15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#7543 HÖHÖ... buzi snipereknek annyi :DDD
-
#7542 Ez csak egy "min kéne dolgoznunk sörözés helyett" lista. -
#7541 Ez nem az. -
Skyline #7540 Megvárták a patch note-al hogy mik a reakciók mit írjanak bele de annyira szar lett minden hogy inkább kussolnak...:D -
#7539 Ez nem patch note. -
#7538 Patch notes -
Kvg #7537 Ez nem így működik.., de vagy pár fölösleges millád pereld be őket a nevünkben. ;)
-
#7536 Accounttal együtt? -
sasafr #7535 Azért az látható, hogy ez a játék nem készült még el. A mai patch sem a hibákat javítja, hanem ütemezetten a kiadás előtt is ismert hiányosságokat elmaradt fejlesztéseket építi a játékba. Nem tudom mikor készül el a végleges játék, hogy utána a felmerülő hibákra is jöjjön ki valami tapasz. Azért az pofátlanság, hogy egy ilyen terméket a kiadó forgalomba hozott és nem tüntette fel, hogy ez egy fejlesztés alatt álló termék és ezért játékra alkalmatlan lehet! Azért felemerül egy büntetőjogi kategória is!!!
Rossz minőségű termék forgalomba hozatala
415. § (1) Aki rossz minőségű terméket jó minőségű termékként forgalomba hoz, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekményt
a) jelentős mennyiségű vagy értékű rossz minőségű termékre,
b) bűnszövetségben, vagy
c) üzletszerűen
követik el.
(3) Aki rossz minőségű termék forgalomba hozatalára irányuló előkészületet követ el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(4) Aki a bűncselekményt gondatlanságból követi el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(5) Nem büntethető a (4) bekezdésében meghatározott bűncselekmény elkövetője, ha mihelyt tudomást szerez a termék rossz minőségéről, mindent megtesz azért, hogy a rossz minőségű termék a birtokába visszakerüljön.
(6) E § alkalmazásában rossz minőségű a termék, ha a jogszabályban vagy az Európai Unió közvetlenül alkalmazandó jogi aktusában előírt biztonságossági vagy minőségi követelményeknek nem felel meg, ilyen előírás hiányában akkor, ha a termék rendeltetésszerűen nem használható, vagy használhatósága jelentős mértékben csökkent. -
#7534 asszem eladom... -
kombány #7533 várjuk a következő pecset
-
#7532 Úgyanúgy kidob exe-vel a kör végén... Ez se megoldás sajnos -
Skyline #7531 gyakorlatilag még nem volt olyan meccsek 2 órája hogy a meccs végén ne baszna ki pályaváltás helyett... -
#7530 Akkor most ez nem működik? -
#7529 Én vennék új gépet. Csak előbb majd tanácskozom valami DICE-ossal, hogy milyen konfigra írták a progit, mert szeretnék biztosra menni. -
Kvg #7528 Nincs rá keret. Hát ja a bf3 még ennél is szarabb volt föld alá süllyedés stb. -
kombány #7527 vegyetek új gépet bizton nem a játék szar mert a 3-nál nem ez volt mi -
Kvg #7526 Akkor nekem mákom van.
Két szerver ledobás volt. +egyszer kilépett csak úgy. Vagy 20kör ment le ez idő alatt. -
#7525 Tegnap a maratoni 8 órás etap alatt kétszer fagyott le.
Ma, a patch óta egyetlen meccset sem sikerült befejeznem.
Biztos elállítódott valamia BIOS-ban! -
Skyline #7524 Nehogy azt hidd....Délután még lenyomtam másfél órát...Aztán most örülök ha belépek valahova és végigmegy a játék... -
Kvg #7523 jóval ritkábban fagy ki. 5 perc helyett két órát kibír az már nagy eredmény -
#7522 nekem 3800mhz-n megy a 8120-am bár nincs feszelve. Most kajak több fesszel nem fagyna ki? De ennek mi köze lenne a gémhez? Valaki homályosítson már fel -
Kvg #7521 Lószart se számít mi a véleményed. -
ddany7 #7520 tegnap peccs előtt nem fagytam... ma felraktam a peccset, 1,5óra alatt 4x fagyott ki -
#7519 Lószart nem számít, akármit túrsz a BIOS-ban. Nem a gép a hibás, hanem a játék. -
#7518 -
Hentes75 #7517 Szerencsésebbek. -
Kvg #7516 Tudod az a szomorú ahogy a bios-ban kell turkálni hozzá nemértőknek (sőt mindenkinek) is hogy ne szarjon be a program. -
Hentes75 #7515 Na? Holnap ? PS4 ? -
#7514 Ok. Nem működik :D -
#7513 Ok, próba, mert én is utálom... -
#7512 Minden ki van kapcsolva és úgy is van. Most beírtam, mindjárt megnézem, jó-e így. -
Kvg #7511 igen elvileg bírná 4GHz-en.
Atom stabil géppel nem fagy a gém ez lett volna mondani valóm.
Ha jön rendes pecs visszább tudom venni a feszt, de most a stbilitás megköveteli a powert.
-
#7510 Mert játékon belül nem tünteti el??
-
#7509 Hogy eltűnjön a hülye blur effekt:
WorldRender.MotionBlurEnable 0
WorldRender.MotionBlurFixedShutterTime 0
WorldRender.MotionBlurForceOn 0
WorldRender.MotionBlurMax 0
WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount 0
WorldRender.MotionBlurQuality 0 -
Skyline #7508 Az elég szomorú ha egy játék miatt annyin kell hajtani feszültségre egy i5-2500K-t amennyin (1.3V) 4.5-re lehet pakolni...Ott valami nagyon el van baszarintva... -
sayiid #7507 Új patch pályaváltáskor ledob. Semmit nem ir ki csak ki lép a játék battlelog mert piros error .D -
Kvg #7506 neked is írom próba cseresznye.
-
Kvg #7505 szintén zenész ...próbáld meg túl feszelni a cpu-t. 3 órát nyomtam nulla fagyás.
2500k 3,8Ghz 1,3V fix energia takarékosság szorzó ugrálás kikapcsolva. AMD-nél is biztosan hasznos amit írtam. -
#7504 hm de jó lett a patch :DD