15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#7867 Amúgy mi a helyzet a China Rising kiegészítővel? Az oké, hogy a Prémiumosok két héttel korábban kezdenek, de az előrendelők? Őket nem illeti meg ez a két hét? -
sayiid #7866 Stat padding is also noticeable in online computer games. A group of players might perform a series of actions which generally require little skill in order to raise a player's statistics. For example, in first person shooters, two or more players might join different teams and constantly kill one another, usually followed by a heal, revive, or respawn. Actions such as these are usually done on password-protected or empty game servers. An example of this in the popular online computer game Battlefield 2 would be when three players collude, one as a medic, another from the other team as a killer, and another person from the medic's team, called the "dummy", to be the victim. The killer shoots the dummy, and the medic then heals or revives his teammate. The killer shoots the dummy again and the process continues. It is also possible to stat pad by doing objectives or actions in empty server, or by co-operating with different team player. While co-operating with players on another team may pad stats, it should not always be considered a part of stat padding and rather simply cheating. (wiki)
Csak mert engem is érdekelt és én sem hallottam még erről a kifejezésről. -
barmi #7865 oda-vissza húzogatják a zászlókat harc nélkül és így egy kör alatt temérdek pontot csinálnak (vagy valami hasonló). -
sayiid #7864 Amikor pl leültök egymással szembe és csak dobáljátok a medpackokat meg az ammo-kat. stb -
#7863 mi az a statpad? -
vg #7862 Ha megnézed a stáblistát, látod, hogy a multiplayer részen kb 11 programozó/mernők dolgozik. Ez a tucatnyi ember készíti a PC/X360/XONE/PS3/PS4/ verzió kódjait. Gondolhatod milyen minőségi munka lehet... Ezért telik egy évbe amíg normális állapotba jut a játék megjelenés után. -
#7861 szerintem meg statpaddelt:) -
sasafr #7860 Lehet, hogy bug, de a battlefórumon rinyált octtt, hogy lefokozták, pedig ő nem csalt. Nem tudom, de a kimagasló képességű prókat mind lefokozták. Ez a fiú 43 óra alatt szerzett 8 millió pontot. Véleményem szerint vagy a játék volt hibás és össze-vissza számolt, vagy csalt az ember. Azért óránként folyamatosan 186.000 pontot összetarhálni elég gyanús. -
barmi #7859 Ezt a dögcédulát hogy lehet megszerezni ? ::
-
#7858 Annyira ad valós értéket az a performance test.. hogy semennyire. :D
Szervereken Átlag 20-as ping / FPS Ultrán minden csutkán 70-90 fps között és azt írja Bad. -
Newfronter #7857 Másnál is láttam ilyet, szóval ez inkább valami bug lesz. -
mester1987 #7856 A patchek után is hajlandó még a játék még 90% fölé menni a feladatkezelőben (CPU magonként persze), csak érdekel, hogy rájöttek-e vagy ez egy mostani trend.
Kiváncsi vagyok majd. -
Gyuszopapa #7855 Rossz lehet neki,azért érdekes hogy 3-4-5-ös a k/d-nél kevesebb nincs neki egy körben sem.Biztos nem találkozik jobb játékosokkal. -
Borg #7854 Olyankor a szerver hal meg. -
Stief #7853 Másokat is kidobál a játék hiba üzenet nélkül, játékba vagyok, egyszer csak fekete töltő képernyő és utána winfos. -
sasafr #7852 Lefokozta a DICE a világelső lvl 100-ast? -
#7851 Érdekes dologra lettem figyelmes. Eddig úgy játszottam, hogy haver accjáról töltöttem le a játékot és utána sajáton futtattam. Ha mindent levittem lowra, akkor a performance test-nél mindig BAD-et kaptam. Most újraraktam és már high beállításoknál is mediocre-t kapok, alatta meg good-ot. Érdekes...
