15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#7907 Ha ps3-on aim assist nélkül, akkor I'm impressed.. -
#7906 És nekem a 24? PC , PS3on -
gstup #7905 Nem hinném. :) De azért nem rossz. -
#7904 Eléggé. :) -
#7903 Akkor az én 20%+ accuracym a Bf3-ban már pro!? -
#7902 -
#7901 Remélem nem kapok dádát, de itt egy kis shadowplay és más program összehasonlítás:
"You do infact lose frames when using ShadowPlay to record.
Here is a video showing a comparison of all mainstream recording software / shadowplay
http://www.youtube.com/watch?v=AeJLov4EQBE [youtube.com]
Also, take note to the fact that ShadowPlay does not record at FULL color range and that the framerate is variable and not actually 60fps
This means that you cannot use the files in most Adobe software as they do not accept variable frame rates. Also the bit rate is low and thats why you don't take up as much space. Due to the fact that its using a hardware encoder during "stutter" you will notice blocking on the video.
From all my tests...
Fraps recording at 120fps has the lowest input latency and most consistent feel.
Followed by Action and then by Dxtory and ShadowPlay that produce as much micro stutter as each other.
here are the micro stutter tests
https://twitter.com/PixelTwitchTV/status/397998320972361728/photo/1 [twitter.com]
I record all my footage of bf4 on fraps after all my testing. However be warned you need serious HDD space. I currently have 4TB of Raid0 HDDs for this task and you need to make sure you set Fraps to use ALL cores via Task Managers Affinity settings. "
szósz -
SANTANTICA #7900 mostanság történnek érdekes dolgok....pl lelőnek és nézed a killcamot, hogy aki lelőtt 2 fallal arrébb egy folyosón hasal és lövi a melletted lévőt is...falon át....lol -
#7899 Ezek nem elvek, ezek tények, így működik a rendszer.
Viszont sajnos nem hibátlan. -
sayiid #7898 De gondolom a ti elvetek alapján a szar netcode is csak egy placebo effekt. no offense -
#7897 Így van, a brutálisan profik nyomják 20-22%-os pontossággal az assault rifle-ok esetében, -
sayiid #7896 Ez pedig bizonyított tény. APB-videót nézd meg elég szépen be van bizonyítva ,hogy az eltűnő golyó már pedig létezik és nem placebo effektus. Szerver és kliens közötti szintaxis hiba. Ugyan ez lehet itt is a probléma de nem akarok belekontárkodni úgy ,hogy nem értek hozzá. De már nagyon sokan jelezték ezt a problémát úgy hogy lehet ez valóságos is. Ezen az elven alapulva minden fps-nél így kéne lennie de mégsem így van szóval your myth busted. : sorry -
#7895 Nekem más erről a véleményem, de ne ragozzuk túl. Ha nektek jó, annak csak örülök, nekem meg mindegy, mivel pont nem érdekel, mennyi golyó talál be, mivel nem esportozok, publámulni meg jó, ahogy van. -
#7894 Helyesbítek: 2 ember/tárt akartam írni természetesen. Ha 2 embert lenyomsz újratöltés nélkül, elégedett lehetsz, pontosan lősz. -
#7893 Ez is félrevezető információ. :)
BF esetében a találat regisztrálás mindig annak az oldalán történik, aki lő(client side hit detection), nincs kötötten folyamatos oda-vissza infó utaztatás, illetve extrapolálva/interpolálva van. Ha 4db jól célzott lövést adsz le, 4db fog betalálni és meg is makkan a delikvens.
Ugyanakkor a fegyver szórása miatt, "több kell".
Az eltelt idő, a csomagok utaztatása pedig ezredmásodpercekbe kerül(a ping értéke millisecundum), nem pedig tizedekbe. -
#7892 Szerintem nem vesznek el a golyók, közelről pl. tényleg 4 golyó vagy 2 fejlövés egy kill. Gondold csak meg, te hány% accuracy-vel lősz? 10%? 16%? 22%?
