15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
radical #7743 mi a fasz van a szerver keresővel? ha be van pipálva hogy csak az üres helyes szervereket mutassa akkor mi az annyáért mutat olyat amin queue van?
-
#7742 NOTICE: We are currently experiencing attacks on our infrastructure that is impacting online gameplay on BF4 PC. We are working on mitigating actions -
#7741 Miért dobál ki a játék?
Kapok egy fekete töltőképet és kilép.
Semmi hibaüzenet.
Dél felé még jó volt. -
sasafr #7740 És miből gondolod, hogy empie barátunk kíváncsi a te szuper tökéletes faszságodra amikor a kérdése a 660 ti és a 7870-re irányult? -
#7739 Jaja. Abból is a rosszabb fajta, aki tudja miről beszél és nem tolerálja a maszatolást és a mellébeszélést. -
sasafr #7738 Bocsáss meg! Te egy ilyen "hülyegyerek" féle vagy? -
#7737 Már megint a szubjektív, totálisan elfogult véleményed... mitől lenne tökéletes? Nekem erősebb kártyám van (1280 Mhz-re húzott GTX680) és azzal sem tökéletes.
Objektíven: 60hz-es monitoron használva, minden ultrán, natív felbontáson, maximális élsimítással, _soha_ nem moccan el 60 fps-ről.
Ez a tökéletes.
120hz-es monitoron ugyanez 120 fps-el.
Minden más ez alatt csak kompromisszum és mint ilyen, szubjektív, ki mit visel el. -
#7736 CSak ez az investigating meg összességében a patchelések ne hogy olyanok legyenek mint a Zodiákus ügy Amerikában :D -
sasafr #7735 Az üzenet lényege: Kókányoljuk a szart, de legalább elöbb megjelent mint a COD! -
Newfronter #7734 THERE IS CURRENTLY AN ISSUE WITH BATTLEFIELD 4 PC MULTIPLAYER AND SOLDIER STATS. WE ARE AWARE AND ARE INVESTIGATING. -
sasafr #7733 Asus gtx 660 ti OC 3GB. 60 körül már meg lehet venni és tökéletes. Én is ezt használom. -
#7732 De van,
A különbség minimális. -
empie #7731
Nem tudtok valami oldalt ami megmutatja a különböző videokártyák tesztjét a BF4 alatt.
Leginkább GTX 660 Ti és Asus 7870 közötti különbségre lennék kíváncsi.
-
barmi #7730 ilyenek is vannak ...
-
#7729 ja nem a játék csak mondom mindenki azt mondja taktika kell, csapatba nyomni, lofaszt. :D -
SzinesGeza #7728 Ahogy ezeket így elhallgattam, ha beszívtok, teljesen mindegy, hogy CoD vagy BF. ;) -
ddany7 #7727 Én tegnap egész este nem, aztán hirtelen Sanghaion 15p alatt 3, ma meg szintén 1óra altt 3 -
Skyline #7726 Ameddig minden más játék, program teszt tökéletesen elfut egy gépen és nem okoz problémákat addig hagyjuk már az egymásnak okoskodást, mert rohadtul nem felhasználó error a számtalan probléma amit a játék okoz.... Gyakorlatilag kiadtak egy rakás szart ami ráadásul különb problémákat nyomat mint a BETA...
A szép az lesz ha az egész mesterséges és majd a mantle patch után mellkasverés lesz hogy megszüntek a lagok fps dropok és milyen gyorsan fut a játék (AMD-n)...
A vicc pedig az hogy ha ugatni mersz a bajok miatt és elvárnád hogy kompenzáljanak vagy fizessék vissza a pénzed, megjelenik egy buzi amerikai kisköcsög admin és figyelmeztet hogy még egy hasonló beírás és banol az egész battlelogról.... -
#7725 Talán nem nekem kéne leülnöm egyessel, hanem DICEnak, amiért kihozta ezt a szart. -
#7724 you have to take the below text and make a "user.cfg" file in the origin/battlefield 4 file
WorldRender.MotionBlurEnable 0
WorldRender.MotionBlurFixedShutterTime 0
WorldRender.MotionBlurForceOn 0
WorldRender.MotionBlurMax 0
WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount 0
WorldRender.MotionBlurQuality 0
fixed it for me -
#7723 Jelentem nálam megszűntek a fagyások. A legutóbbi 10-12 meccs alatt egyszer sem omlott össze. -
Newfronter #7722 Nem sosem, 1x-2x történt talán okt. 28 óta. Szerver-crash volt inkább, de az mindenkinél jelentkezik. 37 órám van a játékban.
