15720
  • Archie2048
    Na megy már ez a fos? Érdemes összeveszni asszonnyal a "már megint játszol" topik miatt?
  • kombány
    jah meg a két városi hulladék értelmetlen kocka szerintem unalmas
  • kombány
    zavod a király a storm meg az etalon
  • giornalista
    Itt egy másik jó kis round, ezen a végefelé hajókáztam sokat. Ez most per pillanat a kedvenc pályám :)

Egyébként szerintetek hogy sikerültek a mapok? Ha nem számítjuk a bugokat, stb.?
  • Skyline
    A csipával tőlem csinálnak amit akarnak bár azt támogatom hogy közelről 1 lövéssel öljön és messziről csak fejre. Nem izgat.
    De az amikor rohamozós kedvemben vagyok és nem lehet egy életben is kiváló fegyverrel érvényesülni na az egy vicc... Főleg amikor nem lehet eltalálni CÉLOZVA a 4-5 méterre lévő ellenfelet... Komoly kis katonával vagyunk.:)
    Arról hogy 1-2 méterre nem lövi el csípőből géppisztollyal az ellent nem is beszélve.:)

Az RFB-vel és az MK11-el rohangáltam kicsit a játékban eddig mint egylövetű rohamcuccal, de itt nem lesz a kedvencem mert nevetségesen pontatlan az első lövés után és míg 3-at beletalálsz az ellenfélbe még a legbénább hülye is lelő bármivel ami több golyót lő ki a 3 lövésünk alatt...Legalább fejre ölnének egyből de abba is kettő kel belőlük...
  • Skyline
    Hülyeséget legalább ne beszéljünk 2 méterről csípőből ráadásul KATONA (a játékban ugyebár) bármivel ellő...Talál...
    És nem érdekelnek a sniper fegyók, ahogy mondtam egylövetű, ami engem főként érint a BF4-ben azok a DRM fegyók.:)
  • [UNQL]Echo
    Ertem en, hogy ez nem egy Arma 3 de ne is legyen railgun a puskakbol.Kapaslovesnel akkorat kene szornia egy ilyennek hogy egy tankot sem talalna egy 20 meterrol.
  • [UNQL]Echo
    Akkor a BF4-es sniper fegyok biztosan tetszenek neked.Csipoloves 2 meterrol mozgo emberre mozgas kozben olyan puskakkal amikkel meg allohelyzetben allo celpontra is kihivas loni.
  • Skyline
    vagy akár azt az ordító baromságot hogy a claymore-t vérbe butították majd meghalás után eltüntté nyilvánították...Ami persze sokak szerint jó csak akkor kérdem én az AKNA miért maradt ott akár még 20 meghalás után is?:)
  • Skyline
    De ide sorolhatnám az automata fegyverek átbalanszolását is aminek az eredménye az lett hogy a legtöbb hülye az M16-al kezdett rohangálni nem véletlenül...:)
  • Skyline
    Leginkább az SKS távcső nélkül, az egylövetűek híve vagyok, azzal rohamozok mászkálok legtöbbször...Egy vicc amit műveltek vele... Jó volt közelre,messzire mindenhova... Aztán az egyik patch után gyakorlatilag annyira szar lett hogy egy 5-6 méterre rohanó embert alig talált el egy leadott "sorozat"....
  • giornalista
    kíváncsivá tettél! mely fegyverek kapcsán ért csalódás?
  • Skyline
    Szerintem pont nem....:)
  • giornalista
    mondjuk a BF3-ban a patchek után egyre jobb és jobb lett a játék, a fegyvereket pedig jó irányba balanszolták.
  • giornalista
    Erről a menetről írtam az előbb, szerencsére megjött a battle report :)
  • Vadnokedli
    Én sokszor éreztem úgy hogy telibe b_szom a monitort.. Pedig végtelen a türelmem IRL
  • RatBaG #7287
    na egyre több olyan komment érkezik, hogy a maintenance után crashel mindenki orrba-szájba.
    fuck yeah dice!
  • item
    Szegény nagyi..
  • Skyline
    Ez a szép a DICE játékokban... Rohan a hülye (én is) első nap megvenni, izgatottan telepít majd játék indít 20-30 perc után (ha addig kibírja) jön az első hibaüzenet amire legyintünk...Izgatottan nyomjuk tovább megint hibaüzenet, közben a netkód miatti sokadik elhalálozás, már az egekben a pulzus és még a nagyit is elküldjük a halál f*szára még ha sütivel is közelít...Majd jönnek a sorozatos szopások, szerverleállások, fagyások, hibaüzenetek amikkel heteken át lehet küzdeni. Minden egyes meccs merő egy izgalom és minél jobban toljuk annál izgatottabbak leszünk hogy meccs végéig ne legyen crash, és meccs végén megkapjuk a pontokat...Aztán jönnek a szerver oldali javítások, mármár megnyugszunk amikor 2-3 meccset is le tudunk nyomni és ekkor amikor épp csapatelsőként huszonXezer ponttal a nyakunkban megnyernénk a meccset PAFF egy crash ÚJ hibaüzenettel...Nagyi megint megy a levesbe pedig szegény már komplett tortával közelítene...Múlnak a napok, jön a kliens oldali patch, hoppá le tudtam nyomni 4 meccset egyhuzamban fagyás nélkül...De a netkód...és megint a netkód...Ismét csak szétb*sz az ideg amikor 10-jére lő le valami fajankó mert a játék nem akarta érzékelni hogy 5-öt toltam AK-ból a fejébe 2 méterről. Nagyi inkább meg se közelít...Aztán megint egy patch...Netkód javítás és kisebb balanszok..Hurrá tudok lőni, nincs crash, a netkód is elfogadható...De mi ez...Lebutították a kedvenc fegyvert?? Átrendeztek egy rakás cuccot amit az elmúlt 1 hónap szopás alatt megszokott az ember??? MIEZ??? Agyérgörcs...Nagyi elköltözött... Újabb pár hét hozzászokunk, óó jön az új pályacsomag és egy patch....Dejók az új pályák..nem..mégsem...ezek szarok..hagyjanak az új pályákkal...hol egy server ahol alap pályákon tolják és jó a közösség...NINCS??? 1 óra serverkeresőben matatás után végre megvan a szeró..belépünk...meccs vége pont...Mi lesz a következő pálya? Hát nincs kiírva két meccs között nehogy tudja a hülye...Nembaj kivárjuk...PAFF egy új pálya abból is a legfosabb...Kilépés, keresgélés, újabb 1 óra...Megvan...Régi pálya ismerős szerver..Belépünk lövöldözünk..MÁR MEGINT ELBAXTÁK AZ ÖSSZES FEGYVERT AZ ÚJ PATCHEL???? Agyf*sz agyérgörccsel, nagyit meg evakuálták....

