15720
  • kemotox
    Nem iPaddal az biztos...
  • Zsoltika 007
    Milyen tablettel?
  • item
    Én meg tagnap 1 órát toltam az Ipadon semmi fagyás nem volt. Egész jól ment,körönként 3-4000 pontot is összeszedtem. Követték az utasításokat a squadok,nyomtam a squad promote-t is,meg dobáltam nekik a csomagokat meg a járműveket. Mentek az EMP uavok meg a felderítők is,plusz zúztam az ellenséges tankokat,egyéb járműveket a cruise missile-vel. Nyomtam az infantry és vehicle scan-t is. Tábláról sokkal jobban megy,mint amikor a gépről próbáltam. Egész jó hangok is vannak benne,meg van visszajelzés a squadoktól is,mikor pl valami miatt nem tudnak odamenni a célterületre. Szóval tetszik. Annyi,hogy meríti a tabot,mint a fene. 52% ról 1 óra alatt 39-re ment le.
  • Szabi #7946
    az aimbot még mindig nagyon népszerű
  • Vadnokedli
    "WE ARE CURRENTLY EXPERIENCING AN ISSUE WITH THE BATTLELOG ANDROID APP AFTER THE UPDATE HAS BEEN INSTALLED. WE ARE WORKING ON A FIX - IN THE MEANTIME, DO NOT INSTALL THE APP UPDATE. SORRY FOR THE INCONVENIENCE!"

Már az elején... amikor bejött az APP. Már akkor gondok voltak vele, ba__tak rá reagálni...
  • SötétBarom
    Illetve az előny miatt, amit biztosít, gyakorlatilag cheat.
  • Borg
    ÉS sajnos a boostod is. Én egy +100%-os boostot vesztettem el úgy, hogy aktiváltam, és még abban a körben kifagyott a szerver. Többé nem volt...
  • SötétBarom
    Nem az, és nem is kéne egér PS-re.
  • Gyuszopapa
    Ugyan melyik marha DICE-osnak jutott az eszébe ezt belerakni a játékba.3 éves színvonal.
  • Gyuszopapa
    Ezért ilyen szarok a játékok pc-re.
  • Fpocok
    /sigh

• Fpocok
    Ha lett volna rendes egér bill irányítás PS4-hez, akkor lehet átmentem volna. Hatalmas kihagyott ziccer.
  • Smithwarden
    Kicsit off, de megsem egeszen...
    PS4 start jatekeladasok (vgchartz.com):

1. CoD: Ghosts - 703,638
    2. Battlefield 4 - 396,187
    3. Killzone: Shadow Fall - 355,148
    4. Assassin's Creed IV: Black Flag - 345,176
    5. Madden NFL 25 - 133,176
    6. NBA 2K14 - 111,674
    7. Knack - 102,749
    8. Need for Speed Rivals - 94,157
    9. FIFA Soccer 14 - 77,914
    10. LEGO Marvel Super Heroes - 32,188

Elso harom FPS, a negyedik egy TPS es ahogy latszik, messze lenyomjak a tobbit eladasokban.
    Ha mar konzolokon is ez a jatekstilus a meno, raadasul ennyire magasan, akkor igazan kitalalhatnanak egy megfeleloen preciz kontrollert FPS-ekhez...
    (Jo persze mindjart beir egy-ket ps3/ps4-es, hogy teljesen szuper a kontroller FPS-hez, de rengeteg embernek megsem.)
  • BiG G
    nem elég, hogy a játék crashel néha, mert ha nem mész vissza az adott szerverre, akkor a kör végén a battle reporttal együtt megkapod a pontjaid.

de ha a szerver teszi, akkor az egész körös teljesítményed ment a levesbe. elég idegesítő.
  • SergioAmigo
    vagy csak meghalt az oldal :D
  • SötétBarom
    Onnan leléptem, miután nem vágta ki senki a lvl102-es tagot...
  • SergioAmigo
    Tegnap a Paracel Storm mapon a pokolba születtem le egyik spawn ponton a víz és épületek alá lol kis bug :D

