15720
  • alma2
    ezen a palyit nyavajan 7000 Ft lesz a bf4
  • SergioAmigo
    crashel a játék lol még mindig :D
  • Smokk
    Koszke!
  • ACE
    Lengyel nyelvű lesz benne minden...
  • Fripi

Buherálni kell,hogy angol legyen a játék.

9500 forintért van a legolcsóbb ANGOL, buherálás nélküli verzió.
  • Seangaijin
    Én 15 ezret pluszba tuti nem fogok kiadni még 8gb ram-ra, majd patchelik remélhetőleg...
  • V43 1105
  • SergioAmigo
    Az biztos mivel tőled vettem :D
  • V43 1105
    Tudjuk hogy tsalsz! :D
  • SergioAmigo
    Leszedem a jetet beírja jól csalok te úristen :D:D:D Látszik vasárnap van.
  • w126
    Rohadtul memória igényes ez a játék:(((
    BF3-hoz képest kb 20% grafikai javulás, és 300% memória igény...
    Én 4-ről 16 gigára váltottam, hogy biztonsággal játszhassam vele.
  • Seangaijin
    Igazad van, a 8GB ramomból 6,2 foglalt, úgyis hogy már rég bezártam a játékot...
  • Smokk
    Elore is elnezest a nemi off miatt!
    De kene a segitsegetek...

A legolcsobb verzio messze ez:
    Battlefield+China...

Viszont ez a nyelvnel csak az oroszt engedelyezne,v semmi ilyen kototseg nem lenne?
    Ill. mi az h a regio:Poland?!

Elore is koszi!

• Seangaijin
    Én most újraindítottam mentem egy Paracel Strom-ot jött a köv pálya és utána ko....
  • eugabesz
    Megtelik a memóriád...nekem is az van.De érdekes,mert sehogy sem megy lejjebb,csak ha újraindítom a gépet...
  • Vadnokedli
    7200
  • Kvg
    7100
  • Seangaijin
    TI találkoztatok már azzal a jelenséggel h X idő után orbitálisan elkezd laggolni a játék? Nekem ez már a 2. alkalom, olyan 2órát toltam egyhuzamban és utána az egyik mapon annyira elkezdett laggolni, mintha kb 5FPS-em lenne...
  • Borg
    rakj fel nv drivert :)
  • kombány
    jaja azt próbáld de az sem garancia de nekem pl az volt a gond másnál meg más meg a játék szar nem a géped ne aggodj
  • Snexi
    melyiket kéne?3 hete raktam újra a gépem és akkor szedtem le az amd oldaláról a legfrissebbet.Vagy estetleg valami béta drivert rakjak föl?
  • kombány
    rakj fel új drivert
  • Snexi
    most telepítettem föl a játékot,de eddig akárhányszor beléptem egy szerverre néhány másodperc után fekete töltőképernyőre váltott majd hibaüzenet nélkül kilépett.Mitől lehet ezŰ?
  • kombány
    zavodon lelödözöd a heliket ja de menj egy nagy mapra pl a raliroad vagy mi az a vasutas pálya ott szarrálő úgy hogy nincs időd befogni se mert nem jön közel a jet meg lerázza a rakétát a domborzat miatt
  • Vadnokedli
    Tudsz csalizni azért, csak akkor amikor már jelez olyan közel van hogy így is úgy is betalál bármit csinálsz 90%-ban. Mák kell
  • RatBaG #7802
    aktív radarnál nem tud csalizni, kap egy moblity hitet aztán földbe áll, vagy ledarálod gépágyúval, ahogy agyaggalambként szenved.
    sima heatseekerrel se nehéz, annyian lockolnak a légi célpontokra, hogy úgyis eldobja hamarabb, vagy elég beijeszteni egy rakétával.
    kissé tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogy mobile AA-nek is egy félkezes "I win button"-nek kéne lennie. de megkaptad, örülhetsz.
  • Fpocok
    Nyilván az több törődést kap, de azért ott sem minden rózsás. Pl nem lehet conquest-et játszani :D
  • Smithwarden
    Szerintem pont a PS4 (+Xbox One) miatt szopunk, mert inkabb azzal foglalkoznak / foglalkoztak, hogy az fusson jol indulaskor es a PC-s hibakat csak felgozzel kezelik.
    PC-n a problemas jatek start meg jol is johet nekik, mivel mindenki azt hiszi, hogy a gepe szar / keves a jatekhoz es agyba-fobe veszi az alkatreszeket.
    Es a hardvercegektol megy is a "juttatas" rendesen az EA/DICE-nak az biztos...lehet siman tobb penz is, mint a PCs jatekeladas utan.
  • szaba75
    Az lesz az köszi
  • kombány
    dio 3 egy rakat szar közelében sincs az előző részeknek tök mindegy hol játszol vele bétában meg kicsiszolgatott mit? nem hinném hogy valakinek is lett volna köze ahhoz hogy hogy alakul a végleges verzió különben nem itt tartana meg pc ps nemtom minek hasonlítani
  • Hentes75
    Akkor most ha a BF4 kijön PS4-re akkor abban már kevesebb lesz a hiba?Akár most,előre is köszönetet kéne mondanom a sok-sok önkéntes béta tesztelőnek?Annyi hoossszú-hossszú napon át fátadhatatlanúl csak csiszolgáttak a majd PS4-re megjelenő terméket?A diabló 3-ról is azt tartották,PC-s változat csak béta.PS3 lett az igazi.
  • kombány
    jah persze a páyla túlsó feléről lőtt rakétával a gépágyú nem érte el a rakéta meg nulla eldobták a csalit nyomtak egy padlógázt az ég felé és annyi maccsod se volt lelőni most legalább hullik a férgese de itt is nemsokára megjelenik majd a 3 másodperces ecm mint 3-ban
  • RatBaG #7793
    eddig is könnyen le lehetett szedni, ha hatótávon belül merészkedett.
  • kombány
    dominésönt?
  • kombány
    jobb is hogy vmivel le lehet szedni a jeteket a földről is főleg az a10-es meg a többi tankzabáló miatt 2 ember szarrá lövi velük a pályát
  • szaba75
    Skacok Hogy keressem azt a mapot ami a bétában volt,de nem a rendes nagyot hanem azt a kis pályarészt?
  • Smithwarden
    Na akkor most egybol szolok elore azoknak akik csak ugy nez ki a feszkot akarjak csinalni, mert jobb dolguk nincs eppen (Livius, Bogdogege, stb?):
    Ha csak trollkodast es flame inditast akartok, akkor el lehet huzni mashova.
    Ha a jatekrol es annak problemairol (ami jelenleg akad rendesen) akartok NORMALISAN beszelgetni a tobbiekkel, akkor termeszetesen maradhatok nyugodtan.
  • Bogdogege
    Jövő hónap elején megveszem megígértem a többieknek, visszatérek hogy leugassam a ilyen segglámák fejét mint te .
  • Bogdogege
    Dehogynemcsakazértis
  • Vadnokedli
    Én azt hallottam a fiátol kapta.