15720
  • Kvg
    Egy kisebb bug nem tudom hogy Win8.1 vagy a gép hibájából indokolatlanul kiírta a a játékot a C meghajtóra.
    Nekem pont elég ok volt arra hogy kiiktassam a pagefile-t.
    Így most 5700Mb a foglalás firekoxon megy a battlelog az is sokat foglal de kényelmesen elfér a ramban így is minden.
  • szomferi
    nekem is 8GB van, még a Vegas12 se fektette ki a gépet, mi kérhetne több memóriát a videószerkesztőnél? nyugodtan ki lehet kapcsolni, felesleges
  • determinator
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez igaz. Nekem ez jobban tetszik: "drága != nem gagyi".
    De ez is igaz lehet „olcsó !=gagyi”.
    De az én esetemben, az adott foglalatban a gyártó legjobb, felsőkategóriásnak meghirdetett termékéről volt szó.

• SergioAmigo
    hülyesség kikapcsolni mert ha valami programnak kell akkor hiba lesz és nem fog elindulni

kezdetinek adjál 200
    maximális méret 1024

nekem így van beállitva.
  • Kvg
    Itt egy kis leírás, de csak akkor érdemes kikapcsolni ha 8Gb ram. ott figyel a gépben.
    Virtuális memória (lapozófájl) kikapcsolása
  • SergioAmigo
    http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows-vista/change-the-size-of-virtual-memory
  • sz4bolcs
    Az mi és hol kell kikapcsolni?
  • Szabi #7093
    nekem most csak egy ilyen kis egyszerű van :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

sajnos ezt nem sikerült még hasonlóra se megcsinálni, mert nincs elég réteg :-/
    [spoiler]
    [/spoiler]
  • Fpocok
    Nincs. Csak előre legyártott mintákból tudsz rétegesen csinálni valami frankót, mint pl az enyém :D
  • SergioAmigo
    Van valami emblem alkalmazás battleloghoz belehessen rakni akármit? :D
  • Szabi #7090
    9500ért angol alapból, vagy 8200ért orosz és bszakodni frissítésenként hogy angol legyen.. ennyit már nem ér meg egy ezres spórolás, ha 2200 ft lenne, akkor már tényleg megérni bszakodni vele :D
  • Kvg
    Akinek van elég ram a gépében nyugodtan kapcsolja ki swap file-t.

Nálam addig volt darabos amíg be volt kapcsolva. Kikapcsoltam azóta hibátlanul megy.
  • DarkSector
    Itt figyeljétek a játékot, itt valszeg lesz jó olcsón kulcs, régen a 3. részt is itt vettem 2200ft-ért.

Most 8200FT kb a játék, de ha lesz akció tuti jó árban lesz majd!!!!!!!!

Battlefield 4 ~8200 ft
  • Fpocok
    drága =/= nem gagyi.
  • determinator
    A legutóbbi gépcserémkor első körben Asus alaplapot választottam.
    Kb. 45 ezerbe került, tehát nem a gagyi kategóriába kellett volna tartoznia. Az első alaplap el sem indult, se kép se hang. Visszavittem, és azt kértem hogy cseréljék ki ugyanarra a típusra, mert minden eszköznél lehetnek gyári hibásak (mondjuk illene minimális tesztet lefuttatni rajta).
    A csere alaplapom "ciripelt", különösen akkor amikor a procit terheltem. Mivel vízhűtésem van, ezért eléggé zavaró volt, hogy egy elvileg hangtalan komponensnek hangja van. Valamint az élettartamnak sem biztos hogy jót tesz. Kiderült, hogy kispórolták a gyantát a tekercsekből. Azért egy felső kategóriás alaplapnál ez elég gáz. Ekkor Gigabyte-t választottam és azóta is virul a gépemben.
    Másik pozitív példám a kis "otthoni szerverem", ami 2 éve 24/7-ben megy. és köszöni szépen jól van, pedig az is Gigabyte és nem is erre az üzemre tervezték.
    Persze mindenki azt a márkát preferálja amivel nem volt problémája, és azokat ellenzi amiknél jöttek elő hibák.
    De nem lehet kijelenteni, hogy az Asus a király a többi gyártó sz@r, mivel nem igaz. Minden gyártónál, főleg a gagyi kategóriában lehetnek problémák.
    Ezt még a régebben Asus mániás kollégám (alaplapok, videokártyák, notebookok, kulcstartó, egérpadok.........) is belátja. És véleménye szerint az Asusra igaz az elmúlt néhány évben a minőségbeli hanyatlás.
    Nem mondom hogy igaza van, de 3 éve el sem tudtam volna képzelni hogy ilyet ki tud mondani.
  • kemotox
    Dikk mit találtam. Lehet emblémákat cserélgetni :D
    http://logout.hu/bejegyzes/snip3r_hun/battlefield_4_battlelog_emblema_lista.html
  • V43 1105
    Akkor miről van szó ?
  • kemotox
    Vidéki gyerek vagyok én, nem ismerem Pöstöt. Nyóckerba járok suliba a cigányok közé, arrafele ismerem a járást a Nyugatitól, oszt annyi :D Viszont azon a vonalon (körút, 4-6-os villamos) minden kocsmát ismerek :D
  • kombány
    a saját aknám robbantotta fel a tankom leraktam elindultam kampo nem az ellenség lőtt rá a qura anyád dice
  • w126
    Nincs ezzel baj, van egy véleményed, meggyőződésed....
    Nekem világ életemben gigabytem volt, ill egyszer egy asus, egyikkel sem volt semmi bajom az égvilágon.
    Viszont hallottam köpködni asusra, gigabytre is, és még sok másra.

