15720
  • simonl #14860
    Pontosítok: volt COD játékos. Soha többet nem vásárolok COD -t.
  • simonl #14859
    Hova süllyedt a világ, ha egy ősz halántékú COD játékos segít a BF4 topicban.
  • simonl #14858
    Akkor segítek: Origin katt - BF4 -en jobb egérgomb - Játékadatok megtekintése - legörgetsz picit, Bővítmények és Bónuszok -
    és "megvásárolod" a kiegészítőt. Nem kell megijedni nulla euro a vételár, csak végig kell csinálni a vásárlási procedúrát. Ezek után szépen letölti, látni fogod.
  • Onikaan #14857
    Visszaolvastam, nem tudom mire gondolsz.
  • patchaou
    Végre kipróbáltam a cuccot. Társaság nélkül nem igazán élvezhető :/
  • Electrickman
    Csak egy -két hozzászólást kellett volna elolvasnod,mielőtt kérdezel...
  • Onikaan #14854
    Sziasztok!
    Tegnap reinstall volt, telepítés után lépnék szerverre, de mindenre ezt kapom:

Mit is kellene vennem? Eddig úgy tudtam megvan mindenem, pár "Shortcut kit"-et leszámítva.

Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.12.17. 16:27:36
  • toza #14853
    originban keress ra.add to card.pay. 0 .aztan letoltes
  • SzinesGeza
    Oké, csak épp nem találom hol?! :)
    Mert a battlelog feldob a: "battlelog.battlefield.com/bf4/store/pc/" oldalon mindenfélét, battleback-et, kit-et, a premiumot is de ami nekem kellene, azt nem látom.
  • SötétBarom
    Igen, de cserébe 0 forint.
  • SzinesGeza
    Ezt a "Night Operations Expansion Pack"-et most külön meg kell venni az új pályákhoz? A Premium-on felül?
  • szomferi
    most nem igazán tudjuk még, de szerintem vadonatúj pálya nem fog már jönni, max már 1-2 meglévőnek az éjjeli verziója
  • SzinesGeza
    Az egyik legjobb BF pálya! Kár, hogy nem olyan mint az eredeti roham-pálya volt, elfoglalható kínai bázissal.
  • Sheltem
    Jön még tartalom a játékhoz előreláthatólag egyébként , vagy ezután már "csak" a battlefield 5 várható valamikor a jövőben ?
  • Electrickman
    Aki nem szereti a battlefield-et,annak nem fog tetszeni:Igazi bf pályát kaptunk végre,élvezetes,játszható majd minden módban.(Rush,TDM,stb.)
  • deep
    Szanaszét van szabdalva teljesen feleslegesen, ettől iszonyú nagy és nem sok élvezeti értéke van.
  • Igazember
    Megjelent a Dragon Valley pálya. Írjátok meg légyszi, hogy milyen, mert sajna behányt a VGA-am. Ami meg ideglenesen belekerült azzal meg el sem indul a BF.
  • Zozo76
    hasznalhatsz kulso, jo minosegu mikrofont is, nem kell mindenaron egybecuccot hasznalni.
  • SzinesGeza
    És a mikrofont külön csatlakoztatod? Vagy hogy?
  • Zozo76
    aaa, nem ertesz te hozza :)
  • toza #14840
    debonyolult ma.. max 2.1 a pc re es kesz.
    fejhallgatoval illik jatszani. szomszedokat nem erdekli h bum hecsat meg stb.
  • Zozo76
    lenyeg hogy egy jo headamp kellene meg csakhat nem nyertem meg a lotton... :)
  • Zozo76
    Hat nekem csak egy FIIO DAC-om van, a lejatszo meg az LG 3D smart tv, persze optikain megy a hang a DAC-ba. Ja meg idonkent a MacBookPro, sajnos nincsen komolyabb erositom meg ilyenek. Ez a fules, marmint az AKG persze jobb cuccot erdemelne de hat ez van. Eleve ha jatszom akkor csak a TV fejhallgato kimenetet tudom hasznalni, ami olyan amilyen (szar). Van egy ORION SE260 erositom, HS10 hangfalakkal, ehhez kell a DAC. Zenet jeleneg csak az almabol tudok jo minosegben nyerni.
  • patchaou
    Csináltam egy új orgin accot... kipróbálom és ha egy hét múlva úgy érzem több kell belőle akkor megvan mit kapok magamtól karácsonyra :)
  • Jim Morrison
    ah, akkor tényleg ahogy elkezded elindul a stopper és nem áll le a végéig :(
    legalább ha 2 hét alatt lehetett volna... :(
  • patchaou
    Nálam ír 1 óra játszott időt: 2014.nov.18.-ára (kipróbáltam de még karcsú volt a vasam), most meg azt írja a játékidőm véget ért... :/
  • Jim Morrison
    Hali!
    Game Time nálam azt írja bf4 mellé, hogy Play it for 168 free hours. Ez így most hogy? BF3 al van 151 órám, és a 4-et játszhatom 168 óráig ingyen? Időkorlát, hogy 2 hét alatt játszhatok ennyit, vagy nincs, ennyit játszhatok és kész? mert akkor már szedem is le, hülyének is megéri :D
    jah, most találtam meg faq ot, azt írja, hogy letöltöm és kész onnantól 168óra
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.12.14. 17:39:08
  • toza #14833

