Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"Nulla tenaci invia est via"
Az IC-k legnagyobb ellensége a magas hõmérséklet, az csökkenti leginkább az élettartamukat!
Amúgy használathatod 80 fokon a procit, nem fog elfüstölni, viszont pár éven belül cserélheted.
A gyári hûtõ meg semmit nem ér, fõleg overclock mellett.
Most jött meg a játékom, jelenleg telepítem.
Szerintetek érdemes felrakni a béta drivert BF miatt?
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Dehogy..
Én pl mikor beszélek velük mindig mással beszélek. És nem reklámoznám,hogy hány oldalon fent vannak 😊
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
én még izgatottan várom a kulcsom, jó lenne hamar megkapni, mert ~24gigát leszívni azért még idõ lesz.. 😄
Igen,többen is! Ti még nem?
Players.hu
Magyar,olcsó és ami fontos BF4 esetében gyors.
Furcsa, de majd' 3 euróval drágább, mint tegnap :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Egyébként csak kiváncsiságból kérdezem, mert látom hogy egyesek már képeket töltenek fel.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Akkor most mi a teendõm? Telepítsem fel (3 lemezen van), aztán várjak éjfélig? 😊
Az lenne a kérdésem, hogy én Ausztriában lakom és meg szeretném venni a játékot, de Orginon csak német store-ba tudok bejelentkezni és kéri a személyi igazolványom számát. Na már most az magyar és így nem enged vásárolni mert 18+-os a játék.
Van valami másik online vásárlási mód is?
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Mindjárt kiderül, már csorog le..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Más: Nálam 60 fok fölé kampány alatt nem nagyon ment a proci, a vga úgyszintén. Proci 80%, vga 85%. 😊
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Most van folyamatban a kiküldés.
"Hallottam a rádióban a promót, és nagyon várom ezt a DOOM szerû játékot, tényleg jók a videói is! Köszönjük az ajánlást!"
LOL
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Az ideális hõmérsékletnél figyelembe kell venni a processzor típusát. PL. notebookban a P8700-nál a 80 fok teljesen átlagos (terhelésnél), hûtõ ventillátor közepes sebességgel forog, kb. 90 fok környékén éri el azt a szintet HP Elitbook-nál, hogy maximumra kapcsolja a hûtést. A ténylegesen 105 fokot tud elviselni károsodás nélkül. (de 92-foknál magasabbra nem sikerült felvinni)
DE az újabb processzorok kisebb hõmérsékleten mennek és kevesebbet is tudnak elviselni. Ráadásul itt jön képbe a maghõmérsékletek és a "külsõ" CPU hõmérséklet közötti különbség és a processzor típusonként eltérõ mag-kupak közötti paszta/forrasztás minõsége. Elõfordulhat az is, hogy gyártás során rosszabbul sikerült a kupak illesztése, (vagy spórolás miatt az adott szériában silányan oldják meg) ezért a CPU hõmérséklete és a magok hõmérséklete között a szokásosnál nagyobb különbség van, ami nem tesz jót az élettartamnak.
Mikor megvettem az X6-ost, a gyári hûtõ "kuka", került rá egy TX-3-as. Most alapból 23 fokon ketyeg, a BF3 alatt pedig felment kb 52-re.
nem azt mondom hogy krepa lesz tõle rögtön de ez olyan mintha egy vastag pulóverben kéne lenyomnod egy pl kosármeccset😄
!Forza Ferrari!
szerk.: Jó lett volna ha csak a kódot küldik, de mindegy😊
viszont mivel nem Angliába lakok így macerás lenne a házhozszállitás 😄D