Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Amúgy mik ezek a moderátorok? Sose láttam ezeket a neveket eddig. Valami új gyökerek?
a BF zenét a végén mások is mondták, és ha valamire, hát arra nem számítottam 😄 konkrétan úgy éreztem, h az van a legjobban a helyén (bár azt csináltam meg legelsõként, szóval sokszor hallgattam meg, így biztos csak hozzászokott a fülem)
btw, szerintem a fejlesztõnek konkrétan arra kéne figyelni, amit a felhasználó ír, és a DICE nem errõl híres. anno BF3-mat a 2012 márciusi patchnél úgy ahogy volt otthagytam. semmi hibát amit jeleztünk az elõtte levõ 4 (!) hónapban nem javítottak, konkrétan átbalancoltak mindent (mert ugye jött az új dlc új fegyverekkel...), és még a suppressiont is valamiért megsokszorozták (a mai napig nem tudom hogy miért, mert addig soha sehol semmit nem láttam arról, h bármi baj lenne a suppression-nel)
szóval nagyon remélem hogy a BF4-re végre tanulnak, de tuti, hogy pénzt nem adok ki a játékért (viszont ha megnyerem a videómmal a 2. vagy 3. helyet, akkor nyereményként ezt fogom kérni 😄)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Nekem csak 1 bajom volt vele, hogy túl rövid! 😄 tudom ,hogy ez egy trailer de én órákig el tudnám nézni az ilyen videókat ! :-) Csak így tovább !
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Saját vélemény. Szerintem pár extra jelenet elfért volna még a valós játékból, mármint ilyen bétából készült események, kiszorítva a már látott promózott megmozdulásokat. Jackfrag dolgaiból lehet szemezgetni, vagy nála is:
http://www.youtube.com/watch?v=PgdUAQPEPZo
egy montázs készítõ versenyre BF4-nek csináltam egy videót. egyrészt megosztanám itt veletek, és kíváncsi vagyok a véleményetekre, minden pozitív és negatív visszajelzésnek örülnék 😊 remélem tetszeni fog:
Nokedli: Jah ez igaz, mert akkor már tudod, hogy hol kapod a legtöbb XP-t, és akkor benyomod.
"Nulla tenaci invia est via"
négy féle pack van, bronz, ezüst, arany és fekete
a bronz két gyakori és egy ritkább cuccot ad, az arany három gyakorit és két ritkábbat, a fekete ahhoz a fegyverhez ad cuccokat amivel annyi pontot összeszedtél hogy megkapd a fekete pack-ot, az ezüstöt nem tudni mert azt nem adott a béta 😄
Ilyenek voltak BF2-tõl fölfelé szinte mindegyik változathoz, de ez nem változtatta meg az erõviszonyokat, így rendben van számomra (kivéve Play4Free, de az rendben is van úgy, mert a játék ingyé van).
Csak féltem, hogy sunyi módon készül valamire a EA.
- festés jármûvekre/fegyverre/ruhára
- kiegészítõ fegyverre (ugyanolyan tulajdonságú mint a feloldható, csak másképp néz ki)
- más kinézetû kés
- xp boost
- embléma szerkesztõhöz új kép
Csak ugye adódik a következõ kérdés, hogy ezeket a packokat érdemes a legelején kinyitogatni, vagy jobb késõbbre tartogatni? Nem tudjátok? Olyat is kaphatok, ami már megvan? Mert ha nem, akkor érdemesebb nem kinyitni a legelején! Legalábbis szerintem...
És a megvételrõl mit tudtok, mindent meg lehet majd venni, vagy csak x csomagot?
Igazán az érdekel, hogy vajon ezzel ránkhúzzák a microcredites rendszert, vagy nem. Ugyanis elõbbi módszert nagyon rühellem, és EA már régóta próbálkozik vele.
Nem bizonyitani, hanem eselyt teremnteni ra, hogy elgondolkodjon, amit irt es mondott, mert alatamasztani nem tudja...
A te esetedben is remenytelen mint latszik, igy nem is torom magam tovabb.
szerintem
Amúgy Deluxe + Prémium = 15 Battlapack kezdésre.<#kacsint>#kacsint>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h