15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#7223 BF6 és már a Marson fog játszódni, szkafanderben stb.. -
kombány #7222 1 hónappal a megjelenés után már dlc mi lesz itt 2014-ben bf5? -
#7221 oh, és tényleg :D -
#7220 Az nem bug, az feature. Az új beépített noobtube védelem :D Sokan sírtak miatta a harmadik résznél, ezért berakták a DICEos fiúk :D -
#7219 Battlelog > Premium ful -
Newfronter #7218 Ez csak karbantartás, ettől csodát ne várjatok. Viszont ez után jöhet ki a kliens patch valamikor, mert ezt a karbantartást pont az miatt csinálják, írta a DICE. [URL=http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065217944685108/]"This maintenance is done in preparation for the upcoming client patches. "[/URL]
-
#7217 jöhet TS ip, néha felnéznék hozzátok :D -
kombány #7216 na majd kiderül, hogy:Vincent örülünk? vagy még rosszabb lesz -
#7215 BATTLEFIELD 4 MULTIPLAYER WILL BE UNAVAILABLE DUE TO MAINTENANCE ON NOV 13, STARTING 9AM UTC / 1AM PST. MAINTENANCE WILL LAST FOR 3 HOURS.
nah :) -
#7214 honnan a China Rising dátuma? -
sasafr #7213 Ha M320 LVG-t használok azonnal kifagyok. :( -
kombány #7212 nekem a 13.11 9.2 vagy mi a pontos neve van fent hát nemtom de mintha a kép vmiért szarabb lenne tőle ugyan olyan beállításnál viszont ezzel a pályaváltásnál nekem nem fagyott ki eddig minden kör végén kifagyott ha nem léptem ki pontelszámolás után, de az előbb meg kör közben fagyott ki fasz kivan ezzel a szar bf4-el aztán hogy amd támogatotság meg mittudomén mi először a winfossal legyen kompatibilis azt oldják meg vicc hogy nem peccselik -
kombány #7211 hát pedig asszem pont pofánlőttem -
#7210 de, csak telibe kell verni. nagyon kicsi a splash damage. -
kombány #7209 emberre nem hat a tv rakéta? -
#7208 Hoki az én vagyok. -
#7207 By nokedli mester. ezt elfelejtetted fazerkah... Gyereknek ugyan úgy 4670K + R9 280X-el csinálja ugyan ezt néha egy két mapon... :D Ez egyedi feature.. :D -
#7206 -
#7205 "... sőt, Hoki kommander volt, igazi élmény volt a game úgy! :D"
Nálam is bejátszik a hoki commanderezésnél, olyan unalmas. -
#7204 13.9 es catalystal nektek nem szarakodik a texturázás ?
Vagy rakjam fel a 13.11 es Bétát ?
hd 6850 em van -
radical #7203 battlelog IDt írjál. -
vg #7202 Az egy csillagromboló. -
#7201 Estefelé minimum 2 emberre szükségünk lenne, akik hajlandók TS-re is jönni.. fullos squaddal csapattuk tegnap is sőt, Hoki kommander volt , igazi élmény volt a game úgy! :D -
#7200 Nokedli le spawnolt, bevágta a pálya alá, én meg rá.. ott úszkáltunk pár percig meg lőttük az enemyt pisztollyal a föld alól .. -
Nagydög #7199 Azert ezt fenntartasokkal kezelnem. Mert ez a nyomoronc BF4 nagyon szep, meg rombolas, meg istenharagja. Na most akkor milyen szurok lehetnek a tobbiek jatekaiba epitve. De egy kis felfele csalast a hardver igennyel siman el tudok kepzelni en is. -
sasafr #7198 Olvastam erről még a bf3 kapcsán, hogy olyan szűrők vannak beépítve a játékba melyek generálják a gépigényt. Ha ezek nem lennének egy közepes laptopon vígan futna a játék. -
barmi #7197 Amúgy hol lehet ide lemenni ? megnézem ha hazaértem ! :D -
barmi #7196 krájzisz deja vu ... szóval akkor ezért lett olyana gépigény amilyen ... (y) -
#7195 Van valami hír a patch-ről? -
Borg #7194 Remélem itt is tesszelálja folyamatosan a vizet, hogy mesterségesen több legyen a hw igénye a játéknak... láttunk már erre példát ugyebár... -
#7193 Tiszte Velence .. -
#7192 Tenger a város alatt.....
-
#7191 Kedvenc új featureöm:
-
#7190 Hát nemtom. Tényleg nem rossz, de ugyanaz, mint mittomén 5 évvel ezelőtt. Konkrét animációkat, mozdulatsorokat használtak fel újra, semmi nem változott... Elég gáz, végigtoltam, nem volt rossz, de eléggé dezsavüs volt.. BF4 singléje meg nagyon látványos volt. Játékmenet kb 0 mert bugos meg rövid meg minden, de legalább jól nézett ki :D Hát nemtom, egyik se nagy szám. Mindkét játéknál a multi a mérvadó/lényeg. -
gstup #7189 Szerintem meg a BF4 fórumban kevés embert érdekel a COD és a COD vs BF. -
Borg #7188 És? mi nem? Vagy a BF4 nem az?
Hozz már fel egy épkézláb érvet, vagy inkább hagyd... -
#7187 A kutya atom szkriptes :D -
Borg #7186 Nekem egyszer se fagyott ki, meg nem is teleportált senki... ellentétben mondjuk a BF4 singlevel :) -
#7185 Azt a szart hogy lehet élvezni? Tiszta bug a kutya teleportál, kifagy az is.. unalmas sablon vacak lett, fényévekre a codos singletől.. MW2 felturbózva, jajj meg kidolgoztak jobban ezt-azt.. köpedék lett szerintem :D -
Borg #7184 Hozzáteszem, hogy a cod:ghosts single campaign fényévekkel jobb lett, mint a bf4-é. Sokkal jobban kidolgozták azt most, változatosabb, hosszabb, egyszerűen jobban élveztem. Szóval azzal eléggé "fogalkoztak".