Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
hogy holnap éjfél-e 😄DD
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
IP:87.229.98.57:9987
A szoba a: Battlefield 4
Jelszó: Blaser
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
szerk: Haha bevettétek. <#alien>#alien> 50 perc. Széppen- Okossan- Kivárjuk.
Amióta úgy istenigazából beleszerettem a Battlefield 3-ba (2011 novemberének végén vettem meg, és hónapokig csak küszködtem benne, de közben imádtam minden egyes percét) vártam ezt az órát.
Imádtam a BF3-at, és a béta illetve a mérvadó források véleménye szerint a negyedik rész rátett még egy lapáttal.
Nem gondoltam volna, hogy miután a BF3 életem elsõ multiplayer FPS-e lesz, és csak úgy megvettem, mert érdekelt, tetszett, és ha már gépet építettem, legyen rajta valami pöpec játék is, na, hogy mindezek után a 4. rész laucnh-a elõtt feltelepített, frissített játékkal tûkön ülök majd, hogy kipróbálhasam a végleges verziót!
Ennyire bena, buta, elbaltazott a.i-t, meg az eletben nem lattam, legyen az barmilyen b kategorias jatek. rohangalnak ossze-vissza, mint a gyerekek a jatszoteren, neha ide-oda teleportalja oket a gep. Egymas mellett allnak, nem lonek stb, iszonyat szo szerint. Ennyire elvakit az a par csillogo effekt mindenkit, hogy nem latja, zavarja?
Na meg 6 ora single playerben sem lattam ennyi bugot egy jatekon belul. ami lehet grafikai, pl szakado esoben egy auton sincs esocsepp, szarazak. REngeteg elnagyolt reszlet. Messze nem sikerult azert a cryis 3 esos jelenetehez felnoni. Sziklan atlogo novenyzet ez csak igenytelen palyatervezes miatt, az auto ajtajan atmeno emberem, a robbanastol falon atrepulo emberem, majd nem tudok tovabb jutni,mert berepul egy zart helysigbe, a tank tetejen rohangalo a.i. A sarokba beszorito sajat tarsam, A kilohetetlen helikopterek, amig a jatek nem mondja, na most lodd ki es meg sokaig lehetne sorolni. Messze van ezert ez meg egy cod kapmanytol, vagy igazabol barmitol.
De hat nem is ezert szeretjuk.
Amugy 2 eve is siman proxyn keresztul regeltunk, aztan mar reg jatszottunk vele 2 nappal korabban. Kar ezen izgulni, hogy jaj mi lesz.
szerintem
Az ilyen kiskapuk kijátszásához most nincs sem kedvem, sem idõm, sem energiám, majd holnaptól estétõl ráfekszem a játékra.
YouTube: 23Drazse
Viszont végig kell tolnom majd mégegyszer, mert így nincsenek bent az awardok battlelogban. :/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[IRAM] leader
"Nulla tenaci invia est via"
3 az egyben xd
Ez aztán jó poén volt.<#taps>#taps>
Egy kérdés:
Mi a fenének hozottt létre a játék egy "Battlefield 4" és egy Battlefield 4 (64 bit)" ikont az asztalon?
Mondjuk úgyis a Battlelogon keresztül indítom majd a jákékot, így ennek gondolom sok szerepe nincs.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Ma hozta a futár a játékot és nem sokkal ezután beállított az egyik beszállítónk üzletkötõje is (villamos ipar). A borítót nézegetve észre vettem, hogy a csávónak tisztára olyan feje van (még a hátranyalt séró is stimmel), mint a borítón látható katonának, csak nem annyira megviselt az arca. Kollégáimnak is elsütöttem ezt, de õk már valamivel kevesebb hasonlóságot találtak köztük.
Azt hittem lövöldözhetek egy jót...