15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#7503 Iramra van killcam megint. Megyek oda. -
#7502 Most már 5 percig bírtam Shanghaiban, mielőtt kifagytam. -
#7501 2 rakéta, gránátvető meg vagy 8 féle sniper. -
#7500 Test Range-re ki van rakva AZ ÖSSZES FELVEHETŐ FEGYVER! Lehet gyakorolni. -
ddany7 #7499 jó lett a peccs. 5perc után fagytam. :) -
sayiid #7498 De arra van idő munka közben ,hogy teli sírják a fórumokat ,hogy mért nem megy a bf4 szerver?? -
Borg #7497 Igen, mert mások dolgoznak még. -
sayiid #7496 Most 2 órára leállították a szervereket míg megoldják a crash és egyéb hibákat. Csak én olvasok kék szövegboxot a battlelog ban?:D -
#7495 el se hiszem, végre leért a frissités, most viszont minden szero leáll amire csatlakozni próbálok :DD -
#7494 shanghaion 2 percet tudtam játszani. tehát semmi sem változott. -
sayiid #7493 Szerintem ök is annyit értenek hozzá mint mi így ő se tud más tenni csak találgatni. Erre külön csoport kell akik megkeresik a hibát és javítják. Én csak azt nem értem ,hogy ha ez memory leak márpedig annak tünik akkor mért nem egységesen jön elő a probléma mint pl cod ghost nál? mért csak 2millióból pl 100 ezer embernek? Nincs összefüggés véletlen a memória típusok között? mert talán a program (bf4) rosszúl kezel bizonyos típusú memóriákat. Pl nekem kingmax -om van és tökéletesen fut vele. Egyébként tényleg röhej ahogy a dolgokhoz állnak és a bf4 stoped working még mindig hiba. -
#7492 Értem én hogy programhiba de valami kiváltó oka csak van jó nem nekünk kellene keresgélni ez is tény de nem mindenkinél van szóval nem általános jelenség. Ezek szerint viszont csak van valami közös tényező azoknál akiknél van. Kíváncsi vagyok mi lehet az :S bár szerintem sosem fogjuk megtudni. :/ -
#7491 Írjatok egy levelet ide: [email protected]
minek fórumokon lázadni? Velük van bajom akkor nekik küldöm el konkrétan visszajelzésemet a termékükkel kapcsolatban. -
Skyline #7490 EA technikusával diskuráltam egy nagy adag sort...Gyakorlatilag hülyének voltam nézve hiába irogattam hogy mindent végigpróbáltam...Rakjam fel a Firefoxot chrome helyett mert sokaknál az a baj...Meg frissítsek DX-t...Stbstb... Hiába ugattam hogy ezeket mind végigjátszottam..Aztán a beszélgetés végére kaptam egy 15%-os origin vásárlói kedvezménykupont a következő vásárlásomra, meg "el lett küldve a probléma" a technikusok felé... vagyis gyakorlatilag nem történt semmi csak próbáltak lenyugtatni.:) -
ddany7 #7489 zavod 311 map csak nekem akad? összes pálya fut normálisan, viszont az kegyetlenül akad. -
#7488 akármelyik serverre megyek, negyed órán belül összeomlik (a server, nem a játék)... zsííír. -
#7487 nekem is simán felrakja.. -
#7486 De érted, még nekünk kell trükközni, mint valami crackereknek, a fejlesztőnek nem jutna eszébe valami megoldásféleség, vagy jótanács, vagy csak türelemre intés? -
Whysper #7485 Program hiba.nekem is ez van 16 giga rammal! -
#7484 Pont ez az arrogáns hozzáállás basz föl. Ha kiadnak egy bétát, akkor legalább látsszon az első napokban, hetekben, h. törik magukat, h. teljes játékot csináljanak belőle. -
Skyline #7483 Annyit tudtam tenni a haverér hogy átraktam másik vinyóra a lapozófájlját amíg nem vesz ramot a gépébe és ki nem tudja kapcsolni... Így is van ez az akadozás de jelentősen csekélyebb formában... -
Skyline #7482 Fasza...Hát nemtom haverm most ért haza 2 perc alatt lement neki a patch ebben a pillanatban..:) -
#7481 Hát ez így tényleg az :/ -
#7480 a második megszakadásnál gépet resiztem, a negyediknél rútert -
Skyline #7479 Lehet már rég meglenne a frissítés ha leállítod és újrakezded..:)
Nekem kb 1 perc alatt húzta le. -
Skyline #7478 Ahogy írtam minden megvolt, még friss windowsok próbája is, és többszáz (ezer) embert érint a probléma.
Nem nagyon látok közös tényezőt a videóban szereplő gép között és mondjuk az egyik panaszkodó között akinek ezt csinálja - 16 giga ram, i7 3770K, gtx 780, SSD - mellett...:)
Alaplap is más, az övé ráadásul 1/1 olyan mint az enyém...
