15720
  • Skyline
    Fps drop, isten hozott a szopóágon lévők klubjában. :)
    Esetleg tiltsd le a virtuális memóriát a winben, vagy várj patchre.:)
    haverom ugyan ezzel a problémával szív, és mindent végigpróbáltunk..:)
  • Skyline
    A lényeg hogy a 20-as érték átmenjen 32-re vagy ha bírja a hangkártya 64-re.
    Bár én mindhármat állítottam mivel fejesben tolom, tehát wartapes hang stereóban 64-es hanggal..Így amióta belőttem nem tapasztaltam kimaradó hangot és mindent hallok, még a messzitávol lövéseit is.:)
  • Vadnokedli
    Nekem még rosszabb lett amúgy... :D
  • Fpocok
    Ugyanolyan szar :S
    Csak két értéket kell állítani, nem?
  • gstup
    Sorry az egybeírástért,csak siettem.
  • gstup
    Hmmm...Fenébe.Nekem sok helyen leesik 50 alá is az fps-em.Már rohadtul nem tudom miért.Hanyas drivered vanfenn?És csak 1600-as felbontásonjátszom
  • SergioAmigo
    http://www.merlinhardver.hu/webaruhaz/xfx-radeon-r9-290x-limited-battlefield-4-edition-4096-mb-ddr5-dp/7257

202 830 Ft
  • Skyline
    1080p ultra MSAA nélkül 80-90, de inkább 90.

• ACE
    Nvidia-hoz nem lesz?
  • alma2
    kapsz kupont, a regiek is mukodnek, amit barmilyen kartyahoz kaptal az elozo sorozatban is, mivel nem tudtam mire hasznalni, most elnyomtam a thief-re.
    bf4 meg nincs a listaban. (de van kuponom )
  • gstup
    Sziasztok,Játszik valaki ilyen konfiggal:i2500K,gtx 770,8gb ram?Ha igen,mennyi fps-e van átlagban?
  • SergioAmigo
    AMD Radeon R9 290X Battlefield 4 Edition
  • Skyline
    Na milyen lett a hang?:)
  • Fpocok
    Igen. Új AMD-khez adnak elvileg BF4 vagy Thief4-et.
  • Skyline
    AMD kártyákhoz lesz / van tudtommal.
  • ACE
    Szerintetek lesz mostanában akció, hogy videókártyához BF4-et adnak ajándékba? Mert a mostani Nvidia akció jó, csak nem kell egyik játék sem amit adnak...
  • KaBuTo666
  • Skyline
    Mitől lesz egy commander köcsög? :D
  • scomcomputers
    Ööö ezt a "commander"-t a köcsögöknek tették be a játékba(?),mert eddig mind az volt akivel találkoztam,vagy azoknak akik lőni nem tudnak és erre verik a bránert!!!
  • Skyline
    Dokumentumok/Battlefield4/Settings/ PROFSAVE_Profile
  • Vadnokedli
    Hol találom a cfg-t?
  • Vadnokedli
    Na tapasztalatokat írjad majd lefele ide.
  • Skyline
    Tudom hogy nem így kéne de nincs más..:D
    Én alaplapi hanggal tolom 64-re állítva, kipróbáltam bevált.:)
  • Skyline
    BF3-nál bevállt amíg volt, pár pillanatig sebzés/sebesülés képtelen volt spawn után a katona...
  • [UNQL]Echo
    Ugyertem 3 loves kellene legyen a max.
    A hang dolgot meg nem ilyen configeditalos modszerrel kellene a usereknek megoldania :)
    Haveroknal alaplapi es kulon hangkartya eseten is jelentkezik ez a bug.Este probalom amit irtal.
  • Fpocok
    Kipróbálom és ha jó, akkor ne tudd meg mit kapsz :D
  • Skyline
    A network smoothingot meg felőlem feldughatják de méginkább ki is vehetik a játékból, az egyik legnagyobb problémaforrás hogy a csodás "kisimítástól" sokszor nem ott van az ellenfél ahol látjuk hanem hátrébb..A BF3-ban is instant kikapcsoltam...
  • alma2
    Szerintem az azert nem jo tobbek kozott, ha csak nem vilagit a katona, hogy serthetetlen, megjelenik, automatikusan kilovod ra a tarat amig serthetetlen volt, mig cserelsz lelo.
    De mi van ha megjelenik mogotted, vagyis nem tudod, hogy jott valahonnan vagy csak megjelent, hatrafordulsz, 1 masodperc telt el, szinten lovod, nem hal, azt se tudod mi tortenik, csak a netkodot, meg a lagot szidod, kozben csak serthetetlen volt.
  • Skyline
    :-O

