Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemotox
BF3-nál asszem úgy volt, hogy csak akkor adta meg a pontokat meg mindent, ha vége lett az adott meccsnek, tehát jött róla battlereport. Valszeg itt is így van.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

köszönöm a választ!
Szabi
battlelog elég lassan szinkronizál, játékba 10perce szintet léptem, de battlelog szerint még nem.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

na megvolt az elsõ szerver ahol 16 éves gyerek az admin és elélvez ha kibaszhat másokat. civis debreces szervert kerüljétek.

Wizard

Na nyomtam újra egy 1,5 órát én is. Nekem eddig még mindig csalódás. Hiányzik az a wow feeling ami megvolt a BC2 és BF3 esetében is. Nagyon jól van optimalizálva azt biztos, Ugyanazon a konfigon és ugyan azzal a beállításokkal 10-15FPS-el fut rosszabbul mint a BF3. Továbbá az is pozitív volt, hogy 00:01-tól simán be tudtam bárhová lépni, semmi lag vagy connection problem, sokkal jobban felkészültekmint a BF3 indításakkor........tehát egyenlõre még azt a wow de király érzést hiányolom...
eugabesz nem jössz iram ts?

Wizard

eugabesznek igaza van, vedd már a fáradtságot és olvass egy kicsit, mellesleg semmi okod nem volt anyázni, nem mondott durvát

Wizard

Mindent indíts újra...böngészõ,origin...

[IRAM] leader

Sajnálom,most nem tudok vele beszélni...de holnap majd úgy is megyek,viszek rá virágot,aztán majd elbeszélgetek vele....

...és ezek után még elvárod,hogy valaki majd esetleg segít is neked a késõbbiekben??....finom voltam és nõies.

[IRAM] leader

Sziasztok! próbálok belépni szerverekre, azt mondja szedjek le egy plugin-t. leszedem futtatom, töltõcsík végigmegy. próbálok belépni és megint azt mondja hogy szedjem le a plugin-t. mit tegyek?
Anyáddal beszélj így ne itt, te retardált!
Ez lett a világ legjobb játéka 200fps 1080p, minden pálya jó, fõleg a paracel amikor jön a vihar.

Egy hozzászólással alattad...nem olvasol fórumot baszki??

[IRAM] leader

Jól látom, hogy csak USA szerverek mûködnek még?
Remélem egy percig sem fordult meg a fejedben ,hogy ez a játék hibája!
Nálam minden okésan fut semmi probléma talán az elsõ 1 órában voltak a szerveren laggok esetleg még olyan szereveken fordulhat elõ aminek nem valami jó a hostingja. A pályák nagyon rendben vannak single-t nem próbáltam de egyenlõre a multiplayer elsõ ránézésre rendben van. Grafika szebb lett ahogy a fény effektek is.

Ami bosszantott ,hogy volt az ellenfélbe egy 38 as szintû játékos. WTF?

Nem is tudok semmi panasszal élni mert teljesen rendben van a játék mind grafikailag mind mechanikailag.
lag van némelyik serveren , exe error is van már , de legalább nem fázok mert fûti rendesen a procit és a gépet :d
RatBaG
elsõre a tesztpályát indítottam el, hogy beállítsak minden, meg is örültem, mert highon hasított szépen, aztán bementem egy dominationbe, gondoltam csak ne 64 playerrel kezdjek.
orbitális brutál lagspike-ok! simán menne 60-70 fpssel, de úgy akad, hogy gyakran másodpercekig áll a kép.
valakinek hasonló?

Per Aspera Ad Inferi.

Smithwarden
Itt irt kill3r21 erre egy esetleges megoldast -> #5495

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

JaSoN HuNTeR
Hogy fút a gépeteken?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

oneal1
jól érzem hogy a béta óta kicsit lassabb lett a játék? nem a teljesítményre hanem a játék tempojára gondolok

!Forza Ferrari!

D4nY

" Unlocked via Battlepack " ez van a kobra optika latt pedig deluxe battlepackba nyitottam. miért? valahol még kell aktiválni?

xP

Nem tudom változtatni nem engedi.Lehet mert 32 bites win 7-em van?
Szabi
pff, a térkép képe mellet balra 😄

oneal1
király! toljad😊

!Forza Ferrari!

giornalista
esetleg állítsd a grafikát custom módba, és voilá 😉
most már mûködik 😄
A garafikát miért nem tudom beállítani? Azaz a felbontást tudom de pl azt hogy medium vagy high már nem tudom megváltoztatni.
igen fentvan nah megyek próbálkozok még
kifli
ha a pálya képére nyomsz a szerver neve mellett. Legalábbis emlékeim szerint beta alatt így volt.
Szabi
azt megtalálta már valaki, hogy hol lehet kedvencbe rakni szervert ? 😄

oneal1
a böngészõben telepítetted a cuccot amit kért?

!Forza Ferrari!

kifli
tééényleg, akkor nem szólta, régi hsz-re reagáltam 😊
Komolyan nem értem ti hogy játszotok mikor nekem Joining van és nem lép be 😄 Állandóan én nekem jön össze minden itt...
Smithwarden
1 oraja mar nem kell vpn. <#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Minek VPN? Már megjelent 1 órája itthon is.

kifli
vpn, és akkor a multit is tudod...
Tennék fel nektek videót a játékról de egyenlõre minden szerver úgy laggol mint a fene! mondjuk vannak már lvl18 as commanderek nem tudom ,hogy csináltak :d 3nap alatt azért nehéz elérni.

Jelenleg paracel stormot próbáltam ki és valami eszméletlen brutális. Tovább a grafikán is alakítottak. Több effekt és szebbek a fény effektusok. Nehéz volt nem kiszúrni.

Dice úgy néz ki a server laggok ellenére elvégezte a házi feladatát 😉 nagyon bejön!
ProGabe
Megvolt elsõ meccs. Flood zone, bombafelszedõs (obliteration), kikaptunk. Mindenki szaladgált, mint a hülye a pályaismeret hiánya miatt, kivéve egy lvl 10-es embekét. Nem tudom, hogy ebben a módban elérhetõ-e a pályának a levolution-ös része, mindenesetre én nem láttam, igaz nem is kerestem.

Óriási bug: ha megöltük a bombacipelõt, kiteleportált a bomba valami elérhetetlen(?) helyre. K*rva magasra, 250 méterre a pálya közepétõl.

Azért jó volt, aludjunk! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szomferi
eriggy fel Paracel Stormra, be fogsz fosni 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

oneal1
dehogynem

!Forza Ferrari!

Ennyi lehalt az egész a fasz**a nem lehet csatlakozni!!! 😄
Hát eddig 3 pályát próbáltam ki, de nekem semmivel sem több grafikailag sem hangulatilag mint a BF3 pedig Ultra beállításokkal nyomom...😞 csalódás eddig
nem tudok belépni sehova mindenhol joining aztán semmi 😄
Hardcore szerver kéne mert ez így kaksi

Nah látod 😄
2010 is fentvan gépen?

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8328 x86
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=13523 x64
Szabi
ezen már túl vagyok :-/

C😛rogram Files (x86)Origin GamesBattlefield 4\__Installervcvc2012Update3 edist

és tedd fel mindkettõt x86 és x64 ha fent van mindkettõnél javítást nyomj.