15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Borg #7785 Rendben szia, mi addig is élvezzük a játékot.
De akkor ugye májusig már nem látjuk a hisztidet itt? -
#7784 "Én ha ilyen munkát adnék ki a kezemből,a földbe sülyednék szégyenemben"
Szerintem Te egy tetrist nem tudnál összerakni!
Amúgy+ a BF3-at szidtad hónapokig, és rendszeresen hallottuk, hogy a 4-re rá se nézel. Most mit keres nálad az a gém?
Ja tudom, nincs más lehetőséged :DDD Mert ugye ezt is hallottuk indokként... Valszeg a te géped csak bf kompatibilis:) -
#7783 bezony ám -
#7782 Na most akkor mutasd meg kérlek, hogy hol írtam olyat, hogy tuti nagyon jó lesz.
Hogy hol vannak a csatlósok? Sehol. És hol vannak a nagy utálók? Sírnak, hogy milyen szar lett a game, nem kellet volna megvenni :) Ennyit az egészről.
Amúgy te vagy az egyetlen, aki ennyire odavan a játékért, hogy nem bír lekattani róla.
Jajj és majd elfelejtettem: Jaj ne személyeskedj úristen, mindjárt sírok, hüpp hüpp. -
Úgy volt karácsonyra megveszem , húsvét lesz belőle , nem idegeskedek, gyökér EA DICE leszopatott megint mindenkit . -
#7780 Vulcan_Cannon_Firing,
Vulcan_Cannon_Firing_PGZ-95,
Vulcan_Cannon_Firing_Tunguska
StartDamage & EndDamage from 10 to 12.5
Vulcan_Heavy_Shell_Firing AND Vulcan_Heavy_Shell_Firing_Tunguska
StartDamage & EndDamage from 34 to 40 -
Livius #7779 Egy kis hétvégi ajánló!
"összességében azt a teljesítményt nyújtotta, amit előzetesen elvártunk tőle, és bár a DICE érezhetően kapkodott, így nem sikerült betartaniuk minden ígéretüket, sőt mi több, néhány tetemes hibát is bennfelejtettek a játékban, de a modern hadviselést feldolgozó háborús FPS-ek kategóriájában a végeredmény jelenleg ettől függetlenül is a legjobbnak tekinthető."
Ez a DDOS most is egy giga nagy kamu, mint a BF3 idején volt. Egyszerűen nagyon elvan baszva az egész, és ezzel takaróznak, hogy ne kelljen hivatalosan is kárpótolni a játkosokat, úgy mint a Sims szarban.
Mellesleg, a kemotox meg a többi csatlós BF/DICE/EA imádó hol van most az ilyen válság helyzetekben? A megjelnés elött még nagy szájuak voltak hogy micsoda über játék lesz, és mi akik már előre láttuk a dolgokat, a sértődésből csak kaptuk a bannokat, meg a huzzál anyádba szavakat. -
#7778 Várjá' Minél tovább dörzsölöd a defibrillátort annál több hp val ébreszted a társad? -
#7777 Azzal nem csináltak semmmit, az eddig is ilyen volt. Annak eléggé nagy hátránya van, nagy az esése a többi cannon hoz képest , a mellett lassabb, és hamar felhevül. (De én azt használom) Stealth jetben meg rohadt gyenge.. -
#7774 Mentéseket visszarakták má multiba? :( -
#7773 ja, annak a sebzését csökkentették is, vagyis most már normális, állítólag eddig indokolatlanul nagy volt, szokásos elkúrás.
de most meg a gépágyú lett feltápolva. nem tudom, hogy a 20 vagy 30 mm-es, vagy mindkettő, de pl attack jettel is csak pislogtam. zuhanok rá a kínai AA-re, két guided már pukkant rajta, szóval elég közel voltam már, de kb 2 sec alatt úgy leforgácsolta a hp-m, hogy felhúzni se bírtam már a gépet. nc... -
#7772 Active radaros rakétával eléggé OP -
#7771 nem tudom melyik volt az a nagyon okos, aki szerint a mobile AA-nek buffra volt szüksége... csókoltatjuk a mamát.
legalább most már tényleg lehetetlen levegőben maradni az attack helivel.
én magam is elég sokat tolom AA-el, de ez már tényleg pofátlanság, annyira táp. -
#7770 De gyenge és semmi haszna legalábbis Test-Range- ban nem találtam lézer festett célpontot.. Lehet akkor hasznos csak. -
#7769 ja, lőni kell vele :D -
#7768 ... És akkor az hogy a járművek miért javulnak meg maguktól egészen 6% tol? -
#7767 Ha stat padder vagy nem mindegy ? -
#7766 Ennek a felvehető M136-nak van valami haszna? -
sayiid #7765 megvetted nem ?:D céljukat elérték -
eugabesz #7764 Úgy gondoltuk,a bf3 indulásánál lévő kezdeti nehézségeket nem lehet űberelni...hát,bebizonyították,lehet.
Én ha ilyen munkát adnék ki a kezemből,a földbe sülyednék szégyenemben,nem még a fórumon írogatnék.Amit el lehet baszni,azt ezek meg tették...most mondjátok,hogy a jó életben lehet ilyen félc-művet kiadni,játék címmel??
Elmennek a búsba...mi a jó fenének kell nekem a sok ökör csapattársamat követni,akik megvették ezt a félkész remekművet...én hülye.
V43 1105: Arról nem hiszem,hogy a szerver tehet,vagy az üzemeltető,de tény és való,néha összegyűlik a szemét...