Miapöcs...Összeszedték magukat, és már holnap? Miért van olyan érzésem hogy a sokaknál előforduló hibát amitől játszhatatlan a game (fps drop,stutter) nem javítják?:)
  • Skyline
    Közelről is 3 lövés minimum... Ha jól értem a videóban is azt papolja hogy emelni kéne a sebzését. HC-zni nem HC-zom mert idegesítőek a csipák.:)

Hangra van megoldás.
    Dokumentumok/Battlefield4/Settings részben megnyitod a PROFSAVE_Profile-t és GstAudio.AudioQuality 4 (4 a wartape hangzás) és GstAudio.SoundSystemSize 64 (20-ra van rakva alapból ezért marad el egy rakat hang). Esetleg még GstAudio.StereoMode 1 ha sztereó hang kell.

De a lényeg hogy 64-re legyen állítva a hangcsatornák száma. ha recseg vagy nem bíja a hangkártya akkor 32, de szerintem bírja nekem is simán viszi az alaplapi, mióta beállítottam nincs kimaradó hang, sem csend.:)

• Vadnokedli
    Spawn védelem van, írja spawnolás előtt hogy Warning. Ha hosszabb lenne a spawn védelem akkor hiába áll neked háttal az aki frissen spawnolt le meg fordul és halott vagy ha pl 30% életet hagyott neked az előző enemy akire spawnolt.
  • Skyline
    Én spwan védelmet beraknék, 3 mp nemtöbb, addig sem a spawnolt embert nem lehet sebezni, sem ő nem tudna sebezni. Ennyi.
  • Vadnokedli
    Kíváncsi vagyok te mennyit kommunikálsz egy playerrel a játékban. max írásban, a 90% nem beszél annak ellenére hogy van HS-je; így marad az hogy írásban kommunikálnak és miközben lősz meg futsz irkálj már hogy születhet e rád a társad. :D

Amúgy szerintem is jó a spawn, ha úgy lenne mint BF3 ban tuti a frissen spawnoló győzne.
  • alma2
    Kritizalja a spawn-t a csapattarsadon, hogy 1-2 masodpercig fekete a kepernyo amikor megjelensz. Ez igaz. 1. senki nem mondja, hogy rajta jelenj meg, 2. ha kommunikalnanak, akkor tudna erdemes-e vagy sem.

Ha viszont a masik oldalrol nezzuk aki epp lovi a csapattarsadat akin megjelensz, ha ennyi elonyt se kapna, hogy a semmibol megjeleno katonakra reagalni tudjon. igy 100% halalra van itelve, es pont az a jatekos aki epp megerdemli, hogy irtson teged es a rajtad megjeleno segitoket, halna minden esetben. Tuti nem valtoztatnek ezen, pont igy jo reszemrol.
  • [UNQL]Echo
    Jol latom, hogy a hang temat nem emeltek ki?Pedig az az egyik legilluziorombolobb az egesz jatekban amikor 64 player mellett siri csend van a palyan.
  • [UNQL]Echo
    Mondjuk kozel/kozeptavrol 2-3 testlovesnek vagy 1 fejlovesnek HC modban el kellene vinnie MK11bol.Viszont epuletharcban a shotinak es a sub machinegunoknak/pdw kellene a leghasznalhatobbnak lennie.

