15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#7703 Ez egy bug, van amikor egész kör alatt ilyen lesz a kép :) Szóval örüljetek hogy csak néha néha csinálja. -
#7702 nem? hát akkor? :D -
#7701 Dehogy is. -
#7700 igen, az ellenséges commander ha ellövi az EMP-t, akkor csinálja -
sasafr #7699 Bár nekem rossz a szemem a játékhoz, engem is határozottan zavar! :))) -
heady #7698 A patch ota van benne ez a szar, de en is kivagnam aki ezt kitalalta.
-
#7697 Ami engem k.ára zavar,mikor ilyen 3d-s szerü vibrálásba megy át a kép. Ez gondolom az EMP UAV hatása akar lenni vagy mi a rák ? Úgy vágnám tarkón,aki ezt kitalálta,mint a pinty. -
#7696 héhó
két gyors kérdés.
hd 4670-en érdemes nekikezdeni(nem vagyok grafbuzi,játékélményre megyek)?
Ha igen
Hol a legolcsóbb most a cd kulcs?
előre is köszönet -
sasafr #7695 Gyere barátom, átengedlek a hídon! :) -
#7694 Az AA Post -nál kevés undorítóbb dolgot tudok elképzelni. Homályos borzalommá mossa a képet.
És ez nem szubjektív vélemény, ez tény, akinek van hozzá szeme, az látja, akinek nincs, az ne szóljon bele a témába, mert nem ért hozzá. -
sasafr #7693 Abszolult igazad van szubjektív a véleményem mivel írtam is, hogy az én véleményem és e vélemény szerint ebben a játékban maximálisan elég az AA post bekapcsolása legmagasabb értékre, mert a többi hókuszpókusz nekem nem ér meg látványban 60-80 ezrest! Szubjektív és az enyém! :) -
#7692 Ez szubjektív vélemény, semmi köze ahhoz, hogy a valóságban mekkora különbség van a képminőségben. Lehet, hogy _te_ úgy gondolod, ahogy gondolod, de ettől a recék és a pixelek még vagy ott vannak, vagy nincsenek.
És, ha már szubjekív véleményekről van szó: számomra a tökéletes élsimítás sokkal többet ad a képi élményhez, mint szinte bármi más. Undorító, amikor zsizsegnek a korlátok, élek, minden, aminek egyszerűen nem kell zsizsegnie. Egy efffekt lehet, hogy ott van, lehet, hogy nincs ott, de egy élnek _SOHA_ nem szabad mocorognia, mert nem az a dolga.
Tessék, éppen tegnap csináltam két érdekes shotot, mindkettő a játékban elérhető legalacsonyabb beállításokon készült, csak a textúrák vannak a legmagasabban, amik a teljesítménybe nem szólnak bele, illetve 4X élsimítás van rajtuk.
BF4
Crysis 3
-
sasafr #7691 Mint már lentebb említettem véleményem szerint ebben a játékban nincs is értelme a tökéletes környezeti kitakarásban és a szuper tökéletes élsimításban gyönyörködni full ultra beállításon! Ez csak amolyan e-pénisz növelő tényező, hasonló a windows experience indexhez amit már a windows is elhagyott a 8.1-ben! :) -
#7690 Ó, nagyon szívesen. Majd ha valódi, hozzáértő vélemény kell grafika, képminőség, teljesítmény témában, nyugodtan kérdezz, ha a bullshitre és a szubjektív véleményekre, maszatolásra vagy kíváncsi, akkor viszont nálam nem jó helyen jársz.