RatBaG: Már rég nincs kikapcsolva,megunták a fiúk minden szerver újraindulás után kapcsolgatni...de ahhoz ugye nem egy pályás élményt kellene ide hozni... -
osan #7763 Renccert -hát ez beszarás! :)
Nem megy a COD Ghost eladás, így megpiszkálják a rivális rendszerét. Ha már összeesküvés elmélet, akkor legyen inkább ez. :) -
#7762 Ezt én sem értettem soha!
- Most aztán megmutatjuk nekik, hogy velünk nem lehet packázni Joe!
- Igen, hogyan?
- Lehetetlenné tesszük a játékot.
- De Billy, azzal nem a játékosokkal fogunk kicseszni?
- Ne mondjál már hülyeségeket, ha leöljük a rendszert, amit meg kéne javítaniuk, és így tesztelni sem tudnak, akkor biztos jó lesz!
Vagy mi a f*sz fogalmazódik meg ilyenkor a kicsiny fejükben? Nem értik, hogy egy ilyen cégnek ez a legkínosabb, ami itt folyik a megjelenés óta? Biztos vagyok benne, hogy gőzerővel dolgoznak az ügyön.
Az EA és a többi kiadó pedig soha nem fog tanulni ezekből mindaddig, amíg mi birkák első napon megvesszük, meg előrendeljük a sok szart. Tisztelet a kivételnek!
Ja igen, azt se feledje senki, hogy minden egyes kliens-oldali patchnek át kell mennie jó pár teszten, el kell fogadtatni, mire aktiválódik. Tehát megcsinálja a Dice hétfőn, azt ellenőrzik valószínű az EA-nél (oké, ez fél nap), de a lényeg, hogy a Microsofttal is el kell fogadtatni a Windows miatt, meg ki tudja, még kivel (hardver és szoftver gyártók). -
#7761 Helyes, csinálják csak. A fórumra írogatás úgy is értelmetlen. -
#7760 ddosolják a renccert, majd ha vége lesz, visszaáll minden. -
Newfronter #7759 ELFOGADTAD a feltételeket mikor megvetted a játékot. TUDTAD, hogy az EA adja ki, akinek a híre nem a legjobb. Tehát NINCS JOGOD panasszal élned!
Amúgy felfogtad amit itt írtam?? Ha nem működik a játék akkor támadjuk??? Ezzel csak azt érik el hogy több javítás nem jön ki a játékhoz, hát gratulálok!
Ha annyira segíteni akarnak, akkor menjenek tüntetni az EA elé, hogy patcheljék a játékot, valami épkézláb dolgot tegyenek!
De lehet úgy is, hogy battlelogon leírják, hogy mi a hiba, szépen, részletesen, azt a fejlesztők is jól veszik! Még Gold Battlepacket is lehet érte kapni! Ja, ez már nem menő... -
#7758 LOL :D -
ddany7 #7757 ez a hiba mit jelent pontosan, amit a battlelog ír?
Nekem például minden unlockom eltűnt a játékban, alapfegyverekkel tudok csak menni most. Másnál is ez van? -
Gyuszopapa #7756 Hagyd már,évekig a szuperkonzolokon bámulta a 3 cm-es fűrészfogakat és a felskálázást akkor nem zavarta és lefigymálta a pc-t,most hirtelen átment pc-be. -
Kraszi77 #7755 Igazad van, tényleg börtönbe kéne kerülniük, azoknak, akik ilyen hitvány szemetet kiadnak kész játék cimén. -
#7754 hogy örülhetnek, hogy még a killcam is ki van kapcsolva. -
Newfronter #7753 Na fasza, ha hibás a játék akkor támadni kell, hátha attól jobb lesz. Remélem börtönbe kerülnek ezek a f.szszopók! -
#7752 Sehol. neked kell létrehozni a fájlt az írt mappában. De úgy is csinálhatod, hogy beírod a konzolba minden egyes sort mindig, amikor elindítod a játékot. -
SANTANTICA #7751 merre találom? -
sasafr #7750 Aha! És a kimerülő kutyaólról mi a véleményed? -
#7749 Én nem élek feltételezésekkel az igényeire vonatkozólag, nem közölte őket.
Egy szót nem szóltam volna akkor, ha nem a "tökéletes" szót használod. Ez ugyanis egy elég erős jelző és igen komoly mögöttes tartalmat feltételez. -
#7748 Ha mondjuk van valaki olyan undorító, fogyatékos, életképtelen, életet nem érdemlő majom, hogy nem a grafikáért, és egy szám bámulásáért játszik, hanem mondjuk azért a fos, szar, hugy, senkit nem érdeklő "játékélményért", akkor annak lehet, hogy tökéletes. De remélem ilyen nem létezik mert ez az már az igénytelenség alja. -
sasafr #7747 Gonolom empie nem grafbuzi mint te, ha ebben a kategóriában gondolkodik! Tényleg nem érted miről van szó, vagy csak fontoskodsz? Egyik sem frankó! -
#7746 Még ennyi kemper kodost mint IRAM szerón is.. :(( -
#7745 Sajnos nem tudom, hogy kíváncsi -e rá, én csak megkíméltem a csalódástól, amit az az elfogultságodból adodó hazugság okozott volna neki, hogy a 660Ti-n tökéletes. Lehet, hogy ő ismeri ugyanis a szó jelentését.
Egyébként meg a Mantle patch kijövetele előtt ebben a kategóriában győztest hirdetni igen nagy bátorság. -
sasafr #7744 Hackelik a DICE-t! Óriási! Valakiknek elege lett! :)