Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ja, meg vegyél hozzá még egy legalább 2 terabytos vinyót is mert a frapshoz kb. annyi hely kell ha egy teljes meccset fel akarsz venni vele. Plusz a géped erõforrásainak egynegyedét felzabálja felvétel közben. Ez tényleg egy remek megoldás ... <#idiota> <#wave>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Herold
A Fraps ráadásul erõforrást zabál.

Vadnokedli
Spectator közben hogy játszol a gyerek ellen akit vissza szeretnél nézni?<#ijedt>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Smithwarden
Hat pont azert, hogy az (is) lehessen wazze. <#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

de battle recorder inkább csak kompetitív játékokban szokott lenni. BF4-be minek? 😄

adam46
Ott lesz a spectator, plusz elindítasz egy frapsot. Sok ész nem kellett hozzá.
Smithwarden
Ne legyel mar ekkora noob. <#bee1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Vadnokedli
Hogy rögzíted az egész meccset egy programmal a te gépedrõl? A többi játékos perspektíváját beleértve. Vagy eddig is volt ilyen program? Melyik az? <#worship><#zavart2>

adam46
Van rá száz másik eszköz amivel rögzítheted. Szerintem inkább ne erre pazarolják az energiát.
Vadnokedli
Szerinted az normális hogy egy olyan bevált funkciót kivesznek ami az egyik elõzõ BF-ben megvolt? (BF2-ben speciel)

kemotox
Kicsit tele lehet a ***-uk most a DICEosoknak 😄D

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Azért nehogy neked álljon már feljebb, álljon már meg a menet! TE VAGY itt aki sírsz! A jó dolgok had terjedjenek már el, ne akadályozd, inkább te is írd alá szépen! A közösségért te is tehetnél valamit, vagy te is olyan vagy mint hintó "barátunk"??
Vadnokedli
<#banplz> omg. 😄

Amúgy mik ezek a moderátorok? Sose láttam ezeket a neveket eddig. Valami új gyökerek?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

köszi szépen a visszajelzést 😄
a BF zenét a végén mások is mondták, és ha valamire, hát arra nem számítottam 😄 konkrétan úgy éreztem, h az van a legjobban a helyén (bár azt csináltam meg legelsõként, szóval sokszor hallgattam meg, így biztos csak hozzászokott a fülem)

btw, szerintem a fejlesztõnek konkrétan arra kéne figyelni, amit a felhasználó ír, és a DICE nem errõl híres. anno BF3-mat a 2012 márciusi patchnél úgy ahogy volt otthagytam. semmi hibát amit jeleztünk az elõtte levõ 4 (!) hónapban nem javítottak, konkrétan átbalancoltak mindent (mert ugye jött az új dlc új fegyverekkel...), és még a suppressiont is valamiért megsokszorozták (a mai napig nem tudom hogy miért, mert addig soha sehol semmit nem láttam arról, h bármi baj lenne a suppression-nel)

szóval nagyon remélem hogy a BF4-re végre tanulnak, de tuti, hogy pénzt nem adok ki a játékért (viszont ha megnyerem a videómmal a 2. vagy 3. helyet, akkor nyereményként ezt fogom kérni 😄)

Running
Linkeltem egy petíciót, ez nem sírás. Az állandó sírásról is linkelhetnél valamit, hátha összejön. A hozzászólásod meg úgy egyébként hemzseg a túlkapásoktól és a hazugságoktól.

adam46
Semmilyen pirula, csak zavar, hogy itt állandóan ez a sírás megy tõled, mást nem lehet olvasni, ez szar, ez fos, ez mi? Ember, nem mi irányítjuk a játék fejlesztését, fogadd el, hogy csak egy felhasználó vagy.
kemotox
VoIPért is milyen sírások mentek azt még is TS-t használ mindenki, BF2ben is meg mindenhol... Szerintem az emberek 80%-a ugyanúgy Frapsozna, ha lenne recorder.

Running
Mivan elfelejtetted bevenni a piruláidat? Nyugodj meg, lépj tovább, akit érdekel megteszi amit kell, akit nem érdekel, az átlépi. Köszi.

adam46
Nem unjátok, hogy mindig sírtok valamiért? Ha ezt megkapnátok, akkor találnátok egy másik dolgot, majd még egyet, még egyet... Fogadjátok el, hogy ez a fejlesztõk játéka, nekünk csak minimális beleszólásunk van a dolgokba, és ezeket a dolgokat a marketing irányítja. Nem hiába volt kihagyva a háromból sem a commander, most a négybe lesz, ergo kicsit éheztetik a népet. -_-
HTS s3rg1nh00
ja és <#wave><#kocsog>-ök 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
mostanában már szerintem inkább a merevlemez írási sebessége játék közben ami korlátozó tényezõ,nem is annyira a vga.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Vadnokedli
instant aláírás. Már csak az kéne hogy a cheaterek instant CD key ban-t kapjanak.

Running
zotya10002
Grat! Jó lett! <#worship>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Nagyon jó lett ! Gratulálok !
Nekem csak 1 bajom volt vele, hogy túl rövid! 😄 tudom ,hogy ez egy trailer de én órákig el tudnám nézni az ilyen videókat ! :-) Csak így tovább !

