15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Newfronter #6897 Client Update in the Works
We are also working on upcoming client patches for Battlefield 4 on all platforms. These will contain fixes for crashes and address a number of other issues that you have been feedbacking to us. Patch notes will be posted as we get closer to releasing these updates. -
barmi #6896 Már hét napja kint van a játék de a 0 day pecsen kívül még az ég világon semmi sem jött hozzá . Az origin már frissült egyszer azóta aztán jónapot. ( Igazán rendbe rakhatnák már ezt a fránya bf4.exe fájlt most már ! vagy ők abban a tudatban élnek, hogy minden a legnagyobb rendben ??? ) -
sasafr #6895 Tegnap óta hibátlan volt a játék, idáig. Most directX hibával dobál ki. Komolyan hihetetlen! Lassan azt is feltételezem, hogy kárt fog tenni a gépben! -
empie #6894
1-2 munkanap alatt küldték a BF4 kulcsokat. -
gstup #6893 Visszafogja. :) -
#6892 Hali .
Aki Players.hu rol rendelt menyi idő alatt kapta meg a kulcsot ?
Ha most meg rendelem van még rá esély ma vagy felejtős ?. -
#6891 Teljesen igazad van. A példaként felhozott LMG a BF3-ban 50 méternél, a BF4-ben 65 méternél éri el a minimumsebzését. Mindkét faktor számít tehát.
Amúgy én még csak lvl 6 vagyok, supportként is csak az alap U-100 Mk5 van meg, de azonnal feltűnik, hogy alig van recoilja, tök könnyen kezelhető lett. Az M249-et ma tervezem a kampánnyal megszerezni, remélem, visszaigazolja a várakozásaimat... -
gstup #6890 Részben igazad van.De az is közrejátszik hogy a sebzése később(hosszabb táv) után kezd csökkeni. -
#6889 Inkább a szórásuk lett kisebb, a sebzésük maradt ugyanannyi (34 a nagyoknak, 25 a kicsiknek).
Pl. az M249 pontossága a BF3-as 0,5-ről 0,3-ra változott. Ezért lehet vele kaszálni, szó szerint... -
eugabesz #6888
Mai hír a Twitter-en:
"A Microsoft fontolgatja,ne kérjenek-e külön összeget a Ctrl-Alt-Del gombok használatáért az Electronik Arts-tól"... -
gstup #6887 Ezt csak megerősíteni tudom.Sokkal jobbak távolra is és közelre is.Könnyebb kezelni is.A Type 88 ami a bf3-ban eléggé szerényen teljesített itt egy nagyon kis szerethető disznó. :) -
Nagydög #6886 Ez nem hiba. A BF4 igy szall le a biciklirol. -
#6885 én ha kilépek még akkor is leáll az .exe :D -
#6884 ma délelőtt eddig kettőből kétszer állt le a meccsek közepén az .exe... -
Nagydög #6883 Ja. Tobben is allitjak. -
eugabesz #6882 Nekem van egy haverom,annak az ismerőse tud olyanról,aki már látta... -
gstup #6881 Eléggé jók lettek az lmg-k.Erősebbek mint a 3-ban,lehet velük aratni rendesen. :) -
#6880 Na jó...keress rá google-n : Siege of Shanghai final scoreboard
Valaki ismer itt olyan embert aki már látta?
