15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#7663 Persze, hogy van értelme az élsimításnak, ha bírja a géped. Nem tart sokból kipróbálni...
AF-et maximumra. -
ACE #7662 Egy gyors kérdés. FullHD felbontáson Ultra-n van értelme az élsimítás bekapcsolásának? AF-et mennyire érdemes állítani amit még észre lehet venni? -
#7661 Háhá baszki és tényleg. Ez a buzi blur effekt a töltőképernyőn van! Amikor a képeket váltogatja, akkor ott csinálja időnként ezt az elmosódást. Hogy hogy kerül oda játék közben? Azt nem tudom :D -
#7660 Hogyan lehet egy BF3 és egy BF4 játékost megkülönböztetni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A BF4 játékosnak folyamatosan nyitva van a feladatkezelő :D -
#7659 a negyedik a legjobb. carmageddon :DDD
-
ddany7 #7658 hát igen.
ráadásul kellett menni rakétát tölteni bázisra, meg ha kicsit odacsaptad a hátulját akkor robbant. Nem úgy mint most, hogy 15ször lekoccolod az épületet, aztán kicsit megdob, és repülsz tovább :) -
#7657 es egy kis egi terror, amikor repulozni is elvezet volt.
bf2 wake island - jet -
#7656 ahh, nagyon jo video az elobb emlitett palyarol, es hogy miert volt elvezet anno helizni.
dragon valley heli -
#7655 -
eugabesz #7654 Már rég nem a 13.9-es a legújabb ATI driver....am kezd újra....és újra és újra és egyszer csak végigmegy... -
hekhubá #7653 Sziasztok!
Eredetibe van meg a játék, és az lenne a gondom, hogy a camping modban játszom a hatodik pályán gépem lefagy vagy kidob, és azt írja ki a windos
" Hogy a játék helyes működése miatt megszakadt.....A windows értesíti Önt, ha megoldást talált rá. Képen mutatom hol csinálja ezt a hibát.
Mikor végzek ennél a résznél, és mikor mennék át azon a gótikus kapu alatt akkor áll meg a játék. Mi lehet a gond? A gépem megvan hozzá, simán viszi full grafon ugyan úgy mint a BF3-mat. A legújabb AMD Ati driver van fent a gépemen 13.9-es.
Valaki segítsen!
Előre is köszönöm a választ! -
SzinesGeza #7652 Én tudnám értékelni! ;) -
#7651 Fuck logic. 59 es szinthez miért kell 100k pont utána a 60-as szinthez meg miért kell 90k pont? Nem fordítva lenne reál?! -
#7650 BRÉKING! Kiderült, hogy az új DLC-ben fegyverek, járművek és kütyük mellet még új telepített fegyvereket is kapunk.
-
#7649 Vajon a kovetkezo dlc-ben a dragon pass palya, a jo oreg dragon valley ujragondolasa lesz? Latok ra eselyt.
dragon valley -
#7648 Ezt tegnap Ts-en felvetettem, ezen senki nem porgott meg?
Nyaron jon ki az utolso dlc a bf4-hez. Osszel, karacsonykor mi lesz? Lehet megvenni az otot es maris attertek 1 eves megjelenesi gyakorisagra (a'La cod)?
-
#7647 Jogos, igazad van ott a fehér kis rész, de akkor is! :D -
#7646 Az inkább lilafehérzöld :D uteftc... :D -
#7645 Lila -ezüst....ez a SR színe. :D -
#7644 Hogy lenne az saints row skin?! :D -
#7643 Saints Row 4 skin a fegyón? :D -
sayiid #7642
Egyébként meg bf4 ufo -
sayiid #7641 (GetDeviceRemovedReason) Error folyton.. eddig jó volt. WTF -
Gengelbász #7640 Én azzal futtatom igaz 1366×768 hd7700-el médiumon 60-70fps között mozog -
ddany7 #7639 1.notepadba beirod
2.mentes maskent
3.minden fajl
4. Origin Games/BF4
5. user.cfg -re nevezed es mented -
Stief #7638 Sziasztok, én nekem lenne egy kérdésem, tankot hol érdemes meglőni rpg-vel hogy a legnagyobbat sebezze, valahol olvastam hogy becsapódási szög is számít, tudom hogy az oldala és segge sebezhetőbb, de ezen belül, van olyan pontja ahol eltalálod akkor maxit sebez? Kicsit a javelin csalódás, roppant keveset sebez. :( -
#7637 Van, aki AMD FX 6300-al futtatja ezt a csodát?
Hogyan fut neki? 1680 x 1050-et, valami csóringer videokártyával vajon bírja kb. közepes beállításokkal? -
radical #7636 ezt hova kell tenni? -
Gostmen55 #7635 Megcsináltam a javítást, de most sem akar elindulni, ugyan azt a hibát írja ki. A BF3 nem volt futtatva a gépen, így nem tudom hány fps-n futott volna. De mint mondottam, ezt kijátszottam már, és magas beállításokkal. -
#7634 ne az egyáltalán nem működik.
kifolyik a szemem. -
SergioAmigo #7633 C:Program Files (x86)Origin GamesBattlefield 4\__Installervcvc2012Update3
amúgy ezeket tedd fel újra van olyan opció hogy repair -
SergioAmigo #7632 és hány fpsed van 3om? -
Gostmen55 #7631 De mint ahogy leírtam, simán futott magas beállításokkal. Meg ha mégis a konfival lenne a gond, akkor mért nem azt írja ki? Nem a kártya, vagy a gép a kérdés, hanem hogy miért adja ki azt a hibát, mi közbe minden dolog meg van számára. -
SergioAmigo #7630 Tudom nem mindenkinek telik gépre kártyára de az már nagyon gyenge a bf4hez -
Gostmen55 #7629 Geforce 9800 GT 1gb. A játék amúgy simán futott magas beállításokkal. -
#7628 Milyen kártyád van? -
Gostmen55 #7627 Sziasztok! Egy olyan problémám van, hogy megvettem a játékot, feltelepítettem minden összetevőjével együtt, de mikor próbálnám indítani hibát ír ki, mégpedig:. " Érvénytelen licenc. Okkód: Missing DLL ( msvcp110.dll ) Error.0xC1. Az érdekesség az, hogy a licenc kód jó, és a DLL fájl is a helyén van. Valakinek valami tipp?
Köszönöm. -
#7626 Szerintem a track-nak semmi...bejelöltem de semmit nem vettem észre... -
#7625 Srácok!
BAttlelogon amikor nézem hogy a kasztokhoz milyen fegyverek és eszközök stb vannak akkor ha ráklikkelek némelyikre kiírja jobb oldalt, hogy TRACK. Ha rákattintok a track-re behozza a Battlepacket meg amiket nyertem vele. Azokra ki lehet cserélni a cuccost vagy annak mi értelme van? -
kombány #7624 nekem is többször kifagy