hude orult izgalmas...
  • toza #14832
    fairfight... ...
  • toza #14831
    haten ezt hasznalom neha,es csodalatos..8 ropi vot...
    teljesen mindegy milyen a hang,ha wh-s buzik ellen kell bohockodni minden szerveren.
    feloras jatek alatt minimum 5 szor latom a farefight bannokat folyamatosan ...
  • szomferi
    ez csak virtuális 7.1 (ami meg tényleg 7.1, totál nem térhatású), ezeket a szutykokat bármelyik jobb, sztereó fejes üti szinte
  • SötétBarom
    Amíg a nagy tanküteg elsütését nem érzed a mellkasodon, addig a hangcucc amin játszol maximum bohóckodás. Csak mondom.
  • toza #14828
    hat igen.h van e ertelme 7.1 nek?!jobban jatszol e es hallasz e mindent?!
    en neha betolok egy lagzilajcsi albumot ,az adja a hangulatot..es jatek hangjat lehuzom..

igyis ugyis szar a k/d arany..de nem is az a lenyeg egy rush v hasonlo mappon..
    Utoljára szerkesztette: toza, 2015.12.14. 10:27:55
  • Electrickman
    Ne haragudj,de amellett,hogy respekt Horec-nek,volt olyan is,hogy Günter a legjobb Német,Brain a legjobb Angol,vagy hogy érted ezt??
  • csaszix
    Magyar siker a ESL One Cologne 2015 Winter-en!
    Horec a legjobb magyar!
    Horec
    Utoljára szerkesztette: csaszix, 2015.12.13. 22:49:55
  • szomferi
    ezt mire fel kérdezed? azért, mert félnyitott a HD681EVO? azt nem igazán, de ha az ajtóm nyílik, a kilincset hallom (de csak azért, mert kicsit zajosan kattan)
  • toza #14824
    esegyebekent tenyleg hallod h ha motoznak mogotted v akarmi?!
  • szomferi
    hát igen, ez szép darab :D
    amúgy most is 40k, ehhez már csak egy rendes DAC/AMP kell, és kész is egy kis fasza lánc, főleg ilyen füleshez, ami már kívánja (nekem egy kis vacak Superlux HD681 EVO-m van, ez is meghálálna például egy FiiO Q1-et, Black Friday alatt 30k-ért lehetett kapni eMagon a fülest és erősítőt bundle-ben, ami nagyon nagyon bestbuy, most is 33-ért dobálják, csak maga a DAC/AMP 30k akció nélkül)
  • Zozo76
  • Zozo76
    en is igy tettem:

AKG K550 40000FT volt 2 honapja kb. imadom! nagyjabol linearis, eleg sok forumot atnyalaztam, a 6-8 tipus kozott amit ajanlottak a hifi orultek ez tetszett nekem. megdobbentoen nagy de rohadt kenyelmes. aranyozott csatlakozo, vastag de nagyon puha (!) kabel, minosegi cucc. igaz en zenere is hasznalom.