövöm mint az állat és nem pusztul meg. Király. Nagyon sokszor volt olyan, hogy a csóka bekapott 5-6 golyót. Rájött, hogy honnan lövöm ad 1 lövést és meghalok. OFC nem snipa volt. Gyereket megint csak szitává lõttem a liftben, de kijött és agyonlõtt.
Tankkal bármikor kiszednek a fal mögül. Én mikor a csóka elé 20cm-re lövök nyílt terepen akkor sem döglik meg. Ez is érdekes. Kedvencem mikor az RPG kb 10 cm-re robban és utána agyon lõ a csóka.
Nagyon szép meg látványos a játék, de amúgy meg szerintem egy hulladék. Nagyon csekély esélyt fûzök hozzá, hogy ez javítva lesz. A harci helikopterek meg halhatatlanok.
Valahogy úgy, ahogy a Crysis 3 Hunter Edition vagy a Tomb Raider Survivor Edition?