Komolyan...Jól csinálja a DICE, nincs mégegy olyan szopadék szemétszar játék ami ilyen szinten fel tudja pörgetni az ember pulzusát minden nap/héten/hónapban...És a sok hülye (én is) veszi és tolja...
  • item
    Hiszi a piszi..
  • sz4bolcs
    xDDD
  • Vadnokedli
    Nem használok ilyeneket. Csak kést használok meg kis pisztolyt.
  • item
    Fogadjunk,hogy az M320-at használtad,mikor ez a hiba előjött ?!
  • sz4bolcs
    Király :D
  • Skyline
    Végre valami új!!! :D
  • Vadnokedli
    Van új FEATURE!!! Legalábbis nekem eddig ilyen nem volt

• sayiid
    Jelenleg nekem is a régi nevem van pedig most váltottam 2órája új névre.De ha belépek a játékba akkor már az új van. Szóval a battle log nem frissül jelenleg viszont a pontok és a reportok nem vesznek el csak akkor listázza majd ha újra frissül.
  • RatBaG #7276
    én nem kaptam meg, mikor tegnap ugyanígy jártam.

btw végre a level 36os silver battlepackból kiesett az első camo-m.
  • Vadnokedli
    kb félórára rá kapod meg a reportokat valamiért. Nálam legalábbis ez van.
  • giornalista
    na most kíváncsi vagyok, mi lesz...

Hainan Resort pályán végig aprítottam az attack boattal, ha minden igaz, MVP lettem, service star, két szintlépés (boosttal), stb., ehhez képest battle reportom a meccs után nincs, a Battlelog nem frissült... pedig nem fagyott ki a szerver.
  • giornalista
    nekem most csatlakozott egy játékhoz, lehet, hogy máris megjavították.
  • Vadnokedli
    Ja nem úgy értem, ha a logintől vissza dob akkor fent megjelenik kék csíkban info. De most beengedett engem speciel.
  • V1
    Nem, mert csak most engedett be oda is, de már olvasom.
  • Vadnokedli
    Nem tudom mennyire olvasod a Battlelog felett kék sávban lévő infókat.
  • V1
    lol
  • Vadnokedli
    Higgaccság' , halgass egy kis "sztóner" amúgy most csinálják a login genyókat, ezért van ez.
  • Running
    Nem érkezett ma kliens patch.
  • giornalista
    íme az új client patch: nem lehet csatlakozni egyetlen szerverhez sem, így a Dice rögtön tett azért, hogy a crashek, fagyások, kékhalálok ne okozzanak több bosszúságot.

GG! :)
  • giornalista
    WE ARE AWARE OF THE LOGIN ISSUES AND ARE WORKING TO RESOLVE THEM ASAP
  • SANTANTICA #7264
    igen, tudom