15720
  • Nagydög
    Es a legjobb, ha megnezitek a videoit, datumra meg lehet mondani, mikor szerezte be az okossagot.
  • kemotox
    Reportoljátok, én már megtettem.
  • Nagydög
    B+, tenyleg az. Javaslom megfigyelni a valtasokat a celpontok kozott, mikor tobb van elotte. Pl. 0:19-nel.
  • sayiid
    Mert ez ilyen gombnyomós téma. egyébként ott látszik a legdurvábban mikor közelre céloz és a csávó fut balra jobbra az ellen de a célkereszt folyamat a fején marad. Ezt magyarázd ki :D atom látszik
  • Nagydög

Nem t'om. Idonkent nagyon durvan annak latszik. Quick scope vagy 200 meterrol, es pontosan a ficko fejere. Ami furcsa, hogy gyakorlatilag alig fordul elo, hogy a tavcsovel keres celt. A statja viszont nem valami hihetetlen.
  • Seangaijin
    Köszi az infot ;)
  • RatBaG #7983
    csak ugyanarra a serverre ne menj, amíg tart a kör.
  • Fpocok
    lol. Aimbot. És még fel is veszi videóra...
  • Szabi #7981
    kiléphetsz nyugodtan, csak ne csatlakoz másik szeróra és ugyanarra se :)

legalábbis nálam minden fagyás után megadta eddig a pontokat ha nem indítottam el addig a bf4et újra amíg nem jöttek meg a pontjaim, bár nem mindig írta ki a körvégi eredményeket, de a pontokat mindig megadta, viszont a ribbonokért pontokat csak a frissítés óta kapok és azt se mindig :-/
  • Nagydög
    Csak en vagyok paranoias, vagy tenyleg kicsit ragad a srac celkeresztje az ellenfel fejere ebben a videoban?
  • Seangaijin
    CSak szimplán ne lépjek ki a Battlelogból?
  • Fpocok
    Jól hangzik :D
  • Szabi #7977
    nem megy kukába, ha megvárod amíg befejeződik a kör amibe voltál, a ribbonokat is megadja :)
  • Reich
    Legalább tényleg nem vagyok egyedül ez is valami :) :D na majd lesz valahogy akkor
  • Seangaijin
    WE WILL RESTART THE BACKEND TO APPLY AN UPDATE TO THE PLAYSTATION 4 PLATFORM, ALL USERS WILL BE DISCONNECTED FROM EA ONLINE AND GAME SERVERS AS WE DEPLOY THIS UPDATE. SORRY FOR THE INCONVENIENCE

NAhogy rohadjatok el akkor :D
  • Seangaijin
    Nekem is van ilyen sajnos... Én is azt hittem h az egér szar de akkor már ketten vagyunk :D Legalább nem vagy egyedül.

Viszont ezek az instant crasheésektől már agyfaszt kapok, rakat pont megy így akukába...
  • DanielT
    Természetesen ezt nem tagadom! :)
  • Nagydög
    De a talajviz tesszellalasa sokkal szebb lett, azt el kell ismerned.
  • DanielT
    Szuper lett, 1 frémet vesztettem vele. :D Crysis 3-ban 4-et. (ugyanazok a beállítások, egyhelyben állva a játék betöltése után, semmihez hozzá nem érve)
  • SötétBarom
    Mindig meglepődök magamon, hogy ez a játék mennyire fel tud baszni időnként. :DDDD

Annyi de annyi ostoba kretén fasz játszik vele, hogy már-már megdöbbentő. De tényleg. Sötét buta barmok. Most nyomtam valami német szellemi fogyatékosokkal kb 40 percen keresztül egy szaros obli kört, mert az idiótái nem voltak képesek felfogni, hogy azért keringek a helivel a bomb carrier mellett, mert el szeretném szállítani.. A pálya gyakorlatilag járhatatlanná volt már lőve, ezek meg össze vissza mentek tankkal, AAval, quaddal, tökmind1. A lényeg, hogy nehogy előforduljon értelmes teamplay.

:@
  • Reich
    Megnéztem már a bill kosztás jó eddig ilyen gondom nem volt csak tegnap és ma.A game természetesen eredeti nem is cheat-elek semmi ilyesmi.A driver is a lefrissebb Nem tudom majd lesz valami.
  • Nagydög
    "Ezt a skynet hatást hogyan lehet megoldani?"

Ha jol emlekszem, fel kell robbantani a kozpontjat.

Attol a lehetosegtol eltekintve, hogy egyszeruen szar a jatek, nem lehet, hogy valamilyen utkozes a billentyukiosztasodban?
  • Reich
    Köszi a tippeket.Nem Win8 van nekem hanem Win 7 Pro 32bit.Tippeltem én is egérre de pl a Batman originsben jól megy.És ha belépek egy szerverre akkor nem azonnal csinálja hanem egy kis idő után.Ezt a skynet hatást hogyan lehet megoldani?
  • sz4bolcs
    Egérhiba? Próbáld ki más játékban is, mert utoljára, mikor így jártam, az egér volt meghülyülve.
  • Nagydög
    Ismert bug az aimbotban. Skynet hatasnak hivjak.
  • SANTANTICA #7964
    202 :) gyűlnek a kis tréfásak...
  • sayiid
    Én elsőnek valami laggra tippelnék bocs ha nem. Próbálgasd a network s. beállítást. Ha nem akkor nem tudom :D ilyet még nem hallottam. Csak nem win8?
  • Reich
    Sziasztok valaki tapasztalta már azt,hogy akármelyik fegyver egy idő után nem engedelmeskedik.Pl ha célzok akkor lő magától többször illetve olyan mintha a célzást egyszer nyomnám egyszer nem tehát jobb egérklikk mehy folyamatosan de a fegyó lő és egyszer céloz egyszer nem.Ez eddig minden szerveren amin játszottam így volt.baromi idegesítő.Tud valki megoldást rá vagy ez egy ilyen bug ,Mert eddig nem volt tegnap érzékeltem először
  • Fpocok
    Új NVIDIA driver van 331.82.
    Magam majd délután próbálom ki.
  • sasafr
    Való igaz, erre a játékra komolyan rá kell gyúrnia még a dice-nak, hogy normálisan működjön!
  • Fpocok
    Hát mert ez sem működik úgy, ahogy kéne!
  • Skyline
    Ez gyönyörű, minden fasz ezt fogja használni...Legalább ne töltődne újra ammo boxból...
  • sayiid
    Hogy van ezeknek UCAV-ja ,hogyha az china risinges fegyver?
  • item
    MD510FD/A (16GB wifi)
  • item
    Bámm,most esett le.
  • kemotox
    Tudom, pont azért írtam azt, amit. Nem nekem kerülte el a figyelmem:D
  • Zsoltika 007
    Jó de azt nem írtad azon belül melyik modell.
  • item
    Mester,elkerülte a figyelmed,de a hosszú szövegben is írtam,hogy Ipad.
  • item
    ipad 4
  • Zsoltika 007
    Azért kérdem hogy mire számítsak majd nekem mennyit bír :D Még nem vettem meg a gamet mert a vga elvitte a keretet.