Off
    közbe feltörték a Youtubeot :D :D

• eugabesz
    Most volt rá példa,az ellenkezőjére IRAM szerón...igaz sok ph-s kolléga volt,de két perc alatt a 4-14ből 10-8 lett....igazi játékosok,azt kell mondjam.
  • Alien69
    Mondjuk, bennem van a hiba, hogy nem értem, hogy a rákba nem vesznek egeret a PS-hez? Nem köthető rá??? (persze nem szó szerint) Anno, a PS1-mhez is volt (görgős) egér.
  • Vadnokedli
    Hát figyelj, stat buzik. BF3 PS3 on én is az voltam, de ahogy át tértem PC-re mostanra totál leszarom ha nyerek ha vesztek; sőt sokáig BF3 ban még poénból se lőttem semmire nehogy csökkenjen az Accuracy-m

• SötétBarom
    Na jó de 15-ből 14? -.-
  • Vadnokedli
    Valakinek az e-pénisz növelése fontosabb mint a játék élmény; ilyen mindig lesz.
  • SötétBarom
    Annyira felháborítóan ostoba emberekkel hoz össze néha a játék, komolyan példátlan.. Most épp Digital Friends server, bemegyek, balance kb 4v15... És bazdmeg 5 percen keresztül nem állt át senki, egészen addig amíg ki nem ürült a szerver. -.-
  • ACE
    Hát nekem megér 500 Ft-ot, hogy feltehetem a polcra, ha mondjuk 8000 lenne, vagy max. 8500 akkor azt mondom olcsó, de ez az 500 Ft lófütty.
  • SötétBarom
    A legnagyobb mocsok ever.
  • eugabesz
    Már írtam a supportnak,a BF3 szerverrel is ez volt,aztán állítottak rajta kicsit...kevesebbet kap a netből a kelleténél...(röviden a lényeg)
  • szomferi
    a felhasználók számához igazodik a szerver, példa: ha csak 20-an játszanak, akkor te azt látod BL-ból, hogy 20/24, de ha hirtelen rácsatlakozik még 40 ember a szerverre, akkor átvált 64-esre
  • Vadnokedli
    Mert néha az iramosok a szervert terhelik ha seedelni kell a torrentet.
  • meszibalint
    Miért van az, hogy az Iram szerveren folyamatosan növekszik a ping-em? Amikor indult, akkor még csak 20-25 volt, mostanában meg 45-50. Állítgattok valamit? Vagy nekem kellene?
  • szaba75
    Mi az,hogy adaptive szerverek??
  • Vadnokedli
    Na, feltűntek az adaptive szerverek... Hogy mennyire eltudja b_szni a játékélményt... :)
  • Unreal1942
    Ezek alapján, ha lehet adni rá akkor eddig 186 BF4 csalót fogott a PB.
    Igaz nagyon új a játék még.
    COD 4 ben voltak komoly gondok azt pl azért tettem le mert siralmas volt
    a helyzet és ez látszik is a ban listán elfoglalt helyezésen is...

PBbans
  • sasafr
    Ma töröltem az egyik kedvenc szerveremet. 90- 80- 70 -es killeket produkáltak emberek 10 alatti halállal és 5 perc után baserape-é vált a játék. Tényleg semmi értelme így az egésznek.
  • giornalista
    a beállításokban tudod megnézni, hogy hová mentette a telepítő fájlokat. ha ott van, akkor megvan :) ha nincs, akkor nincs :)
  • Batistuta07
    köszi.tényleg ott van.
    amúgy players.hu megbízható oldal,nekem csak azzal volt baj hogy 1 hetet kellett várnom és nem igazán tudom miért,mivel az volt írva hogy raktáron van.de ettől függetlenül jó áron van.

más.beállítottam az origint hogy tartsa meg a telepítő fájlokat.később tudom azzal telepíteni?nem akarom mindig 20 gigát letölteni.
  • sayiid
    Ma három embert bannolt le az anticheat aim detected el a szerver:D Nice try
  • Vadnokedli
    Minden oké. Rámész szépen Origin - BF4 jobb klikk - játékadatok feltüntetése.
  • Batistuta07
    szisztok

players.hu-ról vettem bf4+China Rising kulcsot.aktiváltam de sehol nem mutatja a dlc-t.az baj vagy minden oké?
  • Vadnokedli
    Persze hogy off. Aim assist legtöbbször csak hátrány volt. Pl 2 katona volt előtted.. céloztál volna az egyikre amelyiket kinézted és áthúzta a másikra.. (akkor tört össze egy kontroller a talpam alatt)
  • SötétBarom
    Erre vagyok a legbüszkébb