15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Kvg #7100 Egy kisebb bug nem tudom hogy Win8.1 vagy a gép hibájából indokolatlanul kiírta a a játékot a C meghajtóra.
Nekem pont elég ok volt arra hogy kiiktassam a pagefile-t.
Így most 5700Mb a foglalás firekoxon megy a battlelog az is sokat foglal de kényelmesen elfér a ramban így is minden. -
#7099 nekem is 8GB van, még a Vegas12 se fektette ki a gépet, mi kérhetne több memóriát a videószerkesztőnél? nyugodtan ki lehet kapcsolni, felesleges -
determinator #7098 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez igaz. Nekem ez jobban tetszik: "drága != nem gagyi".
De ez is igaz lehet „olcsó !=gagyi”.
De az én esetemben, az adott foglalatban a gyártó legjobb, felsőkategóriásnak meghirdetett termékéről volt szó.
-
SergioAmigo #7097 hülyesség kikapcsolni mert ha valami programnak kell akkor hiba lesz és nem fog elindulni
kezdetinek adjál 200
maximális méret 1024
nekem így van beállitva. -
Kvg #7096 Itt egy kis leírás, de csak akkor érdemes kikapcsolni ha 8Gb ram. ott figyel a gépben.
Virtuális memória (lapozófájl) kikapcsolása -
SergioAmigo #7095 http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows-vista/change-the-size-of-virtual-memory -
#7094 Az mi és hol kell kikapcsolni? -
#7093 nekem most csak egy ilyen kis egyszerű van :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]
sajnos ezt nem sikerült még hasonlóra se megcsinálni, mert nincs elég réteg :-/
[spoiler]
-
#7092 Nincs. Csak előre legyártott mintákból tudsz rétegesen csinálni valami frankót, mint pl az enyém :D -
SergioAmigo #7091 Van valami emblem alkalmazás battleloghoz belehessen rakni akármit? :D -
#7090 9500ért angol alapból, vagy 8200ért orosz és bszakodni frissítésenként hogy angol legyen.. ennyit már nem ér meg egy ezres spórolás, ha 2200 ft lenne, akkor már tényleg megérni bszakodni vele :D -
Kvg #7089 Akinek van elég ram a gépében nyugodtan kapcsolja ki swap file-t.
Nálam addig volt darabos amíg be volt kapcsolva. Kikapcsoltam azóta hibátlanul megy. -
#7088 Itt figyeljétek a játékot, itt valszeg lesz jó olcsón kulcs, régen a 3. részt is itt vettem 2200ft-ért.
Most 8200FT kb a játék, de ha lesz akció tuti jó árban lesz majd!!!!!!!!
Battlefield 4 ~8200 ft -
#7087 drága =/= nem gagyi. -
determinator #7086 A legutóbbi gépcserémkor első körben Asus alaplapot választottam.
Kb. 45 ezerbe került, tehát nem a gagyi kategóriába kellett volna tartoznia. Az első alaplap el sem indult, se kép se hang. Visszavittem, és azt kértem hogy cseréljék ki ugyanarra a típusra, mert minden eszköznél lehetnek gyári hibásak (mondjuk illene minimális tesztet lefuttatni rajta).
A csere alaplapom "ciripelt", különösen akkor amikor a procit terheltem. Mivel vízhűtésem van, ezért eléggé zavaró volt, hogy egy elvileg hangtalan komponensnek hangja van. Valamint az élettartamnak sem biztos hogy jót tesz. Kiderült, hogy kispórolták a gyantát a tekercsekből. Azért egy felső kategóriás alaplapnál ez elég gáz. Ekkor Gigabyte-t választottam és azóta is virul a gépemben.
Másik pozitív példám a kis "otthoni szerverem", ami 2 éve 24/7-ben megy. és köszöni szépen jól van, pedig az is Gigabyte és nem is erre az üzemre tervezték.
Persze mindenki azt a márkát preferálja amivel nem volt problémája, és azokat ellenzi amiknél jöttek elő hibák.
De nem lehet kijelenteni, hogy az Asus a király a többi gyártó sz@r, mivel nem igaz. Minden gyártónál, főleg a gagyi kategóriában lehetnek problémák.
Ezt még a régebben Asus mániás kollégám (alaplapok, videokártyák, notebookok, kulcstartó, egérpadok.........) is belátja. És véleménye szerint az Asusra igaz az elmúlt néhány évben a minőségbeli hanyatlás.
