15720
  • DanielT
    Persze, hogy van értelme az élsimításnak, ha bírja a géped. Nem tart sokból kipróbálni...

AF-et maximumra.
  • ACE
    Egy gyors kérdés. FullHD felbontáson Ultra-n van értelme az élsimítás bekapcsolásának? AF-et mennyire érdemes állítani amit még észre lehet venni?
  • Fpocok
    Háhá baszki és tényleg. Ez a buzi blur effekt a töltőképernyőn van! Amikor a képeket váltogatja, akkor ott csinálja időnként ezt az elmosódást. Hogy hogy kerül oda játék közben? Azt nem tudom :D
  • Fpocok
    Hogyan lehet egy BF3 és egy BF4 játékost megkülönböztetni?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A BF4 játékosnak folyamatosan nyitva van a feladatkezelő :D
  • RatBaG #7659
    a negyedik a legjobb. carmageddon :DDD

• ddany7
    hát igen.
    ráadásul kellett menni rakétát tölteni bázisra, meg ha kicsit odacsaptad a hátulját akkor robbant. Nem úgy mint most, hogy 15ször lekoccolod az épületet, aztán kicsit megdob, és repülsz tovább :)
  • alma2
    es egy kis egi terror, amikor repulozni is elvezet volt.
    bf2 wake island - jet
  • alma2
    ahh, nagyon jo video az elobb emlitett palyarol, es hogy miert volt elvezet anno helizni.

dragon valley heli
  • Fpocok
  • eugabesz
    Már rég nem a 13.9-es a legújabb ATI driver....am kezd újra....és újra és újra és egyszer csak végigmegy...
  • hekhubá
    Sziasztok!
    Eredetibe van meg a játék, és az lenne a gondom, hogy a camping modban játszom a hatodik pályán gépem lefagy vagy kidob, és azt írja ki a windos
    " Hogy a játék helyes működése miatt megszakadt.....A windows értesíti Önt, ha megoldást talált rá. Képen mutatom hol csinálja ezt a hibát.
    Mikor végzek ennél a résznél, és mikor mennék át azon a gótikus kapu alatt akkor áll meg a játék. Mi lehet a gond? A gépem megvan hozzá, simán viszi full grafon ugyan úgy mint a BF3-mat. A legújabb AMD Ati driver van fent a gépemen 13.9-es.
    Valaki segítsen!
    Előre is köszönöm a választ!
  • SzinesGeza
    Én tudnám értékelni! ;)
  • Vadnokedli
    Fuck logic. 59 es szinthez miért kell 100k pont utána a 60-as szinthez meg miért kell 90k pont? Nem fordítva lenne reál?!
  • kemotox
    BRÉKING! Kiderült, hogy az új DLC-ben fegyverek, járművek és kütyük mellet még új telepített fegyvereket is kapunk.

• alma2
    Vajon a kovetkezo dlc-ben a dragon pass palya, a jo oreg dragon valley ujragondolasa lesz? Latok ra eselyt.

dragon valley
  • alma2
    Ezt tegnap Ts-en felvetettem, ezen senki nem porgott meg?
    Nyaron jon ki az utolso dlc a bf4-hez. Osszel, karacsonykor mi lesz? Lehet megvenni az otot es maris attertek 1 eves megjelenesi gyakorisagra (a'La cod)?
  • DarkSector
    Jogos, igazad van ott a fehér kis rész, de akkor is! :D
  • kemotox
    Az inkább lilafehérzöld :D uteftc... :D
  • DarkSector
    Lila -ezüst....ez a SR színe. :D
  • Vadnokedli
    Hogy lenne az saints row skin?! :D
  • DarkSector
    Saints Row 4 skin a fegyón? :D
  • sayiid

Egyébként meg bf4 ufo
  • sayiid
    (GetDeviceRemovedReason) Error folyton.. eddig jó volt. WTF
  • Gengelbász
    Én azzal futtatom igaz 1366×768 hd7700-el médiumon 60-70fps között mozog
  • ddany7
    1.notepadba beirod
    2.mentes maskent
    3.minden fajl
    4. Origin Games/BF4
    5. user.cfg -re nevezed es mented
  • Stief
    Sziasztok, én nekem lenne egy kérdésem, tankot hol érdemes meglőni rpg-vel hogy a legnagyobbat sebezze, valahol olvastam hogy becsapódási szög is számít, tudom hogy az oldala és segge sebezhetőbb, de ezen belül, van olyan pontja ahol eltalálod akkor maxit sebez? Kicsit a javelin csalódás, roppant keveset sebez. :(
  • ProGabe #7637
    Van, aki AMD FX 6300-al futtatja ezt a csodát?
    Hogyan fut neki? 1680 x 1050-et, valami csóringer videokártyával vajon bírja kb. közepes beállításokkal?
  • radical
    ezt hova kell tenni?
  • Gostmen55
    Megcsináltam a javítást, de most sem akar elindulni, ugyan azt a hibát írja ki. A BF3 nem volt futtatva a gépen, így nem tudom hány fps-n futott volna. De mint mondottam, ezt kijátszottam már, és magas beállításokkal.
  • RatBaG #7634
    ne az egyáltalán nem működik.
    kifolyik a szemem.
  • SergioAmigo
    C:Program Files (x86)Origin GamesBattlefield 4\__Installervcvc2012Update3

amúgy ezeket tedd fel újra van olyan opció hogy repair
  • SergioAmigo
    és hány fpsed van 3om?
  • Gostmen55
    De mint ahogy leírtam, simán futott magas beállításokkal. Meg ha mégis a konfival lenne a gond, akkor mért nem azt írja ki? Nem a kártya, vagy a gép a kérdés, hanem hogy miért adja ki azt a hibát, mi közbe minden dolog meg van számára.
  • SergioAmigo
    Tudom nem mindenkinek telik gépre kártyára de az már nagyon gyenge a bf4hez
  • Gostmen55
    Geforce 9800 GT 1gb. A játék amúgy simán futott magas beállításokkal.
  • Fpocok
    Milyen kártyád van?
  • Gostmen55
    Sziasztok! Egy olyan problémám van, hogy megvettem a játékot, feltelepítettem minden összetevőjével együtt, de mikor próbálnám indítani hibát ír ki, mégpedig:. " Érvénytelen licenc. Okkód: Missing DLL ( msvcp110.dll ) Error.0xC1. Az érdekesség az, hogy a licenc kód jó, és a DLL fájl is a helyén van. Valakinek valami tipp?
    Köszönöm.
  • SigS
    Szerintem a track-nak semmi...bejelöltem de semmit nem vettem észre...
  • Seangaijin
    Srácok!

BAttlelogon amikor nézem hogy a kasztokhoz milyen fegyverek és eszközök stb vannak akkor ha ráklikkelek némelyikre kiírja jobb oldalt, hogy TRACK. Ha rákattintok a track-re behozza a Battlepacket meg amiket nyertem vele. Azokra ki lehet cserélni a cuccost vagy annak mi értelme van?
  • kombány
    nekem is többször kifagy