Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamit te félreolvastál de keményen.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Smoke grenades now block FLIR/IRNV
shotik nerfelve,helik tankok gyengébbek.rakéták engineernél jobbak.
Sok mindent nerfeltek......<#falbav>#falbav>
* Scomcomputers the future of computing!*
Battlefield 4 Community Operations Cinematic Trailer
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
És a szerverekhez miért 2-3 perc alatt csatlakozik, nem lehet ezt gyorsítani valahogy?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Nálam frissítési hibát ír, újratelepítem és ugyanaz a hibaüzi. Ötlet.
Előre is köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ha ilyenkor,megvizsgálom a hálózatot látni, hogy a szerveren "veszik el" az adat, bejelentettem a hibát az Invitelnek,de szerintem nem a hálózatuk a hibás......
Mi okozhatja ezt,mondom csak késő délután és este kezdődik,szinte játszhatatlan lesz a játék a legtöbb szerveren!
Olvastam,hogy mások is panaszkodnak a szeptemberi patch óta:
Fórum!
Előre is köszönöm a segítséget és a válaszokat!
<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2015.10.23. 11:55:33
* Scomcomputers the future of computing!*
Nekem mikor nincs leterhelve és "hasít" a neten érezhetően jobban játszom, de azért így is volt nem egyszer hogy másfele nézett mikor lőtt még is meghaltam, ez viszont a játék hibája is lehet.
A kedvencem az mikor 1 másodpercre rá mutatja hogy megölt a tank de a tornya már hátra felé néz, vagy a csávó aki állítólag megölt egy másodperc múlva már teljesen máshol van. Jó gyorsan fut 😄
Ezek a dolgok nem hibák hanem tulajdonságok!
Nincs! és nem is lesz tökéletes multis játék, késések mindig lesznek, jó hír hogy nem csak neked hanem másoknak is így gyakorlatilag kiegyenlítődik a dolog,de a lényeg hogy nem tehetsz semmit...
Vagy is de!!
Keresd meg a játék európai szerverét, ha Németországban van költözz oda kétutcányira mellé, fizess elő a legdurvább netre és ne használj wifit csak kábelt, még a joy-hoz is!
Így akár fél másodperc előnyöd is lehet a többiekkel szemben azoknak akiknek nagyon szar a net és a föld másik oldalán laknak ,extrém esetekben még másfelet és ráverhetsz és az már rengeteg ebben a játékba 😊
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.10.23. 11:41:05
https://www.youtube.com/watch?v=flniGlOsVeM
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.10.22. 13:39:39
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Amúgy egy olyan kérdésem volna még,hogy vannak ezek a figyelmzetető jelek job boldalt .. és nekem egy 11 pinges 30 megás kábel netem van és sok esetben ott villognak. Ezt lehet valahogy orvosolni mert nem tudom az okát.
A scope meg azért van mert gold battlepack dobta biztos emiatt van meg neked előbb mint az alap coyote vagystb
Jólvan értem akkor a golyót azt hanyagolom.
Viszont amint csodálkoztma,hogy scope már van hozzá,de holo meg nincs. alapból 8) nekem. Viszont nekem jobban tetszik mint ezek a automata fegyverek.
Utoljára szerkesztette: Whysper, 2015.10.22. 11:06:21
Moderátori topikba te is jelezheted a sírásaid.
2. Mert hasonló stílusért szóltam nemrég alyr2 hsz-re és ugyanilyen "figyelmeztestést" kapott a moditól.
3. Ha ezt tovább folytatod (mint ahogy szoktad mindig is) akkor mindenki elküld téged mindenhova, nem csak 1-2 ember.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.10.21. 10:15:50
A buta felsőbbrendű éned és örökös "rendszerellenes" stílusod mindig egyből kibukik.
A poén az, hogy azt hiszed képviselsz valakit / valakiket, miközben minden fórumozó a fenébe kíván.
Senki nem kíváncsi a paranoiás eszmefuttatásaidra. <#rolleyes>#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.10.20. 18:37:43
De eddig mit értel el a 150. álregeddel?
Semmit sem. <#bee1>#bee1>
A saját idődet pazaroltad a semmire éveken át.
Gratulálok hozzá. <#rolleyes>#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.10.20. 18:21:46
Ha már szép nem vagy, legalább hülye ne legyél! DeadPool#24156

majd ha találtál egy 64 v 64 szervert, jelezz, addig szerintem mehetsz az írásbeli logopédushoz vagy felvételre a légifolyosó-takarítókhoz, azokat előbb megtalálod, mint ezeket a BF4 szerókat 😉