Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Viszont ujra es ujra le lehet irni: mondj jobb jatekot vagy legalabb hasonlot ebben a katonai-multis-akcio-fps kategoriaban es megyunk megvenni a BF4 helyett.
Emellett ha ugy szamolja az ember, hogy DLC-ket kapott a penzeert, ugy sem jon ki rosszul:
Osszesen 17500-20000 Ft-ert kaptunk kb 7 DLC-t (5 + az alapjatekot vegyuk 2-nek) + uj jatekmodokat + soksok fegyvert, kiegeszitot + jobb netkodot + stb, stb.
2500-3000 Ft-ra jon ki igy 1-1 DLC, tehat annyira nem is olyan rossz, megha BF3 kiegeszitokent nezunk a BF4-re...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A dice tudta ezt, tudta hogy nagy dobásra készülnek pénzügyileg, és egy ilyet mernek kiadni." Persze, ez igaz. Azt is tudták, hogy kell lehúzni megint a sok gamer-t. És eléjük tolni egy ~sz@rul megcsinált, hibákkal hemzsegõ, szinte dlc-ként kiadható nagy semmit = 0-t, ennyiért!
Na ezért nem vettem meg, és nem is fogom. ~2 hét mire (talán) menni fog hibák nélkül, addigra ellepik a csalók a szervereket. Te meg lesel nagyokat és egy percet se lesz kedved tolni. Kb lehúztál egy valag pénzt a wc-n.
off: nem, nem looser vagyok (2 versenyt is megnyertem bf3-ban, egy pénzdíjazásút, és egy tárgynyereményest, elsõ lettem) de a 3-at már el se indítom. Hulladék, unalmas lett, tele csalókkal. Ez a 4. meg semmivel sem több, pár pályával, 1-2 extrával, és ennyi. Az árát abszolute de nem éri meg szerintem.
sikerült egy kör dominationt tolni, aztán a következõ már a felénél kifagyott.
akkor legyen inkább conquest. az elsõ serveren sikerült kemény egy percet bent lenni, a másodikon ez már volt talán 3-4 is, a második spawnnál crash.
dugig vannak a fórumok a hibákkal, ehhez képest nulla kommunikáció a fejlesztõktõl. úgy tûnik, akinek nem a legcsúcsabb highend gépe van, az nyugodtan faszra húzhatja magát, mehet minecraftezni...
Per Aspera Ad Inferi.
vagy ki fagy, vagy feketeképernyõ vagy lagzik mint állat, de mindig van valami. tekle van technikai hibákkal. A dice tudta ezt, tudta hogy nagy dobásra készülnek pénzügyileg, és egy ilyet mernek kiadni. Szágyeljék el magukat 😛
Most már elegem van
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Megvettem a BF4 Delux Editiont, benne két kód az egyik a BF4 a másik a China Rising. A BF4 aktíválásánál azt írja az origin, hogy a kód már aktíválva van a China Rising kódjával viszont elindult a telepítés a második lemeznél tartok. Valaki találkozott ezzel a problémával?
You were disconnected from EA Online (1)
Mindig ez az üzenet és sehova nem enged be.
Valaki tudja mi lehet ennek az oka?
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Per Aspera Ad Inferi.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
jobb oldalt alul, ahol a lõszert mutatja van a csík, csõbe töltést mutatja (az gyors), illetve ha elfogyott a 4 lövedék, akkor egy hosszabb, kb 15-20 másodperces procedúra, ameddig újra lövésképes lesz a tank.
szerintem így sokkal jobb lett, taktikázni kell rendesen. mert erõs a tank, de ha eldurrogtatod a lõszered, akkor borzasztó védtelen leszel. jó dolog, hogy alapból van koaxiális gépágyúd, meg tudod magad addig is védeni.
meg is kell, mert pillanatok alatt szétkap 1-2 engineer rakétákkal. 😄
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nna, ezt a tank-löveg újratöltést nagyon elcseszték.
Miért nem volt jó úgy, ahogy eddig?
"Nulla tenaci invia est via"
Csingcsengcsang tower elõtt mikor az erkélyrõl szemlélõdünk, leestem a létrán. Igen, meg is haltam azon a 4 méteren. Erre hova rakott be ujratöltés után? A katonák közé a tower bejáratához. De nem lõttek rám, csak az indikátor villogott össze vissza, hogy fognak. Én meg ott bóklásztam közöttük, mondom valahogy visszakavarodok a csapathoz. Ekkor leestem a pálya alá. Ott is bóklásztam egy darabig, de esély sem volt kijutni, így újra kellett kezdenem az egészet...
Viszont úgy tûnik egész faszán megy, van 80-120 fps-em singleben, kb 4 óra alatt egyszer sem fagyott ki.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
#6031 Unreal1942: Asszem a 0 kell neked.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)