-
#6879 De pont hogy nem volt ledöntve, mivel a 10 másodpercben mindkétszer a tetejére spawnoltam. És állt :D -
#6878 Ja, ha ledöntik kifagysz. a szerver 80%-a minimum. + Én ezt eddig kétszer játszottam el, mindkétszer ki is fagytam. Ha telibe lövöd TANKKAL a híd cölöp genyóját azt a kis irányítót (biztos vágjátok) Nekem kifagy. -
sayiid #6877 Amúgy szerintem még továbbra is optimalizálatlan a játék de lehet ilyen grafikától lehet nem is lesz jobb soha mert ennyit tud a gép. Mondjuk nálam sincs meg a fix60fps- peidg én i7 ről tolom. De még így is fényévekkel veri a cod ghost -ot mert az még ennél is szarabb és fele ennyi az fps holott nem is éri el a bf4 grafikai szintjét. Egyébként ezt a net codos dolgot én is észrevettem már. Valakit én is 2kp-val megölök pedig pont akkot spawnol be elém o.O valamikor meg nem hal egy tárba se :D Valamikor a fejlövést se akarja annak betudni pl amikor álló embert lövök sniperel és a vállakon rendszeresen átmegy a lövedék sebzés nélkül főleg ha háttal áll. Diohéjban ennyi -
#6876 Nem kéne ledöntögetni a felhőkarcit -
#6875 Szerintem csak a killcam a gázos...Nem mindig "valósághű" persze a netcode is mert azt adja vissza hogy 2 puffanás azt végem. Én is sokszor jártam így -
#6874 Shanghai-ban állandóan kifagyok. 3 perc mapbetöltés, 10 másodperc játék, utána fagyás. -
#6873 SRAW. Azzal még a Gunshipet is leszeded a földről. -
#6872 Szerintem meg most sokkal könnyebb leszedni bármit, ami repül. -
SergioAmigo #6871 Annyira idegesitő nem lehet kiszedni a heliket... remélem késöbb több idö kell amíg a rakéta elháritó újratölt -
#6870 Vagyok. -
Kvg #6869 Az a helyzet hogy a taknyos sz@rházi csíer népség már mind átjött a BF3-ól. -
SergioAmigo #6868 Van valaki aki éjfél után játszik? nicket kérek ! :D -
#6867 Nem csak nalad van igy.
Mondjuk eddig nem ertem ra sokat jatszani (majd holnaptol belehuzok kicsit es akkor hasznalom el a kb 10 battle chestemet), de eddig kb azt tapasztaltam, hogy bizonyos szervereken a netkod meg rosszabb mint BF3-ban, ami durvan gazos...
Azutan mas szervereken pedig egesz jo.
Remelem ez csak most az indulasnal lett ilyen es hamarosan ezt (is) javitjak.
Kar, hogy ennyire beta allapotban adtak ki a jatekot. -
#6866 Gyerekek, csak én halok meg két köcsög golyótól, vagy alapjáraton HC a game? Mert direkt megfigyeltem, két puffanásnál a másodiknál esek össze mint a szar... esetleg három, de az már extra. Folyamatosan 1-2 puffanás azt szevasz. Esélyem sincs reagálni. De elég sokszor előfordul az is, hogy hamarabb esek össze holtan, minthogy az ellen elkezdene lőni rám. Az is furcsa számomra, hogy sokszor a killcamban a gyerek még a holttestemet is lövi. Ez "képkéséses" netcode hibát sejtet(legalábbis úgy gondolom), márpedig akkor úgy repül ez a játék is ki a picsába, hogy le se esik. Remélem ezt a szar COD féle netcode-ot és hit detection-t kijavítják, mert ha nem akkor összeakasztom a nemlétező bajszomat a betölfild 4-el! -
#6865 Single player az nagyon harmat, multi az viszont isten császár :) Kár hogy még nincs meg. :( Amint lesz lehetőségem megveszem. -
Devilstudio2013 #6864 -
#6863 felesleges a BattleLog rendszer
te jó isten... -
Newfronter #6862 Végre egy normális értékelés! -
#6861 9.2/10
Elfogult :p -
SzinesGeza #6860 Ja, csak az potom 50 rugó. -
determinator #6859 LOL. Amikor nem szúrok be linket, akkor berak valami vackot, ha meg linkelni akarok akkor nem sikerül. Remélem ez már működik:
Link -
determinator #6858 Itt vannak a BF4-es Recon fegyverek sebzései:
http://symthic.com/bf4-weapon-charts?recon=1&sort=Class&adsc=DESC&attc1=None&attc2=None
Tehát közvetlen közelről mindegyikkel lehet 1 testlövéssel ölni, távolabbra csak a AMR-2 és a M82A3 halálos.