15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#7140 egyébként most hogy is lesz a DLC-kkel? premiumosoknak december 3-án érkezik a China Rising, de ha jól értelmezem, akkor Xbox One-ra már novemberben megjön a Second Assault? és más platformokra mikor?
amúgy van egy fogadásom rá, hogy december 3-ig nem lesz itt client patch... -
#7139 Sprint. Sprintelve fuss neki.
De amúgy meg mi van a Space-en?:D -
#7138 hasonló setupom van, Phenom II X4 955, 8 gb ram és HD6870, mediumon jól fut a multiplayer, low-on pedig kiválóan. -
Buscemi #7137 Köszi! Az a gondom, hogy arra állítottam át az ugrást, eredetileg az mi volt?
KÖSZI!!! -
#7136 Majd jövőre tökéletes lesz :D addig érjük be az alpha teszttel -
#7135 ez egyre rosszabb, most épp 5 perc játék után lépett ki...
hihetetlen, komolyan mondom. fasza kis játék lenne, de összerakni már nem tudják rendesen... -
#7134 A DICE nem tervez X-mas eventeket karácsony havában? :)
Milyen jó lenne, ha a Rusnál egy feldiszített kari fa alá kéne vinni a csomagot :))
Na meg mi az már hogy a Commandert nem tudjuk elkapni a meccs végén? Mikor minden remény elvész kellene egy olyan bele, hogy a győztes csapat az utolsó szakaszban CQ-ban a Commander kisbázisát ostromolják. És a csapatnak lenne lehetőség kivégezni a comamndert vagy foglyul ejteni. Milyen jó lenne már bakker :D -
#7133 azért írtam, hogy kb. -
SzinesGeza #7132 Annak kisebb a tűzgyorsasága. -
#7131 egyénként most nézem, hogy a dogtageket se számolja... -
#7130 nyomjad a shift-et, nekem úgy sikerült -
Buscemi #7129 Sziasztok!
A single játékban lenne egy nagy gondom: A gát falán vagyok az állványokon , ott ahol egy létrára kell átugrani. megnéztem egy végigjátszás videót, abban simán átugrik a játékos és mászik fel a létrán. Az a gondom, hogy akármit próbálok mindig lezuhanok! Nekifutok vagy nem , elugrok vagy csak leugrom, bármit csinálok nem kapja el a létrát. Volt valakinek ilyesmi? Bug lehet vagy valamit kihagyok?
Köszi a segítséget előre is! -
kombány #7128 a pi...ba ez nem semmi -
#7127 -
#7126 az sg553 meg kb a klónja. -
#7125 Jah -
SzinesGeza #7124 Én az ACW-R-t favorizálom. Közelre és távolra is zsír. -
#7123 510 kill? Gratula! -
#7122 :DDD -
#7121 Most hogy totálisan kimaxoltam az ak 5C-t... minden kiegészítőt megszereztem, soha többé nem fogom használni :D -
#7120 nem (csak) a statot nézi, ez ennél sokkal bonyolultabb.
volt valahol egy komment, ahol egy fejlesztő elég bőven magyarázott róla, de esélytelen, hogy ismét megtaláljam... -
#7119 Ez egy statisztikan alapulo tipp, semmi tobb. Persze tobb esetben mutatja meg a "bunosoket" jo esetben, mint az artatlanokat, de akkor is szomoru, hogy normalis megoldasok helyett, ezekhez folyamodnak.
Masik szemszogbol, ha jol beallitanak, akar azokat is kiszedegeti, akik kulon szerverre felmennek pontokat tornaszni egymason.
-
#7118 Azt tudja valaki, hogy a field upgrade-eknél a szintlépéshez mennyit kell teljesíteni? -
#7117 az egy másik rendszer a pb mellett, és most be vannak fosva rendesen, mert nem tudják, hogy mit figyel, mi alapján buknak meg a csalók -
Batistuta07 #7116 az jól hangzik.bízom benne hogy nekem is jó lesz.
-
#7115 Sokkal jobban, mint a béta :D 1600 900-ben, mediumon 50-100 fps között. -
#7114 Nekem az NFS run-al siman megcsinalta. Tort jatek volt fent, utana megvettem originen es letoltes helyett csak patchelte. a BF4 nem tudom hogy mukodik. a lenyeg hogy vasarlas utan mikor kerdezi, hogy hova toltse ugyanoda tedd ahol a tort verzio van. -
gstup #7113 Jó látni.Kicsit legalább dolgoznak a srácok. :) -
#7112 Én is ASUS párti vagyok. Amikor még Még nagyon régen vettem egy Radeon9800-ast asszem 3Dclub vagy mi volt gari után 2 héttel megadta magát. Akkor vettem meg az első ASUS Nvidia Geforce6600-ast azóta sajnos én is márkafüggő vagyok. És általában az ASUS cuccok picit gyorsabbak is mint a többi gyártó. (Most lehet köveket dobálni) Az igazság az, hogy mivel én rakom össze a gépeimet nincs kedvem és időm alkatrészekkel szopni, hogy mi mivel jó. stb... Egyenlőre marad az ASUS én megbízom benne. -
Batistuta07 #7111 köszi az infot.akkor várok.neked hogy megy egyébként a játék? -
#7110 Nem. Majd leszeded, ha megjön... vagy kölcsön kéred valami jó barátod accját, hogy lehúzhasd addig a klienst. -
#7109 Ez már 7,6 giga! Hasítana! -
Batistuta07 #7108 én phenom x4 955 , ati 6850, 4gb rammal akarom játszani.beta fullhd medium beállítás mellet jó volt.van aki ilyennel vagy hasonló konfiggal játszik?
egyébként tört játékot eredeti kulccsal tudok aktiválni?mert akkor már leszedném most,ne akkor keljen mikor jön a kulcs. -
#7107 i2 es processzor nincs is. Milyen a VGA? -
placido #7106 sziasztok i2-es 2.6 proci, 4 giga 1 giga video kari szerintetek hogy mozogna a bf 4 a gépen? -
#7105 Olvasd már el még1x. :) -
Coral Springs #7104 Ha egy típusra sok a panasz akkor mondhatjuk hogy típushiba, lehet hogy pont belenyúltál egy szar szériába, nem lehet tudni. Amit viszont tudok hogy rengeteg Asus cuccom volt, és eddig egyikre sem volt részemről panasz. Jelenleg is egy Asus alaplap, és egy Asus vga van a gépemben. -
#7103 fairfight-ra keresztelték a pb-t? Vagy ez teljesen más rendszer? -
#7102 és tényleg sír a szája :DDD
http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065218732256972/1/ -
determinator #7101 Ha kell lapozófájl és azt gyakran használja a gép, akkor töredezettségmentesítés után célszerű fix méretre beállítani (a kezdeti és a maximális értékek egyezzenek meg). Így elkerülhető a későbbiekben a "lapozófájl töredezettsége" miatt fellépő lassulás.