15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#6979 Valaki game? :D -
Totyakos #6978 Mióta az originben azzal indítom megszűnt a hiba. -
SergioAmigo #6977 Annak meg mi értelme van? x64es driverekel :D -
kombány #6976 we need pecs -
Totyakos #6975 Akinél sokszor jön elő a .exe hiba próbálta már x64 helyett x86-ost indítani?
-
Strongarm #6974 Singleben hogy lehet azt a nyomi developer konzol parancssort eltüntetni?
-
ToM1113 #6973 a küldetés újrakezdése megoldotta nálam a problémát, a játék végig vihető. -
Reich #6972 Okés köszi a VÁLASZOKAT
-
Ranger1983 #6971 RFB fegyvert kel használni az alapból meg van! -
Skyline #6970 Úgy hogy DMR-es fegyvert használsz (alapból RFB, majd amiket unlockolsz a pontokkal)...
-
Reich #6969 Okés de azt hogyan tudok csinálni? DMR scoret hogyan lehet szerezni? -
#6968 úgy nehéz lesz, ha 6-ik pályán exe hibával leáll mindig :D -
#6967 úgy ám (migiri meg :D) -
#6966 m249-et csak akkor lehet megszerezni, ha végigviszem a kampányt? -
Ranger1983 #6965 4,000 DMR Score kell csinálni! -
Reich #6964 Sziasztok hogyan tudom az MK11Mod-ot és társait unlockolni.Vagyis hogyan szerezhetek DMR pontokat? -
#6963 nekem is ott adja be a kulcsot, amikor a hajót mutatják, a kapitány meg egy tiszttel beszél, és reccs :D -
#6962 nekem is ott.. most újra kezdtem.. -
ToM1113 #6961 nekem most a campaing fagy ki a 6. mapnál asszem, a videó megy és appcrash, exe leáll, már 5x próbáltam... :D -
#6960 Eddig Parcel-en nem fagyott, most kétszer is és ríttig olyankor, mikor darálok, kezd a faszom ki lenni a fagyásokkal. Mikor jön már a peeeeeccccs????? -
Nagydög #6959 Nem. Napi feltucat kekhalal benne van az alap csomagban. Ha tobbet akarst, akkor a battle packokbol szerezhetsz. -
zolihonfi #6958 hello
kékhalált kaptam....lehet az baj, hogy nem a legújabb driver van fent? köszi -
#6957 sírok :DDD
-
barmi #6956 detto ... : mire kampány végére értem kb. nyolcszor kresselt az exe és egyzser
volt egy olyan bug ami miatt nem tudtam tovább haladni (mert a havercsávó
nem nyitotta ki az ajtót) ezért az adott pályát elölről kellett kezdenem :(
és volt olyan is, hogy nem tudtam folytatni a kampányt mert egyszerűen nem tudta
betölteni az autosave-t, akkor is elölről kellett kezdenem az adott pályát :
Micsoda remek munka ! csak így tovább srácok ! :((( -
#6954 -
#6953 Sziasztok!Androidra tud valaki jól működő battlelogot ami müxik Lg optimus E400~on?
Választ előre is köszi! -
sasafr #6952 Én nem kínlódok tovább egyelőre! Törlöm, majd ha normalizálódik a játék akkor install, mert jelenleg ennek semmi értelme! -
#6951 Nálad így fut a játék?
Mert nálam csak pálcikaemberek vannak. -
#6950 Az nem kifejezés.. szolid agyvérzést kaptam.. XD -
SergioAmigo #6949 Köszi a játékot azért! Idegileg kikészitett eza fos tégedis nem csodálom... -
#6948 Takarodjál már innen a kurva anyádba. -
mester1987 #6947 Dolgozunk a problémán, az elsődleges célunk, hogy kielégítsük a vásárlóinkat, mert a rajongótáborunk az elsődleges és szerencsére tervben van még pár epizód is a bevételeinket illetően:" -
#6946 jópár embert kibannolt a pb oktalanul...
sajnos ez van, nemépp zökkenőmentes a game... -
#6945 bf4 uninstall, cod ghost install ;D -
Devilstudio2013 #6944 -
sayiid #6942 Én is szeretnék jönni egy magyar klánba hogyha nem telített még. Szakasz játékokat preferálom én is mert jó móka.
ha van még hely légyszives pm -
Kvg #6941 AMD Catalyst 13.11 BETA 9.2 Ez van fent és viszonylag ritkán áll le. Kb 6-8kört, vagy 1-2 órát bír. pedig tegnap este két percenként leállt. -
#6940 Szerintem Ergo. Mivel nagymértékben csökkentették a fegyverek first shot recoil-ját, ezért az ergo>>> angled. -
eugabesz #6939 Ment privi... -
HHpanther #6938 Hali!
Van esetleg olyan magyar klán ahova lehetne csatlakozni? Szívesen játszanék szakaszban...egyedül nem annyira mókás.
Leginkább HC módban játszom,de ha nagyon muszáj átmegyek normál módba is.
30 év, sok sok év fps múlt, nagyon nagyon jó gép...
a játékban Fityak_HUN
Szívesen csatlakoznék valahova és felmennék TS-re.
Üdv,
Panther