Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

haversvábbogár
11900.- egy szokványos hazai boltból ha megvesszük + hozzá lehet venni egy packot is 9000 ért amin plusz pályák vannak ..én ennyit tudok 😄

szomferi
10 körül tudsz venni itthon Limited verziót, 12 körül meg Deluxe-ot, meg 10-ért Premiumot hozzá

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Szabi
alapjáték originen 60euro, kulcsos oldalakon ~30

prémium originen 50euro, kulcsos oldalakon ~36

alap+prém csomagban ~69 euro kulcsos oldalakon

"Nulla tenaci invia est via"

haversvábbogár
hány forintba is kerül ez a játék? látok mindenféle verziót ,úgy meg van csavarva a téma ...itt valami 32-ezerrõl beszélgettek :p most akkor valaki írja nekem le mit vegyek meg ahhoz ,hogy ne dobjam ki a pízt az ablakon .

brutál árak vannak az tény. 21.000 a delux edition originen wtf??

Wizard

Szabi
naja, origin mindig átver mindenkit <#idiota>

Azért, ha valami 32000-be kerül és te megveszed 800-ért, azért elõtte gyanakodjál egy kicsit, hogy valami nem kóser!

szomferi
nem is állítottam, hogy így vetted meg, csak mondom, hogy ELVILEG ban jár érte a rendszerbõl, de még talán nem volt rá precedens, de ha elszaporodik ez a módi, akkor elõkerül a banhammer az EA részérõl, méghozzá jogosan

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Szabi
van magyar szupport

#5150: 32ezres cuccot meglehetett venni 800ft-ért.. indultam is lengyelországba 😄D

Kami
Szerinted tudják az EA-nál odakint, hogy hol van Magyarország, mikor földrészeket nem ismernek, nem tudnak hová tenni?!

mondjuk ez igaz..

Wizard

ja csak gondolom az hihetõbb, hogy lengyesországban is élsz mint az, hogy spanyolban😛

Wizard

Kami
Hát amilyen árak vannak nekünk az Originen, szerintem nem is akar ott vásárolni senki! <#eplus2>

Szabi
baromság, többször tettem villámlátogatás Lengyelországba vásárlás céljára.. tizenezreket spóróltam.. 😄

maradok szntem pc gurus 17500-as verziónál. az legalább tuti, originen se büntetnek érte és dobozt is kapok a játékhoz meg újságot amit streamen majd elosztok😛

Wizard

Wizard

Kami
Ha figyelmesen olvastál volna, láthatnád, hogy nem azt írtam, hogy így vettem meg, hanem azt, hogy ezt olvastam annak a "billentyûzetébõl" aki ezt meglépte!

<–>sniflez 2 points 11 days ago
Somehow I sort of agree a bit to this. Ever since I used proxy on my origin account I can no longer buy anything from my local origin store. It will not let me buy any game and dlcs. When I chatted with EA support they said I used my account with proxies buying from other region and my account have been disabled from buying from origin store 😞 I have been passed to 3 different support staff to sort out my buying issue on origin until they asked me to call their higher level support.

redditen

Wizard

Smithwarden
Ezt az infot hol irtak? :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

szomferi
még él, de nincs rá garancia, hogy nem vágnak ki a picsába az acc-oddal együtt...

nem vásárolhatsz az origin shopban azzal az accounttal

Wizard

Kami
Ezt én is egy másik fórumon olvastam, aki írta már több játékot is így vett meg, még mindig él a fiókja.Mire gondoltál mikor azt írtad, hogy "a jövõben nem vásárolhatsz az accountoddal originen többé"

utána néztem, mûködik de vszínûleg a jövõben nem vásárolhatsz az accountoddal originen többé

Wizard

Kami
Egyszerû a dolog, ennyi kell:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Keresel egy mexikói proxyt, beállítod a böngészõben, majd felmész a www.origin.com -ra, kiválasztod amit vásárolni akarsz, berakod a kosárba, majd rákattintasz a fizetésre. Ekkor be kell jelentkezni a már meglévõ acc.-al, de a bejelentkezés elõtt kikapcsolod a proxyt a böngészõben, majd fizetsz, paypal v. bankkártya, amelyik tetszik. Ezután ha belépsz az Origin kliensbe, már ott lesz a játékaid között. Viszont óvatosan a dologgal, mert az EULA szerint bann jár érte, bár még olyanról nemtudunk akit ezért bannoltak volna! Csak saját felelõsségre!!!

linket tudsz adni? vpn váltás mexikóba és úgy login originbe vagy hogy?