Más ember meg mosolyogva játszik 560Ti/2500K/4gb ram mellett gond nélkül....Fura... -
#7477 11óta végre elérte a frissítés a 45%-ot -
#7476 Ha viszont általános memória probléma lenne akkor mindenki szívna szóval lesz ott szerintem egy közös tényező ami miatt nálatok van ez a jelenség. Gondolom kliens javítás meg újratelepítés megvolt. -
Skyline #7475 Nem melegszik el, mondom 8 g ram/swapfájl kikapcsal az akadás nincs.
Elötte végigpróbáltunk mindent, még full friss win7 és win8 installt is (Cpu unpark, prioritás állítgatás, stbstbstb)...
Minden más játék pl Crysis 3 is hibátlanul megy órákig, tesztprogik szintén.. Játék hiba, és a battlelogon egy többszáz hozzászólós topik is van róla, mégis szarnak rá... -
Skyline #7474 Aha. Megtelik a memória és elkezd dolgozni a virtuális memória ami annyira pörög hogy a játék akadozik. Ha berakunk még 4 gigát akkor 2-3 perc helyett 5-10 perc után jön elő a baj..ha kikapcsoljuk a lapozófájlt, akkor hibátlan minden...Csak ha egy meccse elnyúlik hosszúra kivág az asztalra "memória megtelt" szöveggel a gép..
Gyakorlatilag nálam is ez van, 8 giga ram lapozófájl kikapcsolva, ha nagyo hosszú egy meccs szinte biztos jön a memória megtelt probléma.
Akinek 12-16 giga ramja van írták hogy náluk ilyen 10-15 perc után jelentkezik a gond...
Valóban nem memória probléma.:)
//Minden más játék tökéletesen működik. -
#7473 Nem melegszik el semmi ? Háttérben futó programok nem kavarhatnak be ? -
sayiid #7472 Bocs de ez nem memory leak. Valami más lesz itt a gond. Egyszerűen megtelne a 4giga memoria és kifagyna vagy leállna a játék működése nem csak beszaggatna. -
Skyline #7471 Ja igen és a szép hogy hiába veszi le a grafikát...Annál jobban csinálja a játék....:) -
Skyline #7470 A gond csak az hogy számtalan embernél BF4 is folyamatosan memory leakel és szaggat, a haverom is szenvedő alanya 30 ercet nem tudtunk együtt megjelenés óta játszani mert elmegy az egésztől a kedve amikor állandóan ellövik mert "beakad a kép"...És nem, nincs megoldás a mai napig, csak félmegoldás...
És nem, nem a 4 giga ram a gond, másnál ezt csinálja még 16 giga ramnál is a fórumok tanulsága szerint...
-
#7469 Kiadták a Ro2-t és akkor 4GB körül volt a mérete...kiadták a patchet is 8GB méretben :D
sajna manapság ez lett a gyakorlat...alfa vagy beta verziókat adnak ki véglegesnek. -
sayiid #7468 Aki azon höbölög ,hogy mért adták ki ilyen szarul a játékot és még most is mért ilyen szar annak ajánlanám ,hogy menjen ghostozni. Ja hogy az i7-esen is szaggat? akkor go vissza bf4 ^^ inkább crash 2 óránként mint a folyamatos szaggatás és memory leak -
#7467 A multi miatt egyelőre a kampányban csak az első 2 küldetést csináltam meg inkább a multira fordítom a szabadidőmet de eddig én nem tapasztaltam semmi anomáliát ami miatt ne tudtam volna tovább menni vagy rombolta volna a játékélményt. Ettől függetlenül jogosan pipa a többség mert hát fizetett érte az embernem keveset jó persze magyar fizetésekhez mérve nem keveset így joggal várnánk el hogy probléma mentessen szórakozhassunk ah elindítjuk. Sajnos ez nem így van de én abból már kinőttem hogy ezen feleslegesen idegelem magamat :) ha valami nem szórakoztat akkor arra nem pazarlom a szabadidőmet ha meg szórakoztat akkor nem nem foglalkozok a negatívumokkal amíg nem zavar bele túlzottan az összképbe. :) -
#7466 Uj szerver patch jott a kliens patch fagyasokra :) -
#7465 Én magam írtam kb. 2-2,5 hete, megjelenés napján (már nem tudom mikor volt, nincs kedvem megnézni), hogy mennyire türelmetlenek az emberek, minek sírni az első napon. Ha tényleg igaz, amit itt páran írnak, hogy mennyire bug-os, a játék, mennyiszer leáll az EXE működése, akkor visszavonom az akkori állításomat, és ez már szerintem is pofátlanság. A komoly bugokat ennyi idő alatt ki kellett volna javítani. Engem személy szerint nem érint, mert később tervezem megvenni, de ha rajtkor megvettem volna, most azért már bosszantana erősen. Én w**ez verzióban toltam végig 3-4 nap alatt a single-t, mondjuk nálam bug nem volt. Elég érdekes, hogy pont az eredetivel van ennyi gond. -
#7464 Azért annyira nem mert 5-6 óra alatt átlagosan de ha jó napja van akkor van, hogy megúszom napi 1-2 crash-el. xD
Persze jobb lenne ha ennyi sem lenne de egyelőre még az újdonság varázs meg a jó hangulat a srácokkal kárpótol. Majd ha idegesítő lesz akkor úgy is hagyom a faszba :D