15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#7827 ezen a palyit nyavajan 7000 Ft lesz a bf4 -
SergioAmigo #7826 crashel a játék lol még mindig :D -
Smokk #7825 Koszke! -
ACE #7824 Lengyel nyelvű lesz benne minden... -
Fripi #7823
Buherálni kell,hogy angol legyen a játék.
9500 forintért van a legolcsóbb ANGOL, buherálás nélküli verzió. -
#7822 Én 15 ezret pluszba tuti nem fogok kiadni még 8gb ram-ra, majd patchelik remélhetőleg... -
#7821 -
SergioAmigo #7820 Az biztos mivel tőled vettem :D -
#7819 Tudjuk hogy tsalsz! :D -
SergioAmigo #7818 Leszedem a jetet beírja jól csalok te úristen :D:D:D Látszik vasárnap van. -
#7817 Rohadtul memória igényes ez a játék:(((
BF3-hoz képest kb 20% grafikai javulás, és 300% memória igény...
Én 4-ről 16 gigára váltottam, hogy biztonsággal játszhassam vele.
-
#7816 Igazad van, a 8GB ramomból 6,2 foglalt, úgyis hogy már rég bezártam a játékot... -
Smokk #7815 Elore is elnezest a nemi off miatt!
De kene a segitsegetek...
A legolcsobb verzio messze ez:
Battlefield+China...
Viszont ez a nyelvnel csak az oroszt engedelyezne,v semmi ilyen kototseg nem lenne?
Ill. mi az h a regio:Poland?!
Elore is koszi!
-
#7814 Én most újraindítottam mentem egy Paracel Strom-ot jött a köv pálya és utána ko.... -
eugabesz #7813 Megtelik a memóriád...nekem is az van.De érdekes,mert sehogy sem megy lejjebb,csak ha újraindítom a gépet... -
#7812 7200 -
Kvg #7811 7100 -
#7810 TI találkoztatok már azzal a jelenséggel h X idő után orbitálisan elkezd laggolni a játék? Nekem ez már a 2. alkalom, olyan 2órát toltam egyhuzamban és utána az egyik mapon annyira elkezdett laggolni, mintha kb 5FPS-em lenne... -
Borg #7809 rakj fel nv drivert :) -
kombány #7808 jaja azt próbáld de az sem garancia de nekem pl az volt a gond másnál meg más meg a játék szar nem a géped ne aggodj -
#7807 melyiket kéne?3 hete raktam újra a gépem és akkor szedtem le az amd oldaláról a legfrissebbet.Vagy estetleg valami béta drivert rakjak föl? -
kombány #7806 rakj fel új drivert -
#7805 most telepítettem föl a játékot,de eddig akárhányszor beléptem egy szerverre néhány másodperc után fekete töltőképernyőre váltott majd hibaüzenet nélkül kilépett.Mitől lehet ezŰ? -
kombány #7804 zavodon lelödözöd a heliket ja de menj egy nagy mapra pl a raliroad vagy mi az a vasutas pálya ott szarrálő úgy hogy nincs időd befogni se mert nem jön közel a jet meg lerázza a rakétát a domborzat miatt -
#7803 Tudsz csalizni azért, csak akkor amikor már jelez olyan közel van hogy így is úgy is betalál bármit csinálsz 90%-ban. Mák kell -
#7802 aktív radarnál nem tud csalizni, kap egy moblity hitet aztán földbe áll, vagy ledarálod gépágyúval, ahogy agyaggalambként szenved.
sima heatseekerrel se nehéz, annyian lockolnak a légi célpontokra, hogy úgyis eldobja hamarabb, vagy elég beijeszteni egy rakétával.
kissé tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogy mobile AA-nek is egy félkezes "I win button"-nek kéne lennie. de megkaptad, örülhetsz. -
#7801 Nyilván az több törődést kap, de azért ott sem minden rózsás. Pl nem lehet conquest-et játszani :D -
#7800 Szerintem pont a PS4 (+Xbox One) miatt szopunk, mert inkabb azzal foglalkoznak / foglalkoztak, hogy az fusson jol indulaskor es a PC-s hibakat csak felgozzel kezelik.
PC-n a problemas jatek start meg jol is johet nekik, mivel mindenki azt hiszi, hogy a gepe szar / keves a jatekhoz es agyba-fobe veszi az alkatreszeket.
Es a hardvercegektol megy is a "juttatas" rendesen az EA/DICE-nak az biztos...lehet siman tobb penz is, mint a PCs jatekeladas utan. -
szaba75 #7799 Az lesz az köszi -
kombány #7797 dio 3 egy rakat szar közelében sincs az előző részeknek tök mindegy hol játszol vele bétában meg kicsiszolgatott mit? nem hinném hogy valakinek is lett volna köze ahhoz hogy hogy alakul a végleges verzió különben nem itt tartana meg pc ps nemtom minek hasonlítani -
Hentes75 #7795 Akkor most ha a BF4 kijön PS4-re akkor abban már kevesebb lesz a hiba?Akár most,előre is köszönetet kéne mondanom a sok-sok önkéntes béta tesztelőnek?Annyi hoossszú-hossszú napon át fátadhatatlanúl csak csiszolgáttak a majd PS4-re megjelenő terméket?A diabló 3-ról is azt tartották,PC-s változat csak béta.PS3 lett az igazi. -
kombány #7794 jah persze a páyla túlsó feléről lőtt rakétával a gépágyú nem érte el a rakéta meg nulla eldobták a csalit nyomtak egy padlógázt az ég felé és annyi maccsod se volt lelőni most legalább hullik a férgese de itt is nemsokára megjelenik majd a 3 másodperces ecm mint 3-ban -
#7793 eddig is könnyen le lehetett szedni, ha hatótávon belül merészkedett. -
kombány #7792 dominésönt? -
kombány #7791 jobb is hogy vmivel le lehet szedni a jeteket a földről is főleg az a10-es meg a többi tankzabáló miatt 2 ember szarrá lövi velük a pályát -
szaba75 #7790 Skacok Hogy keressem azt a mapot ami a bétában volt,de nem a rendes nagyot hanem azt a kis pályarészt?
-
#7789 Na akkor most egybol szolok elore azoknak akik csak ugy nez ki a feszkot akarjak csinalni, mert jobb dolguk nincs eppen (Livius, Bogdogege, stb?):
Ha csak trollkodast es flame inditast akartok, akkor el lehet huzni mashova.
Ha a jatekrol es annak problemairol (ami jelenleg akad rendesen) akartok NORMALISAN beszelgetni a tobbiekkel, akkor termeszetesen maradhatok nyugodtan. -
#7788 Jövő hónap elején megveszem megígértem a többieknek, visszatérek hogy leugassam a ilyen segglámák fejét mint te . -
#7787 Dehogynemcsakazértis -
#7786 Én azt hallottam a fiátol kapta.