Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
Valószínûleg lehet majd venni is (pl. van olyan elõrendelés, amihez kapsz 3 arany packot), de bizonyos szintlépéskor kapod õket. Az elsõt lvl. 3-nál, aztán 5-nél, 7-nél és így tovább.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Vadnokedli
Hagyjad, hülye ez az alma gyerek. <#gonosz1><#vigyor3>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Kérdés:
A Battle pack-et pontszámok után lehet "letölteni", vagy megvenni? Jól értem én ezt a marhaságot?

Megint a gazdagok fognak aprítani?
kemotox
Szóval a siker kulcsa az, hogy áldozd az idõd arra a jelentéktelen dologra, hogy egy ismeretlen valakinek bizonyíts valami játékkal kapcsolatos dolgot? Hát akkor tényleg nem leszek sikeres 😊

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

alma2
Mirol beszelsz?

Itt egy valos dolog amivel ossze lehet merni az emberek ugyesseget, netan kicsit kiallhatna a masik fel az igazert, igazolhatja, nem beszelt felre, megmutatjhatja, milyen ugyes, netan lehetne egy kis verseny szellemet teremteni, erre a nagy semmi a reakcio, csak a mely hallgatas. Ja bocs, te belefogtel, koszi.
Te sem leszel sikeres az eletben, ha igy allsz hozza a dolgokhoz.

szerintem

kemotox
Ezzel csak magadat égeted, nem a "szájkaratést"... Szerintem

Singlérõl meg annyit, hogy én párszor végigtoltam, de semmi ilyesmivel nem találkoztam, mint amiket te leírtál. Láma vagy 😄

alma2
Csak valami joakarom kitorolte a helis videokat, vagy tenyleg nem kuldott, csinalt egy szajkarates sem?

---
Kb 1 hete toltam vegig a bf3-ban a single-t, valami borzaszto bena volt, kb 5x akadt el az agyonscriptelt jatekmenet is. A sok ertelmetlen halalrol nem is beszelve, mert nem arra mentem es nem ugy leptem, ahogy azt megalmodtak. Reszemrol nyugodtan kifelejthetik, ha ilyen szinvonalu lesz.

Aki a regieket nem ismeri regen nem volt normalis campaign, viszont botok ellen lehetett bohockodni.

szerintem

névtesó 😄DDD

Origin, meg Steames játékok mind mûködnek így. Már a BF3 launchkor se volt optikai meghajtóm.
Vadnokedli
Nekem sincs, pacsi. <#zavart1>

Letölti természetesen.
ha pcguru elõfizetéssel kapom meg majd a bf4 + premium-ot akkor a premium ugye csak kód azzal nincs gond, de a játék ha az alapjáték lemezes az azon található telepítési kódot be tudom regisztrálni originbe hogy ne a lemezzel kelljen telepítenem hanem a kóddal letölti nekem az origin??? (nincs optikai meghajtó a gépemben)

kemotox
Én személy szerint szeretem az ilyen singléket, látványos, filmszerû élmény, nagyon szórakoztató. Viszont simán beáldoznám egy jobb multiért.

Hogy megvétel után játszottam-e a singlével? Nem.
Mielõtt meglett a játék, már végigtoltam a csúnya verziót... 😄

Vadnokedli
Remélem fejlõdik 4 playerre, de azért továbbrra játszható 2 playerrel. És hogy minden egyes DLC során bõvül legalább 1 mappal.

Prince23
Ez a coop egyedi küldetéseket fog tartalmazni vagy a kampányt? 2 fõs lesz vagy 4?

Vadnokedli
Emberek kb 50% a nem játssza végig a singlet, egybõl a multival kezdi, lévén hogy Battlefield. Co-op-nak van értelme, vagy a co-op komplett kampánynak.

Nem az a kérdés, hogy õ fog-e játszani a single-lel?!
Hanem, hogy ha nem készítenének hozzá, akkor veszítenének-e potenciális vásárlókat?
Szerintem nem. Akit meg csak a single érdekel, az simán le fogja warezolni.

adam46
Én nem kaptam semmi visszajelzést. Rendszerbe az õk látják.
SLICK
én is végigtoltam a Single-t... Én eleve Single párti vagyok a játékok terén. Sokat játszottam Online is a BF 3-al de a sok csaló miatt felhagytam vele, mert élvezhetetlen volt a játék. Örülnék ha botokat is tennének bele, ami ugye kizárt. De hát ez van, ezzel is tolom majd Online, de ha megint elszaporodnak a csíterek, akkor hagyom a picsába...