Én jelen pillanatban nemigen szídhatom a gigabytet, hisz gyönyörűen megy a gépem, és a BF4-em.
  • Vadnokedli
    És ha azt mondom én is itt lakok ahol fazer? Akkor se jönnél el?
  • kemotox
    Az messze van :D
  • Skyline
    Apropó 4 giga ram, mivel nálam makulátlanul megy kipróbáltam mivan ha kiveszek egy ram modult és csak 4 g marad a gépben. Nem csinálja az akadozás úgy sem.
    4 giga rammal is tökéletesen fut 1080p/ultrán.

Ahogy mondtam véletlenszerű a hiba.
  • V43 1105
    BP, III. kerület -_-
  • Skyline
    Végigböngésztük anno nincs megoldás a topicban és ékes példa arra hogy másnak 12 giga rammal is csinálja és hiába állítgat bármit nem segít (1-2 arc van akiknek pár beállítás segített, ennyi).
  • kombány
    asus forevőr!
  • Skyline
    Köszönöm a sok hasznos infót nézzük sorban.

1. Nem, nyugodtan ynomhatja ultrán 64 fős szerón is 50-60 a legkevesebb fps amit lát, továbbá a problémát nem orvosolja ha leveszi a grafikát, sőt ha leveszi akkor méginkább akad....

2. Nem, nem fog semmit kicserélni a gépben mert egy rohadt játékfejlesztő bugos szemetet ad piacra ami hemzseg a hibáktól és teljesen véletlenszerűen crashel, és véletlenszerüen egyes embereknél a hasonló akadozást műveli.

3. Nem nem egyértelműen kevés a ram és nem nem orvosolja 8 giga sem, a probléma fórumjának tanulsága szerint van akinek 16 ismétlem TIZENHAT giga ram mellett SSD-re telepített játékkal is ezt csinálja.... 4 giga ram bőven elegendő 1080p/ultra (-msaa) futtatáshoz.

A hiba továbbra is áll, de gondoltam rákérdezek hátha valaki végigfutotta azokat a köröket amit mi és jutott valamire.
  • adam46
    ASUS, nekem előző gépembe is ASUS alaplap + vga volt, azóta is működik és már 4 éves cucc. Mostaniba is csak ASUS cuccok vannak és szerencsére eddig hibátlan (Kopp, Kopp). Lehet drágább mint a többi néhány ezressel, de minőségi az biztos.
  • kemotox
    Attól függ merre laksz:D
  • V43 1105
    Mikor megyünk Sörözni ? :-)
  • kemotox
    Igen, igen, én pontosan így csináltam, kb két hónap alatt zajlott le a következő:
    giga - megmekken, csere
    giga - megmekken, csere
    asus - azóta jó :D

VGA-m is giga amúgy, azóta van meg, mióta az első giga alaplap, és annak semmi baja.
  • V43 1105
    ASUS of course.
  • DarkSector
    Milyen márkát érdemes venni ha netán tönkremegy a régi?
    Nekem most Asus van. :)
  • Andriska86
    Így van, nekem is középkategóriás Gigabyte alaplapom van és csalódtam benne.
  • DarkSector
    nem a ram a lényeg. :D
  • Batistuta07
    srácok van olyan akinek 4gb-t rammal 1080P felbontásnál medium beállításokkal jól megy?
    megrendeltem player.hu-ról mert a beta ilyen beállítás mellett jó volt.
  • V43 1105
    Utóbbi 4-5 évben tetszik nem tetszik a giga egy rakás fos, vagy ha nem is fos, de jelentős mértékben romlott a minősége a régen megszokotthoz képest. Pont. :D
  • SigS
    Esetleg ez? : http://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/BF4-PC-Memory-leaking-94-Memory-usage-with-12GB/td-p/1731447
  • Szabi #7062
    így már más, rohadt csiterje! :D

#7061: az szép.. :D
  • RatBaG #7061
    nekem most délután volt egy point and click-es köröm. az elején bespawnoltam az artillerybe, aztán szinte zavartalanul szórtam az áldást végig. csak egyetlen bátortalan recon próbált c4ezni, de ott cseszte el, hogy csak egyet tett rám, aztán kapott a szeme közé...
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/399547546017929984/226164428/