15720
  • V43 1105
    BF6 és már a Marson fog játszódni, szkafanderben stb..
  • kombány
    1 hónappal a megjelenés után már dlc mi lesz itt 2014-ben bf5?
  • szomferi
    oh, és tényleg :D
  • kemotox
    Az nem bug, az feature. Az új beépített noobtube védelem :D Sokan sírtak miatta a harmadik résznél, ezért berakták a DICEos fiúk :D
  • Smithwarden
    Battlelog > Premium ful
  • Newfronter
    Ez csak karbantartás, ettől csodát ne várjatok. Viszont ez után jöhet ki a kliens patch valamikor, mert ezt a karbantartást pont az miatt csinálják, írta a DICE. [URL=http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065217944685108/]"This maintenance is done in preparation for the upcoming client patches. "[/URL]
  • Szabi #7217
    jöhet TS ip, néha felnéznék hozzátok :D
  • kombány
    na majd kiderül, hogy:Vincent örülünk? vagy még rosszabb lesz
  • Krisztiam #7215
    BATTLEFIELD 4 MULTIPLAYER WILL BE UNAVAILABLE DUE TO MAINTENANCE ON NOV 13, STARTING 9AM UTC / 1AM PST. MAINTENANCE WILL LAST FOR 3 HOURS.

nah :)
  • szomferi
    honnan a China Rising dátuma?
  • sasafr
    Ha M320 LVG-t használok azonnal kifagyok. :(
  • kombány
    nekem a 13.11 9.2 vagy mi a pontos neve van fent hát nemtom de mintha a kép vmiért szarabb lenne tőle ugyan olyan beállításnál viszont ezzel a pályaváltásnál nekem nem fagyott ki eddig minden kör végén kifagyott ha nem léptem ki pontelszámolás után, de az előbb meg kör közben fagyott ki fasz kivan ezzel a szar bf4-el aztán hogy amd támogatotság meg mittudomén mi először a winfossal legyen kompatibilis azt oldják meg vicc hogy nem peccselik
  • kombány
    hát pedig asszem pont pofánlőttem
  • RatBaG #7210
    de, csak telibe kell verni. nagyon kicsi a splash damage.
  • kombány
    emberre nem hat a tv rakéta?
  • Vadnokedli
    Hoki az én vagyok.
  • Vadnokedli
    By nokedli mester. ezt elfelejtetted fazerkah... Gyereknek ugyan úgy 4670K + R9 280X-el csinálja ugyan ezt néha egy két mapon... :D Ez egyedi feature.. :D
  • 0Fritz0
  • 0Fritz0
    "... sőt, Hoki kommander volt, igazi élmény volt a game úgy! :D"

Nálam is bejátszik a hoki commanderezésnél, olyan unalmas.
  • Belton
    13.9 es catalystal nektek nem szarakodik a texturázás ?
    Vagy rakjam fel a 13.11 es Bétát ?
    hd 6850 em van
  • radical
    battlelog IDt írjál.
  • vg
    Az egy csillagromboló.
  • V43 1105
    Estefelé minimum 2 emberre szükségünk lenne, akik hajlandók TS-re is jönni.. fullos squaddal csapattuk tegnap is sőt, Hoki kommander volt , igazi élmény volt a game úgy! :D
  • V43 1105
    Nokedli le spawnolt, bevágta a pálya alá, én meg rá.. ott úszkáltunk pár percig meg lőttük az enemyt pisztollyal a föld alól ..
  • Nagydög
    Azert ezt fenntartasokkal kezelnem. Mert ez a nyomoronc BF4 nagyon szep, meg rombolas, meg istenharagja. Na most akkor milyen szurok lehetnek a tobbiek jatekaiba epitve. De egy kis felfele csalast a hardver igennyel siman el tudok kepzelni en is.
  • sasafr
    Olvastam erről még a bf3 kapcsán, hogy olyan szűrők vannak beépítve a játékba melyek generálják a gépigényt. Ha ezek nem lennének egy közepes laptopon vígan futna a játék.
  • barmi
    Amúgy hol lehet ide lemenni ? megnézem ha hazaértem ! :D
  • barmi
    krájzisz deja vu ... szóval akkor ezért lett olyana gépigény amilyen ... (y)
  • adam46
    Van valami hír a patch-ről?
  • Borg
    Remélem itt is tesszelálja folyamatosan a vizet, hogy mesterségesen több legyen a hw igénye a játéknak... láttunk már erre példát ugyebár...
  • V43 1105
    Tiszte Velence ..
  • scomcomputers
    Tenger a város alatt.....
  • V43 1105
    Kedvenc új featureöm:

• kemotox
    Hát nemtom. Tényleg nem rossz, de ugyanaz, mint mittomén 5 évvel ezelőtt. Konkrét animációkat, mozdulatsorokat használtak fel újra, semmi nem változott... Elég gáz, végigtoltam, nem volt rossz, de eléggé dezsavüs volt.. BF4 singléje meg nagyon látványos volt. Játékmenet kb 0 mert bugos meg rövid meg minden, de legalább jól nézett ki :D Hát nemtom, egyik se nagy szám. Mindkét játéknál a multi a mérvadó/lényeg.
  • gstup
    Szerintem meg a BF4 fórumban kevés embert érdekel a COD és a COD vs BF.
  • Borg
    És? mi nem? Vagy a BF4 nem az?
    Hozz már fel egy épkézláb érvet, vagy inkább hagyd...
  • V43 1105
    A kutya atom szkriptes :D
  • Borg
    Nekem egyszer se fagyott ki, meg nem is teleportált senki... ellentétben mondjuk a BF4 singlevel :)
  • V43 1105
    Azt a szart hogy lehet élvezni? Tiszta bug a kutya teleportál, kifagy az is.. unalmas sablon vacak lett, fényévekre a codos singletől.. MW2 felturbózva, jajj meg kidolgoztak jobban ezt-azt.. köpedék lett szerintem :D
  • Borg
    Hozzáteszem, hogy a cod:ghosts single campaign fényévekkel jobb lett, mint a bf4-é. Sokkal jobban kidolgozták azt most, változatosabb, hosszabb, egyszerűen jobban élveztem. Szóval azzal eléggé "fogalkoztak".