15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#7263 Ezt mire írtad???
Update folyik most....be sem tudsz lépni... -
SANTANTICA #7262 :)
SORRY, FOUND NO SERVERS
Change your filter and try again -
Nagydög #7261 B+, Spanyolul is ertek?! Merthogy siman megertettem. Mar ha ez spanyol. -
gstup #7260 Igen,sorry.5 -
#7259 Ja, most látom, h. igen. Am most csak előkészítik a kliens oldali patch-et, vagy valami jelentősebb szerver oldali frissítést is csinálnak ma? -
#7258 Most updatelnek? Nem tudok belépni Blogba. -
#7257 5 -
#7256 nem 4 új fegyverről van szó. -
gstup #7255 Mi lehet a 4 új fegyver? :) És a járművek?Kíváncsi vagyok. -
#7254 4új pálya, új fegyverek és járművek, új equipmentek és 10 új assignment. -
#7253 Fordítás? -
#7252 -
#7251 bug volt, többen is írták mindenféle fórumokon, hogy 200% boostot kaptak. -
Mad79 #7250 Köszi a gyors választ,reménykedtem, hogy nem az én készülékemben van a hiba,akkor várjuk a tapaszt. ;) -
#7249 ha visszaolvastál volna egy picit, ugyanezt írtam meg már tegnap este. -
Nagydög #7248 Haaat... Klasszikus memory leaknek hangzik.
Es igen. Ismert problema, rememnykedj, hogy a patchben megoldja ezt is. -
Mad79 #7247 Sziasztok!
Tapasztalt már közületek valaki olyat,hogy egy kb. 1óra multizás után a játék el kezd akadozni,és szinte teljesen lefagy a gép?
Nagy nehezen sikerül bezárnom a játékot (feladatkezelővel),és látom hogy a 8giga RAM-ból 7.9 giga foglalt,ami idővel visszamegy 6 gigáig,miközben nem is megy semmi,és csak a restart segít,hogy újra kiürüljön a ram.
A gépemben van a hiba,vagy a bf4 tömi meg ennyire a ramokat?
Windows 8.1-et használok.
Köszi! ;) -
#7246 tegnap volt valami különleges event? sima dupla xp este, vagy prémium dupla xp? konkrétan belőttem egy 25%-os xp boostot és 200%-ot kaptam, de miután lejárt az xp boost is :)
ennek tetejébe 2 órán keresztül meg sem jelentek a pontok a battlelogban, csak utána. viszont léptem 4 szintet is, már majdnem lvl 50 megvan :D
nem mintha bármit számítana. mondjuk érdekes volt látni egy lengyel szerveren egy lvl 100 colonelt, meg néhány kilencvenakárhányas figurát. statjukat megnéztem, kizárólag ace 23, m416, aek971... én valamennyire próbálom variálni, az első 5 fegyverem: p90, m249, mk11mod, acw-r, ace 52.
és ez még csak domination, a járművekhez + conquest pályákhoz nem is nyúltam, pedig bf3ban szinte csak oman, caspian és firestorm ment 1000 ticketes conquesteken helikopterrel meg tankkal :) -
#7245 EZ
Bár a high q megjegyzésemet visszavonom, de normálon tényleg semmi gond nincs az fps-el nekem. -
#7244 És miért tartod magadban? xD muti -
#7243 Találtam fórumban egy topikot, hogy mit kell írni user.cfg be és most sokkal jobban megy a játék. Már a texture és mesh quality-t is felvittem high-ra és még mindig nagyon jó az FPSem. -
#7242 Szép óra.
Én kb azóta nem hordok órát a kezemen, amióta egyik nyáron úgy lebarnultam, hogy egy évig meglátszott a helye az órának :D -
#7241 am szép óra. -
SergioAmigo #7240
http://dice-store.com/p/battlefield_4_watch.html
Valamiböl kikkel fizetni az embereket akik megcsinálják a patchet. -
#7239 nagyon érdekes, hogy az előző körben minden pontomat duplázta a játék, pedig boostot sem használtam.
lehet, hogy suttyomban aktiváltak egy Double XP időszakot? -
#7238 nem gyengén... -
#7237 Ja hogy ma 12 van mégcsak :D -
#7236 Bugos az xp számolás. -
#7235 össze-vissza számol.
6 killre 490 pontot kaptam, végül azonban összesen 3000 fölött, 1728 boosttal... arról nem is beszélve, hogy a Battlereportban 5 killt számolt és 880 pontot... hihetetlen teljesen. -
#7234 Vannak -25% boost jutalmak is... lehet, hogy olyat raktál be? :D -
#7233 Akkor most vót peccss vagy még csak előkészítik? -
#7232 srácok, nálam most beszart a számláló. nem viccelek. úgy tűnik, a +25% boostom jelenleg -25%-ot ér! 3 kill és egy capture után 247 ponton állok egy meccsen. erre mégis mi más magyarázat lehet? -
#7231 ti kaptok most battle reportot?
bemegyek egy serverre, most először benyomok egy 25%-os boostot, tolok 3 mapot és egy szál report sem érkezett. kurvajó, léptem vagy másfél szintet... -
Skyline #7230 Fel. -
kombány #7229 ti amúgy felfedeztétek már a nagy frostbite 3 motort vagy mit amivel annyira reklámozták a gémet? -
Skyline #7228 Az a battlereportsos kis mérlegecske szart sem ér... Ahogy a skill pont rendszer sem... 250-es skillpontal, emelkedő pozitív reporttal beálltam 2 körre commanderkedni...Csináltam majdnem 20ezer pontot 2 meccs alatt....Na a skill lement 173-ra és a mérleg szerint is ez csökkenés... -
#7227 Meg egy Frostbite 3 engines BF 1942 .. ja és SÖR! -
Skyline #7226 A BF3-nál is 1 hó volt az első dlc kb...
A gond az hogy nem DLC kéne hanem egy mocskosnagy patch... -
#7225 fazerzje -
sasafr #7224 :)