Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Titan nevû hajón meg abba a terembe ragadtam bent ahol azt a vinyót kell megszerezni. Egyébként Titan nevezetû süllyedõ hajó, és a játék támogatója az amd, gondolom véletlen az elnevezés. 😄
Vadnokedli: Most 3. jára lejött rendesen. Én ezt nem értem. Elsõre leszedett 199mb-ot, aztán kb 1-et és most végül lejött rendesen és el is indul. Összesítve ez kb a 15. próbálkozásom lehetett... Na mind1 a lényeg hogy mostmár végre jó. 😊
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Amúgy multiban csak engem dobál le folyamatosan?
de furcsa mert amugy megy faszányosan, nem értem...mondjuk ehez nem sok magyarositás kellene, mert fasznyit nem pofáznak benne, dehát nem is gondolom a story volt a fontos a fejlesztõknek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A hajón mikor a csapattársunk kinevez fõnöknek, fel kell mászni a létrán, elsõnek gyorsan felmásztam a nigo srác mögött, felérve meg felszálltam a magasba, mintha valami katapultált volna, és kb fél fényévre a hajótól belezuhantam a vízbe!
Mondom omdzsí.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az Obliteration mód viszont nagyon fa.za szerintem.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
A hibát okozó modul neve: bf4.exe, verzió: 1.0.0.0, idõbélyeg: 0x526b9042
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x0000000000b376ff
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x134c
A hibát okozó alkalmazás indításának idõpontja: 0x01ced68565933b43
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C😛rogram Files (x86)Origin GamesBattlefield 4f4.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C😛rogram Files (x86)Origin GamesBattlefield 4f4.exe
Grafika: Tényleg qrva szép
Gépigény: Talán még jobb mint az elõdjének(30-40 fps,minden Ultra-n-->7850 OC 2gb,FX8350,8gb RAM)
Játékmenet: akciódús, de ugyanakkor unalmas is néha(szvsz)
Játszhatóság/kezelhetõség: Van egy-két kisebb hiba de elmegy
AI: Borzalom... az utóbbi évek egyik legbutább (single)játéka.
- Mindenhol csak engem lõnek, csapattársat szinte egyáltalán nem.
- Lõnek ha fal mögött vagyok, lõnek ha házban.
- Ugyanez a társaimnál: kiadom a megjelölt célpontokat, lövik akkor is ha egy 2m vastag betonfal mögött ül.
- Volt rá példa, hogy "egymásba ült" a társam egy ellennel... jól el voltak, nem haragudtak egymásra, viszont én nem tudtam lelõni az ellenséget.
- Az ellenség a szemem láttára spawnol ki a semmibõl(hóból pl.). Mögénk spawnol az ellenség,stb.,stb...(utoljára ilyet, freddyD mesterlövészes sorozatában láttam)
- Intelligencia=0, ahogy kidugom a fejem a fedezékbõl, abban a pillanatban eltalálnak, akár 100m-rõl is. Nem lõnek mellé. Olyan mintha két lábon járó aimbotokkal játszana az ember. Van olyan amikor mi vagyunk 3-an, ellenünk 2 tank és vagy 10-15 gyalogos... mind engem lõtt. Meg sem tudtam mozdulni.
Figyelem! Az egész vélemény a sajátom, nem akarom senkire kivetíteni 😄 Csak egyszerûen nem bírtam magamban tartani. Nagyon remélem, hogy a multija megérte azt a 12ezret! Mert a single(campaign)... hát számomra nagy csalódás... A grafikán és úgy cuzzammen a látványon kívül, nem sok pozitívumot tudok elmondani róla. Sajnos...
Még jó, hogy inkább a multi miatt vettem meg 😊
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
csak gondoltam itt talán gyorsabb lenne. 😄
Battlefield 4 Walkthrough
valaki egy spoilerbe pls segítsen.
Bár lófasz story van szóval nem is annyira spoiler.
egybõl fel kéne oldania, nem? a battlepacks résznél nincs, csak rank 10nél ír egy goldent...
Per Aspera Ad Inferi.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"This release will allow to play ONLINE on unsecured or nonofficial servers. To find serwer able to play just go to servers list screen and try to connect one-by-one."
Nem néztem, letöröltem, engem már nem érdekel ez a játék.
de amúgy az nem?
Nekem multiba a betaban is megtalálható mapon amikor leugrottam egy magas épületbõl, akkor fagyott meg a játék és kellett feladatkezelõvel bezárnom.
R9 280X, beta7 es tegnapi driver.
Aztán nem volt gond, majd mikor befejeztem a játékot, kiléptem, és netezgettem, befagyott a gép, lehet hogy nem a legjobb ez a driver...
Ahogy látom másnak is fagyott a játék. Azt nem értem hogy játék után a gép miért fagyott...
PS3 Slim 250 PC