Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norby646
Én tegnap a végefele hagytam abba a kampány részt mert ledermedtek az emberek. Én tudtam rohangálni, a játék nem fagyott le csak az emberek.

A Titan nevû hajón meg abba a terembe ragadtam bent ahol azt a vinyót kell megszerezni. Egyébként Titan nevezetû süllyedõ hajó, és a játék támogatója az amd, gondolom véletlen az elnevezés. 😄

Vadnokedli: Most 3. jára lejött rendesen. Én ezt nem értem. Elsõre leszedett 199mb-ot, aztán kb 1-et és most végül lejött rendesen és el is indul. Összesítve ez kb a 15. próbálkozásom lehetett... Na mind1 a lényeg hogy mostmár végre jó. 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Nekem a BF3 kimaradt, viszont a Bad Company 2 nagy kedvenc és az ott megszokottak után zavaró a töménytelen mennyiségû szerverhiba. 5 óra játék után alig fejlõdtem valamit. Remélem hamar orvosolják a képi és egyéb hibákat.
Nekem a béta után pozitív a játék! Grafika nagyon jó, a 3GB videókártya simán viszi. Procihasználat átlagos. Kb 20 játék után 2 exe leállás volt az egyik single-ben. A szerver oldali hibák viszont zavaróak. Leállnak a szerverek játékközben és veszik minden. Ezeken a szervereken hanghibák is vannak. Vagy a háttérzaj hallható, vagy csak a fegyveremé. Már 4x kaptam meg a 3-as szintet és a 4-re számolta el a battlelog. Szerintem a játék és a battlelog másképp számol, de ez legyen a legnagyobb gond! Persze a csalók megjelentek 37-es szintû játékos a szomszéd házttetõrõl pisztollyal lelõtt miközben én pépesre lõttem. Ebben nem lesz jobb a BF3-tól szinte biztos. Ilyen nyomorultak voltak, vannak, lesznek!

Igen, a liftbõl elõször én is kiestem. Másodszor be sem akartak menni az emberek... 😊
Amúgy multiban csak engem dobál le folyamatosan?
DarkSector
😄
de furcsa mert amugy megy faszányosan, nem értem...mondjuk ehez nem sok magyarositás kellene, mert fasznyit nem pofáznak benne, dehát nem is gondolom a story volt a fontos a fejlesztõknek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szabi
én a toronyházba kiestem a liftbõl amikor ment felfelé 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

DarkSector
kegyetlen bugos a játék, annyi helyen hogy nem tudtam összeszámolni hányszor kellett restartolni.

A hajón mikor a csapattársunk kinevez fõnöknek, fel kell mászni a létrán, elsõnek gyorsan felmásztam a nigo srác mögött, felérve meg felszálltam a magasba, mintha valami katapultált volna, és kb fél fényévre a hajótól belezuhantam a vízbe!
Mondom omdzsí.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

frango
Ja.😊 Szinte minden BF4 mapnak van BF3,BC2 megfelelõje. Metro copy mapot már alapból nem is jelölöm keresõben. Meg azt a vizes városi pályát se. A többi nem rossz. Ja még a Zavod-dal se vagyok kibékülve. A többi pálya az teljesen jó.
Az Obliteration mód viszont nagyon fa.za szerintem.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Szabi
<#banplz>

"Nulla tenaci invia est via"

Vadnokedli
Nekem 280X-el sokkal jobb lett spec. és nem is crashel már.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

A játék könytárában van kétféle vcredist program files (x86) origin games Battlefield 4 _Installer vc vc2012Update3 redist vcredist_x64.exe és vcredist_x86.exe . Ezeket lefuttatva felajánlotta, hogy megreperálja a már meglévõ dolgokat javítani és miután ezeket lefutattam gép restart és azóta úgy tûnik, hogy az x86-os része a játéknak stabilabb lett valamelyest. Az x64-es része még mindig kressel de az x86 már joval jobb lett szerintem ! hátha másnak is beválik a dolog! 1 próbát megér !

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

attiGT
Redditen az új AMD beta driverrel sokaknak szarabb lett a játék. Csak szólok!

Vadnokedli
Kb 5 x kell letölteni Chrome-ban is... Az AMD oldala olyan csodálatos hogy onnan képtelen lejönni elsõre a rendes telepítõ. 😄

Játszottál te már minden pályán? 😉

frango
Azért a nehézségi szintek eltalálása megint vicc. Hardon is csak simán végigrohan az ember a pályákon...A multi az jó csak akad, kifagy, lagol meg a pályák ugyan úgy bf3 map kaptafára készültek itt is.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