De rengeteg ember van úgy mint én, csak azok nem irkálnak ide, mert minek? Inkább játszanak.
Ülj le fiam, egyes! -
#7721 Én a Patch óta nem crasheltem még.. -
#7720 Azt állítod, hogy még sosem crasheltél? Én akkor azt mondom, hogy hazudsz. -
Newfronter #7719 Nekem meg nem fagy és még prémiumot is vettem. Lehet olyan szemét az EA, hogy aki premiumot vesz, annak nem fagy a játék, tudod meg kell venni a fagyásmentes játékot! (joke)
Én azt kaptam, amire számítottam, és nem bántam meg. Én inkább szerencsésnek mondanám magamat a gépkonfigommal, ennél nem igen jelentkezik a hiba. A szerverhibákat még én sem tudom viszont elkerülni. ;) -
Borg #7718 Vagy csak a géped szar... -
SNICKER #7717 ddany te kis pöcs :D bf2 idejében hány éves voltál?:D 12-13?:D jajj azok a régi szép idők :D mennyit sírtam a buzi hangodon xd -
SergioAmigo #7716 -
#7715 Egy időre feladom. Az elmúlt 20 percben kétszer is kifagytam, de még alt tabolni sem tudtam, mert az egész gép lefagyott. Még jó, hogy nem voltam annyira lúzer, hogy premiumot is vegyek. -
sayiid #7714 BTURBO-tól mit vártok? ICL3, ICL6, ICL 7, illetve a Becup lan-okra jár. Legjobb magyar játékosnak számított/számít cod2.cod4. Ő már sokmindent elért gamer szinten. Ha komolyan kell valamit venni azt komolyan veszi de egy ilyen pubot nem is kell. :) Meg kell hagyni a komolykodást a profiknak. és hogy kik a prók? Most oldbold-ot tudnám ide idézni e a league of legends -ből. Prok akiknek fizetnek és nagy eredményeik vannak ezen kívül mindenki más csak hobby játékos :D Csak azért jutott eszembe ez a kis mozzanat mert sok magyarral találkoztam pub szervereken akik egy egy jó stat után már profi játékosnak hívták magukat ami elég nagy tévedés. BF4-remélem nem lesz tele ezzel a nárcisztikus réteggel. -
#7713 Ez így van, aki hülye az összes játékban hülye és csak hülyül.(főleg ha vannak szponzor társak) -
#7712 Még mindig nem. -
SANTANTICA #7711 az update után bejött ez a fura effekt, hogy 5-6 másodpercenként homályos lesz a játék (mintha 3d-s akarna lenni)
roppant idegesítő és fárasztó
ki lehet kapcsolni ezt valahogy? -
#7710 jaja
-
#7709 Majdnem rákattintottam, de aztán láttam ezt a sok magyar nevet és inkább nem :D -
ddany7 #7708 ha jó társaságban vagy, akkor kb. majdnem mindegy, hogy mit játszol, mert nem is a játék lesz a leglényegesebb, hanem az ökörködés :) -
#7707 Látod ezért jó a cod, haverokkal nem azon görcsölünk hogy taktika, meg baszakodás, hanem hülyülés van.
PL cod4 zombi szervereken.
Ezért tud élvezetes lenni, egy amúgy más komoly játékosnak a rush mod....:)
Az egy másik dolog hogy itt sok olyan dolog van ami szerntük vicces, de nekem annyira nem poén, de a hangulatot ismerem. -
sayiid #7706 Ezek ekkora hülyék :D Hát igen így már mindjárt más a bf4. ellehet felejtkezni pillanatra a játék bugjairól xD
-
#7705 ITT le van írva, hogy előről/oldalról/hátulról mi, mennyit sebez.
Van egy ilyen is, de én ezt nem igazán tudom értelmezni :)
A szöget tekintve pedig: ha 50 foknál kisebb a szög, akkor feleannyit sebez, ha minden igaz. -
Stief #7704 Sziasztok, én nekem lenne egy kérdésem, tankot hol érdemes meglőni rpg-vel hogy a legnagyobbat sebezze, valahol olvastam hogy becsapódási szög is számít, tudom hogy az oldala és segge sebezhetőbb, de ezen belül, van olyan pontja ahol eltalálod akkor maxit sebez? Kicsit a javelin csalódás, roppant keveset sebez. :( !!!