Tételezzük fel, hogy mondjuk 20% az accuracy-d. Valamint - mivel a fegyverek sebzése a csávolsággal csökken - hogy egy assault rifle van nálad, ami közelre 25, távolra 18 sebzéssel rendelkezik. Ha az ellenfél olyan távolságra van, hogy egy kilőtt lövedáked 20-as sebez, akkor 5 golyó kell, hogy a másvilágra költözzön. Figyelembe véve az accuracy-t: 5/0,2 = 25 golyóra van szükséged, hogy egy embert kivégezz. Ergo a 2 tár/ember már kiváló teljesítmény. -
sayiid #7891 APB-ben is ez van. Ott a gyorsan lövő fegyvereknél jön elő az effektus. Ott ghost shot nak hívják. Nem tudom ,hogy ugyan az -e a hiába forrása de igen kellemetlen tud lenni. -
gstup #7890 + egy bizonyos táv után csökken a sebzése a fegyvernek. -
#7889 én is a hardware errortól tartok.
a memória hibát a sok tesztelés után nagyjából kizártam. marad a HDD-hiba, meglátjuk... -
#7888 ezt azért finomítsuk, mert félrevezető az informáicó, amit adsz.
nem nyeli le a töltényeket a játék. ha egy assault rifle 25-öt sebez és közelről 4x1 lövést eresztesz meg az emberbe, ő bizony el fog hullani. nincs itt vaktöltényezés.
nekem általában a legrövidebb sorozat, amivel sikerül megölnöm valakit, 6-8 lövés, ez azonban azért van, mert mire hozzá eljut az első négy találat, és hozzám visszajut, hogy "enemy killed", eltelik az a pár tizedmásodperc, amíg további töltényeket is beleeresztek az ellenfélbe.
800 RPM-es fegyóknál másodpercenként 13-14 lövedék hagyja el a tárat, tehát ha 4 helyett további 4-6, összesen 8-10 töltény hiányzik a tárból, mire összeesik az ellenfél, az ennek a néhány tizedmásodpercnek köszönhető. -
kombány #7887 5 új fegyver a china risingben ahahahahhaah mind benne volt a 3-ban -
heady #7886 Lol, ha megnezed a leaderboards SPM reszet, rengeteg embert lefokoztak. -
Skyline #7885 Jaaa, ezt vágom azthittem már valami "újítás" is került be...:D
Én azt várom hogy a DMR-ek használhatóságát javítsák (miután veszik a fáradtságot és kijavítják a crash/stutter/fps drop nyügöket) mert jelen pillanatban botrányszarok.. -
#7884 Ez a frostbite motor fícsöre, hogy a golyók egy részét megeszi a szerver. Már a BC2-ben is ez volt, és ez azóta sem változott. A fegyverek sebzése alapján, testre 4 golyó halált okoz, számold össze, hogy egy tárból mennyi embert tudnál lelőni, és eddig mennyi halt meg. Elmondom, jó esetben 1 tár 2 ember, de akkor már nagyon aggya.
Bf3-nál sokat teszteltük, a vicces az volt, mikor az rpg-t sem adta be, csak a falon megjelent egy folt, hogy találat érte, de az emberről 1 hp sem jött le.
Így megy ez, meg kell szokni, mivel jobb sose lesz. -
Skyline #7883 Miiieza vaktöltény baromság? Ez most komoly? melyik fegyver? Mi? -
barmi #7882 Rendben, így már értem miért ilyen sz@r az accuracy-m (gondolom az eltűnt golyókat sehova se számolja) :D négy skúlót kilövök és kettő eltűnik az éterben ... Így elég nehéz hatékonynak lenni. leginkább a kisebb tűzgyorsaságú fegyvereknél veszem észre nagyon ezt a kellemetlen és egyre idegesítőbb anomáliát :\ -
#7881 Ezt csak megerősíteni tudom. Fater másfél éve vett 8 ezerért 2*4 gigát, most meg már ugyanabban a boltban 21 ezer...
