15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#7183 Inkább az üvegszemű :D -
Nagydög #7182 Veszteseges nem lesz. Ahhoz azert meg mindig tul jok, de ha nem rohannak oda a nepek a kiadas pillanataban megvenni, es a profit rata tantorogni kezd egy kicsit, gyorsan megjonne am a kiadok esze is. -
gstup #7181 Vakok között a félszemű a király. -
Nagydög #7180 Ize... A piszkalast nem ugy ertettem, hogy nem mondunk rola rosszat, hanem hogy nem megyunk a kozelebe. -
#7179 Oké, persze, jókat mond, meg minden, de ezzel az egésszel az a probléma, hogy addig így fog menni, amíg megveszik. Minek dolgozzanak többet "fölöslegesen", ha a szart is megveszik? Lásd Cod. Amíg nemtommilyen eladásokat produkálnak ezek a szarok már az első napokban, addig eszük ágában sem lesz foglalkozni vele. Ha hirtelen lecsökkennének az eladások egy olyan szint alá, hogy veszteséges a dolog, akkor tuti nagyon gyorsan megjönne az eszük :P
Szóval értitek, mindenki úgy van vele, hogy jaj mekkora szar volt az előző is, ez is az lesz, és bumm még is megveszi a fél világ. Még jó hogy a szart adják ki, hisz ez "kell" a népnek. (Az eladások ezt mutatják) -
#7178 Joe konkrétan szinte semmit nem adott ki az elmúlt időszakban mert a megújuló Angry Army-t hegesztette a háttérben :] Ha valaki akkor ő nem foglalkozik azzal hogy negatív vagy pozitív kritika ha szar akkor kimondja nincs menekvés :D Beteg egy csóka de nagyon bírom és nem beszél hülyeségeket. -
Nagydög #7177 Megertem, meg hat o megis Angry Joe, de mar egy ideje erosodo szabaly, hogy EA jatekot (es BF-et kulonosen) nem piszkalunk az elso ket heten, vagy meginkabb az elso honapban. -
#7176 Na vegre Angry Joe is csinalt egy "review"-t a "beta" bf4-rol.
("Fix - this - shit...NOW") -
#7174 -
#7173 -
#7170 bugos az is. engem háromszor döftek le úgy szemből, hogy fel se villant a counter... -
#7169 Én is. Meglátom, h. szemből belémbökte () már verem is az F betűt. :D -
#7168 fene tudja... én nyomom veszettül, mindig beadta eddig :D -
#7167 Nem lehet szpemmelni már, mint betaba én úgy tudom, mert akkor nem fog menni. Időben kell lenyomni. -
#7166 nyomjad a késelés gombját, mint állat -
radical #7165 HOGY A KIBASZOPTTT ÉLETBE LEHET COUNTEREZNI SZEMBOL A KÉÁSELÉST?
-
#7164 /sóhaj
Azt hiszem ma már nem játszom :D
-
#7163 Egyik rakétának sincs esése egy minimum esés után azt figyeltem meg, BF3 hoz képst legalább is. -
#7162 Nyomulj Engineer-rel az elején, hogy kiszedd a különböző rakétavetőket. Stinger a legjobb légi járművek ellen, RPG földi ellen, csak meg kell tanulni, mennyi az esése. -
fcbdavid #7161
Irány a csatatér – Battlefield 4 teszt -
#7160 Bezzeg a béta alatt semmi nem volt :XD
Jól nyomassa DICE -
#7159 Ezt a ki_aszott Shanghai f_szom mapot... Egy körben vagy tizedszer fagyok ki mostmár... -
SergioAmigo #7158 Te igen , ö biztos hogy nem :D :D :D -
#7157 Vajon csal a gyerek vagy nem? :) -
#7156 Directx function "getdeviceremovedreason" failed with
DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG ("the application's device failed due to badly formed commands sent by the application. This is an desing-time issue that should be investigated and fixed. "). GPU: "nvidia Geforce GTX480" ,Driver: 33165
Erre a hibára még mindig nem tud valaki megoldást ? -
Kvg #7155 Unlockoltam már az RPG az 40-45 körül sebez.