Egyébként a GTX 770 sem lesz elég a full ultra + 4X élsimításhoz, betonfix 60 frémmel, de ha csak az "effects" részt leveszed high-ra, már az rengeteget dob rajta és az, ellentétben az élsimítás hiányával, valóban kb észrevehetetlen. -
ACE #7689 A hozzászólásaid hasznosságát (de a tartalmát is) figyelembe véve nem nagyon adok a szavadra. De azért köszönöm. -
Kvg #7688 Erős kártya nagyon. Pakold autóbakapásból highra fogja rakni. Élsimítás 4x kicsit tényleg felesleges. A 150+fps is felesleges tehát 2X msaa kötelező! ;) -
sasafr #7687 Nálam tesztelten 10-15 fps persze nekem nincs atom kártyám csupán egy 660 ti-m. Lehet ezeknél a közép kategóriás kártyáknál jelent valamit. De továbbra is azt hangsúlyozom, hogy AO és AD off AP legmagasabb állásában nincs olyan számottevő különbség a kép minőségében amit egy pörgős effektekkel teli fps-ben az emberi szem érzékelne! Laboratóriumi körülmények között határozottan kijelentem, hogy van különbség és ezért érdemes százezereket adni egy izomkártyáért, mert a fejlesztők is ezt várják el a polgároktól! :) -
Kvg #7686 Minden high élsimítás 2X AF 16x, így 70-90 Fps nem árt ha van. -
#7685 ... Ez kb. annyi fpst zabál mint a háttérben futó pasziánsz. :) -
#7684 Minek veszel erősebb kártyát? Hiszen: "még a 0x és 2x között sem láttam különbséget, de még a magasabbnál sem. Ez elvileg csak az éleket simítja, mossa el, de fullHD-nál már önmagában is élek alig látszódnak..."
Felesleges pénzkidobás, úgysincs különbség. Te sem látod és a szakértő urak is ezt mondják itten. -
sasafr #7683 Azzal bekapcsolhatsz mindent, de néhány nap után ismét kikapcsolod, mert rájösz, hogy minél több fps van annál simább az egész, mert a többnél jobb a mégtöbb! :) -
ACE #7682 Most boltolok egy Asus GTX770-et, és azzal? -
sasafr #7681 De van aki észreveszi! Ez a placebo hatás és ezért kell venni atom videokártyát! Persze hál' Istennek nem vagyunk egyformák!:) -
#7680 Ez az árnyékokkal nem tesz semmit, ahogy láthatod a 2 képen is. -
#7679 És nincs különbség ugye, csak a frém lesz szarabb? Ezt írja a cikk is és ez látható a képeken? -
Kvg #7678 Aláírásodban 1Gb-is 560Ti van a te eseteben élsimítás tilos bekapcsolni. Af 4x max-4 ig. -
sasafr #7677 Én innen vettem az infót! -
#7676 Én úgy tudom a mélységérzetért felelős. -
sasafr #7675 Ezek az emberek veszik meg az 1 Euros mágnest az injector tetejére, mert elhiszik, hogy 2 literrel kevesebbet fogyaszt az autójuk és be is fogják neked bizonyítani! -
#7674 Á, látom nem ezt szeretted volna hallani.
Na akkor: nyugodtan kapcsolj ki mindent, úgy is nagyon szép lesz és jól fog futni a mostani gépeden! -
sasafr #7673 Az én tudomásom szerint az ambient occlusionnnak semmi köze az élsímításhoz az a vettett árnyékok minőségét javítja az SSAO és HBAO technológiával. Nálam kb 10 fps + a kikapcsolása és semmi érezhető minőségromlás. -
ACE #7672 És az élsimításnak hányszorosig van értelme fullHD-nál? Én kísérleteztem, és még a 0x és 2x között sem láttam különbséget, de még a magasabbnál sem. Ez elvileg csak az éleket simítja, mossa el, de fullHD-nál már önmagában is élek alig látszódnak... -
ACE #7671 Tehát a Te véleményed az hogy semmit nem lehet kikapcsolni mert minden észrevehető, és inkább vegyek 200ezerért videókártyát? -
sasafr #7670 Óh de könnyű vagy ember! -
#7669 Eszem ágában nincs energiát fordítani rá, hogy egy nyilvánvaló butaságot cáfolgassak. -
#7668 Amit az ambient occlusion tesz; ha csak infantryzik az ember oké hogy off. De ez nem sokat dob az FPS-en. (csak egy példakép)
-
sasafr #7667 Cáfold! -
#7666 Nem csak akkor van ez a Blur effec, akkor is van amikor a Commander Proxy attack-ot kap. És így elmossa a képet neki. Ez egy új fícsőr :D -
#7665 Na, ebben a mondatban 3 állítás volt és egyik sem igaz. -
sasafr #7664 Az ambient occlusion és az antialiasing deferred nyugodtan offolható, semmit nem fogsz észrevenni képminőségben ha kikapcsolad, csak bő 30 fps pluszt!