Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyi. További vitának nincs értelme.
:)
Az ACE 23-at vártam nagyon, mert csodákat hallottam róla, ehhez képest pár csata után kukáztam. Vagy erősen nerfelték azok óta a vélemények óta, vagy csak valamiben nagyon nem értünk egyet.
Köszönöm előre is a hozzáértő segítséget.<#worship>#worship>
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önzõ emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Ne pazarold az idõd buta aláírások olvasására...
Ne pazarold az idõd buta aláírások olvasására...
Na de mikor? A CTE-ből pl már eltűntek a Dragon Valley szerverek.
meg az ace fegyverek.
groza se rossz.
m249
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Majd kitapasztalod, neked melyik fekszik a legjobban.
Egy kis stream. <#violent>#violent>
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Sajnos nem tudok csatlakozni a Bf4-es platoon-hoz! Nem létezik az oldal elvileg :)
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Simán az alapjáték nem érdekel, de most hogy tudom 1.-ig tart megnyugodtam mert előtte még be tudom szerezni :)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
* Scomcomputers the future of computing!*
Lehet azt tudni hogy meddig tart most az akció? Igen baráti a 20 euro a premium editionért de csak hó elején lesz rá keret :)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mindenesetre azokon a külföldi szervereken ahol játszani szoktam, ott a "bad language"-szűrő. Először kapsz egy figyelmeztetést, aztán a következő "kedvesanyazasért" megy a kick.
az volt a vicces h a statomat fikazta..holott semminkoze volt az egeszhez..ugyanannyi pontunk volt kb.es nem ez a lenyeg.nyero oldalon 70-1 ezni semmi ertelme-nem kihivas.alljon at a szar oldalra.bizonyitson ott..
Utoljára szerkesztette: toza, 2015.11.24. 08:15:36
Ergo te kezdtél anyázni.
No comment.
Tudja valaki?
vagy legalabb csapatot valtana ha mar a 400 as csapatban minuszosok a stattok..h izgis legyen. aztan a vegen meg "gg" znek egy egyoldalu mecsre. hujeseg.
en mindig at megyek szarabbul allo csapatba,probalom irtani 70-1 es kocsogoket.
sokkal szorakoztatobb mint 70-1 esnek lenni..
Utoljára szerkesztette: toza, 2015.11.23. 11:35:09