Kb 3 lövés kell, ahhoz hogy meglehessen sütni a legénységet. Sajnos sokszor égtem már bent én is. -
kombány #7154 +1 -
#7153 hm ez az exe hiba az agyamra megy.. -
Colwyn #7152 Köszönöm szépen az infót! Mi a helyzet a légi járművekkel? Helikoptereknek hogyan "kezdjek hozzá"? :) -
kombány #7151 végre a lav nem erősebb az 50 tonnás tankoknál meg legalább nem nyírja ki 3 rpg a javelin viszont keveset sebez 21 az is csak meg még célon is kell tartani akkor majdnem jobb az a mtb vagy mi -
#7150 egyedül meglehetősen nehéz kiszedni egy járművet. inkább menekülj el, ne vállald fel mindenáron a konfliktust vele.
ha többen vagytok, vagy lövi egy baráti harckocsi, már mindjárt más a helyzet, a 21-es sebzésed akár épp ki is ütheti a végén.
később elérhető lesz az engi class számára az erősebb rakéta (RPG) is, azzal nagyobb sebzést lehet elérni a járműveken.
illetve ha C4-et dobálsz rájuk, legalább 3-at pakolj rá, az a biztos. -
Colwyn #7149 Közepes, vagy afeletti páncélzott földi járművek. Azt látom, hogy - ha jól emlékszem - 20-21 damage-et érek el egy-egy lövéssel (oldalról, elölről, hátulról), így leszednek mire elérném a célom. Vagy ha sikerül elrejtőznöm, mire "visszaérek" már maxra javította magát, ha éppen egy engineer sofőrt fogtam ki. -
empie #7148
Egyébként ez a mondat a playersnél is sláger :D volt pár óráig egy ilyen bannerük is :D -
#7147 Attól függ milyen jármű. -
Colwyn #7146 Sziasztok! Kérnék egy kis segítség a magamfajta bokorugróknak, ha van rá időtök. Kezdőként hogyan lehet leküzdeni/megsemmisíteni egy járművet? Gyakorlatilag csak alapfegyverzettel rendelkezem és jellemzően nem tudok elég közel menni hozzájuk, hogy C4-gyel megpróbáljam elintézni. Segítséget előre is köszi! -
sasafr #7145 Szombaton letöröltem a játékot, majd újratelepítettem. Bekapcsoltam a Vsyncet és idáig hibátlanul játszottam vele kb 10 órát. Most ismét a szokásos szarakodás indult el - beakad a hang és úgy fagy, bf4.exe leáll - és ismét előjött a szerver kapcsolat megszakadás, és kaptam már nem játszhatok mert full a szerver üzenetet piros csíkban, pedig már működik elvileg a queue. -
Newfronter #7144 Nem véletlen ez a hozzászólás sem ezen az oldalon: [URL=http://www.players.hu/battlefield_4_449?keyword=battlefield%204]"Hallottam a rádióban a promót, és nagyon várom ezt a DOOM szerű játékot, tényleg jók a videói is! Köszönjük az ajánlást!"[/URL]
:D:D:D -
#7143 Az akkor olyan DOOM feeling :D Nyilakkal megy, Space-el ajtót nyit... :D -
#7142 Ilyen nekem is volt már, csak scout helivel. Kedvencem ez a SRAW.. Valószínűleg nerfelni fogják a hatótávját mert a Gunshipet kilehet vele szedni a földről akár. -
Buscemi #7141 kÖSZI MINDKETTŐTÖKNEK!!!!
Az volt a gond, hogy én minden játékot átkonfigurálok mert a nyilakkal megyek és a környező billentyűkre teszek a fontos funkciókat. Az volt a baj, hogy a futás úgy volt konfigolva, hogy az ugrás pillanatában el kellett engednem és így nem értem el a létrát. Visszatettem mindent gyárira és egyből átugrott, szerintem már így hagyom. Amúgy a space nálam a használ gomb.
KÖSZÖNÖM!!!