Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
"Nulla tenaci invia est via"
Wizard
Wizard
Wizard
[IRAM] leader
...és ezek után még elvárod,hogy valaki majd esetleg segít is neked a késõbbiekben??....finom voltam és nõies.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Nálam minden okésan fut semmi probléma talán az elsõ 1 órában voltak a szerveren laggok esetleg még olyan szereveken fordulhat elõ aminek nem valami jó a hostingja. A pályák nagyon rendben vannak single-t nem próbáltam de egyenlõre a multiplayer elsõ ránézésre rendben van. Grafika szebb lett ahogy a fény effektek is.
Ami bosszantott ,hogy volt az ellenfélbe egy 38 as szintû játékos. WTF?
Nem is tudok semmi panasszal élni mert teljesen rendben van a játék mind grafikailag mind mechanikailag.
orbitális brutál lagspike-ok! simán menne 60-70 fpssel, de úgy akad, hogy gyakran másodpercekig áll a kép.
valakinek hasonló?
Per Aspera Ad Inferi.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
!Forza Ferrari!
" Unlocked via Battlepack " ez van a kobra optika latt pedig deluxe battlepackba nyitottam. miért? valahol még kell aktiválni?
xP
"Nulla tenaci invia est via"

Jelenleg paracel stormot próbáltam ki és valami eszméletlen brutális. Tovább a grafikán is alakítottak. Több effekt és szebbek a fény effektusok. Nehéz volt nem kiszúrni.
Dice úgy néz ki a server laggok ellenére elvégezte a házi feladatát 😉 nagyon bejön!
Óriási bug: ha megöltük a bombacipelõt, kiteleportált a bomba valami elérhetetlen(?) helyre. K*rva magasra, 250 méterre a pálya közepétõl.
Azért jó volt, aludjunk! 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8328 x86
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=13523 x64
és tedd fel mindkettõt x86 és x64 ha fent van mindkettõnél javítást nyomj.