A hibát okozó alkalmazás neve: bf4.exe, verzió: 1.0.0.0, idõbélyeg: 0x526b9042
A hibát okozó modul neve: bf4.exe, verzió: 1.0.0.0, idõbélyeg: 0x526b9042
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x0000000000b376ff
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x134c
A hibát okozó alkalmazás indításának idõpontja: 0x01ced68565933b43
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C😛rogram Files (x86)Origin GamesBattlefield 4f4.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C😛rogram Files (x86)Origin GamesBattlefield 4f4.exe
Nekem sokkal jobban tetszett a Single-je, mint a BF3-nak! Persze nem lesz ettõl még egy Half-Life, de ha így haladnak, lehet egyszer normális AI is lesz. 😄 Bár jó rajtuk szakadni, hogy mennyire bénák, így van ingerem õket megölni.
ozimak
4 óra (normal)single játék után:
Grafika: Tényleg qrva szép
Gépigény: Talán még jobb mint az elõdjének(30-40 fps,minden Ultra-n-->7850 OC 2gb,FX8350,8gb RAM)
Játékmenet: akciódús, de ugyanakkor unalmas is néha(szvsz)
Játszhatóság/kezelhetõség: Van egy-két kisebb hiba de elmegy
AI: Borzalom... az utóbbi évek egyik legbutább (single)játéka.
- Mindenhol csak engem lõnek, csapattársat szinte egyáltalán nem.
- Lõnek ha fal mögött vagyok, lõnek ha házban.
- Ugyanez a társaimnál: kiadom a megjelölt célpontokat, lövik akkor is ha egy 2m vastag betonfal mögött ül.
- Volt rá példa, hogy "egymásba ült" a társam egy ellennel... jól el voltak, nem haragudtak egymásra, viszont én nem tudtam lelõni az ellenséget.
- Az ellenség a szemem láttára spawnol ki a semmibõl(hóból pl.). Mögénk spawnol az ellenség,stb.,stb...(utoljára ilyet, freddyD mesterlövészes sorozatában láttam)
- Intelligencia=0, ahogy kidugom a fejem a fedezékbõl, abban a pillanatban eltalálnak, akár 100m-rõl is. Nem lõnek mellé. Olyan mintha két lábon járó aimbotokkal játszana az ember. Van olyan amikor mi vagyunk 3-an, ellenünk 2 tank és vagy 10-15 gyalogos... mind engem lõtt. Meg sem tudtam mozdulni.
Figyelem! Az egész vélemény a sajátom, nem akarom senkire kivetíteni 😄 Csak egyszerûen nem bírtam magamban tartani. Nagyon remélem, hogy a multija megérte azt a 12ezret! Mert a single(campaign)... hát számomra nagy csalódás... A grafikán és úgy cuzzammen a látványon kívül, nem sok pozitívumot tudok elmondani róla. Sajnos...
Még jó, hogy inkább a multi miatt vettem meg 😊
Norby646
Na én feladom, nem tudom miért nem megy. 3 böngészõvel megpróbáltam + telefonnal is. Néztem fórumokat, mert többen találkoztak már ezzel a problémával de semmi sem segít...

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

1órája nem megy nekem a commander mod. Ha elinditom akkor töltésnél leáll a játék... -.-
valakinek sikerult megtalalni az m16a4-t? a singapuri palyan kene lennie

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Norby646
Chrome-al próbáltam. 😄 Elõbb IE-vel próbáltam azzal se ment, most felrakom a firefoxot hátha nekem azzal megy. Azért köszi, próbálkozok.

BiG G
chrome-al próbáld letölteni. nekem firefoxban kétszer nem ment, chrome-ban pedig elsõre. megéri feltenni, nõtt 10-15-el az fps, és elmúltak a kékhalálok, kifagyások.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Norby646
Csak én nem tudom telepíteni ezt a nyomorult 13.11 beta8 drivert? NSIS error, aztán ennyi.

BiG G
meg is van az új kedvenc fegyverem az m249 személyében 😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

DarkSector
😊

*nem vittem
Vadnokedli
Mi se találjuk sehol. 😊 <#banplz><#fogmosas><#fogmosas><#fogmosas><#fogmosas>

tudom, de vittem el addig, sorry :S
Vadnokedli
DLC nélkül.

DarkSector
thx végülis. 😄
csak gondoltam itt talán gyorsabb lenne. 😄

YT-on nézd meg, hátha 😉

Battlefield 4 Walkthrough
DarkSector
srácok, a hajós résznél mikor vissza kéne mennem a valkyr-re, hogy tegyem meg? nem is érem utól...😄

valaki egy spoilerbe pls segítsen.

Bár lófasz story van szóval nem is annyira spoiler.

RatBaG
beírtam a deluxehoz kapott battlepack kódot, de sehol sincs battlelogban a 3 arany táska...
egybõl fel kéne oldania, nem? a battlepacks résznél nincs, csak rank 10nél ír egy goldent...

Per Aspera Ad Inferi.

25 nem árt.
TDC Geronimo
Gamespot oldalán 60 fps-es videó van 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Hány giga hely kell a játéknak?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bár ezt írja és 2 db .dll file van benne (Activation.dll & Activation64.dll);

"This release will allow to play ONLINE on unsecured or nonofficial servers. To find serwer able to play just go to servers list screen and try to connect one-by-one."

Nem néztem, letöröltem, engem már nem érdekel ez a játék.
*Vagy max saját felelõsségre!
Most találtam,de közbe látom, hogy ez az elsõ feltöltése, hagyjátok!!!
DarkSector
ez most annyira nem értem. 😄

Spooky Dayz, most találtam 😊
DarkSector
Április elnézést. 😄

de amúgy az nem?

HTS s3rg1nh00
április lesz az

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

attiGT
Csak engem zavar a 2 sec fekete képernyõ miután egy squad társadra spawnolsz?

DarkSector
Május 1.-je van? 😄

Sziasztok!
Nekem multiba a betaban is megtalálható mapon amikor leugrottam egy magas épületbõl, akkor fagyott meg a játék és kellett feladatkezelõvel bezárnom.
R9 280X, beta7 es tegnapi driver.
Aztán nem volt gond, majd mikor befejeztem a játékot, kiléptem, és netezgettem, befagyott a gép, lehet hogy nem a legjobb ez a driver...
Ahogy látom másnak is fagyott a játék. Azt nem értem hogy játék után a gép miért fagyott...

PS3 Slim 250 PC

DarkSector
Nálam is van , izé volt az elején exe hiba, irritáló volt, most egy ideje nincs, és az is nem fix helyeken, hanem véletlenszerûen, vagyis idõvel átmentem azokon a checkpointokon....