15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#6937 hát komolyan nem értem belépek egy szerverre minden oké, aztán kidob az egész és kiírja, hogy megtelt a szerver.. pff -
SergioAmigo #6936 láttalak kidobott enegm :D :D -
#6935 én mentem csak kidobott megint pf -
SergioAmigo #6934 előbb kérdeztem jöne valaki tolni de mindenki leszarja telibe -
#6933 Ha nem lenne akkora durranás, mint amire számítottak, akkor pont hogy sok master szerverük lenne. Szerintem.. -
#6932 Sör nagybetűvel, büszke vagyok rád :D -
ApPa123 #6931 Nem különb ez a játék se semmivel codtól..... 1ik se nagyon éri már meg a pénzét. Ezt is megveszi ember 12ezer ft-ért multizni nem lehet mert 10 percenként exe hiba, kidob szerver stb..... Single-ben átesek a falon nem tudok visszajönni Úr isten xDDDD -
#6930 Hurkapálinkát. -
#6929 Valaki jön gamelni? Vagy várhatunk is, és akkor verbuváljunk egy 5fős csapatot minimum. :-) -
kombány #6928 minden kör után kilépek miután elszámolta a pontokat utána meg vissza igy nem fagy ki meg nem indítja újra a gépet ez a csodálat -
#6927 Igyál meg egy hideg Sört. :) -
#6926 én is kifagyok nem tudok vele mit csinálni, be se tudom fejezni.. -
Nagydög #6925 Hagyd a francba! Nezz vissza ket het mulva!
-
#6924 Még a single kampányban is kifagyok bassza meg. Mit csináljak? -
#6923 Nekem gond nélkül fut... de minek? Engem üldöz ez a folyamatos 1-2 golyós halál. Fel se megyek mert csak felidegesítem magamat. -
#6922 faszom mikor lesz már peccs -
#6921 én is :( -
mester1987 #6920 Hoztam egy kis színt a fórumba, hogy ne ugyanazt olvasgassátok mindig:
-
sasafr #6919 Ezt mindenki tudta a Dice/EA-n kívül, hogy egy marék fos lesz a játék induláskor, csupán a cég "szakemberei" nem! Vagy ha tudták, akkor meg ők is olyan emberek mint most perpillanat a játékuk! A számítógépem megbízhatósága egyes szintre esett a megbízhatóság figyelőben! -
#6918 De jó... a kurva életbe, hogy nem tudok ott játszani ahol haverok is vannak, MERT KIFAGYOK ÁLLANDÓAN!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
#6917 kidob folyamatosan a játék.. az mit jelent, hogy something went wrong? :) -
eugabesz #6916 Lehet csak összeesküvés elméletet gyártok,de ezeknek szerintem nincs elég ún. master-szerverük,s azért húzzák az időt,hátha minél többen únják meg és lépnek le,persze már vásárlás után...
Ha jól megnézzük,némi ráció azért van benne,mert ugye eddig már kiderült,a szerver fájlok,vagy maguk a szerverek hibásak a legtöbb crash-ért,nézzétek meg,napközben,vagy esetleg nagyon késő este sokkal többen játszanak végig meccseket,s nem dobja ki őket a játék.Akinek akkor sem megy,annak java része user hiba is lehet...
Nem volt ez a játék akkora "durranás",mint amire számítottak és hát ugye a költségvetés az költségvetés még egy ilyen cégóriásnál is.
De lehet tévedek és majd egy pach mindent megold egy csapásra.
Én minden esetre letoltam délután két kört,minden gond nélkül,most meg be sem tudok lépni,vagy ha keservesen be is lép egy szerverre,pár perc és jön a fagyás,vagy mint legutóbb,pl. a gépem újra is indult. Semmi nem változott a gépemen ez idő alatt. Ugyan arra a szerverre szerettem volna felmenni játszani.
Szerintetek? -
SergioAmigo #6915 valaki jön játszani? nicket -
#6914 nyugi nekem is.. akármelyik szerveren próbálkozok állandóan kidob exe hibával :/ -
#6913 assault fegyvereknél melyik gripet érdemes használni?
ergo grip vagy angled? -
ApPa123 #6912 Folyamat leáll az exe felrobbanok :@ Lesz rá valami megoldás vagy már van?? ( le vagyok esetleg maradva) -
#6911 40-es szinttől 2szintenként ad gold packot, 50-től már szintenként :D -
emocaptain #6910 Meg van ez első.
2013.11.07. 11:16 1D6F151EE074AA1723210BD738DABF9C KIRK_Papi 212.51.*.* Violation (GAMEHACK) #89265 -
kombány #6909 másnál is van olyan hogy újraindul a gép vmikor a pálya végén?:D amióta felraktam azota van ez a jelenség :D -
#6908 Sziasztok! Jól látom hogy a BF4-hez már nem lehet olcsó ruszki cd kulcsot szerezni <5000 forintért? -
eugabesz #6907 Dolgozunk rajta keményen,de hát tudod,üdülni is menni kell,ugye,a fáradalmakat kipihenni,az a dilettáns banda,meg aki ott maradt,csak nehezen birkózik meg a feladattal... -
#6906 Hol a patch gyerekek, illetve uraim? :D -
#6905 Haverom mesélte valamelyik nap, hogy utalt 600Ft-ot, és még 800-at leszívott a bank :DDD -
eugabesz #6904 Arról nem is beszélve,hogy sokkal olcsóbb is,mint egy sima utalás... -
#6903 Ja hogy azzal is lehet. Az fasza. Paypal jóféle dolog, rengetegszer fizettem már vele. -
#6902 Ja, 4 órán belül elvileg ott kell lenni a számládon bármelyik banktól a pénzednek. Ha félkezű az ügyintéző ha nem. -
#6901 PayPal :D -
#6900 Banktól is függ azé, van amikor nagyon szeretnek ülni a pénzen, de valami 4 órán belül meg kell történnie az átutalásnak. Csak nem mindegy, hogy a "négy órán belül" az mondjuk 20 perc vagy 3 óra 50 perc :D -
#6899 írj nekik egy levelet amiben megkérdezed, hogyha most utalsz akkor várhatóan mikor kapsz kulcsot ;)
így tettem én is, jött a válasz hogy valószínű még aznap, majd 2,5órával később csorgott lefelé a játék :D -
#6898 2 napon belül van hivatalosan, de én délelőtt rendeltem, másnap délután megkaptam.