Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Omlás
Hát többnyire premier címekhez megjelenéskor a kupon kód 3-4K körül szokott mozogni. Én legalábbis ilyen árakon jutottam hozzá kulcsokhoz eddig mindig. BF4 esetén viszont nem várom meg, mert kitudja mikor lesz és mennyiért. 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

OFF, de ezt általában nem végfelhasználók árulják apróhirdetésekben, hanem nagykerek, mert tömegével adják el õket. 😊
kemotox
Szerintem esélytelen, hogy 5 ezer körül eladják a kuponos kódot... Persze vesz valaki egy drága VGA-t, (gondolom nem az 55 ezer forintos 7870esekhez fogják adni 😄), és akkor azért a "néhány rongyos ezresért" (most nyilván a VGA árához viszonyítva mondom ezt) eladja, ahelyett, hogy játszana vele, ha már jó gépe van hozzá. Mert gondolom nem Facbookozáshoz veszik a VGA-t, bár ki tudja 😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

BiG G
arra meg varhatsz egy ideig. foleg a premiumra. a bf3-nal a premium ara a felere kb akkor esett, amikor mar az osszes dlc kijott. az allitolagos olcso amd kuponrol nem tudok nyilatkozni, de hogy 3 nap alatt mar hatodjara latom toled az is biztos.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

grebber
Én az olcsó amd kuponosat fogom megvenni 5k körül és majd ha felére esik a premium ára akkor azt is.

Next PC upgrade: 2022

Ja, akinek a Deluxe kell, annak tuti megéri és egy biztos pont, 2011-ben is ott vettem, a sor sem volt olyan nagy, szóval nincs vele negatív tapasztalatom. 😊 Akkor is az volt az emlékeim szerint, hogy a legtöbb boltban eleve nem érkezett a Deluxe-ból és sorra jelezték az ügyfeleknek, hogy nem tudnak Deluxe-ot küldeni, de náluk volt Deluxe(vagy anno Limited volt a fémtokos, ki tudja már...) és meg is kaptam.
RatBaG
új BFF starring Tirexi 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

giornalista
én a CDGalaxistól veszem a Deluxe-ot és a premiumot is, kihozzák a munkahelyemen lévõ pick-pack pontra ingyen, teljesen jó.

a kettõ összesen volt 22e forint, ha jól láttam.

Battlefield 4 + Battlefield 4 Premium, ha ezt a kettõt megveszitek, nem maradtok le semmirõl.

Battlefield 4 Limited Edition már tartalmazza a kínai DLC-t.

Battlefield 4 Deluxe Edition meg különleges tokban jön és ugyancsak tartalmazza a kínai DLC-t és a 3 gold Battle Packot.

ez egy korrekt, megbízható cég, nem biztos, hogy a legjobbak az áraik, mindenesetre itt az ÖSSZES lehetséges verzió beszerezhetõ és megszerezhetõ: BF4 játékok
kifli
nyílván, addig egy patch sem jön ki...

Wizard

SötétBarom
Hit indicator OFF !!!

Messze ez a legfontosabb a listában, csak mondom. 😉

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ProGabe
Így van, és inkább a fegyversebzést kéne négyszerezni. Hülyeségnek hangzik, de bazzeg ne eséstõl haljon már meg az ember.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SötétBarom
Faszság. Kontrollerrel is ugyan olyan jó, mivel mindenki más is azzal játszik. Legalább nem pixelvadásznak az ultrapró 3400 órát játszott faszkalapok 670 méterrrõl 89 service staros m16-al. -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Vadnokedli
Tudtommal 2 fajta HC volt a BF3ban. Volt a NoMinimap HC meg volt a Minimap HC nem de?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Teljesen jó így. Ez a HC lényege.

Fpocok
Az lett volna jó, ha a player hp is marad. Így viszont megint ratyi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

SigS
Video Settings : Ultra

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Hardcore mód beállítások:

Friendly fire = On
Killcam = Off
Minimap = Off (On in BF3)
Minimap spotting = Off (On in BF3)
HUD = Off
3D spotting = Off
nameTag = Off
3rd Person Cam = Off
Health regen = Off
Vehicles spawn = On
Soldier's health = 60%
Bulletdamage = 100%
Only spawn on Squad Leaders = On
Reload whole mags = On (mag pool, not ammo pool. Off in BF3)
Hit indicators = Off (On in BF3)

Wizard

Szabi
"Russian version contains russian and polish language only by default. "

na.. a lengyelek örülhetnek 😄

"Nulla tenaci invia est via"

grebber
Nem fagyott ki szimplán fekete képernyõ és semmi több. Alt+tab-al ki tudtam lépni és leállítani. 10-15x próbáltam és töröltem!

