Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De akkor rossz topik! <#vigyor>#vigyor><#duhos2>#duhos2><#vigyor>#vigyor>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Igazabol a joy-nal zavar, ott is rateszi fixen egy gombra es nem tudom leszedni rola.
szerintem
Itt a link.
"Weapons of Battlefield 4"-ig le kell görgetni, ott van a jóság.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
A hajós vidi k***a jó!! 😄D Ha Én próbálkoznék ilyennel akkor meghalnék kb fél perc után. 😄 Amúgy meg nálam volt olyan, hogy a tetõn volt. 😄 Az volt a nem mindegy. Nem tudom hogy rakták oda fel, de ott ültem a tetõn egy csónakban. xD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ja, és hiányolom a harckocsiaknát, meg a claymore-t.
A poén az az egészben, ha 1-es lövéssel megyek akkor a szembelévõ sorzatlövéssel öl meg. Amikor Én megyek sorozat lövéssel akkor az ellenség öl meg 1 lövéssel.Az én fegyóm meg körbelövi az ellent. Kár, hogy nincsen olyan jó gépem, hogy feltudjam venni. Pedig tudnék mutatni pár érdekességet. :S
Kb 62378531234 halálom van. Meg 20 kill.
Azt meg nem mondanám, hogy nyomorék vagyok, mert CS 1.6 kb 13 éve. Közben COD 1-2. Quake 3 arena. Meg még pár lõdözõs játék. Jah BF2. Nem vagyok hiper szuper 1 shotos ember, de úgy gondolom, hogy ennyi idõ és tapasztalat után még akaratlanul is tud lõni az ember az átlagnál picit jobban.
Amúgy meg a Wallhack tuti megy. Kezdõ helyrõl spawn és sehol enemy. 1 Tank volt ott. Õ sem nézett soha rám. Elbújtam fal mellé. És a tank úgy érkezett oda, hogy már lõtt. 0% esélye volt arra, hogy lásson. Ennek ellenére még is megölt.
a kábeles rakéta rohadt gyorsan betölt, egy tárat a gépágyúból bele se eresztek, már mehet a következõ missile.
két tank meg vagy egy percig táncol fedezékbõl ki-be, mire leamortizálják egymást.
Per Aspera Ad Inferi.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Elsõ lett a nyitóhéten is, aztán tartotta magát a második héten is...
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
a korlátozott lõszerrel, meg az eltúlzott eséssel hamar megbarátkoztam, de egyébként akkora bugos fos az egész.
jelenleg szinte képtelenség egy engineert kiszedni fedezék mögül, ha nem balfasszal van dolgunk. géppuskával nem bírod ledarálni a fél másodperc alatt, amíg kinéz és beléd küldi az rpg-t, az ágyú lövedéke meg mindenben elakad.
van valami kis doboz a földön egy méterrel elõrébb, akkor azon robban, mögötte meg semmi sebzés. vagy például a fém korlátok, vagy egy szimpla stop tábla, felfogják a lövést, és semmi splash damage sincs körülötte.
vicc az egész...
Per Aspera Ad Inferi.
És esélyem nincs, annyira messzirõl annyira pontosan céloznak hogy hihetetlen, nekem meg rángat összevissza a fegyver.
Ennyit számít ha fel van pakolva a szint, mert sok kiegészítõ a fegyverekre? vagy egyszerûen jobban céloznak vagy nem rángat nekik annyira a fegyverük? <#confused>#confused>
Eddig vak voltam.
YouTube: 23Drazse
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amin viszont meglepõdtem, hogy RPG-vel mennyire pontosan lehet lõni és az alap kínai sniperrel is egy lövésbõl halnak az emberek (Márha sikerül õket eltalálni). A PDW-k gyengék és pontatlanok, az AK12 szódával elmegy, az Ultimax egész használható.
Ami idegesít, hogy a jármûvekben a sérülés jelzõ hang és a rakéta közelség/befogás jelzõ baromira halk.
Meg még egy, bár lehet csak én vagyok béna:
Hogy a fenébe lehet beállítani, hogy a karakter folyamatosan gugoljon? Ha röviden nyomom újra feláll, ha hosszan lefekszik.
Ezeket a dolgokat javították bf3-nál is. Ott is voltak eleinte ilyen furcsaságok.
egyetértek a 4 egy kalap szar, az elképzelés jó, de ahogy kinéz eddig nagyon szar és szarabbul is fut mint a szerintem szebb 3. rész
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Pedig jó kis játék lenne ez.
Nálatok nem jelentkeznek ilyen problémák? Nem hiszem el, hogy nekem vannak csak ilyen gondjaim.
Vagy nem lesz több tartalom, csak hamarabb kapod meg õket?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Pedig nagy kedvel kezdtem neki. Az elsõ 2 nap még élvezetes is volt. Utána megpróbáltam kicsit komolyabban játszani vele és rájöttem, hogy nem megy. Arról meg nem is beszélve, hogy a csalások MÁR elérhetõek az open beta-ra. Kész szánalom.
A szállító helikopter gépágyúja nem lyukat üt egy emberben, hanem letépi a kezét lábát. Meg a tanknál is ugyan ez a helyzet. Erre szalad a csóka lövöm mint az állat és nem pusztul meg. Király. Nagyon sokszor volt olyan, hogy a csóka bekapott 5-6 golyót. Rájött, hogy honnan lövöm ad 1 lövést és meghalok. OFC nem snipa volt. Gyereket megint csak szitává lõttem a liftben, de kijött és agyonlõtt.
Tankkal bármikor kiszednek a fal mögül. Én mikor a csóka elé 20cm-re lövök nyílt terepen akkor sem döglik meg. Ez is érdekes. Kedvencem mikor az RPG kb 10 cm-re robban és utána agyon lõ a csóka.
Nagyon szép meg látványos a játék, de amúgy meg szerintem egy hulladék. Nagyon csekély esélyt fûzök hozzá, hogy ez javítva lesz. A harci helikopterek meg halhatatlanok.