RatBaG
na lemondtam én is a platinumshopos rendelést.
más, aki szintén így tett, kapott valami visszajelzést? mert én eddig semmit...

Per Aspera Ad Inferi.

dr Kotász
A BF4-ben valószínûleg te is fogsz játszani a single playerrel.
Szerintem aki megvette majdnem mindenki végigtolta a singlet... mert ha már van, akkor miért ne.
Én szerettem pl. Meg a coop is fasza volt, csak kellene sokkal több pálya abba is, meg hogy kettõnél többen is lehessen játszani.
Miért nem csinálják azt a fejlesztõk, hogy a bf-ben teljesen megszüntetik a single playert? Csak a multira koncentrálnának. így sokkal több idõ lenne rá, még jobb lenne, még több pályával. Nem? Én a bf3ban még csak el sem indítottam a singlet. Szerintem sokan mások is így vannak ezzel. Kíváncsi vagyok, h a bf3at akik megvették körülbelül hány %-uk játszott egyjátékos módban.

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.

kemotox
Battlefield 😄 Azt a fejet figyeld

Nem, 10.31-én kapom.

Dettó mint G2A.com -on vagy icenál.

Prince23
A kulcsot azonnal kaptad?

Én meg a players.hu-n vettem meg, igen jó áron 😊

RatBaG
a kurva szájukat...

Per Aspera Ad Inferi.

adam46
Én éppen most mondtam le ott, régebben Delux Edition-ként volt feltüntetve, pár napja nézem, akkor pedig Limited Edition. Azért szólhattak volna, hogy ez van, áll még a rendelés? Na mindegy így átnyargaltam 576 hoz.
De az enyém nagyobb! 😄

Fatboyz4ever!

Vadnokedli
nekem 28-adikán. <#alien>

Krisztiam
nekem már 31-én meglesz, ha minden igaz 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Smithwarden
Megjelenes napjan senki nem kapja meg sehol kb, mert nov. 1. = halottak napja = munkaszuneti nap. :p
Vagy nov. 1. elott vagy utana kapod meg.
Legtobb bolt elvileg mar ki tudja kuldeni elseje elott, de mindenkeppen meg kell kerdezni oket, ha biztosra akarsz menni.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Azt látom,de más infó,megkapjuk a megj.napjára?
<#fejvakaras>

Blizzard Entertainment [email protected]

Annyi van, hogy csak Limited lesz, Deluxe-ot nem tudnak adni senkinek sem, õk nem kapnak.
Rendelt valaki itt a "Platinium Shop"-tól,mit írtak a kiszállítás napjára,vagy valami infót légy szíves!
<#worship>

Blizzard Entertainment [email protected]

kemotox
Azt se felejtsd el, hogy a csávó a videóban makrózott. Meg aimozott. Meg whzott is. Sõt, még adócsaló is 😄

Vadnokedli
HAggyadmán szegénny vérpisthit, megcsinálja ugyan így! na nekössémán bele! <#banplz>

kemotox
Azt ugye azért levágtad, hogy itt a sebesség volt a lényeg?😄

nehéz lehetett onnan eltalálni

Vadnokedli
van pojnt, tu- tu-. Helytelen.

kemotox
Van pojnt, tutu!

Vadnokedli
Csak szembõl lehet.

Fpocok
Sehogy.
Csak akkor lehet, ha szembõl késelnek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Pózerek ! xDD

A hátulról késelést melyik gombal lehet hárítani, kivédeni ? egyszer egy tag lekéselt
hátulról és letépte a dögcédulámat, de én hiába nyomtam bármilyen gombot veszettül
akkor is õ nyert és lekéselt... Pedig egy videóban láttam, hogy ki lehet védeni ezt
valahogy (!). ezetleg van valakinek ötlete ?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

alma2
jo lett volna kitenni egy fps mutatot a sarokba, mennyire valtozik a nagy robbantasok pillanataban, kivancsi lettem volna.
Jo latni egy ket regi ismeros motoros nevet a videoban.

szerintem

0Fritz0
Rövid videó a béta utolsó napjáról:

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Vadnokedli
Szinte biztos, mivel egyszerûbb az életet levinni mint a fegyvereknél emelni(ott az RPG-nél meg mindennél ugye emelni kell)

[UNQL]Echo
Vajon ezek a damage ertekek maradnak hardcore mode eseten is es csak a hp csokken majd?

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.