15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
SergioAmigo #7623 Patch óta azé ultran nem fut olyan faszán már.
-
#7622 legalább annyit elértek, hogy tényleg nem fagy már ki a játék nálam, csak hibajelentés nélkül bezárja magát :D -
#7621 Rendben Köszi.
A hang ami még zavaró hogy némely mapokon el megy a hang és marha idegesítő , annó Bf3 ba is volt hasonló de ott valamit állitgatni kellett. -
#7620 Nem nálad van a gond. Mindenkinek ilyen. -
#7619 Elő. Tömegesen. Felesleges nyomozni. -
#7618 Hali.
A játék fagyásra van valami megoldás ?
Játszom 1-2 kört majd fogja be akad a hang és le fagy , ki tudok lépni és be tudom zárni de 2 Óra alatt 2x is elő fordult.
Másnak is vannak hasonló dolgok ? ( kimondottan ez a hiba) Mert ha igen akkor nem keresem a megoldást a gépemen :D -
#7617 Még nem. Olyan viszont volt, hogy resort-on C halljában próbáltam bedobni egy gránátot az emeletre, nem sikerült, visszapattant mellém, majdnem meghaltam (durván lesebeztem magam)... és közben kiírta, hogy megöltem vele valakit. Körbenéztem, de hulla sehol :D -
kombány #7616 volt már olyan másnak is hogy vmi kikurtbénán ellőtte az rpgt a heli fele és biztos benne hogy nem fogja eltalálni elkezd futni és kb a lövés után 5-10 másodpercre beadja a killt? -
Stief #7615 Sziasztok, én nekem lenne egy kérdésem, tankot hol éredemes meglőni rpg-vel hogy a legnagyobbat sebbezze, valahol olvastam hogy becsapódási szög is számít, tudom hogy az oldala és segge sebezhetőbb, de ezen bellül, van olyan pontja ahol eltalálod akkor maxit sebez? Kicsit a javelin csalódás, roppant keveset sebez. :( -
ddany7 #7614 és ez a csúszka hol van amúgy? bf3ban sem csináltam vele semmit.
köszi -
#7613 Teljesen, random. a pontosságot sem számolja bele, se semmit, minél több kill annál több skill ennyi. -
Skyline #7612 Thelllljesen random...Azon röhögtem tegnap hogy fél napig nem játszottam és míg nem játszottam a skill közbe is változott... -
gstup #7611 Eléggé bosszantó.... :( -
#7610 Velem pont ma reggel esett meg az, hogy lespawnoltam squad társra és egyből csak annyit látok, hogy lekéselnek. Másik meg, mikor lespawnoltam zászlóra... Csak annyit láttam, hogy becsapódik az arcomba a helikopter. Instant halál mindkettő... -
sasafr #7609 Valaki érti, hogy a skill-t hogy számolja a rendszer? 310 volt két meccsen kaptam összesen -3 -at és 295 lett. Aztán kör végén estem be egy meccsre ott 4/0-át lőttem és halál nélkül -11 -et kaptam. -
#7608 Smokescreen? Az minimalis sebzést okoz, nem eltéríti a rakétákat. -
SzinesGeza #7607 Én most a tankkal vagyok gondban. Hallom, hogy bemérik, kivágom a füstöt de így is simán becsapódik a rakéta. Vagy már többfajta is van belőle?
Ja és még thermal camo is volt fenn. -
#7606 na pont ezért nem vettem meg a prémet.. úgyis lesz az még sokkal jobb áras is mire tényleg lesz bármi haszna is... :D -
#7605 "akár még úgy is hogy veszítek rajta."
Hihetetlen ajánlat, egy igazi hős vagy!
De szerintem inkább egy kis haszonnal add el, legalább ennyi jó legyen benne! -
#7604 Sziasztok.
Nekem nagy csalódás lett ez a rész.
Nem szeretnék teszter lenni.
Sajnos megvettem a prémiummal egyetemben.
Szívessen megválnék tőle akár még úgy is hogy veszítek rajta.
Ha valakit érdekelne kérem jelezze.
-
#7603 eddig 30%-on volt a network smoothing, de tegnap már levettem 20-ra, kb 40-es pingem van a német servereken, de nekem nagyon nem adja... -
gstup #7602 Ami még baromi idegesítő az új squad spawn rendszer.Hiába van ott a kis monitor az esetek 80%-ban hallott vagyok egyből.Amikor nekem még csak fekete a képernyő,akkor már teljesen látható vagyok az ellenfél számára.Nagyon jó. -
#7601 Én pont tegnap hallottam olyat, hogy ilyenkor sokszor az ellenfél is meghalt, csak bugosan mutatja a játék a hp-ját. Én járműben kilőtt ellenfélnél figyeltem meg ezt. -
#7600 Elvileg, úgy kéne, ahogy Borg írja, de a gyakorlatban nem mindenkinél jó úgy. Nekem 30-as pingre, nem volt jó 30-on, inkább jobb volt 50-en, de 0-nál jobban aggya, csak nem szabad az ellenfél mozdulatait konkrétnak venni, mert időnként el van maradva. Pl féloldalasan áll az ellenfél, a valóságban már rádfordult, de az ilyen nincs túl gyakran.