Amugy visszaterve az M16A3-ra a BF3-ban az telleg OP volt.Pl ezert sem hasznaltam szinte soha.
  • Fpocok
    UPDATE #9:
    PC Game Update Goes Live Nov 14
    We are happy to report that the PC Battlefield 4 game update will go live tomorrow, November 14. The main focus of this update is threefold:

1) Reduce the number of crashes
    We believe this update will solve a large portion of the most commonly occuring game crashes, and the improvement in overall stability should make a big difference for many players.

2) Eliminate a network sync bug
    If you’ve been experiencing situations in multiplayer where it appears that you are taking damage from enemies through walls, you might have been the victim of a network sync bug. In this game update, we have identified and eliminated one such bug that caused this type of gameplay experience. We are continuing to work on more multiplayer optimizations concerning network performance.

3) Improve Network Smoothing
    We have made some improvements to the ”Network Smoothing” functionality that you can find in the OPTIONS>GAMEPLAY menu. The Network Smoothing slider governs a group of settings that aim to produce a tighter multiplayer experience based on your specific packet loss situation.

If you’ve been experimenting with the Network Smoothing slider earlier, it might now yield better results. If you haven’t tried it before, please explore this setting and set it to the lowest value you can without experiencing graphical glitches in the game. By setting it lower, you can get a tighter multiplayer experience, depending on your specific network situation.

More details upcoming
    Besides the above mentioned focus areas, this PC game update contains a number of other fixes and tweaks that we will detail once it’s live.

This game update for PC goes live around 10AM UTC/2AM PST November 14. Your Origin Client should acknowledge and automatically download this update for you, as usual. Otherwise, you can right click your game in the client and select ”Check for Update”. There will be a Battlelog maintenance downtime for about an hour as this update goes live. During this time multiplayer on PC will be unavailable.

We will release full patch notes for this game update later, but the three items mentioned above are by far the most important changes in this update. We understand that stability has been rocky for some players, and hope that this update will make the game run smoother and more stable for you. Let us know in the comments below.

szósz
  • Skyline
    Azt nem is várnám sőt nem is lenne baj ha a csipapuskák amik közelről 1 lövéssel ölnek csípőből pontatlanok lennének iszonyatosan.

Mk11-re amit írtál egy dolog, de ha már mindent ennyire próbálunk balanszolni és az M60-as fél méterről nem szed szét egy embert szemvillanás alatt, akkor legalább egy olyan fegyver amivel 1-esével lőjük ki a skulókat és míg leadjuk a 3 lövést addig mások kilőnek majd egy egész tárat, ne legyen már pontosságban és sebzésben vérbe butítva mert használhatatlan...
    Jelen pillanatban az RFB és MK11 (többit még nem próbáltam) szó szerint gagyi. Nagy távolságra alkalmatlan arra ott a csipa..Minden más távolságban meg mire leadsz 3 pontos lövést szétszed bárki..ha szerencséd van épp nem rád lőnek ekkora használható. Másra nem. Kis távolságban 10-15 méterre mire leadod a jóesetben 3 pontos célzott lövést (nem egyszer 4 kell az emberbe még ebből is) már meghaltál bármilyen másik automata fegyvertől..
  • giornalista
    Balance problémák, javaslatok Levelcaptól. szóba kerülnek az imént kritizált DMR fegyverek is.

• [UNQL]Echo
    Azert a no scope/no zoom lovesek sniper fegyokkal kozelharcban ne legyenek mar pontosak.Pl epuletharcban ilyenkor a snipernek a pisztoly az egyetlen eselye.Nem veletlenul nem ezeket hasznaljak a SWAT meg egyeb egysegek ilyen szitukban.Utcai harcokban detto kiveve amikor a haztetokrol lovoldoznek az autopalya szelessegu utcakon.Az MK11 meg hiaba lo ki tobbet ujratoltes nelkul gyors egymasutanban leadott loveseknel ugyis az elso a legpontosabb.