Nem mondom hogy igaza van, de 3 éve el sem tudtam volna képzelni hogy ilyet ki tud mondani. -
#7085 Dikk mit találtam. Lehet emblémákat cserélgetni :D
http://logout.hu/bejegyzes/snip3r_hun/battlefield_4_battlelog_emblema_lista.html -
#7084 Akkor miről van szó ? -
#7083 Vidéki gyerek vagyok én, nem ismerem Pöstöt. Nyóckerba járok suliba a cigányok közé, arrafele ismerem a járást a Nyugatitól, oszt annyi :D Viszont azon a vonalon (körút, 4-6-os villamos) minden kocsmát ismerek :D -
kombány #7082 a saját aknám robbantotta fel a tankom leraktam elindultam kampo nem az ellenség lőtt rá a qura anyád dice -
#7081 Nincs ezzel baj, van egy véleményed, meggyőződésed....
Nekem világ életemben gigabytem volt, ill egyszer egy asus, egyikkel sem volt semmi bajom az égvilágon.
Viszont hallottam köpködni asusra, gigabytre is, és még sok másra.
Én jelen pillanatban nemigen szídhatom a gigabytet, hisz gyönyörűen megy a gépem, és a BF4-em. -
#7080 És ha azt mondom én is itt lakok ahol fazer? Akkor se jönnél el? -
#7079 Az messze van :D -
Skyline #7078 Apropó 4 giga ram, mivel nálam makulátlanul megy kipróbáltam mivan ha kiveszek egy ram modult és csak 4 g marad a gépben. Nem csinálja az akadozás úgy sem.
4 giga rammal is tökéletesen fut 1080p/ultrán.
Ahogy mondtam véletlenszerű a hiba. -
#7077 BP, III. kerület -_- -
Skyline #7076 Végigböngésztük anno nincs megoldás a topicban és ékes példa arra hogy másnak 12 giga rammal is csinálja és hiába állítgat bármit nem segít (1-2 arc van akiknek pár beállítás segített, ennyi). -
kombány #7075 asus forevőr! -
Skyline #7074 Köszönöm a sok hasznos infót nézzük sorban.
1. Nem, nyugodtan ynomhatja ultrán 64 fős szerón is 50-60 a legkevesebb fps amit lát, továbbá a problémát nem orvosolja ha leveszi a grafikát, sőt ha leveszi akkor méginkább akad....
2. Nem, nem fog semmit kicserélni a gépben mert egy rohadt játékfejlesztő bugos szemetet ad piacra ami hemzseg a hibáktól és teljesen véletlenszerűen crashel, és véletlenszerüen egyes embereknél a hasonló akadozást műveli.
3. Nem nem egyértelműen kevés a ram és nem nem orvosolja 8 giga sem, a probléma fórumjának tanulsága szerint van akinek 16 ismétlem TIZENHAT giga ram mellett SSD-re telepített játékkal is ezt csinálja.... 4 giga ram bőven elegendő 1080p/ultra (-msaa) futtatáshoz.
A hiba továbbra is áll, de gondoltam rákérdezek hátha valaki végigfutotta azokat a köröket amit mi és jutott valamire. -
#7073 ASUS, nekem előző gépembe is ASUS alaplap + vga volt, azóta is működik és már 4 éves cucc. Mostaniba is csak ASUS cuccok vannak és szerencsére eddig hibátlan (Kopp, Kopp). Lehet drágább mint a többi néhány ezressel, de minőségi az biztos. -
#7072 Attól függ merre laksz:D -
#7071 Mikor megyünk Sörözni ? :-) -
#7070 Igen, igen, én pontosan így csináltam, kb két hónap alatt zajlott le a következő:
giga - megmekken, csere
giga - megmekken, csere
asus - azóta jó :D
VGA-m is giga amúgy, azóta van meg, mióta az első giga alaplap, és annak semmi baja. -
#7069 ASUS of course. -
#7068 Milyen márkát érdemes venni ha netán tönkremegy a régi?
Nekem most Asus van. :) -
Andriska86 #7067 Így van, nekem is középkategóriás Gigabyte alaplapom van és csalódtam benne. -
#7066 nem a ram a lényeg. :D -
Batistuta07 #7065 srácok van olyan akinek 4gb-t rammal 1080P felbontásnál medium beállításokkal jól megy?
megrendeltem player.hu-ról mert a beta ilyen beállítás mellett jó volt. -
#7064 Utóbbi 4-5 évben tetszik nem tetszik a giga egy rakás fos, vagy ha nem is fos, de jelentős mértékben romlott a minősége a régen megszokotthoz képest. Pont. :D -
#7063 Esetleg ez? : http://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/BF4-PC-Memory-leaking-94-Memory-usage-with-12GB/td-p/1731447 -
#7062 így már más, rohadt csiterje! :D
#7061: az szép.. :D -
#7061 nekem most délután volt egy point and click-es köröm. az elején bespawnoltam az artillerybe, aztán szinte zavartalanul szórtam az áldást végig. csak egyetlen bátortalan recon próbált c4ezni, de ott cseszte el, hogy csak egyet tett rám, aztán kapott a szeme közé...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/399547546017929984/226164428/