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Running
Szerintem jó lett a vágás, habár a végén a bf4 feliratnál furcsán ért véget a szám, és kezdõdött a habablablablala...
Saját vélemény. Szerintem pár extra jelenet elfért volna még a valós játékból, mármint ilyen bétából készült események, kiszorítva a már látott promózott megmozdulásokat. Jackfrag dolgaiból lehet szemezgetni, vagy nála is:
http://www.youtube.com/watch?v=PgdUAQPEPZo

Vadnokedli
Nekem csak a specializácó nem tetszik.

Running
helló,

egy montázs készítõ versenyre BF4-nek csináltam egy videót. egyrészt megosztanám itt veletek, és kíváncsi vagyok a véleményetekre, minden pozitív és negatív visszajelzésnek örülnék 😊 remélem tetszeni fog:

Persze, tudom, ahogy láttam lesz itt 200%-os is. 😊 Viszont az az egy óra, az in-game játékidõt jelent, tehát nem kényszerít rá a játék hogy ülj egy órát a gép elõtt, ez jó megoldás.

Nokedli: Jah ez igaz, mert akkor már tudod, hogy hol kapod a legtöbb XP-t, és akkor benyomod.
Vadnokedli
Szerintem nem az elején jön jól az XP boost hanem kb amikor már beletanultál a játékba, mapokba és tudod a "mozgást".

Szabi
azt remélem tudod, hogy olyanokat dobál hogy +50% egy órára stb.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Van értelme, mert az XP boost a játék elején jól jön mindenképpen. De az mindig hasznos. 😊 Na meg úgy ahogy van, mind hasznos. Gondolom van annyi content a játékban, hogy mindig kapunk valami újdonságot.
Szabi
elméletileg a 3. szinttõl fölfelé 2 szintenként ad Battlepack-ot, szóval teljesen értelmetlennek tûnik a 15 ajándék goldpack 😄

négy féle pack van, bronz, ezüst, arany és fekete

a bronz két gyakori és egy ritkább cuccot ad, az arany három gyakorit és két ritkábbat, a fekete ahhoz a fegyverhez ad cuccokat amivel annyi pontot összeszedtél hogy megkapd a fekete pack-ot, az ezüstöt nem tudni mert azt nem adott a béta 😄

kemotox
Adjál ipt meg mindent 😄

kemotox
Hát elég érdekes ember vagy😄 Kíváncsi vagyok mennyire nem fogod törni magad a továbbiakban...

Megnyugodtam, köszi. 😊

Ilyenek voltak BF2-tõl fölfelé szinte mindegyik változathoz, de ez nem változtatta meg az erõviszonyokat, így rendben van számomra (kivéve Play4Free, de az rendben is van úgy, mert a játék ingyé van).

Csak féltem, hogy sunyi módon készül valamire a EA.
Vadnokedli
Camo-zöld lézer- ezek rejtõznek a battlepackokban. és Emblémák amivel "egyedi" emblémát tudsz készíteni magadnak

Szabi
a battlepackban lehet:
- festés jármûvekre/fegyverre/ruhára
- kiegészítõ fegyverre (ugyanolyan tulajdonságú mint a feloldható, csak másképp néz ki)
- más kinézetû kés
- xp boost
- embléma szerkesztõhöz új kép

Külön megvenni a battlepackokat nem lehet, én úgy tudom. Csak úgy kapsz külön, ha premiumot veszel, vagy pl. deluxe verziót.

Csak ugye adódik a következõ kérdés, hogy ezeket a packokat érdemes a legelején kinyitogatni, vagy jobb késõbbre tartogatni? Nem tudjátok? Olyat is kaphatok, ami már megvan? Mert ha nem, akkor érdemesebb nem kinyitni a legelején! Legalábbis szerintem...
Kapják bem inkább éjjel-nappal tolom érte. 😊
alma2
nokedli, anyad fia a hulye...

szerintem

Ok, de a fegyó unlockok is battle packben érkeznek?
Szabi
bizonyos szintenként ad bizonyos pack-ot, de 5-10euroért vehetõ gold pack 😄

Aha, tehát marad a rank rendszer, csak x szinten kapok "csomagban" y valamit?
És a megvételrõl mit tudtok, mindent meg lehet majd venni, vagy csak x csomagot?
Igazán az érdekel, hogy vajon ezzel ránkhúzzák a microcredites rendszert, vagy nem. Ugyanis elõbbi módszert nagyon rühellem, és EA már régóta próbálkozik vele.
alma2
Nem a siker kulcsa az, amit te csinalsz, tobbszor vegigjatszd a single kapmanyt, ami borszaszto bena, bugos, mert ott legalabb van sikerelmenyed. (es ott erdekes modon nem sajnalod az ezerszer annyi idot raaldozni) Erdekes ellentmondas reszedrol ugye? Ehhez mar csak tenyleg gratulalni tudok.

Nem bizonyitani, hanem eselyt teremnteni ra, hogy elgondolkodjon, amit irt es mondott, mert alatamasztani nem tudja...
A te esetedben is remenytelen mint latszik, igy nem is torom magam tovabb.

szerintem

Vadnokedli
Igazából semmire nem jó a battlepack csak annyi hogy egy fegyverhez hamarabb megkapsz egy kiegészítõt. (Remélem így van, bár Béta alatt olyat kaptál amit nem lehetett elérni)

Amúgy Deluxe + Prémium = 15 Battlapack kezdésre.<#kacsint>

V43 1105
Hey Apple...! <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
Jövõ héten elmegyünk sörözni father? Most egy kis BF? 😄 TS-en te puzi! 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h