Wizard

Kami
898peso ~ 14700Ft, mexikói Originbõl BF4 + Prémium.

Szabi
lehetne, de érdemesebb megjelenés napjáig várni szerintem 😄

szomferi
hát nekem nem ér meg annyit a patch-enkénti szopás... inkább kipengetem a teljes összeget, évente 1-2 játék megéri a ~9-12 ezres árat

Lehet, hogy így van, nekem soha nem volt, de arra emlékszem, hogy mindig sírt valaki az orosz verzió miatt itt a fórumon. Most 8000 körül mérik az orosz Bf4-et, persze néhány hónap múlva lehet olcsóbb lesz.

Én 4k ért vettem a BF3 mat megjelenés napján. És annyi a (gány) vele hogy minden frissítés után 2 fájlt felül kell írni. kb 2 perc se.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

kill3r21
Városban, ami a multibetában is volt....második talán, vagy a harmadik nemtom 😊
Ezekkel az orosz kulcsokkal csak az a baj, hogy utána kókányolni kell, mindig van valami probléma. Az igaz, hogy 8000 körül megkapja az ember, de azért a 2000 Ft nyereségért kap egy csomó bosszúságot. Persze kinek hogy!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Komolyan kérdeztem, bf3 hoz is volt olcsó orosz kulcs. Érdekelne most lesz-e?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Herold
MisterMinit

Sziasztok lehet venni valahol olcsó kulcsot?

0Fritz0
Amennyiben emberünk nem átlagjátékos, hanem egy igazi kétbalkezes kontár, akkor természetesen nem szóltam.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Melyik pályán van? Direkt figyelek majd rá.
Az micsoda? 😄DD
grebber
Miért ne maradnának meg? A next gen csak egy grafika tuning semmi több ugyanaz a game lesz ugyanazokkal az okádék bugokkal megoldásokkal!

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
Komoly a játék gyerekek, elõbb társam lépcsõrõl osztja az ólmot , és mellette vígan elfut két katona...akkor C4-el kellett két tankot legyakni, a második miután felrobbant simán elsüllyedt a talajban és eltûnt!
Ha ilyenek benne maradnak a nextgen verzióban akkor az szégyen gyalázat lesz...
2013ban ilyen belefér?
DeerHunter01
Ezért is írtam, hogy multiban tényleg csak az egérrel való irányítás a megfelelõ szerinte, minden másra ott a master card 😊
Egyébként régebben olvastam, hogy van valami bill+egér kombó xboxhoz.

\"Erről van szó!\"

Smithwarden
"Mindig azok vergõdnek ezen, akik még életükben nem fogtak kontrollert."

Volt boxom (BFBC1+BF1943 miatt) es nyomtam kontrollerrel.
Megszoktam aranylag, kb 2 honapig toltam, de tovabb nem birtam. 😊
Ha lenne jo kontroller/eger fps-ekhez konzolon, akkor atallnek, de addig marad a PC. 😊

DeerHunter01
Annyira kibaszott elcsépelt téma már ez, hogy hihetetlen. Egyértelmû, hogy multiplayerben egérrel jó játszani. Singleplayerben pedig tökéletes a kontroller is, semmi bajom nem volt még egy fps játékkal sem emiatt, nem vont le semmit a játékélménybõl. Lerágott csont. Mindig azok vergõdnek ezen, akik még életükben nem fogtak kontrollert.

\"Erről van szó!\"

BiG G
jó, de nem azért mondom, de tényleg szitává lõlek titeket. szerencsétek, hogy még nem jelent meg a játék.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Smithwarden
"Ha pokolra jutok, az lesz a büntim, hogy konzolon fps ezzek 😄"
Ez volt a honap legjobb szovege. 😄

TDC Geronimo
Az, hogy õ nem tud rendesen az egy dolog.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

0Fritz0
Most õszintén Gero, a fazon videóiból csak annyi jött le, hogy kontrolerrel még mindig képtelenség normálisan célozni rásegítés nélkül.
Olyan hatékony, mintha egérrel akarnék repülõgép szimulátort vezetni. (Mondjuk ennyire még sosem akartam megszopatni magamat) 😊

(A tévedés joga fenntartva, de nem beismerve! <#wink>)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

adam46
Danke
Vadnokedli
CD? a DVD nem? <#nemtudom><#wilting>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."