Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
A Battle pack-et pontszámok után lehet "letölteni", vagy megvenni? Jól értem én ezt a marhaságot?
Megint a gazdagok fognak aprítani?
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Itt egy valos dolog amivel ossze lehet merni az emberek ugyesseget, netan kicsit kiallhatna a masik fel az igazert, igazolhatja, nem beszelt felre, megmutatjhatja, milyen ugyes, netan lehetne egy kis verseny szellemet teremteni, erre a nagy semmi a reakcio, csak a mely hallgatas. Ja bocs, te belefogtel, koszi.
Te sem leszel sikeres az eletben, ha igy allsz hozza a dolgokhoz.
szerintem
Singlérõl meg annyit, hogy én párszor végigtoltam, de semmi ilyesmivel nem találkoztam, mint amiket te leírtál. Láma vagy 😄
---
Kb 1 hete toltam vegig a bf3-ban a single-t, valami borzaszto bena volt, kb 5x akadt el az agyonscriptelt jatekmenet is. A sok ertelmetlen halalrol nem is beszelve, mert nem arra mentem es nem ugy leptem, ahogy azt megalmodtak. Reszemrol nyugodtan kifelejthetik, ha ilyen szinvonalu lesz.
Aki a regieket nem ismeri regen nem volt normalis campaign, viszont botok ellen lehetett bohockodni.
szerintem
Hogy megvétel után játszottam-e a singlével? Nem.
Mielõtt meglett a játék, már végigtoltam a csúnya verziót... 😄
Hanem, hogy ha nem készítenének hozzá, akkor veszítenének-e potenciális vásárlókat?
Szerintem nem. Akit meg csak a single érdekel, az simán le fogja warezolni.
más, aki szintén így tett, kapott valami visszajelzést? mert én eddig semmit...
Per Aspera Ad Inferi.
Én szerettem pl. Meg a coop is fasza volt, csak kellene sokkal több pálya abba is, meg hogy kettõnél többen is lehessen játszani.
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.

Dettó mint G2A.com -on vagy icenál.
Én meg a players.hu-n vettem meg, igen jó áron 😊
Fatboyz4ever!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Vagy nov. 1. elott vagy utana kapod meg.
Legtobb bolt elvileg mar ki tudja kuldeni elseje elott, de mindenkeppen meg kell kerdezni oket, ha biztosra akarsz menni.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Blizzard Entertainment [email protected]
<#worship>#worship>
Blizzard Entertainment [email protected]
A hátulról késelést melyik gombal lehet hárítani, kivédeni ? egyszer egy tag lekéselt
hátulról és letépte a dögcédulámat, de én hiába nyomtam bármilyen gombot veszettül
akkor is õ nyert és lekéselt... Pedig egy videóban láttam, hogy ki lehet védeni ezt
valahogy (!). ezetleg van valakinek ötlete ?
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Jo latni egy ket regi ismeros motoros nevet a videoban.
szerintem
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.