-
#7850 Naval Strike teaser
-
#7849 lehet azzal a két fegyverrel kéne tolnod, amivel én végigroflstompoltam:
m249 meg az a félautomata nagy sniper, ami multiban a shanghai toronyban az egyik pickup. m98, vagy vmi ilyesmi? -
SANTANTICA #7848 ok, köszi, akkor várok, mert így max 1 órát lehet bírni szemgolyózás nélkül :( -
#7847 110 a max szint. -
#7846 Nem te vagy hülye. Az a dolog NEM MŰKÖDIK. Majd kijavítják. -
SANTANTICA #7845 megcsináltam a filet, de továbbra is van a jelenség, mintha nem venne tudomást a fileról
biztos, hogy az Origin Games/Battlefield 4 mappába kell rakni?
mert a dokumentumokban is van egy Battlefield 4 mappa és van egy settings mappa is.... -
determinator #7844 Egyrészt igazad van, elég hülye az MI és mindig te vagy az egyedüli célpont. Viszont nagyon bénán lőnek és gyorsan visszatöltődik az élet. Szerintem normál nehézségi szinten túl könnyű végigvinni. Olvasgatva a fórumokat nem csak én vagyok vele így. -
sayiid #7843 Igen akkor két észrevételt engedj meg. Single-ben le se szarják hogy vannak társaid. Az ellenfelek elfutnak a társaim mellett és engem vesznek célba. Mindig rám tüzel az összes ellenfél bármi történik sosem a társaimra. Találatonként általában 30hp-t vesz le. 10másodpercenként dobnak rám gránátokat. Néhol olyat ami egyből robban és 5hp-ra tesz. És még sorolhatnám a játék faszságait ha még nem az elején tartanék. -
#7842 én valami mással játszottam?
normalon toltam végig, sétagalopp, aztán mikor misson replay volt dogtagért, már hardon, de szinte semmi különbség sincs. -
sayiid #7841 Omg. ma rávettem magam ,hogy elkezdjem a single player kampányt. hát nem kellett volna. Egyszerűen olyan szinten felbaszott ,hogy normálon is 2 golyóból megölnek és 1 gránáttal megölnek. 6x kezdtem elöröl a második pályát. Ha autóba ülök akkor minden felrobban vagy gránáttól vagy sima lövéstől. Második pályát nem birtam átvinni normálon. Mi a faszomat csinált ezzel a dice? Minden lövésük talál 10 helyről lőnek és könnyebben meghalsz mint a multiplayerben. isten bassza seggbe aki kitalálta a single player kampányt. Többet el sem indítom. OFFENSE OFF !!-.- -
kombány #7840 hogy kitakarta a káromkodást -
#7839 Nekem ilyen eddig még nem jelentkezett. Vagy crash exe van vagy extrém lagg memória miatt. :D -
Smokk #7838 Amugy vki csinalta mar ezt az oroszrol--->angolra buheralast?
Nehez? -
#7837 Hiába küldtem el 'hetekkel' DICE-nak a bug reportot. Patch természetesen nem javítja ezt a kis bugot. Ki is emeltem szépen a gyengébb látásúaknak.
Néha ha a menüben csinálsz valamit, vagy a fegyvert moddolod és újraélesztenek csak kilépni tudsz a játékból. Vagy a következő kőrt megvárni a földön.
KÉP
-
Fripi #7836
Megrendeled, kifizeted és 2 munkanapon belül kapod a kulcsot emailben (ha ott kéred). -
Fripi #7835
Igen,de sajnos ehhez hozzájön a 2000 forintos jegyár :( -
SergioAmigo #7834 1 kör 1 crash -
ACE #7833 Meg kell hozzá valami kupon kód. -
ACE #7832 Gondolom December 1-től 2 nap... -
Smokk #7831 Es ezt ahogy megrendelem mar jon is az email?
...ugyanis 2 nap idot irnak a kipostazashoz,amit nem is teljesen ertek. -
#7830 Én az egész gépemet cseréltem le. -
radical #7829 és mármint ha jut. -
#7828 marmint playit
http://playit.hu/hihetetlen-akciok/