15720
  • tutituti
    én most az sr2 rettenetes pdw-vel megyek. egy tár két ember.okádja az ólmot és gyorsan táraz.a dmg se rossz.úgyhogy nem biztos hogy a carbine a legjobb választás egy egy mapra,bár én ponthogy a dragon valley-n voltam vele ami nem egy CQ map :D
  • giornalista
    valakinek nagyon nem megy a játék... :D

igazi hülye noob, aki megveszi a shortcutokat. az alap fegyverek is kifejezetten jók, carbine-ból pl. az AK-5C az egyik legjobb, majd hamarosan jön az ACW-R, ami meg a legjobb. assaultban is kifejezetten jó az AKU-12, engineernél MP7 a legjobb, amihez egy assignmentet kell megcsinálni:
    MAKE A DENT
    3 Anti-Vehicle Ribbons
    Destroy an Air Vehicle with the FIM-92 Stinger or SA-18 IGLA
    micsoda kihívás :DDD

snipernél meg full mindegy, egyik sem az igazi, mindegyik elég jó.

jó játékot :D
  • JethroHUN
    Élvezhetetlen grindfest ez a játék... komolyan annyira szánalmas, meg kell venni a shorcuto 40 euróért, mert borzalom rosszak az alap fegyverek, sőt az első 3-4 is szemét... ahh + halomra venni a battlepakkokat kiegészítőkért? Ez mi franc...
  • SzinesGeza
    Ééés működik! Ezer hála.
    A büdös életben nem jöttem volna rá, hogy AZT a sort át kell írni nullára. :)
    Még egyszer kösz!
  • dr Kotász
    Mindenki számára unlockolható lett a DICE LA camo a játékban!

Mindössze ezt kell tenni hozzá:

• toza #14895
    szedd ki a europa filtert aztan kesz
  • JethroHUN
    Üdv, most vettem meg a teljes prémium csomagot. Ez a játék teljesen kihalt vagy mi van? Kb 4 hónapja játszottam vele, az origin game time keretében, akkor még volt egy csomó szerver, most meg kiad 20-at amiből 5 full(de ezek is szarfos pistol only, vagy gormund only), a többi üres. Conquest, ~Large + Europe van beállítva filternek. Jah és Ranked
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.12.22. 16:19:57
  • bfbc2
    Akkor eztskubizd a lap alján, elvileg működik.nem tudom becopypaste-lni.notepaddal kell szerkeszteni egy bejegyzést

Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2015.12.20. 22:23:12
  • SzinesGeza
    Tegnap még támogatta. Ma indítanám és szervercsatlakozáskor ezt dobta ki.
  • bfbc2
    A kártyád nem támogatja mantle-t?
  • yossarianHUN
    Pont ilyen nem, de valami GPU driver problémázást nekem is szokott csinálni GTX 970 G1 alatt, van, hogy negyed óránként kifagy miatta, van, hogy napokig semmi. Viszont pár napja frissítettem a driverét a legfrissebbre, azóta nem fagyott. Meglátjuk, így marad-e.
  • SzinesGeza
    Ilyen hibaüzenet volt-e már valakinek?