Erre vártam már,amióta bejelentették. Ugy-hogy ezen nem fogok spórolni.Fõleg nem pár ezresen.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

adam46
Amelyik a pénztárcádnak megfelelõ. Ha nem számít, akkor Delux, ahhoz jár szexi fémtok, plusz DLC, meg még pár nyalánkság.
sparrow35
Neked is töltés közben fagyott ki?

I want to be a mighty pirate ever!

Üdv.Ma nézegettem az oldalakat,és azt szeretném megtudni,hogy melyik Példányt érdemes megvenni.Mert-hát van 3-fajta variáció.THX

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

grebber
Semmit mivel nem indult el 😞

Megkésve, de köszi!
sparrow35
A te gépeddel mit tudtál összehozni fps-ben mérve a béta alatt?

grebber
AMD VGA mellé adják a game-et szóval majd 5k körül lehet venni! (Annak aki nagyon olcsón akar hozzájutni)

sparrow35
Core 2 duo 3ghz, HD4850, 6gb ram -ezzel a konfiggal a béta folyton kifagyott még a pálya betöltése közben, valakinek hasonló konfiggal nincs tapasztalata hogy futott?
Van esélyem lowon végigvinni a single playert?

Szabi
valami belföldi ismerõsömnél is kiírta 9 órája, azt csak annyit jelent hogy elõrendelte battlelogban/originen 😄

Simán lehet. Elõbb megkaphatják a helyi üzletek a játékot.
Vadnokedli
Valami külföldi ismerõsöm Battlelogon már most aktiválta BF4 Prémiumját. <#ticking>

Szabi
inkább ilyet adnának a prémiumhoz 😄

Még nem tudjuk.
Fegyver kiegészítõk és xp boost-ok is lehetnek a battlepackekben...
Persze hogy nem jobb játékos az, aki premiumos... ezt eddig is tudtuk, hogy a BF4-ben nincs P2W lehetõség, még az kéne!

Ha téged nem érdekel, akkor figyelmen kívül hagyod, de van aki pl. ezekre hajt direkt, így nekik is meg lesz az örömük.
Szabi
milyen az a kiváló ritkaságú ? 😄DDDDDDD

biztos velem van a hiba, de egyáltalán nem hoz lázba, hogy kés vagy szénszálas kés van-e a karakterem kezébe, de gondolom a killeket se adja jobban, ha nem piros hanem hupikék lézer vagy a fegyveren.. 😄

Vadnokedli
Kivéve a Csíter.

haversvábbogár
egy biztos a headshotot mindenki megkapja, prémiumos is meg az alapos is

kemotox
Miért csalás az, hogy a BF3-ban felold pár dolgot, ami már úgy is megvan mindenkinek?😄

Nem vagy képben a 2. állításoddal sem. Mert a premiumosok kiváló ritkaságú cuccokat kapnak a battlepackokban. Ezt a DICE írta.

Ezek lesznek egyébként:
Standard (grey), Advanced (white), Superior (blue), & Distinguished (orange).
Mi az utolsót kapjuk, tehát a kiválót.
ember
Vehicle Shortcut Bundle for Battlefield 3™

ez a bf3-ban oldja fel a dolgokat, az nekünk nem kell😄

Wizard

ezeket a shortcutokat nem lehet megszerezni játék közben?

Wizard

Vadnokedli
Mi nem jár hozzá? 😄

Szabi
most nézem, hogy még az se jár hozzá 😄DDD

"Digital Deluxe Edition also includes 3 Gold Battlepacks and a Vehicle Shortcut Bundle"
szóval 3 skincsomag meg csalás a járgányokhoz, juhééé

a prém meg
"12 BONUS BATTLEFIELD 4 BATTLEPACKS"
tehát még csak nem is gold-ot adnak! :'D

deluxe akkor érné meg ha béta elején lennénk. a 3 gold vackot megszerzed késõbb vagy megveszed, de a béta már over

Wizard

Vadnokedli
Nem, hanem hogy Deluxe. Tudod- BF buzi vagyok... <#rinya>

BF3 Prémiummal kétszer van meg PS3/PC-n is<#alien>

Szabi
és az mire jó ? hogy kétszer legyen meg a kínai dlc ? 😄

kemotox
A 30 ezer az Livius fétise, természetesen egyáltalán nem kerül annyiba 😄 Ha mindent megveszel most így megjelenéskor, akkor is huszonegynéhányezer, nagyon maximum.

Vadnokedli
Találj Deluxe BF4 et Prémiummal is pls! <#alien>

17500-ért sima bf4+premium+negyed éves pc guru elõfiz(3db), ez a legjobb magyar ajánlat amit találtam

Wizard

haversvábbogár
köszi igen én is ezt tudom😄 akkor jó