15720
  • Krisztiam #6937
    hát komolyan nem értem belépek egy szerverre minden oké, aztán kidob az egész és kiírja, hogy megtelt a szerver.. pff
  • SergioAmigo
    láttalak kidobott enegm :D :D
  • Krisztiam #6935
    én mentem csak kidobott megint pf
  • SergioAmigo
    előbb kérdeztem jöne valaki tolni de mindenki leszarja telibe
  • SötétBarom
    Ha nem lenne akkora durranás, mint amire számítottak, akkor pont hogy sok master szerverük lenne. Szerintem..
  • kemotox
    Sör nagybetűvel, büszke vagyok rád :D
  • ApPa123
    Nem különb ez a játék se semmivel codtól..... 1ik se nagyon éri már meg a pénzét. Ezt is megveszi ember 12ezer ft-ért multizni nem lehet mert 10 percenként exe hiba, kidob szerver stb..... Single-ben átesek a falon nem tudok visszajönni Úr isten xDDDD
  • kemotox
    Hurkapálinkát.
  • V43 1105
    Valaki jön gamelni? Vagy várhatunk is, és akkor verbuváljunk egy 5fős csapatot minimum. :-)
  • kombány
    minden kör után kilépek miután elszámolta a pontokat utána meg vissza igy nem fagy ki meg nem indítja újra a gépet ez a csodálat
  • V43 1105
    Igyál meg egy hideg Sört. :)
  • Krisztiam #6926
    én is kifagyok nem tudok vele mit csinálni, be se tudom fejezni..
  • Nagydög
    Hagyd a francba! Nezz vissza ket het mulva!
  • Fpocok
    Még a single kampányban is kifagyok bassza meg. Mit csináljak?
  • ozimak
    Nekem gond nélkül fut... de minek? Engem üldöz ez a folyamatos 1-2 golyós halál. Fel se megyek mert csak felidegesítem magamat.
  • Krisztiam #6922
    faszom mikor lesz már peccs
  • Krisztiam #6921
    én is :(
  • mester1987
    Hoztam egy kis színt a fórumba, hogy ne ugyanazt olvasgassátok mindig:

• sasafr
    Ezt mindenki tudta a Dice/EA-n kívül, hogy egy marék fos lesz a játék induláskor, csupán a cég "szakemberei" nem! Vagy ha tudták, akkor meg ők is olyan emberek mint most perpillanat a játékuk! A számítógépem megbízhatósága egyes szintre esett a megbízhatóság figyelőben!
  • Fpocok
    De jó... a kurva életbe, hogy nem tudok ott játszani ahol haverok is vannak, MERT KIFAGYOK ÁLLANDÓAN!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • Krisztiam #6917
    kidob folyamatosan a játék.. az mit jelent, hogy something went wrong? :)
  • eugabesz
    Lehet csak összeesküvés elméletet gyártok,de ezeknek szerintem nincs elég ún. master-szerverük,s azért húzzák az időt,hátha minél többen únják meg és lépnek le,persze már vásárlás után...
    Ha jól megnézzük,némi ráció azért van benne,mert ugye eddig már kiderült,a szerver fájlok,vagy maguk a szerverek hibásak a legtöbb crash-ért,nézzétek meg,napközben,vagy esetleg nagyon késő este sokkal többen játszanak végig meccseket,s nem dobja ki őket a játék.Akinek akkor sem megy,annak java része user hiba is lehet...
    Nem volt ez a játék akkora "durranás",mint amire számítottak és hát ugye a költségvetés az költségvetés még egy ilyen cégóriásnál is.

De lehet tévedek és majd egy pach mindent megold egy csapásra.
    Én minden esetre letoltam délután két kört,minden gond nélkül,most meg be sem tudok lépni,vagy ha keservesen be is lép egy szerverre,pár perc és jön a fagyás,vagy mint legutóbb,pl. a gépem újra is indult. Semmi nem változott a gépemen ez idő alatt. Ugyan arra a szerverre szerettem volna felmenni játszani.
    Szerintetek?
  • SergioAmigo
    valaki jön játszani? nicket
  • Krisztiam #6914
    nyugi nekem is.. akármelyik szerveren próbálkozok állandóan kidob exe hibával :/
  • oneal1
    assault fegyvereknél melyik gripet érdemes használni?
    ergo grip vagy angled?
  • ApPa123
    Folyamat leáll az exe felrobbanok :@ Lesz rá valami megoldás vagy már van?? ( le vagyok esetleg maradva)
  • Szabi #6911
    40-es szinttől 2szintenként ad gold packot, 50-től már szintenként :D
  • emocaptain
    Meg van ez első.
    2013.11.07. 11:16 1D6F151EE074AA1723210BD738DABF9C KIRK_Papi 212.51.*.* Violation (GAMEHACK) #89265
  • kombány
    másnál is van olyan hogy újraindul a gép vmikor a pálya végén?:D amióta felraktam azota van ez a jelenség :D
    Sziasztok! Jól látom hogy a BF4-hez már nem lehet olcsó ruszki cd kulcsot szerezni <5000 forintért?
  • eugabesz
    Dolgozunk rajta keményen,de hát tudod,üdülni is menni kell,ugye,a fáradalmakat kipihenni,az a dilettáns banda,meg aki ott maradt,csak nehezen birkózik meg a feladattal...
  • Prince23
    Hol a patch gyerekek, illetve uraim? :D
  • kemotox
    Haverom mesélte valamelyik nap, hogy utalt 600Ft-ot, és még 800-at leszívott a bank :DDD
  • eugabesz
    Arról nem is beszélve,hogy sokkal olcsóbb is,mint egy sima utalás...
  • kemotox
    Ja hogy azzal is lehet. Az fasza. Paypal jóféle dolog, rengetegszer fizettem már vele.
  • Vadnokedli
    Ja, 4 órán belül elvileg ott kell lenni a számládon bármelyik banktól a pénzednek. Ha félkezű az ügyintéző ha nem.
  • Szabi #6901
    PayPal :D
  • kemotox
    Banktól is függ azé, van amikor nagyon szeretnek ülni a pénzen, de valami 4 órán belül meg kell történnie az átutalásnak. Csak nem mindegy, hogy a "négy órán belül" az mondjuk 20 perc vagy 3 óra 50 perc :D
  • Szabi #6899
    írj nekik egy levelet amiben megkérdezed, hogyha most utalsz akkor várhatóan mikor kapsz kulcsot ;)

így tettem én is, jött a válasz hogy valószínű még aznap, majd 2,5órával később csorgott lefelé a játék :D
  • Fpocok
    2 napon belül van hivatalosan, de én délelőtt rendeltem, másnap délután megkaptam.