Megoldás?
  • toza #14888
    jobbeger originban jatekra, game datails ,tolcsd le amit lekell mert hianyzik ,vagy le tudsz..
    Utoljára szerkesztette: toza, 2015.12.20. 13:48:06
  • toza #14887
    messzirol "vilagit " a tavcsoved. azert is latnak..
  • jan5650
    És az miért van, hogy van az operation locker pálya, és amikor csatlakozni akarok, azt írja, hogy előbb vegyem meg a Dragon Tooth expansiont. De hát nekem Premium van, abban nincs benne ez?
  • patchaou
    Nekem az nem tetszik, hogy tízből nyolcszor tankkal vagy helikopterrel ölnek meg. Értem Én hogy kell az ilyeneknek is a sikerélmény, de kicsit frusztráló.
  • Electrickman
    Csak jó tanács...a v gombbal tudod állítani a távolságot,úgy már nem annyira kell emelni a fegyvert.Igaz,meg kell tanulni újra lőni,de megéri.
    Az ,hogy kiszúrnak olyan messziről elég egy spot is...hiába HC,van olyan ismerősöm akinek a nagytérkép fut egy másik monitoron...már látszik is,hol vagy.Pláne ha sokat feküdtél már ott.Ennél a játéknál alap az állandó helyváltoztatás.
  • jan5650
    Hát nem bírtam magammal, így megvettem... Maga a játék nagyon tetszik, bár én még a járműveket nem eröltetem. kb. 3 napja nyomom, de járműben még nem voltam :D Nem is hiányzik. Elég jól lehet érvényesülni sniperként. Képes vagyok hosszú percekig a fűben lapulni 1 db killért. (Kövezzetek meg, de nekem ez a stílus nagyon bejön). Sajnos pont a járművek miatt kell ilyen sokat várni a killre, mert mindenki harckocsival szaladgál :( 2 nagy problémám van a játékkal:

- pl. a Hainan Resort pályán, haq jól helyezkedem, szinte a pálya egyik végéről a másik végére is át lehet látni, ami egy snipernek maga a kánaán. Mivel hihetetlen nagy a távolság, elég nehéz kiszúrni a bolhányi embereket (gyakrolatilag 1 pötty) de még nehezebb eltelálni őket, mert itt már a felfele is tartani kell jócskán. Mivel szinte minden játékban sniperrel nyomulok, így elég nagy tapasztalatom van már benne, elég nagy hitrátával találom el őket messziről. VISZONT: hiába nyomom csak hardcore módban, ilyen távolságnál nem elég 1 lövés... Így viszont semmi értelme nincs ilyen távolságból lőni :( Nagy csalódás :(

- Szinte mindenhol úgy helyezkedem, hogy gyakorlatilag belebújok a bokroba olyan módon, hogy csak én látok ki pár fűszál között. Viszont még így is képesek messziről kiszúrni és simán kiszednek. Hogy a fenébe??? Nekem úgy kell pásztázni a 20X-es távcsővel, hogy messziről meglássam, ők meg pl. egy mozgó motorcsónakből rohadt messziről kilőnek, úgy, hogy a fűben hasalok és egy rohadt lövést nem adok le... Nem is értem... Mit csinálok rosszul? Mivel látnak?
  • adam46
    Persze, hogy megéri. Rengeteg cuccot fogsz kapni.
  • yossarianHUN
    Megéri, ennyiért főleg. Gyakorlatilag kb. háromszoros tartalom az alapjátékhoz képest.
  • jan5650
    Ma ahogy nézem 20 euró a Battlefield 4 Premium...
    Lehet jól meg is veszem. Egyébként megéri a Premium vagy nemsokban különbözik a simától?
    Nekem most "elég" halottnak tűnik a játék, ma reggel pl. 4-5 szerver volt csak. Vagy ez csak azért van, mert a Trial-al játszom?
  • SzinesGeza
    Mondjuk ez pont az Armored Fury zenéje alatta. :)
  • toza #14878
    ssd rol fx 8350 -42 fok egyszeru leghutesel,gtx 970 65 fok, 1900x1200 ultran,64 es szerveren 60-102 fps.. most probaltam.. kozben megy firefox is ugye,4-5 ablak nyitva ,pausalva van egy film bsplayerben,meg hwmonitor is ment..
    sztem nem fosott be annyira. mindegy...

Utoljára szerkesztette: toza, 2015.12.18. 20:33:01
  • szomferi
    ja, mert a singleplayeres összehasonlítás az kurvára életszerű :D
    az FX összehugyozza magát egy 64-es szerón, egy i5 meg félgőzzel dolgozik alatta... a single sosem mérvadó
  • toza #14876

de tok mindegy.. amig hekkerek,meg HUN nevu idegesito lenyek szarjak el a jatekot egyebkent is...:(
  • toza #14875
    vagy amd fx et.. felanyiert :D
  • oneal1
    nyílván nem az első generációsakra gondoltam

azért ezt a nem kell videókártya dolgot ezt hagyjuk már4 :) vicc kategória.