Tegnap pl istenien adta 100-120-as pinggel (0-as csúszkával), mert ment a stream a háttérben, csak a mozgások voltak időnként furcsák.) -
#7599 Szerintem meg totál random és köze sincs az egészhez, csak finomabb mozgást látsz a képen ami késlelteti az egészet így később is veszel észre mindent. -
barmi #7598 nalam pedig rendszeresen 1 (azaz egy !) HP-vel eli tul az ellen az ellenem vivott osszecsapast . ez is valami bug vagy csit vagy mi ez ? Most mar kezd idegesiteni kicsit. Tegnap kb. Negyszer volt ilyen elmenyem :(" -
sasafr #7597 Mondjuk ha nekem 100-as pingem van akkor a csúszka teljesen felhúzva legyen, vagy teljesen nullán? Én azt vettem észre, hogy orosz szerveren játszok a csúszka le van teljesen tolva nullára és a pingem olyan 70 körüli nincs baj a hitreggel, de ha felmegyek egy német szerverre 30-as pinggel akkor a lehúzott csúszka nem oké elő jön a netkód probléma. -
Borg #7596 Én úgy vettem észre, hogy a BF3-as szabály továbbra is igaz, kb a pinghez kell igazítani a csúszkát, vagy alá valamennyivel. -
#7595 Hát ez meg lett villámcsapva :D -
Nagydög #7594 En tovabbra is az ejfelkor levagott fekete kakas majat es szivet ajanlom. Ki kell szaritani, es egy bor, vagy egyeb organikus anyagbol keszult zsakocskaban elhelyezni a gep hazaban(minel kozelebb van a kritikus alkatreszekhez, annal jobb). Noobsag ellen a sajat nyakaba is akaszthat egyet az ember. -
#7593 ha nem tartasz célra néha olyan mintha az egész amit lőnél vaktöltény lenne, nagyon nem szokta adni egy két szerveren. Nekem az nem tetszik hogy a gyerek aki nem rám néz de lelő, meg amikor látom hogy tölt.. de lelő; mint BF3 ban. :D -
#7592 -
#7591 Nem, sokszor van ilyen, próbáld a network csúszkát letolni nullára, rosszabb lesz az anim, bugosabb a mozgás, de jobb a hitreg, a másik irányba meg fordítva működik.
Tegnap egyébként Zavodon ugyanez volt, vártam az ajtóban felbukkanó ellenfelet, jelezték, hogy jön, csávó megjelenik, ratatata, eldőlök, csávó 80 hp-val átfut a hullámon, tisztára olyan volt, mintha kb 1 mp csúszás lett volna... -
#7590 Peccs óta: Jobban aggya, és nem fagyok ki félóránként, a szerver sem. -
#7589 Egyet kell értsek. Bár nekem a patch előtt is nagyon szépen adta. Én nem vagyok egy sniper alkat, de tegnap még azt is nagyon szépen adta. Én lepődtem meg a legjobban, hogy ilyen jó vagyok. -
Newfronter #7588 Most nekem patch után ez megjavult. Nagyon szépen lehet lőni az ellent. -
SergioAmigo #7587 restart után már okés :D -
SergioAmigo #7586 Az komoly új patchel nem tudom fullscreenbe rakni se alt+ enter se beállításokban. -
ddany7 #7585 nekem patch előtt nem volt súlyos a dolog, volt hogy feltűnően szar volt, de nagyrészt azért tűrhető.
De ami most megy, nem hiszem el. Még azt, hogy messzire nem úgy adja, betudom annak, hogy szór a fegyver, vagy rosszul célzom, de amikor 5méterre van a csávó, és telibe nyomom egy fél tárral, de semmi... Arra már nem tudok mit mondani -
#7584 eddig is überfos volt. egyszerűen süt róla, hogy nem azt látod, ami valójában történik.
szinte nincs olyan 1v1 infantry összecsapásom, ahol le tudnám lőni az ellenséget sérülés nélkül. minden tűzharc után ott pislogok szarrá sebezve.
vagy ami még jobb, célra tartva nézem az ajtót, tudom hogy bejönnek rajta, jön is full sprintelve béla, és egy sec alatt instant kill, ő meg tovább fut 10-20 hp-n.
röhej bazmeg, bármely másik fpsben röhögve nyerem a legtöbb 1v1-et, na nehogy már bemagyarázza ez a fos, hogy én felejtettem el célra tartani... azbeszt.