Amit írtál az meg a vinyóknál volt. Valami ázsiai országban volt valami gebasz ahol rengeteg ilyen dolgot szerelnek össze. De már azoknak is egészen normális áruk van. Majd a RAM is megolcsósodik valamikor. Eléggé ingadozóak a HW árak. -
#7880 nekem is olyan érzésem van nyugi, minden második golyó vaktöltény :DD -
barmi #7879 A kékhalál valami más miatt lehet (talán ram vagy egyéb hw), a BF4 nem küld kékhalálba csak egyszerűen leáll a a bf4.exe működése :-) (mondjuk ez nálam a legutóbbi pecs óta teljesen megszűnt)
Viszont néha olyan érzésem van mint ha négy golyóból kettő vaktöltény lenne : ez normális ? -
vg #7878 Biztos, hogy jönni fog, hiszen a prémium tartalom alapja ugyebár. Pár hét, esetleg egy hónap lesz a XONE exkluzivitása. Amúgy én is nagyon várom már, nagyon szeretem azokat a pályákat. -
#7877 Igazad van, a Second Assault ideiglenesen Xbox One exkluzív lesz. Pc-re majd csak a China Rising után jön, valamikor jövő év elején. -
Skyline #7876 ha kékhalálba küldi a gépet ott valami hw error is van...Crashelni crashelt már nekem is vagy 500szor a BF4, de kékhalálba sose küldött se win7 se win8 alatt....
A ram árakról meg... haverom gépét tavaly december elején raktuk össze, 4 giga rammal, 4690 forint volt bele a 2*2gb Kingston HyperX bue 1600Mhz...Nem volt több pénze úgy voltunk vele hogy az ember után hajítják a ramot, majd vesz bele idén még egy szettet...
Na jelenleg ez a szett 14ezer forint a boltokban.... Az akkor kb 9ezerbe kerülő 2*4-es pakk pedig 22-23-ról indul...
Nyilván árvizek meg ramgyár leégés miatt (van aki ezt elhiszi??)...Az anyjuk picsáját.... -
#7875 nem tudom, mire számítottál, most őszintén?
a Deluxe/Limited Editionok mellé jár a DLC, release date napján. a Premiumhoz pedig jár a kéthetes előny. ez így is volt meghirdetve, meg minden.
engem még mindig az érdekelne inkább, hogy mi lesz a Second Assault DLC-vel. mert Xbox One-ra már négy nap múlva kijön elvileg, de a maradék platformokról egyelőre nincs szó. -
#7874 rendesen meg is lepődtem. én most akartam új ramot venni, ugyanis amikor 2 éve összeraktam a gépemet, spóroltam rajta (4096MB DDR3 1333MHz CL9 KVR1333D3N9/4G), majd egy évvel később vettem még egy ugyanilyet (cikkszám, minden stimmelt, viszont a ram maga teljesen máshogy néz ki, nagyobb is például).
ez utóbbi eset ugyan zavaró volt, ám egész eddig nem éreztem, hogy probléma lenne. olcsó is volt, ráhagytam. mostanában viszont egyrészt borzasztó lassan bootol be a gépem, nem túlzok, hogy 4-5 perc kell ahhoz, hogy a jelszavam beírását követően stabilan felálljon a rendszer.
ráadásul a BF4 sorra küldi kékhalálba a gépemet. a lassú oprendszer betöltésre talán válasz lehet az, hogy meglehetősen régi a winchesterem, krákog, mindent csinál. érdekes, hogy formatálás után a szűz Windows is percek alatt állt fel már az első alkalommal.
ha minden jól megy, a napokban egy másik meghajtóra felrakok egy 8.1-et, és megpróbálom úgy játszani a játékot.
visszatérve a memória problémára, gondoltam, lecserélem ezeket a spórolós, 1333 mhz-s ramokat, és egyúttal bővítek is mondjuk 16 gigára, de az árak tavaly óta a duplájukra emelkedtek, így erről le kell mondanom. -
#7873 Ez elég elkeserítő. -
Skyline #7872 Elmondani nemtudom mennyire felesleges volt 16 giga főleg ilyen ram árak mellett...:) -
#7871 nem. -
Skyline #7870 Mindet lekéne...Eleve ránéznék azok körmére akiknek ilyen 2-3 fölötti KD arányuk van és javarészüket már lehetne is nyugodtan banolni... -
Skyline #7869 Úgy banolnám a statpadosokat mint macskát szarni..:D -
SzinesGeza #7868 Az még véletlen sem statpad. Az flagrun.