Ha valakinek van pénze és teljesítmény kell akkor i7 et vesz, ez egyértelmű.
    na meg mellé VGA-t, nem ilyen intergált megoldást...
  • toza #14873
    jo.1600 alatt nem veszel ugysem.mar nem illik.30 fps megvan.az is vmi..
  • patchaou
    Az egyik legfontosabb cucc ezek mellé a ram, már csak azért is, mert az apu a ramot használja vram-ként :)
  • toza #14871
    5-6 ot.. bocsanat.
  • toza #14870

350W psu!!

60 az 100 korul van :D .. jachato.. az a lenyeg.

es a a10 7580k is mocsok olcso kb.. vagy komplett gepet lehet venni egy gtx 980 arert pl,es mar megy is frankon.
    nyilvan ssd rol erdemes jaccani barmit manapsag. szoval az nem kerdes.
    a ram nal meg nincs szembe tuno kulonbseg. annyira.. foleg h max 4 t hasznal kb.
    Utoljára szerkesztette: toza, 2015.12.18. 12:35:28
  • patchaou
    Azt úgy megnézném :) Mondjuk 2400-as ramokkal lehet... nekem A10-5800k van de az apuval felejtős az fps... fullhd-ban közepes grafon kb 40fps, (bár ezt még 4 giga 1600-os rammal néztem, lehet hogy most 8giga 1866-al jobban muzsikál.) de a maga proci sem túl izmos 960oc-vel is bedroppol 60 alá high-on vagy ultrán.
  • toza #14868
    az sem mindegy mar elnezest.. elso generacio pl rakas szar.. 2600-k folott mar nem rossz.
    mellesleg amd olcsobb fx 6300 is boven megteszi..

vagy egy amd A10 es integralt gpu miatt nem is kell video karty sem tobbe.. jutubon bacsi is megmonta,bf 4 t jatszik vele 100 fps korul siman..
    Utoljára szerkesztette: toza, 2015.12.18. 11:19:22
  • oneal1
    ne foglalkozz a magokkal, i7 azt kész :D :D
  • toza #14866
    nem.mert jovore mindenkibe csippet ultetnek agyba es nem kell tobbe pc meg monitor..

a sok mag mindig is multitasking hoz kellett.ne moat vegyel 6 magot,inkabb megjelenes elott.. januarban nem olcsobbak ezek a dolgok!?egyebkent is mar nem a 16 mag a meno!?
    vagy 64 aratokkozt ota..!
  • Igazember
    Ha lesz BF5 akkor annak kelleni fog, illetve ki foglya használni a 6 magos procikat ?
  • patchaou
    Hogy messzebbről el tudd kerülni.
  • Jim Morrison
    hogy tudjak, hogy magyar.
  • toza #14862
    legyszives.. vki mondja meg.. h mer kell beirni nevbe h "toprongyosHUN"..
    szoval h a HUN izet miert irjak be minden jatekban 100ezeren mindenki?!miert irjak oda??! koszonom

Utoljára szerkesztette: toza, 2015.12.17. 20:27:05
  • Onikaan #14861
    Köszönöm, de ennyire azért nem vagyok elveszve! Mint írtam, pár "shortcut kit"-et leszámítva megvan minden, beleértve a free tartalmakat is. Ezért kérdeztem vissza hogy mit is kellene elolvasnom.

Amúgy közben meglett mi a gond, csak Origin baszakodott. Letöltötte az alaptartalmat, de a kiegészítőket nem és nem is lehetett látni hogy nincs meg. Előbb újra indítottam a batlelogot, és második próbálkozásra láss csodát feljött az ablak, hogy a tartalom letöltés alatt!

Mindenesetre köszönöm a segítséget.
    Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.12.17. 19:38:48